Bughi Postat Iulie 10, 2011 Partajează Postat Iulie 10, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Bun Venit tuturor !!!:br Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Iulie 10, 2011 Partajează Postat Iulie 10, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare, sunt Rono si am redescoperit o pasiune mai veche pt off road; inca nu detin o masina pt off road ( sunt in cautare ) eu fiind pasionat de obicei de mai multa viteza ( acuma incerc sa termin un kit car o replica dupa "ac shelby cobra 427" din 1967 cu motorizare 4.4 V8 370cp ). Avand in vedere ca si aici se discuta cu pasiune despre suruburi, motoare, putere etc. cred ca nu o sa am probleme de integrare in peisaj Salut. Mai sunt doi membri care vor sa faca ce ai facut tu. matake70 si Milan. http://forum.club4x4.ro/showthread.php?44834-Toyota-FJ40-.......-An-1977/page14 Poate le dai ceva idei. Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tunerul Postat Iulie 11, 2011 Partajează Postat Iulie 11, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut ma numesc Andrei,am 21 ani si sunt un admirator al masinilor de offroad,nu detin o masina dar ma ocup cu pozarea acestora :P, cine stie pe viitor poate chiar sa imi cumpar una si sa ne vedem la competitii :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sharky Postat Iulie 12, 2011 Partajează Postat Iulie 12, 2011 Prezentare Membru Nou Sharky Salut tuturor ! Ma numesc Marius si sunt interesat de off-road, expeditii si aventura. In viitor poate o sa-mi achizitionez si o masina 4x4. Momentan ma dau cu un yaris 1.4 Diesel :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dr5an Postat Iulie 12, 2011 Partajează Postat Iulie 12, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor salut.sunt din sibiu, 33 de ani si momentan detin un atv ronin 180.:tk:tk:tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ionnul Postat Iulie 12, 2011 Partajează Postat Iulie 12, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutari la toata lumea! Sa incep cu o mica prezentare. Sunt Ionut, ploiestean de 33 ani. Noua pasiune, off-road-ul nu este inca indeplinita in totalitate din cauza ca inca nu am o masina adecvata pentru asa ceva. Asa ca, m-am pus pe treaba, scotocit net-ul, dat telefoane, plimbat prin tara fro 2000 de km ( impreuna cu mai vechiul vostru coleg si prietenul meu @tractorila ) in cautarea unei masini. Am uitat sa zic ca mi-a cazut cu tronc Nissan-ul Patrol y60 swb. Si asa, tot caut..si caut... De aceea postez si atat de tarziu pe forum, dupa aproape o luna de la inscriere pentru ca speram sa pun in avatar poza cu noua bijuterie. Dar nu a fost sa fie, inca! Asa ca, de acum incolo va stau la dispozitie cu tot cu ce va pot ajuta. Ideea este ca sunt zilnic pe forum si cand nu sunt aici sunt pe 0735011206, mai tot timpul (noaptea nu prea ca este pe vibratii, de, copii mici). Sa ne vedem prin noroaie! PS. Sau sa nu ne vedem de noroaie? Va salut pe toti cei din clubul :cl si cu prima ocazie dau de :2dr! Hmmm, .....Patrol....ceva deosebit! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
-D Postat Iulie 13, 2011 Partajează Postat Iulie 13, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut! Sunt din Bucuresti, posibil pasionat de off-road, incerc sa ma informez cat mai mult. :tk Vlad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stefmax88 Postat Iulie 13, 2011 Partajează Postat Iulie 13, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor sal. sunt max, un incepator care incearca de ceva timp sa invat si eu cate ceva despre offroad. condu o toyota prado ne modificata deocamdata. BAFTA LA NOROI!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marius_aaa Postat Iulie 13, 2011 Partajează Postat Iulie 13, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut! Sunt Marius, din Buzau, Bisoca, un off-roader de nevoie dar indragostit Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rlemil Postat Iulie 14, 2011 Partajează Postat Iulie 14, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Ciao! Ma numesc Emil, din Timisoara, sunt posesor de Lada Niva din 2003, 17.i. Prima a fost din '88, carburator si mi-a oferit multa distractie. Sper ca si a doua achizitie sa fie la fel. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ioionut Postat Iulie 14, 2011 Partajează Postat Iulie 14, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut tuturor! Ionut, Bucuresti, nevasta, 2 copii (F&B), broderie, Skoda Superb 2006, sper...Pathfinder in curand. Ce bine ca existati! Sa auzim numai de bine! Decat langa un prost la castig, mai bine langa un destept la paguba Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bibu Postat Iulie 15, 2011 Partajează Postat Iulie 15, 2011 Salutare tuturor Hello All, Ma numesc Daniel, sunt din Sibiu, ma bucur ca am avut ocazia sa ma alatur :cl. Calatoresc destul de mult prin tara datorita jobului dar locuiesc in Sibiu. Nu detin o 4x4 off road dar doresc sa achizitionez cat mai curand una si cu ajutorul vostru sper sa fac alegerea cea mai buna. Bibu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
criscretzu Postat Iulie 16, 2011 Partajează Postat Iulie 16, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor In primul rand doresc sa salut toti membrii :cl. Numele meu este Cristian ,am 42 de ani , sunt din Bucuresti,sunt casatorit ,iar mai nou am si o amanta : o cheama Feroza ,Daihatsu Feroza.Incerc sa o agat de aproape un an dar s-a lasat foarte greu cucerita.Am gasit-o pe e-bay.de . Este cam batrana , are 15 ani , dar imi place la nebunie de cat de vioaie este. Experienta in noroaie nu am decat cu Dacia care m-a crescut. Din dorinta de a m-a purta frumos cu noua achizitie , la primul noroi intalnit am si ramas intepenit .Trebuie sa o cunosc mai bine pentru ca este plina de surprize, in sensul bun al cuvantului. Cu alte cuvinte am luat acest mic 4x4 pentru a ma ajuta in iesirile mele la pescuit la Dunare. Nu cred ca o sa fac off-road cu el ,desi mi-ar placea , dar ma multumesc sa urmaresc pe forum ce se intampla in acest sport extrem. Poate ca odata ........... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
badoctav Postat Iulie 16, 2011 Partajează Postat Iulie 16, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Asadar, proaspat posesor de Grand Cherokee, 30, CRD 2007. Nici o modificare pana acum, dar nu e timpul pierdut. Acum despre mine...Octavian, Galati. Sper sa fie ok si sa ies cat mai rpd cu masina prin natura:) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teolino4x4 Postat Iulie 17, 2011 Partajează Postat Iulie 17, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Sunt nou nascut pe forum! Detin un Mitsubishi Pajero 2.8, an 99, inaltat (nu stiu cat), lung, si sper sa fac cat mai multe iesiri cu el. Printre altele ma ocup de pomicultura. Sa dea Domnul toate bune pentru toti! :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atreyus Postat Iulie 17, 2011 Partajează Postat Iulie 17, 2011 Salut tuturor Sunt Andrey sunt din cluj am 20 de ani si sunt pasionat de off road de mic si ma bucur ca exista:cl si ma pot documenta si schimba pareri cu alti impatimiti de acest sport murdar periculos si totusi minunat. Sunt si fotograf amator si viitor posesor de veverita(jimny). :cl va multumesc ca existati:tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Weeked Postat Iulie 17, 2011 Partajează Postat Iulie 17, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna, ma numesc Razvan sunt nascut in Sibiu (Locuiesc in Londra)...Sunt fericitul posesor a lui Suzi :wink:(Suzuki Grand Vitara 2001, 1.6 16v). Bine v-am gasit! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin13 Postat Iulie 17, 2011 Partajează Postat Iulie 17, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Alin Bucuresti Jeep Wrangler Rubicon 3,8 2007 si restul se vede in poza. Mercedes G 55 Amg fara prezentare 2008 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Japan68 Postat Iulie 19, 2011 Partajează Postat Iulie 19, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut stimabililor ! Sunt Liviu din Bucuresti, cu origini valcene. Aproximativ 40 de primaveri. Mai pasionat de natura decat de "fiare" - dar se pare ca nu merge una fara cealalta ! Inca n-am un 4X4, sunt in faza in care aleg si sper sa ma ajutati. Salutari "racoroase" tuturor pasionatilor ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
reinyko7 Postat Iulie 20, 2011 Partajează Postat Iulie 20, 2011 (editat) Re: Topic de prezentare a membrilor Salutam toti Membrii Clubului 4X4 . Ma numesc Reinhold Sunt din Judet Hunedoara, Posesor al Unui Jeep Cheroke 2068 cmc TD din 91(AF). Si sper sa aflu mai multe despre tot ce tine de plimbarile pe munte. Va doresc o zii sau noapte buna.:br:tk Editat Iulie 20, 2011 de reinyko7 Sa atasez o poza. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zuzu Postat Iulie 20, 2011 Partajează Postat Iulie 20, 2011 (editat) zuzu Va salut , sunt din Rm.Valcea si de trei ani de zile detin un suzuki grand vitara din 2001, sport, 1,6 cm. Este o masina de care m-am atasat mult, avand numeroase calatorii la activ . Ma bucur ca am reusit sa intru si eu in acest club si sper ca voi gasi prietenii si spijinul de care am nevoie. Va multumesc ! Editat Iulie 21, 2011 de zuzu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yulian Postat Iulie 23, 2011 Partajează Postat Iulie 23, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutari de la Deva. Urmeaza sa imi vina saptamana viitoare L200-le. In avans cateva poze primite de la dealer. Toate cele bune!!! . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zuzu Postat Iulie 23, 2011 Partajează Postat Iulie 23, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Frumoasa, sa te bucuri de ea si 1.000.000 de Km.fara reparatii, doar consumabile:br Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yulian Postat Iulie 23, 2011 Partajează Postat Iulie 23, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Mutumesc frumos. Masina este fara accesorrile puse...rollbar, prelata, carlig. De-abia astept un offroad cu ea. Masina dinainte..Audi 1.6 benzina, tractiune fata! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitara93 Postat Iulie 23, 2011 Partajează Postat Iulie 23, 2011 nou pe forum Salut, Sunt posesorul unui Suzuki Vitara din 2008 si sunt nou pe forum. Sunt interest de drumetii si de sfaturi tehnice.Va salut pe toti! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate