Liviu86 Postat August 26, 2013 Partajează Postat August 26, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare tuturor. Ma numesc Liviu B. si sunt de curand fericitul posesor al unei masini Suzuki Vitara JLX 1.6 scurta. Mereu mi-am dorit sa fac off-road, l-am mai practicat dar nu cu masina mea. Site-ul il stiu de 2 luni aproape si am incercat sa citesc cat mai mult din postarile celorlalti. Momentan sunt la servici dar saptamana viitoare voi reveni cu niste poze. Imi doresc sa fac din masinutza mea ceva frumos. O zi buna tuturor. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iulianis Postat August 26, 2013 Partajează Postat August 26, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutari. Sunt Iulian din Iasi si sunt novice in masini 4x4. Merg des pe drumuri forestiere si caut sa imi cumpar un Nissan Terrano II, dar pana atunci sper sa mai aflu plusuri si minusuri ale acestui tip de masina. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maxim99 Postat August 26, 2013 Partajează Postat August 26, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Bine, v-am gasit, ma numesc Liviu sunt din Valcea, sunt incepator in ale off-road-ului. sunt fan inrait Suzuki samurai. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
caribda2004 Postat August 26, 2013 Partajează Postat August 26, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutarea tuturor, Sunt nou pe forum dar sun pasionat de 4x4 si fan JEEP Cheroke. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bichescu89 Postat August 27, 2013 Partajează Postat August 27, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutari! Numele meu este Alex...si de curand sunt un nou posesor al unui suzuki vitara! Multumesc! :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jimny_israel Postat August 28, 2013 Partajează Postat August 28, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Numele meu este Shahar și eu sunt din Israel. E jeep-ul meu - Suzuki Jimny îmbunătățită Mi-ar plăcea să te cunosc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nechitaiulian78 Postat August 28, 2013 Partajează Postat August 28, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut. Ma numesc Iulian, sunt din Iasi si sunt posesor al unui Nissan Navarra 2.5, an 2007 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gamis Postat August 28, 2013 Partajează Postat August 28, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare, ma numesc Mircea, sunt din MM, si sunt fericitul proprietar al unui Nissan Patrol Y60 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
africanuu Postat August 28, 2013 Partajează Postat August 28, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Ma numesc Bogdan (aka africanu :)) si sunt un mare fan al masinilor 4x4.Posed un Suzuki Jimny si cand o sa se faca mare vrea sa fie un Land Cruiser :) Sunt fericit sa ma aflu printre voi si va urez aventuri maxime fara incidente. Bafta multa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
siirm Postat August 29, 2013 Partajează Postat August 29, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Sunt membru forum club4x4 de ceva timp in care m-am documentat cat am putut de bine. Dar, de ieri, pot spune ca sunt cu acte in regula deoarece mi-a intrat in proprietate primul 4x4 din viata mea! Un Feroza din 1992, 1.6i, de care sunt mega incantat! Probabil o sa urmeze mici upgrade-uri pe masina gen proiectoare, porbagaj plafon, springuit arcuri lamelare pe spate, distributie, revizie si alte maruntisuri! Vitara 1.6i 8v '94 Ex. Feroza 1.6i '92 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rozy77 Postat August 29, 2013 Partajează Postat August 29, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutari tuturor.....Numele meu este Gheorghe....am o Vitara 93, pe care citind forumul m-am hotarat s-o salvez Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Aricik Postat August 29, 2013 Partajează Postat August 29, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutari tuturor membrilor acestui site,numele meu este Nicu,sunt din Galati,sunt un incepator in ale off-road-ului, am un Freelander 1 din 2004 si sper sa ne cunoastem mai bine pe viitor. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin_G Postat August 29, 2013 Partajează Postat August 29, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna Ma numesc alin sunt din zalau ! posesor de suzuky vitara! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
civ Postat August 29, 2013 Partajează Postat August 29, 2013 (editat) Re: Topic de prezentare a membrilor Buna ziua...sunt tavi din rodna...acum detin masina lui ASTRAL.....Super masina ! Super om ! Multumesc, d-nul Daniel ! Editat Decembrie 3, 2013 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Giurgiu Radu Postat August 30, 2013 Partajează Postat August 30, 2013 (editat) Buna incepand de azi mai aveti un coleg pe forum, ma numesc Giurgiu Radu sunt din Cluj detin de putin timp un freelander 1 benzinar de 1.8 din 2001 de care deocamdata sunt foarte multumit. Ca si orice copil la care i dai o jucarie noua pana cand se satura de ea nu io mai poti lua din mana asa si eu de cum am ajuns in tara cu masinuta tusti cu ea pe munti si bine inteles ca de atunci nu ma mai prea gaseste lumea dar din pacate trebuie sa revenim cu rotile pe asfalt ca mai trebuie sa si muncim.:cr Insfarsit m-am prezentat si eu si astept pasionati din cluj sa ne intalnim si sa mai schimbam pareri si cu siguranta o sa ne vedem la intalniri si concursuri 4x4 Buna CIV imi pare rau ca nu am intrat pe forum inainte de a merge pe munte poate ca ne intalneam ca iesirile mele la munte au fost pe la Rotunda si apoi Borsa dar poate reusim cand mai vin pe la BN ca socrii sunt din Bistrita si avem o casuta la Lunca Ilvei deci trecem des prin Rodna Editat August 30, 2013 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fluerasu Postat August 30, 2013 Partajează Postat August 30, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare, Ma numesc Dan si sunt din Miercurea Ciuc, posesor de Hilux din 2007 si din luna mai m-am legat la cap cu un Ims din '72 pe ca-l vreau modificat. Cu respecte... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihaiuc90 Postat August 30, 2013 Partajează Postat August 30, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut! Ma numesc Mihai Chis, de curand am achizitionat un Nissan Patrol K260. Am intrat in comunitatea voastra fiind convins ca am ce invata de la experti in domeniu :) Poate pe viitor ne intalnim la o iesire in Maramures cu micutul nostru "Club Off Road Salistea de Sus", de vreo 10 masini. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
avatar64 Postat August 31, 2013 Partajează Postat August 31, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna !doresc sa salut toti membri acestui forum. in citeva zile voi fi posesorul unui LAND ROVER FREELANDER din 2003 motorizare 1950 diesel in 3 usi , 4 locuri autoutilitara ,adusa recent in tara. am citit multe topicuri de pe acest forum si cam la ce sa fiu atent ceea ce nu inteleg sint prescurtarile IRD,SRS, ....etc.asi dori sa explice cineva ce inseamna aceste prescurtari sau unde le pot gasi? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
abaaax Postat August 31, 2013 Partajează Postat August 31, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut. Sunt Tony si am probleme la motor cu un Subaru Forester 2007 2.0... Stie cineva un mecanic rezonabil la bani in Bucuresti ? Am niste intreruperi la motor. Merci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
solar18 Postat Septembrie 1, 2013 Partajează Postat Septembrie 1, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut. Sunt din B si abia astept sa gasesesc un 4x4 ce va fi folosit doar pe camp si in padure de ses, la vanatoare. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
claudiu2509 Postat Septembrie 1, 2013 Partajează Postat Septembrie 1, 2013 salut Ma numesc claudiu si sunt stapanul unei vitare cabrio '99 2.0 tdi. A primit pana acum flanse distantiere de 40, body+suspencion lift 50 si respectiv 40mm troliu 9000 lbs proiectoare scut motor otel bullbar si praguri inox cauciucuri bfg at si mt pe 16 plus alte modificari ce tin de confort si aspect. sunt incepator si mi-am dat seama ca e greu sa te descurci de unul singur asa ca... vreau in gasca. O fi apa, o fi vin, o fi pipi de rechin 0764135553 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
leonardus Postat Septembrie 1, 2013 Partajează Postat Septembrie 1, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Va salut, Ma numesc Leonte Jenea, sunt din Santandrei, jud. HD, inca n-am un off-road 4x4, dar as cam vrea....totusi pe unde sunt obisnuit sa umblu eu, nici cu off-road bike nu se poate...asa ca s-ar putea sa nu-mi iau inca. Imi plac insa topicurile la voi, mai ales cele de navigatie (cu sau fara GPS). Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dohottkd Postat Septembrie 2, 2013 Partajează Postat Septembrie 2, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor salutare sunt andrei din iasi sunt detinator de jeep asia rocsta (un vechi proiect offroad abandonat) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitic Postat Septembrie 4, 2013 Partajează Postat Septembrie 4, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor salut, sunt liviu, am 43 de ani si de curand sunt posesorul unui grand cherokee 3,1. urmaresc discutiile de pe acest forum de multa vreme, iar astazi sunt bucuros sa fiu alaturi de voi si sa ma bucur de sfaturile celor cu experienta mai multa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu Roşca Postat Septembrie 4, 2013 Partajează Postat Septembrie 4, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare, sunt Liviu şi sunt dintr-o localitate de lângă Rm. Sărat. Încă nu am o maşină 4x4 de offroad dar am ceva planuri de viitor cu privire la acest aspect. :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate