Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Topicul de prezentare al membrilor

ALF-DMAX

Postări Recomandate

Re: Topic de prezentare a membrilor

salutare tuturor,numele meu este Adrian ( chiad ) 35 ani si sunt din Bucuresti,am un Samurai de 1.3 injectie din 91' de un an de zile ( neinmatriculat ) ,nu am postat pana nu am avut o problema cu centrala de injectie ,am rezolvat bubita:h5 si totul este ok ,bafta tuturor

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salutari tuturor si bine v-am gasit, dragii mei.

Ma numesc Valentin, din CJ si-mi plac in mod egal zapada si namolul. Mai ales sa-i vad pe baietii mari cu jucarii serioase luptandu-se cu ele.

Stiu care-i parerea generala aici despre T4, dar mi-i prieten bun :h5. Asadar, T4 SYNCRO 2.5i 110cp, dif blocabil spate. Si tot pachetul pentru caldurica si confort in interior. S-auzim de bine.

Image087.jpg.c2407deab9d39c351e5f19e529c688ab.jpg883018065_200910ian.jpg.35b3f367760b081eea93d3fc07ac0d76.jpg

Link spre comentariu

Salut.sunt Mihai din Constanta, am achizitionat recent un Vitara din 90` 1.6 8v hardtop,(momentan neimmatriculat), foarte multumit de el,am in plan cateva modificari offroad pt el,din acest punct de vedere mi'am facut si un cont pe club4x4, pt informare,/sfaturi utile de la alti utilizatori mai experimentati, ce sa zic sanatate si multi km fara probleme!

Link spre comentariu

Vizitator maxie

Salut. Ma numesc Bogdan, sunt din Constanta, si m-am inscris pe acest site ca ma tot gandesc sa-mi iau un Suzuki Samurai (cand mi-oi permite), si sunt curios ce se discuta pe aici despre el. Nu am alta masina off-road.

Bafta!

Link spre comentariu

Salutare, bine v-am gasit. Ma numesc Bogdan sunt din Baia Mare, masina 4x4 inca nu am dar lucrez la asta. Cu ajutorul vostru si a postarilor anterioare sper sa ma hotarasc cat mai repede ce masina mi se potriveste si imi permit.

o zi buna tututor

Link spre comentariu

Vizitator tarantula

salut. sunt Florin din Panciu, pasionat de off road. Apreciez mult ceea ce faceti. curand spre saa am si eu o masina de teren!

Link spre comentariu

salut, sunt vali, nou pe forum si am un jeep cherokee 4.0l din '92.

Momentan masina este in pregatiri si sper sa fie gata in maxim 2 saptamani.

IMG_0118.jpg.f70a0e062f237ee416d997131e68fcb9.jpg

IMG_0135.jpg.cb7775d761c5fed1e88789c74d2ae582.jpg

1992 JEEP Cherokee 4.0 HO
Link spre comentariu

salut, sunt vali, nou pe forum si am un jeep cherokee 4.0l din '92.

Momentan masina este in pregatiri si sper sa fie gata in maxim 2 saptamani.

salut si bine ai venit!

mi se pare mie, sau anvelopele sunt puse invers pe masina? pe fata dreapta cel putin asa se vede, pe spate dreapta parca e bine.

Editat de giorgel

Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti.

Link spre comentariu

Vizitator Vierul

Salut!Ma numesc Bogdan am 30 ani locuiesc in Targoviste si sunt pasionat in general de masini.Sunt in fan al tractiunii integrale, pasiune descoperita pe o toyota hilux.Momentan am un Suzuki Samurai din 93 decare sunt chiar multumit.Deasemenea sunt interesat de actiunile 4x4 ale clubului...

Link spre comentariu

Salutare, sunt Adrian din Buzau, pasionat de off-road, insa momentan nu am masina pregatita pentru asta,asa ca ies pe coclauri cu motocicleta de enduro, si particip cu placere la iesirile masinistilor din zona.

Link spre comentariu

salut numele meu e serban si sunt pasionat de off road , momentan merg doar pe moto dar ma bate gandul la un suzuki samurai sau jimny .

samurai sau jimny si mi-am luat vitara :banana[ATTACH=CONFIG]103706[/ATTACH]IMG_1047.thumb.jpg.3f903da934bbbec885a8ee84cd0efc31.jpg[ATTACH=CONFIG]103708[/ATTACH]

IMG_1064.thumb.jpg.973938b41c902a4ecf1819ea9304be8d.jpg

IMG_1009.thumb.jpg.6e483b46a7bdf88ca64dcd0f30b3204b.jpg

Editat de serban28
Link spre comentariu

Salutare tuturor!

Ma numesc Oana, sunt din Constanta si am descoperit recent ideea de off-road :)

Bine ai venit pe forum! Unde ai descoperit off-road-ul?

Daca ai timp ... poti sa vezi ce-am reusit noi sa facem in materie de off-road in ultimile 18luni:

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?46309-Off-road-in-Dobrogea!

Off-road in Dobrogea!

Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06,

On-road: Renault Laguna 02,

ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08!

Multumesc Asfalttango!

Link spre comentariu

Bine ai venit pe forum! Unde ai descoperit off-road-ul?

Forte ... pe colegii de mai sus ( @coxysky007 si @maxie ) ambii constanteni nu i-ai primit asa calduros :uameni ... :care :ha:

Bun venit in :cl tuturor constantenilor ... fara deosebire de sex !!! :ypu

Toyota Hilux Surf 3.0 TD SSR-X Limited 1994

Audi A6 Avant Quattro 2.5TDI 2003

Volkswagen Polo 1.4 TDI 2003

De mic mi-a plăcut volanu / Şi nu am iubit ghiozdanu, / Copiii-nvăţau engleză / Şi eu să bag în viteză

Link spre comentariu

Salut toti membrii clubului 4x4! Sunt Laurentiu, 32 ani, geolog de meserie. Sunt pasionat de calatorii, natura, aer curat si nu de mult timp de masini 4x4. Am vazut ce pot face aceste masini cu ochii mei pe dune de nisip in Sahara (datorita job-ului) si pur si simplu vreau sa imi achizitionez un 4x4 second hand (si cu ajutorul sfaturilor d-voastra sper).

Fara 4x4 acu'
Link spre comentariu

Salutare

Perind de mai multa vreme pe acest forum, nu am mare experienta in off-road si nici nu ma pricep la fiare, asa ca am considerat ca nu am nimic interesant de spus, astfel incat am ramas cu 0 posturi. Ma prezint acum in mai ales pt a scapa de urmatorul mesaj:

"To view this thread or threads in this forum your post count must be 1 or greater.

You currently have 0 posts."

:uameni

Momentan nu posed nici un acaret pt iesiri in off-road dar pana la vara sper sa ma pot bucura de un jk rubicon.

Daca tot am postat acum, imi permit sa adaug un mare BRAVO pt acest forum.

Succes si toate cele bune tuturor!

Claudiu.

Link spre comentariu

Vizitator vl88cap

Salut ,

Sunt cap , am 27 de ani , din Dragasani - Valcea .. sunt nou in "bransa" 4x4 .. am un Range Rover 2.5 DSE din 1996 , un Mercedes W140 S300 TD din 1997 si un Nissan 300ZX din 1994 :)

Sunt nou in lumea off-road si am unele probleme cu Range-ul si sper ca ma poate ajuta cineva de pe acest forum .

Multumesc !

Link spre comentariu

Vizitator athos1313

Salutare.Nu am nicio unealta offroad dar am prieteni cu astfel de "utilaje" prieteni care sper sa ma mai duca si pe mine din cand in cand.

Link spre comentariu

salut,tocmai mi-am luat un suzuki vitara,de abia astept sa o scot in elememtul ei.

va doresc un week-end placut,la off road,george din onesti

salut,ma numesc george,proaspat posesor de vitara,si as dori un pont de unde pot lua niste anvelope 195/80/15 off road,mai ieftine,ca bugetul e cam stramtorat.multumesc anticipat

buna seara la toata lumea,george din onesti

salut,la toata lumea

buna ziua tuturor,george din onesti

salutare din nou,george din onesti,proaspat posesor de vitara.caut anvelope 195/80/15 de teren mai ieftine.

Editat de Astral
Link spre comentariu

• Astral a schimbat titlul în Topicul de prezentare al membrilor
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare