Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Topicul de prezentare al membrilor

ALF-DMAX

Postări Recomandate

Re: Topic de prezentare a membrilor

Salut !! Ma numesc Barbu Vili, am 25 de ani, sunt din Craiova. Sunt pasionat inrait pentru fiare. Deocamdata am inceput cu un Daihatsu Feroza care este prima mea masina 4x4. Pe langa acest 4x4 se mai afla in ograda si alte masini de epoca din 1938, 1937. Va doresc la toti drumuri bune.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut

Ma numesc Calin , am 44 ani sunt din Oradea si sper sa devin si proprietar de 4x4.Deocamdata am 1 0pel vectra 93 si 1 opel astra.

Toate cele bune:cl

Editat de zen
Link spre comentariu

Va salut membrii ai forumului. Ma numesc Adrian Bozdog si sint din Sibiu.

Sint posesorul unui Pajero 2,5 TDI din '90.

Imi cer scuze pentru intirzierea cu care ma prezint dar rog intelegere.

Ma bucur sa ma alatur voua!

Link spre comentariu

Vizitator L4ur3ntziU

Salutare tuturor membrilor Club 4X4...

Sunt Laurentiu din Craiova ,detin un Jeep Cherokee din 1997 2,5 L TD.

Momentan nu este preparat pt Off Road dar se descurca binisor...decand L-am achizitionat am schimbat foile de arc pe spate ,am inaltat putin garda si i-am pus niste anvelope 235/75/R15 LT ... "de strada" nu de Off Road...modelul este cel full cu de toate AC,Piele,Geamuri Lectrice,Oglinzi electrice si asa mai departe totu functioneaza pe masina...Urmeaza in viitor mult mai multe...VA MULTUMESC!!!

Rog pe cei din Craiova si Cluburile din Craiova atunci cand se fac iesiri sau se organizeaza ceva sa fiu anuntat deoarece doresc sa particip si eu...

Link spre comentariu

Salutare tuturor membrilor Club 4X4...

Sunt Laurentiu din Craiova ,detin un Jeep Cherokee din 1997 2,5 L TD.

Momentan nu este preparat pt Off Road dar se descurca binisor...decand L-am achizitionat am schimbat foile de arc pe spate ,am inaltat putin garda si i-am pus niste anvelope 235/75/R15 LT ... "de strada" nu de Off Road...modelul este cel full cu de toate AC,Piele,Geamuri Lectrice,Oglinzi electrice si asa mai departe totu functioneaza pe masina...Urmeaza in viitor mult mai multe...VA MULTUMESC!!!

Rog pe cei din Craiova si Cluburile din Craiova atunci cand se fac iesiri sau se organizeaza ceva sa fiu anuntat deoarece doresc sa particip si eu...

bine ai venit....maine iesire:h5

:cl
Link spre comentariu

Vizitator laur

Salut, sunt LAURENTIU am 26 ani ,sunt bodyguard in adevaratul sens al cuvantului,colaborez si cu o firma de paza, sunt pasionat de masini, in general de cele englezesti,necasatorit....

Link spre comentariu

Buna tuturor membriilor forumului. Numele meu e Radu,sunt din Cluj.

si sunt posesorul unuei Toyota Hilux Surf,2.4TD,din 93.

Sunt nou in ale offoroad-ului dar sper ca din acest forum sa aflu cat mai multe detalii si informatii legate de aceasta pasiune

Ma bucur sa ma alatur voua! :cl

Multumesc!!

Link spre comentariu

Salut! Sunt din Constanta . Am intrat in posesia unui suzuki vitara 1.6,16v... cea din imagine . ce sa zic masina nemodificata,doar i-am montat evacuarea sport de inox borla cica are 139000 a fost cumparata din Baia Mare anul trecut. I-am facut schimbul de ulei, filtrul de ulei, de benzina, distributie, si cam atat. Ieri i-am montat gpl si am facut 200 km merge foarte bine. nu am de gand sa ies off road decat la pescuit si acolo cu grija.

Link spre comentariu

Salutare tuturor membrilor club 4x4!

Numele meu este Gabi si sunt din Bucuresti, detin un Suzuki Grand Vitara.

Sper sa trec la o alta categorie de 4x4, cat se poate de curand.

Ma bucur ca exista un astfel de club si pasionati off road.

Link spre comentariu

salut tuturor

ma numesc manolache andrei am 29 de ani sunt din buzau si merg prin paduri si carari de munte cu un suzuki king quad de 700.

ca si voi toti iubesc tot cea ce inseamna 4x4 si noroi , zapada si provocare extrema:banana

sper sa ne vedem pe la diverse evenimnte de gen:top :wink:

Toyota j12 TRACTARI AUTO

0724084669

Link spre comentariu

Va salut oameni buni,Marian Rizea ma numesc ,sunt din Bucuresti ,prieten cu un Terrano II 2.7 diesel,...pasionat de plimbari in natura,de mare(plaja Corbu)...imi place sa cred ca sunt liber profesionist.

"Cel mai bun mod de a dovedi cã un bãt este strâmb nu este cearta de vorbe, ci sã pui alãturi de el un bãt drept".citat din Dwight Moody
Link spre comentariu

Vizitator choby

Salut.

Sunt Cristi, din constanta . Mi-am facut cont pt ca vreau sa ma documentez pt achizitionarea unui off-road bun si ieftin, normal.

Numai bine!

Link spre comentariu

Vizitator zagreus

Salut, sunt Adrian si detin printre alte SUV-uri si off-roadere:tk si un jeep wrangler yj 1990. Inca nu am mers in extrem, am cumparat jeep-ul pt. terenuri grele la vanatoare, dar cum probabil stiti, off-road-ul este boala grea si se agraveaza cu timpul.:tk

Editat de zagreus
Link spre comentariu

Salut....Ma numesc Manole sunt din Resita si sunt incepator in acest domeniu......Din cauza asta am zis ca mai intai trebuie sa ma documentez si sa invat de la cei experimentati....Am gasit forumul asta si clar voi afla multe lucruri interesante....:wink:

Link spre comentariu

Salutari membrilor actuali si celor viitori! De 3 zile sunt mai fericit decat un copil in ziua de Craciun, am un Suzuki Vitara 1.6 8v Verde metalizat

Imi cer scuze...incantat de copilasul meu am uitat ce era mai important ...ma numesc Mihnea sunt din Bucuresti si este prima mea masina 4x4

Link spre comentariu

Vizitator sentient

Salutare tuturor,

Ma numesc Florian, sunt din Bucuresti, si vreau sa-mi iau un panda 4x4 (imi place la nebunie modelul vechi) asa ca am venit pe forum, poate mai invat ceva...

Link spre comentariu

Salut,

Ma numesc Adrian, am un LC 3.0d, cutie de viteze automata.

Mi-ar placea si un Hilux, cabina dubla.

O sa vad, in urma unor iesiri prin paduri daca e cazul sa-mi iau ceva de extrem, de care sa nu-mi pese ca se loveste, rupe,etc...

Deocamdata sunt foarte multumit de masina asta, si deja am chinuit-o putin.

Bafta!

PATROL Y61 SWB 3L
Link spre comentariu

Salut sunt Traian din Mures de fapt o comuna la 60 de Km de Tg Mures la munte ,posesor la un mitsubishi pajero sport 2,5 ,2 Samurai ,unul 92 neinmatriculat si unul 96 inmatriculat si modificat cu troliu si accesorii, iar pentru 2 roti un cross Yamaha,la 46 de ani inca imi mai doresc sa vad noroiul sarind de la crampoane si sincer chiar am ocazia destul de des.

PS.mai tirziu poate pun si niste poze la samurai. Mult noroc

Link spre comentariu

Salut ,numele meu e Marius, locuiesc intr-o comuna aflata la 20km de Calarasi si sunt pasionat de tot ce inseamna 4X4:cl. Fost aroist(a fost prima mea masina) actual posesor de mitsubishi pajero 2 usi 2.5 diesel 1992. Scopul meu e sa aflu cat mai multe despre masina mea...momentan stiu doar ca e super tare pe off road. Mi-ar place sa am un nissan navara pentru sosea,mai ales iarna cand ai nevoie de 4X4,dar cel mai mult mi-as dori un hilux surf pentru extrem...sa nu-mi pese daca se rupe ceva la el.

Link spre comentariu

• Astral a schimbat titlul în Topicul de prezentare al membrilor
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare