Dorin_Z Postat Ianuarie 7, 2011 Partajează Postat Ianuarie 7, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Ziua buna tuturor! Sunt Dorin din Timisoara proaspat posesor de Suzuki Vitara pasionat de iesirile in natura si vanatoare. Suzuki Vitara my offroader!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator allain Postat Ianuarie 7, 2011 Partajează Postat Ianuarie 7, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor salut.sunt alin,proprietar de grand cherokee V8-5,2 ,original de la mama lui USA.il folosesc mai mult la tractarea barcii si la iesiri off-road (pacat ca nu am timp si nu-mi permit sa fie cat mai multe).toate bune si frumoase Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
D.R.G Postat Ianuarie 7, 2011 Partajează Postat Ianuarie 7, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare.Sunt Claudiu din Hunedoara posesor de Vitara!!!:tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
madiorsv Postat Ianuarie 7, 2011 Partajează Postat Ianuarie 7, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Bine ati venit! :cl ONE LIFE. LIVE IT ! Pajero V 6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tavy79 Postat Ianuarie 7, 2011 Partajează Postat Ianuarie 7, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare tuturor... Sunt Tavi din Arad si de o luna sunt posesorul unui Freelander din 2001, Td4. Land Rover Freelander, Td4 din 2001, Disco II Td5 din 2001 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
szabcsy17 Postat Ianuarie 7, 2011 Partajează Postat Ianuarie 7, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare tuturor, Ma numesc Csikos Szabolcs, am 23 de ani si sunt student, sunt posesorul unui Nissan Terrano I din '91 cu motor de 2.7 TD.:jp1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zzacka Postat Ianuarie 7, 2011 Partajează Postat Ianuarie 7, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Bine v-am gasit. Sunt ZZACKA Rm Valcea posesor vitara. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexandrumh Postat Ianuarie 8, 2011 Partajează Postat Ianuarie 8, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut sunt Mihai, am 29 de ani si am un Grand Cherokee 2.7 CRD. Sunt pasionat de masini in general si 4x4 in special. Sper sa ne intalnim la cateva iesiri. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator korando 2.3 Postat Ianuarie 8, 2011 Partajează Postat Ianuarie 8, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare :cl, sunt Marius din Cluj, acum foarte multi ani mi-a bagat taica-meu in sange offroad-ul si-l consider printre cele mai mari pasiuni ale mele. Sunt posesor de SsangYong Korando, 2,3 litri benzinar si ies cel mai des pe dealul de langa Floresti (continuarea padurii Hoia) unde sunt o gramada de portiuni pentru pasionati. Cat de curand voi schimba gumele (ca asa nu se mai poate) si sper sa ne vedem cu mic cu mare pe deal :2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
b06dan Postat Ianuarie 8, 2011 Partajează Postat Ianuarie 8, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Sunt Bogdan locuiesc in Bucuresti, posed caine utilitar, ii trebuie camp, dealuri, munte, padure (terenuri accidentate in general) si mie masina sa ajung pe unde ii trebuie lui. Restul e doar spirit de aventura. Aproape am gasit, am limitat totul la 2 optiuni destul de diferite si analizez. Asa ca: posesori de Feroza sau de Gallopere maine , poimaine m-alatur fara intarziere. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ma_snw Postat Ianuarie 8, 2011 Partajează Postat Ianuarie 8, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna seara tuturor! Ma numesc Elena,am 26 ani,sunt din Rm. Valcea si sunt fosta posesoare de Mitsubishi Pajero 1994 3.5L V6 la care,cu cele mai mari regrete posibile,a trebuit sa renunt...datorita varstei ce o avea a devenit foarte costisitoare. Tinta urmatoare: Toyota Hilux!!! :tk Un An Nou Fericit la toata lumea! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Pitbul Postat Ianuarie 9, 2011 Partajează Postat Ianuarie 9, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare, ma numesc Edi si locuiesc in Bucuresti. Imi place ski-ul mersul cu bicileta si sunt radioamator. Urmare a hobby-urilor de mai dus am inceput sa cochetez cu of road-ul :wink:. Caut sa imi cumpar un 4x4 si sper ca formul sa imi fie de real folos. Cele bune! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pmhoria Postat Ianuarie 9, 2011 Partajează Postat Ianuarie 9, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare tuturor, Sunt Horia din Timisoara si ma gandesc ca pe viitor sa achizitionez ceva pt iesiri in afara asfaltului. Pt moment cochetez cu Jimny sau un Vitare mai onorabil. Sper sa gasesc pe forum toate informatiile necesare. Numai bine RAV4 2L VVTi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ungureanu rares Postat Ianuarie 9, 2011 Partajează Postat Ianuarie 9, 2011 (editat) Topic de prezentare a membrilor Salut,sunt din predeal lucrez la salvamont si sunt nou pe aici si am mare nevoie de ajutor.Am un jeep cherokee 2.5td din 1995 85kw,manual. :tk Editat Ianuarie 10, 2011 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sirnea Postat Ianuarie 9, 2011 Partajează Postat Ianuarie 9, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor salut! sunt mihai, bucuresti&sirnea. intentionez sa-mi iau un 4x4. lucrez in media. am o ibiza 2007 pe care am rupt-o pe sirnea, pestera, valea avrigului. fan GV, pajero sport, explorer, grand cherokee. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dragantraian Postat Ianuarie 9, 2011 Partajează Postat Ianuarie 9, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutari tuturor Sunt Traian cu un Defender 90 maxim echipat si avem o echipa de 4 masini(toate echipate si toate offroadere ) cu care iesim constant in teren .Vara cautam si reusim mereu sa accesam toate golurile alpine pe care ni le propunem si iarna fortam tot ce se poate! Ne-ar face placere sa primim sugestii despre traseele cele mai dificile ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
corbulalb Postat Ianuarie 9, 2011 Partajează Postat Ianuarie 9, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna tuturor si La Multi Ani ! Sunt Lucian, din Borsec - Harghita ( zona montana superba ) si sper ca in curand posesor de un 4x4 . Numai bine le toti . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator IONUTKTM Postat Ianuarie 9, 2011 Partajează Postat Ianuarie 9, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna seara, sunt Ionut, am achizitionat o Vitara din 97, 5 usi , 2.0 v6 benzina si sunt interesat de off road Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator raitmaerg Postat Ianuarie 9, 2011 Partajează Postat Ianuarie 9, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor salut. sunt Dodo am 40 ani si cochetez cu ideea de offroad. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teo76 Postat Ianuarie 9, 2011 Partajează Postat Ianuarie 9, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor buna seara, ma cheama gaby ,sunt din alexandria si sper in cel mai scurt timp posesor de masina 4*4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
citony2004 Postat Ianuarie 9, 2011 Partajează Postat Ianuarie 9, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare, Sunt Tony, locuiesc in Pitesti. Fost utilizator de Toyota Land Cruiser 4x4 - '98 Diesel si visez si eu, "ca tot romanul" la un Rav4. Acum in cautare de un Suzuki 4x4 pentru sora mea. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan greaca Postat Ianuarie 10, 2011 Partajează Postat Ianuarie 10, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, sunt Bogdan Greaca si pana anul trecut am fost fericitul posesor al unei KIA Sportage model 2005. Dupa ce am schimbat anvelopele cu unele A/T am reusit sa parcurg fara nici o problema Transalpina, platoul Bucegi si alte multe drumuri forestiere. In prezent caut sa achizitionez un Suzuki Samurai. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Buru Postat Ianuarie 10, 2011 Partajează Postat Ianuarie 10, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna seara si bine v-am gasit ! Numele meu este Buruiana Catalin si sunt din Galati.De aproximativ trei ani tot bat dealurile si campurile din imprejurimi cu un atv iar mai nou m-am inoit cu o jucarie putin mai mare Suzuki Samurai. In poza atasata e prima iesire cu parte din membrii (super baieti -super iesire :g) :cl din zona Galati-Braila. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Ianuarie 10, 2011 Partajează Postat Ianuarie 10, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Bine ai venit! Buna alegere ... naturala ... dupa un ATV JAPONEZ ... O MASINA JAPONEZA! Ne vedem sambata in Muntii Macin! Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Buru Postat Ianuarie 10, 2011 Partajează Postat Ianuarie 10, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Bine ai venit! Buna alegere ... naturala ... dupa un ATV JAPONEZ ... O MASINA JAPONEZA! Ne vedem sambata in Muntii Macin! din pacate :cr1 abia sambata ma intorc in zona,dar daca e sa fie duminica cu cea mai mare placere! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate