Ciph3r Postat Iulie 4, 2011 Partajează Postat Iulie 4, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut! Sunt Ciprian Boaca, 34 ani, detin o Lada Niva din 1983, sunt din Slobozia, Jud. Ialomita. Am cumparat Niva pentru ca ma saturasem sa tot raman intepenit prin Balta Ialomitei (pescar inrait) cu Dacia . Respect! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Radu Postat Iulie 4, 2011 Partajează Postat Iulie 4, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Sunt Alin, utilizator intens de Suzuki Jimny atat in CNOR la Standard, cat si in timpul liber (atat cat mai ramane :)). Toate cele bune, Alin Radu Alin Radu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oresti Postat Iulie 4, 2011 Partajează Postat Iulie 4, 2011 (editat) Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare. Oresti Marmara personaj non-grata va saluta din Brasov. Cateva masini la activ, ceva experienta in teren , sunt inca odata pe acest forum minunat deoarece mai nou ,am devenit direct interesat de campionatul national 2011-2012+. Ps. mai nou sunt imun discutiilor care nu duc la nimic bun.:tk Editat Iulie 4, 2011 de oresti Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Iulie 4, 2011 Partajează Postat Iulie 4, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor bine ai revenit in peisaj abia astept sa iti vad jucariile Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
agglutina Postat Iulie 4, 2011 Partajează Postat Iulie 4, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutari tuturor. Sunt clujean, din luna februarie am un Jimny negru din 2001, pe care il folosesc aproape zilnic, ocazional pe munti si dealuri. Ar fi fost o masina mai buna daca nu trecea prin mainile dibace ale unui "prim proprietar" din Maramures... >----------------------------------------------------< Suzuki Jimny, 1.3 benzină, 2001 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Cret Postat Iulie 4, 2011 Partajează Postat Iulie 4, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor salut! sunt Alin Cret, locuiesc in Poiana Horea,un sat montan, si ma bucur ca sunt primit in randurile voastre....,am o pasiune pentru masinile de teren, si precum si pentru competitiile off-road.Pe viitor sper sa putem colabora pentru a descoperi noi trasee de off-road in APUSENI! Va multumesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
raresh3r Postat Iulie 5, 2011 Partajează Postat Iulie 5, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Numele meu este Cristi si doresc sa achizitionez un Jimny. Sper sa invat cat mai multe de pe acest forum. Suzuki Samurai '96 - 1.3i Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat Iulie 5, 2011 Partajează Postat Iulie 5, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Numele meu este Cristi si doresc sa achizitionez un Jimny. Sper sa invat cat mai multe de pe acest forum. Poate o localitate mai cunoscuta ne scri si noua S-auzim de bine :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei_f Postat Iulie 5, 2011 Partajează Postat Iulie 5, 2011 Buna ziua! Buna ziua! Ma numes Farago Paul-Andrei, sunt din Oradea, student in Timisoara, nu am masina dar in timpul liber ma joc de'a copilotu' lu' tata( @Bigdaddy ). range rover 2,4td verde turbat campion medaliat la prins;iepuri porci capre gaini rate caprioare fazani si mai nou off road Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bigdaddy Postat Iulie 5, 2011 Partajează Postat Iulie 5, 2011 Re: Buna ziua! Buna ziua! Ma numes Farago Paul-Andrei, sunt din Oradea, student in Timisoara, nu am masina dar in timpul liber ma joc de'a copilotu' lu' tata( @Bigdaddy ). ____:W____ Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrian mgn Postat Iulie 5, 2011 Partajează Postat Iulie 5, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna ziua tuturor colegilor ... va saluta Adrian Lupascu din Timisoara. Am 30 de ani si desi mi-au placut de cand ma stiu masinile , sunt nou intrat in lumea 4x4-lui preluand atat aceasta placere cat si masina ( M Pajero ) de la prietenul Eugen -- Kato aici pe forum -- . Deci masina probabil multi o cunoasteti ... asa ca nu mai ramane decat sa ne "auzim " si prin alte sectiuni ale acestui forum si de ce nu , sa cunoastem si personal in masura in care se poate , cu ocazia diferitelor intalniri si iesiri pe care am vazut ca le organizati. Toate cele bune !! Adrian American components ... russian components ... ALL MADE IN TAIWAN !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hcs Postat Iulie 5, 2011 Partajează Postat Iulie 5, 2011 salutari de la HCS am uitat sa ma prezint sunt Hegyeli Csaba din Targu Secuiesc-sunt fericitul posesor al catorva Samuraiuri de1.0/87-2x1.3/91;2x1.9.D ....:)din propria experienta pentru offroadul pe care.l facem noi este cea mai potrivita masina intotdeauna lucrez la Samurai sa-l mai prepar sa-l modific,tunez-tocmai de acea am intrat pe acest site, forum (daca nu deranjez pe cineva)sa ne mai ajutam reciproc cu sfaturi idei-sper ca ne si cunoastem cu timpul daca tot suntem fani 4x4 -succes Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
motorus Postat Iulie 6, 2011 Partajează Postat Iulie 6, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor va salut Motorus , 36 ani , Bucuresti amator de 4x4 , posesor de 4x4x4 Skoda Octavia 4x4 Aro 240 4x4 Aro 244 4X4 Nissan KingCab 2.5 4x4 majoritatea cu Belele :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mobile Postat Iulie 6, 2011 Partajează Postat Iulie 6, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor salut sunt mobile, 36 ani, timisoara posesor de 4x4 multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mugur1973 Postat Iulie 6, 2011 Partajează Postat Iulie 6, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, numele meu este Mugur, sunt din Radauti - Suceava, in timpul liber pretind ca sunt pescar, dar si calator prin tot felul de locuri frumoase. Am un L 200 din 2008 pe care uneori il mai si indoi Cu respect si ne mai auzim.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Iulie 6, 2011 Partajează Postat Iulie 6, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Superbaaaa... Si rosieeee....vreau si eu ...doua . Aaaa , si bine ai venit . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sefulik Postat Iulie 6, 2011 Partajează Postat Iulie 6, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Bestiala masinuta ta!! Bine ai venit! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dimi.popescu Postat Iulie 7, 2011 Partajează Postat Iulie 7, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna ziua.sunt Popescu Dimi din Slatina,Olt...Conduc un jeep wrangler rubicon unlimited 2008 2.8 crd ... Hobby-urile sunt offroad-ul(atat cu masina cat si cu motorul),muzica ,pescuitul,etc... Am intrat pe forum pentru a afla cat mai multe despre masina mea si de a-mi face cat mai multi prieteni. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tomita Postat Iulie 7, 2011 Partajează Postat Iulie 7, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor salut! sunt tomita si sunt cel mai nou membru al acestui forum sunt posesorul unui nissan patrol gr din 1995 motorizare 2,8 td. doresc sa schimb cateva idei cu cunoscatorii genului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cipy0 Postat Iulie 8, 2011 Partajează Postat Iulie 8, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut ! Sunt Ciprian, locuiesc in Targoviste, 29ani, proaspat "virusat" cu "off-road" am intrat pe forum pentru a afla cat mai multe despre masina ce am achizitionat-o cat si pentru a socializa cu cat mai multi "dependenti" :D Jeep Wrangler TJ 4.0 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexxis888 Postat Iulie 8, 2011 Partajează Postat Iulie 8, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna,sunt Santa Liviu Alexandru ,locuiesc in Targu Lapus,proprietar a utilajului de mai jos.Un atv homemade conceput si realizat de mine. Imi place mecanica offroad-ul electricitatea si cam tot ce tine de tehnica. Multumesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelu1970 Postat Iulie 8, 2011 Partajează Postat Iulie 8, 2011 Topic de prezentare a membrilor Salutare tuturor Sunt Stelian din Toplita, casatorit ,2 copii *pasionati si ei tot ce inseamna extrem*,si sunt posesor de 4x4 de prin 1995,cind mi-am luat un Aro 10 ,pe care l-am tinut vreo 3 ani.Dupa care am avut Samurai,vitara,Mitsubishi,iar acum am un Daihatsu Feroza....in constructie. Ca hoby ,excursiile,off-road-ul,motociclismul,pescuitul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zmeu Postat Iulie 9, 2011 Partajează Postat Iulie 9, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor salutare.eu sunt zmeu,am 29 de ani,sunt pasionat off road,si cat de curand o sa achizitionez un aro 244 pentru off road,vanatoare si pescuit:lr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mincu_marian Postat Iulie 9, 2011 Partajează Postat Iulie 9, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna, sunt Marian! locatie: Jud Arges, Curtea de Arges ocupatie: inginer scopul vizitei: documentare in vederea achizitiei auto 4X4 marca: preferabil Toyota Hilux dar sunt in cercetare auto in posesie: Opel Astra 1.6 '02, Toyota Yaris 1.0 '11, Fiat 600 '65 Daca aveti sfaturi in legatura cu masina ce mi-o doresc v-as fi recunoscator. Ma intereseaza care ar fi modelele cele mai fiabile si mai pretabile pentru teren accidentat si zapada mare. Nu caut o masina noua. Deasemenea sunt foarte curios cum e cu piesele la aceste masini. Va multumesc si astept sfaturile voastre ! :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Rono Postat Iulie 10, 2011 Partajează Postat Iulie 10, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare, sunt Rono si am redescoperit o pasiune mai veche pt off road; inca nu detin o masina pt off road ( sunt in cautare ) eu fiind pasionat de obicei de mai multa viteza ( acuma incerc sa termin un kit car o replica dupa "ac shelby cobra 427" din 1967 cu motorizare 4.4 V8 370cp ). Avand in vedere ca si aici se discuta cu pasiune despre suruburi, motoare, putere etc. cred ca nu o sa am probleme de integrare in peisaj Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate