Ken.de Postat Iulie 24, 2013 Partajează Postat Iulie 24, 2013 (editat) Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare, Ma numesc George, sunt din Sibiu. Editat Iulie 25, 2013 de Max Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdansv2005 Postat Iulie 24, 2013 Partajează Postat Iulie 24, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare tuturor, Ma numesc Bogdan, sunt din Suceava si detin un Land Rover Freelander,nu sunt un sofer experimentat deoarece am dobandit permisul in urma cu un an,dar sunt pasionat de masinile 4X4 inca de mic copil. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Trollsky Postat Iulie 25, 2013 Partajează Postat Iulie 25, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut! Sunt Ciprian, din Cluj Napoca Nu detin un 4x4. Sunt pasionat de camping. Am un Peugeot Boxer si o rulota pe care vreau sa le transform intr-o autorulota. Recent am descoperit autorulotele Unimog. Am intrat pe forum ca sa aflu mai multe despre aceasta masina Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
madgow Postat Iulie 25, 2013 Partajează Postat Iulie 25, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor salut , ma numesc florin si sunt din bucuresti . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Radu VL Postat Iulie 25, 2013 Partajează Postat Iulie 25, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut. Ma numesc Radu,sunt din Valcea si membru X3MOFFROAD Valcea. Detin un Jeep Wrangler TJ, un Suzuki X-90 si un Nissan Patrol Y61. X3M Offroad Club Valcea http://www.x3moffroad.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Johnny B Postat Iulie 26, 2013 Partajează Postat Iulie 26, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Va salut, Sunt Ionut si sunt pasionat de offroad. Nu detin deocamdata un 4x4, inca ma documentez despre atelaje. Stiu saitul de mai multa vreme, dar pana acum nu am fost decat cititor. Va multumesc pentru informatiile gasite pana acum si ma bucur ca exista o comunitate asa mare! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iulie 26, 2013 Partajează Postat Iulie 26, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut! Sunt Ciprian, din Cluj Napoca Nu detin un 4x4. Sunt pasionat de camping. Am un Peugeot Boxer si o rulota pe care vreau sa le transform intr-o autorulota. Recent am descoperit autorulotele Unimog. Am intrat pe forum ca sa aflu mai multe despre aceasta masina Bine ai venit! Interesanta ideea de a combina o duba cu o rulota. Abia astept sa vad cum decurg lucrurile. :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kire Postat Iulie 26, 2013 Partajează Postat Iulie 26, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut Sunt Kire din Bucuresti, membru pe forum de prin 2010, si de cateva luni am o Vitara din '96 1.6 16 v. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tigru Postat Iulie 27, 2013 Partajează Postat Iulie 27, 2013 (editat) Salut Sunt nou pe form, din Bucuresti Vreau sa-mi cumpar suzuki vitara, pentru off-road cutie automata ce pareri aveti? Editat Iulie 30, 2013 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Achimoto Postat Iulie 27, 2013 Partajează Postat Iulie 27, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut! Sunt Ciprian, din Cluj Napoca Nu detin un 4x4. Sunt pasionat de camping. Am un Peugeot Boxer si o rulota pe care vreau sa le transform intr-o autorulota. Recent am descoperit autorulotele Unimog. Am intrat pe forum ca sa aflu mai multe despre aceasta masina Daca ai nevoie de sfaturi , idei , ceva piese facute la strung sau freza - masina cu coordonate , da de stire ! Imi place ideea ta ! 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdanpop Postat Iulie 27, 2013 Partajează Postat Iulie 27, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna Ma numesc Bogdan, din Oradea si urmeaza sa imi pregatesc un Pajero Mk2 pentru senzatii. Am sa revin cu poze :) Toate cele bune ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Zoot Postat Iulie 29, 2013 Partajează Postat Iulie 29, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna, Ma numesc Alin si de ceva vreme ma bate gandul sa schimb ATV-ul cu un pick-up, inclin spre un L200. De doua zile am inceput sa rasfoiesc forumul si sunt inca in cumpana, sa vedem daca se inclina balanta spre un 4x4 mai mare sau raman la ATV. Numai bine! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Nico GEKO Postat Iulie 29, 2013 Partajează Postat Iulie 29, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Hello Romania, hello fellow 4x4 enthusiasts :-) I'm Nicolas, alias Nico, from Switzerland For my trips, I have 1 Nissan Patrol Y61crd and 1 Toyota land-Cruiser Hdj-80. I' m just sstartingan offroad journey in Romania... very excited to discover your nice country... All the best ;-) NICO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lavynew Postat Iulie 29, 2013 Partajează Postat Iulie 29, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut tuturor, din Roman! Sunt Lavy, momentan doar aspir la un 4x4 offroad propriu, incercariele anterioare de dat prin noroi fiind facute cu Land-ul Freelander al tatalui (din pacate nu si al fiului). In speranta ca in curand voi posta poze din teren cu noua achizitie, va urez spor. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mita31 Postat Iulie 30, 2013 Partajează Postat Iulie 30, 2013 (editat) Re: Topic de prezentare a membrilor Hello Romania, hello fellow 4x4 enthusiasts :-) I'm Nicolas, alias Nico, from Switzerland For my trips, I have 1 Nissan Patrol Y61crd and 1 Toyota land-Cruiser Hdj-80. I' m just sstartingan offroad journey in Romania... very excited to discover your nice country... All the best ;-) NICO Hello. :cl welcomes you, as a new member! We hope you`ll have a very nice journey here. Good luck, and maybe you`ll share with us your beautiful adventures.:h5 Best regards! Editat Iulie 30, 2013 de mita31 All-Wheel Drive - it`s all we'll drive! ▀ lllllll ▀ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mm Postat Iulie 30, 2013 Partajează Postat Iulie 30, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Eu sunt Alex din Bucuresti si momentan sunt interesat sa imi achizitionez prima mea masina offroad. Nu am prea multa experienta, dar sper sa invat cat mai multe cat mai repede. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Khan Postat Iulie 31, 2013 Partajează Postat Iulie 31, 2013 (editat) Re: Topic de prezentare a membrilor Salut Tuturor, sunt Khan, nou venit pe site. Sunt pasionat de natura si de masini de teren. Am un Toyota Land Cruiser (Prado) 95 cu sapte locuri, cu motor 1KD-FTV. Lucrez in protectia naturii, am mii de kilometri pe drumurile forestiere din Carpatii Orientali, preponderent in Muntii Calimani, si Gurghiu. M-am bucurat cand am gasit acest site, unde am gasit foarte multe informatii si experiente legate de masina mea. Editat Iulie 31, 2013 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ken.de Postat Iulie 31, 2013 Partajează Postat Iulie 31, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Hello Romania, hello fellow 4x4 enthusiasts :-) I'm Nicolas, alias Nico, from Switzerland For my trips, I have 1 Nissan Patrol Y61crd and 1 Toyota land-Cruiser Hdj-80. I' m just sstartingan offroad journey in Romania... very excited to discover your nice country... All the best ;-) NICO Hallo Nico, If you pass across Sibiu, we can have a beer! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bams3 Postat Iulie 31, 2013 Partajează Postat Iulie 31, 2013 Salutare Ma numesc Tudor sunt din Cluj si doresc sa imi cumpar o masina off-road in viitorul apropiat ,pana atunci sa invat cat mai multe despre acest sport. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bog dan Postat Iulie 31, 2013 Partajează Postat Iulie 31, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare tuturor,bine v am gasit.Inca nu sunt posesorul unei masini off road,urmeaza sa ma documentez si sa Aleg o varianta potrivita mie si stilului meu.sper ca acest forum sa ma ajute in alegerea mea.multumesc,o Zi buna va doresc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nae radoiu Postat Iulie 31, 2013 Partajează Postat Iulie 31, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor SALUTARE ! M-a numesc Nae Radoiu , sunt din Dragoslavele-Arges , detin o Vitara 1,6 8v , din 1994 , particip des la iesiri off road si m-a bucur ca aflu printre voi . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Animal Postat Iulie 31, 2013 Partajează Postat Iulie 31, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Va salut Ma numesc Catalin ,am 27 de anisori,Bucuresti,bmw-ist de meserie ,avind in vedere ca am ajuns la frumoasa virsta ,a venit timpul sa imi achizitionez si eu o jucarie 4x4 in principiu ma tenteaza un samurai sau un Mk1 pe bulgaria ,din pakate bugetul si criza financiara care ne afecteaza pe toti imi permite pt inceput un buget de 2500 euro,momentan nu imi permit sa visez la offroad extrem ,dar ma pasioneaza offroad si cred ca mi-ar trebui o masina buna la toate ,si in special sa ma ajute la partidele de pescuit sa nu ramin intepenit ,deci nu mai scapati de mine si sper intr=o colaborarea frumoasa ,schimb de experiente ,etc... Cu Stima Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
visulav Postat August 1, 2013 Partajează Postat August 1, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Ma numesc Rares, sunt din Timisoara si sunt pasionat de 4x4. Sunt sigur ca o sa aflu lucruri interesante despre pasiune mea pe acest forum. Multumesc pentru gazduire! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
waves Postat August 1, 2013 Partajează Postat August 1, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut oameni buni, sunt si eu un proaspat posesor al unui Pajero din 2002, 3.2 DID LWB. Masina e intr-o mica "revizie" tinand cont ca e statuta de ceva vreme dupa ce o aduc la linia de plutire am sa adaug ceva poze si sper sa o alerg prin paduri si prin ciulinii Baraganului. Cu stima Ionut Simion Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
catalinusx Postat August 1, 2013 Partajează Postat August 1, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor sant CATALIN din bucuresti ilfov am 33 ani inca nu am 4x4 dar sper sa achizitionez unul cat de curand. salutare !!!!!!! :jp1:jp1:jp1http://forum.club4x4.ro/images/smilies/ico%20(31).gif Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate