raresbuduru Postat Iulie 4, 2013 Partajează Postat Iulie 4, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Hello, sunt Rares din Cluj si am o vitara din 92 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tudor Coroian Postat Iulie 5, 2013 Partajează Postat Iulie 5, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut! Sunt Tudor Coroian, ing silvic, din Sibiu, am 36 ani, detin o Toyota Hilux 2005 si ma bucur sa ma alatur acestui forum! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DAN NANO Postat Iulie 5, 2013 Partajează Postat Iulie 5, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut . Sunt Dan Gradinescu ing. mecanic din Bacau am un Golf 4 ; un ford transit si ma alaturi acestui forum cu dorinta de a ajuta cu sfaturi pentru intretinere motoare , economii combustibil etc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iacobnino Postat Iulie 8, 2013 Partajează Postat Iulie 8, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna ziua.Ma numesc Catalin si posed un Daihatsu rocky 2,8 td. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cioloca.marius Postat Iulie 8, 2013 Partajează Postat Iulie 8, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor buna seara. ma numesc marius , sunt din sovata, conduc un mercedes 208d (a lu' tata) si sunt pasionat de mecanica si de lucru cu fiare. impreuna cu batranu' am realizat cateva proiecte, dar mai am cateva in plan pt viitor :). toate cele bune! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
paulbugales Postat Iulie 9, 2013 Partajează Postat Iulie 9, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut sunt Paul din Reghin judetul Mures Am achizitionat un Daihatsu Feroza de 2 zile Si astept sfaturi de la voi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pigot Postat Iulie 9, 2013 Partajează Postat Iulie 9, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare, Am intrat si eu pe acest forum pentru a gasii prieteni cu hobby-uri comune. Acum cateva saptamani am devenit posesorul uni Jeep Wrangler YJ 2,5L din 1995. De atunci este la o restaurare complecta... O sa atasez si poze din timpul restaurarii. Mai am de cautat o gramada de piese... cum ar fii: usi 1/2 pentru vara! bikini top... si altele. Vom mai discuta despre asta in topicurile urmatoare... O zi buna! [ATTACH=CONFIG]183762[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]183763[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]183764[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]183765[/ATTACH] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mihu94 Postat Iulie 10, 2013 Partajează Postat Iulie 10, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, numele meu este Mihai, locuiesc in Vatra Dornei, si sunt posesorul unui Bmw E34. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan puscasu Postat Iulie 11, 2013 Partajează Postat Iulie 11, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, ma numesc Bogdan Puscasu, sint din Piatra Neamt, sint membru si urmaresc forumul de mai multi ani, doar ca nu m-am prezentat pana acum. Ma dau cu un jeep wrangler tj si cu o toyoya hilux, modificate atat cat m-a dus capul (si portofelu). Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
valerio Postat Iulie 13, 2013 Partajează Postat Iulie 13, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna ziua ! Ma numesc Valerio, sunt italian, stiu cateva cuvinte in limba romana. Am un Jeep 2,8 CRD aut. cu care merg la ipermarket. Cautam pe google ZIL 157 si am ajuns aici... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jannes Postat Iulie 14, 2013 Partajează Postat Iulie 14, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Va salut, Numele meu este Ionut, locuiesc in Bucuresti si sunt pe cale sa imi achizitionez o Lada Niva. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FRN Postat Iulie 14, 2013 Partajează Postat Iulie 14, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, ma numesc Gabi si sunt nou posesor de feroza, curand si poze. La primul post nu reuseam sa scriu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vry Postat Iulie 14, 2013 Partajează Postat Iulie 14, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare la toti , ma numesc Alexandru Constantin am un Mitsubishi Outlander model 2013 si dupa prima iesire in offroad am prins "microbul" 4x4 iar acum sunt in cautare de ceva cu adevarat off-road. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
derei Postat Iulie 14, 2013 Partajează Postat Iulie 14, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Va salut, ma numesc Andrei. Desi motivul pentru care m-am inscris pe forum nu tine de vehicule cu motor 4x4, sper sa fiu primit cu drag,iar daca vreodata o sa pot sa imi aduc contributia la comunitate, va fi placerea mea. :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Zetu Postat Iulie 15, 2013 Partajează Postat Iulie 15, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut! Ma numesc Razvan,nu am inca un 4x4,dar imi doresc unul, sper cu ajutorul vostru sa fac o alegere buna. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Adi BV Postat Iulie 16, 2013 Partajează Postat Iulie 16, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna ziua tuturor, Ma numesc Adrian, sunt din Brasov, am 44ani si o Vitara 8V din 91 automata, la care am muncit peste 3 luni si inca mai muncesc :al Sunt pasionat de iesiri offroad, de munte si peisaje. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grigorescuserban Postat Iulie 16, 2013 Partajează Postat Iulie 16, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut tuturor, Ma numesc Serban, nou posesor de discovery 2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Achimoto Postat Iulie 16, 2013 Partajează Postat Iulie 16, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare Achimoto , din Hunedoara , posesor de L200 din 2001 . Pana acum am practicat doar motociclism off road si de curand am trecut si la 4x4 ! Este mult diferit , se abordeaza totul diferit , se merge cu alte viteze , nu poti merge pe aceleasi trasee :) deoarece cu motorul treceam dar cu masina nu ca e prea mic locul , daca ramai impotmolit cu motorul il tragi - impingi si iesi dar cu 4x4 ori te trage cineva ori troliu ...... Va stau la dispozitie pentru orice problema in zona Hunedoara , interventie , recuperare , mecanica , povesti , berici , trasee turistice in zona , etc . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LADAMAN Postat Iulie 17, 2013 Partajează Postat Iulie 17, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare tuturor,ma numesc Dinu,sunt din arad si ma deplasez in teren cu o Lada Niva,de curand am achizitionat un Nissan Y61 lung,pe care vreau sa il echipez pt vanatoare si off road,cu autorul acestui forum. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bace2 Postat Iulie 17, 2013 Partajează Postat Iulie 17, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor salutari! sunt cristi si ma alatur forumului acesta din motive personale am un mitubishi pajero 2.5d din 95 si sunt in cautare de sfaturi, accesorii, piese etc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Pif 84 Postat Iulie 17, 2013 Partajează Postat Iulie 17, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare tuturor !!! Ma numesc Ioan Pivniceru mi se spune " Pif " de catre prieteni Am 29 de ani Sunt din Dobroesti Ilfov Am un Nissan Patorl Y61 lung din 98' Sunt impatimit de off roud :wink: :cl:old:wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
chinezu Postat Iulie 18, 2013 Partajează Postat Iulie 18, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor salut ma numesc chinezu, sunt din galati,am un freelander 2D din 2001 si salut membrii acestui forum. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
silviucristea Postat Iulie 18, 2013 Partajează Postat Iulie 18, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Nu am dar ma bate gandu'. numa' bine, Silviu din Iasi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andrei_tm Postat Iulie 20, 2013 Partajează Postat Iulie 20, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, sunt Andrei din Timisoara. Rasfoiesc de ceva vreme forumul si sper ca saptamana viitoare sa intru in posesia unei jucarii 4x4 ca sa imi si merit statutul de membru. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bubu4u Postat Iulie 21, 2013 Partajează Postat Iulie 21, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare tuturor. Ma numesc Catalin si sunt din Bucuresti. Sunt un pasionat de auto si mi-au trecut ceva masini prin maini pana la varsta asta. Am sa revin cu poze de la masina mea. Toate cele bune va doresc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate