chiad Postat Ianuarie 31, 2011 Partajează Postat Ianuarie 31, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor salutare tuturor,numele meu este Adrian ( chiad ) 35 ani si sunt din Bucuresti,am un Samurai de 1.3 injectie din 91' de un an de zile ( neinmatriculat ) ,nu am postat pana nu am avut o problema cu centrala de injectie ,am rezolvat bubita:h5 si totul este ok ,bafta tuturor Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TRSY Postat Ianuarie 31, 2011 Partajează Postat Ianuarie 31, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutari tuturor si bine v-am gasit, dragii mei. Ma numesc Valentin, din CJ si-mi plac in mod egal zapada si namolul. Mai ales sa-i vad pe baietii mari cu jucarii serioase luptandu-se cu ele. Stiu care-i parerea generala aici despre T4, dar mi-i prieten bun :h5. Asadar, T4 SYNCRO 2.5i 110cp, dif blocabil spate. Si tot pachetul pentru caldurica si confort in interior. S-auzim de bine. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mitzuu Postat Ianuarie 31, 2011 Partajează Postat Ianuarie 31, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut.sunt Mihai din Constanta, am achizitionat recent un Vitara din 90` 1.6 8v hardtop,(momentan neimmatriculat), foarte multumit de el,am in plan cateva modificari offroad pt el,din acest punct de vedere mi'am facut si un cont pe club4x4, pt informare,/sfaturi utile de la alti utilizatori mai experimentati, ce sa zic sanatate si multi km fara probleme! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator maxie Postat Ianuarie 31, 2011 Partajează Postat Ianuarie 31, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut. Ma numesc Bogdan, sunt din Constanta, si m-am inscris pe acest site ca ma tot gandesc sa-mi iau un Suzuki Samurai (cand mi-oi permite), si sunt curios ce se discuta pe aici despre el. Nu am alta masina off-road. Bafta! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mihaela Postat Ianuarie 31, 2011 Partajează Postat Ianuarie 31, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna ziua tuturor, numele meu este Mihaela si sunt din Bacau. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Maramu Postat Ianuarie 31, 2011 Partajează Postat Ianuarie 31, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare, bine v-am gasit. Ma numesc Bogdan sunt din Baia Mare, masina 4x4 inca nu am dar lucrez la asta. Cu ajutorul vostru si a postarilor anterioare sper sa ma hotarasc cat mai repede ce masina mi se potriveste si imi permit. o zi buna tututor Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stryppy Postat Ianuarie 31, 2011 Partajează Postat Ianuarie 31, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut Sunt din tm si sper sa-mi fie util acest forum. Bine v-am gasit Nissan Patrol SWB 1995 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator tarantula Postat Februarie 1, 2011 Partajează Postat Februarie 1, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor salut. sunt Florin din Panciu, pasionat de off road. Apreciez mult ceea ce faceti. curand spre saa am si eu o masina de teren! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
olcitul Postat Februarie 1, 2011 Partajează Postat Februarie 1, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor salut, sunt vali, nou pe forum si am un jeep cherokee 4.0l din '92. Momentan masina este in pregatiri si sper sa fie gata in maxim 2 saptamani. 1992 JEEP Cherokee 4.0 HO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Februarie 1, 2011 Partajează Postat Februarie 1, 2011 (editat) Re: Topic de prezentare a membrilor salut, sunt vali, nou pe forum si am un jeep cherokee 4.0l din '92. Momentan masina este in pregatiri si sper sa fie gata in maxim 2 saptamani. salut si bine ai venit! mi se pare mie, sau anvelopele sunt puse invers pe masina? pe fata dreapta cel putin asa se vede, pe spate dreapta parca e bine. Editat Februarie 1, 2011 de giorgel Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mrcosti78 Postat Februarie 1, 2011 Partajează Postat Februarie 1, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor saut, sunt costi din bucuresti si detin un range rover vogue 3.0 TD 2004 si un jeep cherokee 2.5 D 2002 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
milucu Postat Februarie 2, 2011 Partajează Postat Februarie 2, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare. Sunt Milu, din SB, fost posesor de ARO 243, momentan in cautare de japoneze Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Vierul Postat Februarie 2, 2011 Partajează Postat Februarie 2, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut!Ma numesc Bogdan am 30 ani locuiesc in Targoviste si sunt pasionat in general de masini.Sunt in fan al tractiunii integrale, pasiune descoperita pe o toyota hilux.Momentan am un Suzuki Samurai din 93 decare sunt chiar multumit.Deasemenea sunt interesat de actiunile 4x4 ale clubului... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
siadimet Postat Februarie 2, 2011 Partajează Postat Februarie 2, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare, sunt Adrian din Buzau, pasionat de off-road, insa momentan nu am masina pregatita pentru asta,asa ca ies pe coclauri cu motocicleta de enduro, si particip cu placere la iesirile masinistilor din zona. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
serban28 Postat Februarie 2, 2011 Partajează Postat Februarie 2, 2011 (editat) Re: Topic de prezentare a membrilor salut numele meu e serban si sunt pasionat de off road , momentan merg doar pe moto dar ma bate gandul la un suzuki samurai sau jimny . samurai sau jimny si mi-am luat vitara :banana[ATTACH=CONFIG]103706[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]103708[/ATTACH] Editat Aprilie 17, 2011 de serban28 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Oana.ct Postat Februarie 2, 2011 Partajează Postat Februarie 2, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare tuturor! Ma numesc Oana, sunt din Constanta si am descoperit recent ideea de off-road :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Februarie 2, 2011 Partajează Postat Februarie 2, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare tuturor! Ma numesc Oana, sunt din Constanta si am descoperit recent ideea de off-road :) Bine ai venit pe forum! Unde ai descoperit off-road-ul? Daca ai timp ... poti sa vezi ce-am reusit noi sa facem in materie de off-road in ultimile 18luni: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?46309-Off-road-in-Dobrogea! Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RALLYMAN Postat Februarie 3, 2011 Partajează Postat Februarie 3, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Bine ai venit pe forum! Unde ai descoperit off-road-ul? Forte ... pe colegii de mai sus ( @coxysky007 si @maxie ) ambii constanteni nu i-ai primit asa calduros :uameni ... :care :ha: Bun venit in :cl tuturor constantenilor ... fara deosebire de sex !!! :ypu Toyota Hilux Surf 3.0 TD SSR-X Limited 1994 Audi A6 Avant Quattro 2.5TDI 2003 Volkswagen Polo 1.4 TDI 2003 De mic mi-a plăcut volanu / Şi nu am iubit ghiozdanu, / Copiii-nvăţau engleză / Şi eu să bag în viteză Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
geologu79 Postat Februarie 3, 2011 Partajează Postat Februarie 3, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut toti membrii clubului 4x4! Sunt Laurentiu, 32 ani, geolog de meserie. Sunt pasionat de calatorii, natura, aer curat si nu de mult timp de masini 4x4. Am vazut ce pot face aceste masini cu ochii mei pe dune de nisip in Sahara (datorita job-ului) si pur si simplu vreau sa imi achizitionez un 4x4 second hand (si cu ajutorul sfaturilor d-voastra sper). Fara 4x4 acu' Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ju_ Postat Februarie 3, 2011 Partajează Postat Februarie 3, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare Perind de mai multa vreme pe acest forum, nu am mare experienta in off-road si nici nu ma pricep la fiare, asa ca am considerat ca nu am nimic interesant de spus, astfel incat am ramas cu 0 posturi. Ma prezint acum in mai ales pt a scapa de urmatorul mesaj: "To view this thread or threads in this forum your post count must be 1 or greater. You currently have 0 posts." :uameni Momentan nu posed nici un acaret pt iesiri in off-road dar pana la vara sper sa ma pot bucura de un jk rubicon. Daca tot am postat acum, imi permit sa adaug un mare BRAVO pt acest forum. Succes si toate cele bune tuturor! Claudiu. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator vl88cap Postat Februarie 3, 2011 Partajează Postat Februarie 3, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut , Sunt cap , am 27 de ani , din Dragasani - Valcea .. sunt nou in "bransa" 4x4 .. am un Range Rover 2.5 DSE din 1996 , un Mercedes W140 S300 TD din 1997 si un Nissan 300ZX din 1994 :) Sunt nou in lumea off-road si am unele probleme cu Range-ul si sper ca ma poate ajuta cineva de pe acest forum . Multumesc ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator athos1313 Postat Februarie 3, 2011 Partajează Postat Februarie 3, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare.Nu am nicio unealta offroad dar am prieteni cu astfel de "utilaje" prieteni care sper sa ma mai duca si pe mine din cand in cand. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mircea19 Postat Februarie 3, 2011 Partajează Postat Februarie 3, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor salut sunt mircea si sunt posesorul unui suzuki vitara 1996 santana motor 16 valve sper sa avem o colaborare frumoasa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wrc Postat Februarie 3, 2011 Partajează Postat Februarie 3, 2011 (editat) salut,tocmai mi-am luat un suzuki vitara,de abia astept sa o scot in elememtul ei. va doresc un week-end placut,la off road,george din onesti salut,ma numesc george,proaspat posesor de vitara,si as dori un pont de unde pot lua niste anvelope 195/80/15 off road,mai ieftine,ca bugetul e cam stramtorat.multumesc anticipat buna seara la toata lumea,george din onesti salut,la toata lumea buna ziua tuturor,george din onesti salutare din nou,george din onesti,proaspat posesor de vitara.caut anvelope 195/80/15 de teren mai ieftine. Editat Februarie 27, 2011 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
decibel Postat Februarie 4, 2011 Partajează Postat Februarie 4, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor salutare la toti forumistii 4x4 ! numele meu este Vasile , locuiesc in Bucuresti Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate