valiL200 Postat Iulie 23, 2011 Partajează Postat Iulie 23, 2011 Re: Recensamantul utilizatorilor Mitsubishi de pe forum Club 4x4 Vali Alecsandrescu, Timisoara, Mitsubishi L200, 2,5 td, 2002, Nou membru si va transmit tuturor salutari!:br Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
t.a.z Postat Iulie 24, 2011 Partajează Postat Iulie 24, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut. Sunt Razvan si sunt din Bucuresti. Momentan detin un alt fel de 4x4, adica o berlina cu tractiune integrala pe care vreau sa o schimb cu un 4x4 adevarat, un Wrangler. Sper sa gasesc la voi raspunsuri in legatura cu nedumeririle mele legate de noua pasiune pt aceasta clasa de masini. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
NEO Postat Iulie 24, 2011 Partajează Postat Iulie 24, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare, Ma numesc Cristi si de curand mi-am achizitionat o vitara V6. Am vrut sa impac si capra si varza....adica familia si off road-ul. Sunt un tip caruia ii place mult natura in special muntele de aceia ma si duc mult cu cortul, amicii imi spun „ cortangiu” iar acum cu noua achizitie sper sa imi satisfaca dorintele de a urca cat mai sus pe munte. Asa ca daca mai sunteti „cortangii” pe acest forum va astep sa ne unim si sa plecam de nebuni prin tara sa ne tavalim prin noroaie iar apoi sa incheiem ziua la un foc de taba si ceva bun in pahare :x . Sambata asta pe 29 am programat o iesire la plaiul foii asa ca va astept cu darg. Sa ne vedem cu bine pe drumurile forestiere ale patriei. Ceao, ceao. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
toyotahilux Postat Iulie 24, 2011 Partajează Postat Iulie 24, 2011 (editat) Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Sunt posesorul unei Toyota Hilux din 2009 si sunt nou pe forum. Locuiesc in Brasov ,Sibiu si Buzau in functie de servici.Sunt interesat de sfaturi tehnice.Va salut pe toti! Editat Iulie 24, 2011 de toyotahilux Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Iulie 24, 2011 Partajează Postat Iulie 24, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Sunt posesorul unei Toyota Hilux din 2009 si sunt nou pe forum. Sunt interesat de sfaturi tehnice.Va salut pe toti! Si noi te rugam frumos sa-ti treci LOCATIA in profil....... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
eugen84 Postat Iulie 24, 2011 Partajează Postat Iulie 24, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna, Ma numesc Eugen sunt din Cj si recent am intrat in posesia unei Frontera 2.3 TD din 95.In rest ce sa zic sa avem toti bafta de "animalutele" noastre Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hugu3 Postat Iulie 25, 2011 Partajează Postat Iulie 25, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Numele meu este Hugh, şi eu sunt interesat în geografie, şi de călătorie. Dacă cineva vrea hărţi digitale, te pot ajuta, probabil. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cipciprian Postat Iulie 25, 2011 Partajează Postat Iulie 25, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor salut sunt ciprian , sunt posesorul unui jeep cherkee din 93, fiind nou pe aici cred ca am postat prima data unde nu trebuia si imi cer scuze pt asta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
missouri Postat Iulie 26, 2011 Partajează Postat Iulie 26, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor salutare, sunt Cristi, din Constanta, 33 ani, de ceva vreme am descoperit site-ul si ma declar un fan, imi place pescuitul , vanatoarea, tot ce tine de natura, in prezent detin un hyundai santa fe, 2001, :tks-auzim de bine Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sefulik Postat Iulie 26, 2011 Partajează Postat Iulie 26, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor :W 2 :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ap3bogdan Postat Iulie 27, 2011 Partajează Postat Iulie 27, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor salutare tuturor! Ma numesc Bogdan, sunt din Cluj si sunt de cateva saptamani posesorul unei frumoase Suzuki Vitara de care am ramas impresionat din prima clipa. Recunosc ca forumul ma ajutat in alegerea masinii asa ca :tk tuturor Land Rover Discovery 1 mail ap3bogdan@gmail.com tel 0745855228 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
carmen01 Postat Iulie 27, 2011 Partajează Postat Iulie 27, 2011 (editat) Re: Topic de prezentare a membrilor Ma numesc SERBANESCU CARMEN cu ID de utilizator carmen01 . Sunt posesoru unui Mitsubishi Pajero in 2 usii Achizitionat acum 2 luni si am aderat la clubul 4X4 din dorinta de-a cunoaste cat mai multe despre acest tip de masina si a socializa cu alti posesori de autoturisme 4X4 de teren atat pe internet cat si in intalniri directe cu membri clubului atat din constanta cat si din alte zone. NUMAR PERSONAL : 0765 683 556 Editat Iulie 27, 2011 de carmen01 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
larry Postat Iulie 28, 2011 Partajează Postat Iulie 28, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, ma numesc Laurentiu, am 21 ani, imi plac plimbarile in natura si pentru moment detin un suzuki king quad. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionutzzz123 Postat Iulie 28, 2011 Partajează Postat Iulie 28, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor va salut, ma numesc ionut, sunt posesor mai vechi de aro, mai exact un aro 243 motor brasov, un mare iubitor de off-road, imagini cu masina nu am momentan, deoarece a suferit mai multe modificari. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Olteanu Virgil Postat Iulie 30, 2011 Partajează Postat Iulie 30, 2011 Re: Salutare tuturor, sunt membru nou si am nevoie de ajutor! Va salut, vreu pentru inceput sa-mi cer scuze ca am fost nepoliticos si nu m-am prezentat de la inceput, ma numesc Virgil da mi se spune Bebe, sunt student la Cluj, vitara mea a fost cumparata akum 3 ani, ca o a 2 masina, este pregatita de oras, i-am facut si testul de off road dar prea putin. Momentan de 3 zile o curat de rugina pe la aripi, mai pun un petec 2, si sper ca pe luni sau marti sa pun niste poze. Va urez o zi buna si sper sa ne auzim pe luni (daca termin) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
spike Postat Iulie 30, 2011 Partajează Postat Iulie 30, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor salutare la toata lumea,sunt boby,mare pasionat de off road,am un patrol y60 scurt cumparat si preparat in germania,ma bucur ca sunt alaturi de atatia pasionati ca si mine de "tractozauri".sper sa-mi fac multi prieteni pe aici,imi plac iesirile la iarba verde iar atunci cand se vor organiza poate aveti un loc in plus. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dorcky Postat Iulie 31, 2011 Partajează Postat Iulie 31, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare la toata lumea si bine v-am gasit! Ma numesc Vasile, am 34 de ani din Zalau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
spike Postat Iulie 31, 2011 Partajează Postat Iulie 31, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor salutare,eu sunt sorin,sunt din ploiesti ,am un patrol scurt cu care imi place sa iesa cand se fac la iarba,dar inca nu am intrat in nicio gasca sper sa fiu pe faza cand se fac "adunari".sa auzim de bine. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
butcky Postat August 1, 2011 Partajează Postat August 1, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut! Ma numesc Stefan si sunt din Bucuresti. Sunt nou pe forumul acesta dar cu mii de posturi pe forumurile BMW si de motociclism. Nu am nici un off-road dar unul din cele 7 BMW-uri avute a fost 4x4 (325ix e30). Mi-am facut cont pe acest forum din dorinta de a afla cat mai multe despre Suzuki Jimny. Intentionez sa cumpar unul. ;) Momentan nu mai am masina, dar ma dau cu motocicleta zilnic (Honda 1100xx Blackbird). :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
_maxx_ Postat August 1, 2011 Partajează Postat August 1, 2011 Prezentare Salutare, ma numesc Misi si sunt incepator in offroad. De curand mi-am achizitionat un Suzuki SJ413 din '85 dar masina va avea nevoie de modificari, reparatii si tot ce se mai poate (in limita bugetului :grin:). Ma bucur sa vad atat de multe persoane pasionate de Offroad. Numai bine! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
catalinstanescu Postat August 2, 2011 Partajează Postat August 2, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare tuturor membrilor acestui Club,ma numesc Stanescu Catalin,sunt un mecanic oarecare din orasul Cluj Napoca...din pacate nu detin nici un 4X4 din cauza bugetului...in schimb le repar,imi doresc o colaborare ok cu toti membri acestui Club in vederea schimburilor de informatii in cea ce priveste mentinerea in "viata" a acestor bolizi......va doresc o zi deosebita tuturor Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cipris Postat August 2, 2011 Partajează Postat August 2, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Sunt Ciprian Stoica din Alba Iulia. De curand mi-am achizitionat un Daihatsu Feroza din 1993. E prima mea masina 4x4 asa ca sunt incepator in domeniu ca sa zic asa. Practic parapanta in sezonul cald, respectiv schiul iarna. Am optat pentru masinuta asta ca sa pot ajunge usor pe coclauri unde sa imi desfasor activitatile. Am descoperit site-ul acesta intamplator si pot spune ca am aflat chestii interesante pentru care va multumesc tuturor celor care postati si de la care putem invata chestii noi.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan93 Postat August 3, 2011 Partajează Postat August 3, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut. Ma numesc Bogdan sunt din Mica Viena sau Timisoara:hima bucur sa ma aflu printre voi. Respect! In timpul liber joc jocuri cu masini Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gms245 Postat August 3, 2011 Partajează Postat August 3, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, sunt Marius, nu prea ma dau in vant dupa masini de teren, dar discutiile si suportul tehnic de pe acest forum imi vor fi de folos in alte privinte. Pentru asta vreau sa va multumesc anticipat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ketrutz Postat August 3, 2011 Partajează Postat August 3, 2011 Salut! Numele meu este Petru. Sunt din Radauti, judetul Suceava. Am dat intamplator de acest forum da imi place ce vad si m-am gandit ca ar fi bine sa imi fac un cont. Nu detin o masina 4X4 dar am un fiat punto care il duc pe unde ar merge normal un 4X4! In schimb am o motocicleta enduro yamaha xtz 750. Oricum in viitor vreau sa imi iau o masina de teren dar numai dupa ce am sa fiu bine documentat cu pareri de pe site si forum! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate