mihai_24 Postat Septembrie 5, 2013 Partajează Postat Septembrie 5, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutam, Sunt vanator si ma "chinui" pe fondul unde sunt membru cu un Duster. Ma tot uit sa fac upgrade cu o jucarie adevarata 4x4 ca a voastra. Multumesc pentru posibilitatea de informare cu tot ce tine de pasiunea noastra comuna! Cu respect, Mihai Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
roltrans Postat Septembrie 5, 2013 Partajează Postat Septembrie 5, 2013 Topic de prezentare a membrilor salut Ma numesc Valentin Covrig, inginer 38 ani. Pe wishlist-ul meu este un pajero 2.8 mkII am inceput sa caut si am gasit forumul acesta care este extrem de interesant si bine organizat. ca viitor posesor de 4x4 gasesc bun orice sfat si sugestie. deocamdata sunt strict onroad cu passat 2010 dar sper ca in curand sa ma pot lauda si eu cu o achizitie cu care sa incerc si eu off-road-ul toate cele bune Valentin Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kristake44 Postat Septembrie 5, 2013 Partajează Postat Septembrie 5, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, sunt Cristian, din Baia Mare. Motociclist, parasutist si mai nou off-road-ist :) Am un Wrangler TJ si tocmai ce incepem sa ne cunoastem reciproc...deocamdata l-am scos doar la niste ture mai light... Imi este putin greu sa ma cobor din saua KTM-ului si sa urc la volan pe trasee offroad, inca nu sunt obisnuit si nici nu am experienta... dar toate au un inceput :) :) PS: doresc sa-i mut volanul pe stanga, a mai facut cineva asta la TJ din 98? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Septembrie 5, 2013 Partajează Postat Septembrie 5, 2013 (editat) Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, sunt Cristian, din Baia Mare. Motociclist, parasutist si mai nou off-road-ist :) Am un Wrangler TJ si tocmai ce incepem sa ne cunoastem reciproc...deocamdata l-am scos doar la niste ture mai light... Imi este putin greu sa ma cobor din saua KTM-ului si sa urc la volan pe trasee offroad, inca nu sunt obisnuit si nici nu am experienta... dar toate au un inceput :) :) [ATTACH=CONFIG]188853[/ATTACH] PS: doresc sa-i mut volanul pe stanga, a mai facut cineva asta la TJ din 98? Salut Cristian, Poate vii si tu la vreuna din iesirile noastre. Despre mutat volanul, nu cred ca merita. Lasa-l asa ca te obisnuiesti repede cu el. Si eu am masini cu volanul pe dreapta si n-am nici o problema. Pana si sotia mea s-a obisnuit. :grin: Editat Septembrie 5, 2013 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabriel.lazar Postat Septembrie 6, 2013 Partajează Postat Septembrie 6, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut numele meu este Lazar Gabriel si sunt incepator in acest domeniu Deocamdata nu sunt hotarat ce sa imi iau asa ca inca ma documentez Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
remus.cirstea Postat Septembrie 6, 2013 Partajează Postat Septembrie 6, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna ziua tuturor! Aduc si eu in club un muntean francez: SOVAMAG TC10A. fisa tehnica: http://auverland.chez-alice.fr/francais/TC/tc10.htm Am inclusiv manualul de utilizare in format electronic. E din 1993, cca. 5000 de exemplare fabricate. Majoritatea circula si au circulat in Africa. In Europa, doar aviatia militara franceza si administratia locala il folosesc. Nu a fost vandut niciodata direct particularilor. E ruda mai mare a UMM si nepotul lui Cournill. A fost produs ca sa inlocuiasca in armata franceza Dodge WC, in special. Al meu are motor Indenor-Peugeot XD3 (montat si pe ARO al nostru), cutie de viteze BA75 de Peugeot 505, cutie de transfer A80 (Cournill-UMM-Auverland-Panhard) si punti Carraro/Willis cu roti 7.50R16. O sa pun un fotoreportaj cu el dupa ce se va termina operatiunea de restaurare. E un cadou de nunta si va fi folosit in viitorul apropiat in transportarea si operarea unui planetariu digital mobil. Astept comentariile dvs. si sa le indoim...arcurile-foi! Remus Cirstea Sovamag TC10A Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Septembrie 6, 2013 Partajează Postat Septembrie 6, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna ziua tuturor! Aduc si eu in club un muntean francez: SOVAMAG TC10A. fisa tehnica: http://auverland.chez-alice.fr/francais/TC/tc10.htm Am inclusiv manualul de utilizare in format electronic. E din 1993, cca. 5000 de exemplare fabricate. Majoritatea circula si au circulat in Africa. In Europa, doar aviatia militara franceza si administratia locala il folosesc. Nu a fost vandut niciodata direct particularilor. E ruda mai mare a UMM si nepotul lui Cournill. A fost produs ca sa inlocuiasca in armata franceza Dodge WC, in special. Al meu are motor Indenor-Peugeot XD3 (montat si pe ARO al nostru), cutie de viteze BA75 de Peugeot 505, cutie de transfer A80 (Cournill-UMM-Auverland-Panhard) si punti Carraro/Willis cu roti 7.50R16. O sa pun un fotoreportaj cu el dupa ce se va termina operatiunea de restaurare. E un cadou de nunta si va fi folosit in viitorul apropiat in transportarea si operarea unui planetariu digital mobil. Astept comentariile dvs. si sa le indoim...arcurile-foi! Bine ai venit! Foarte interesanta masina. Abia astept sa vad niste poze si detalii despre ea. :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
remus.cirstea Postat Septembrie 6, 2013 Partajează Postat Septembrie 6, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Bine ai venit! Foarte interesanta masina. Abia astept sa vad niste poze si detalii despre ea. :h5 Multumesc, Max! Din respect pentru vehicol si pentru a mentine forma „fizica” inca, cel putin, 20 de ani, am decis sa nu iasa pe drumurile patriei asa cum a stat in parcul armatei franceze cativa ani. Fiind masina eminamente utilitara si militara, se demonteaza usor, ramane doar schema cinematica si sasiul. Cu ajutorul unor prieteni care vor fi mentionati la momentul oportun, acum am spalat, curatat, sablat, tratat anticoroziv si acum vopsim. Cu mandrie...republicana, pot spune ca masina similara a fost inclusa si in parada militara de Ziua Frantei din anul curent! Ca detaliu, acum caut amortizor de directie nou si bun...restul, toate patru sunt de Ducato! Remus Cirstea Sovamag TC10A Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
karlos83 Postat Septembrie 6, 2013 Partajează Postat Septembrie 6, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna ziua Sunt nou pe acest forum ..si cat de cat un impatimit de off road Am vrut prima data sa mi un ATV dar cerand mai multe pararei am ajuns la concluzia ca tot mai bine este cu un Suzuki Vitara Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LadyElf Postat Septembrie 8, 2013 Partajează Postat Septembrie 8, 2013 (editat) Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare! Sunt Roxana si de curand mi-am "facut" un nou "prieten". Numele lui este ELF si este un Disco 2, momentan inca in plin proces de pregatire pentru aventurile ce vor urma! Sper... :) PS: stiu ca am multe de invatat iar acest forum mi-a fost recomandat calduros Editat Septembrie 8, 2013 de LadyElf If you fall, I'll be there. Earth Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gagauta Postat Septembrie 8, 2013 Partajează Postat Septembrie 8, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor salut sunt Alx si momentan ma documentez cu ce se "mananca" offroadu` merci Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baigish7 Postat Septembrie 8, 2013 Partajează Postat Septembrie 8, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, numele meu e Dan,si trebuie sin pacate sa renunt la vechea mea dacie 1300.Mi-as lua un suzuki vitara,dar cel mai mult ma sperie rugina Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mita31 Postat Septembrie 8, 2013 Partajează Postat Septembrie 8, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, numele meu e Dan,si trebuie sin pacate sa renunt la vechea mea dacie 1300.Mi-as lua un suzuki vitara,dar cel mai mult ma sperie rugina Atunci ia-ti un Suzuki Jimny și vei fi mai câștigat, din multe puncte de vedere ... în afară de rugină. Bine ai venit în :cl Numai bine! All-Wheel Drive - it`s all we'll drive! ▀ lllllll ▀ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adip Postat Septembrie 9, 2013 Partajează Postat Septembrie 9, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutari tuturor Adrian, 39 ani deocamdata posesor al unui X3 2.0d 2005 si al unui swift sport 2013. X3-ul trebuie sa plece ca sa faca loc probabil unui utilaj adecvat pt off. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andreimelente Postat Septembrie 10, 2013 Partajează Postat Septembrie 10, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut! Sunt Andrei si de ieri pot sa spun ca ma numar printre posesorii de 4x4. Sunt proaspatul posesor al unei Vitara LWB 2000cm3, 24valve, 140cp. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cosminMM Postat Septembrie 10, 2013 Partajează Postat Septembrie 10, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna, Cosmin, din Baia Mare, contonat in Timisoara cu munca, pasionat, printe altele, de off-road usor catre mediu ca dificultate; am detinut un Suzuki LJ 80 extrem de simpatic la vremea respectiva, apoi doua Vitatara, de care am ramas placut impresionat in ceea ce priveste valentele de off/on road, si am ajuns acum sa detin un Mitshubishi L200, 2003, motor 4D56 T04, adus din Irlanda de 'caldararii' nostri, 2 locuri si cu bena 'generoasa', momentan la 'doftoricit' in vedere inmatriculare. Salut si doresc numai bine tuturor. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Iulian G Postat Septembrie 10, 2013 Partajează Postat Septembrie 10, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Un salut calduros tuturor! Ma numesc Iulian, pasionat de awd si mecanica, natura si calatorii, sunt din Botosani si sunt posesorul unui Land Rover Discovery 2 Td5 din 2003! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AlinTM Postat Septembrie 11, 2013 Partajează Postat Septembrie 11, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare tuturor, Un nou posesor de Feroza, dispus la iesiri light prin vestul tarii. Astept sa murdaresc masina :) Alin Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tiru Postat Septembrie 11, 2013 Partajează Postat Septembrie 11, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, ma numesc Ionut, sunt din Bucuresti si de cateva zile sunt proprietarul unui Nissan Navara DC 2010.:grin: new hobby - off road :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan_D Postat Septembrie 11, 2013 Partajează Postat Septembrie 11, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut baieti, Ma numesc Dan, sunt din Targoviste, inca nu posed un 4x4(dar probabil prin decembrie il voi avea). Pasionat de vanatoare si pescuit, dar fara experienta in 4x4. Sigur imi voi spori bagajul de cunostinte cu ajutorul vostru. O seara buna va doresc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tody Postat Septembrie 11, 2013 Partajează Postat Septembrie 11, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, numele meu este Dragos si sunt fericitul posesor al unui Suzuki Vitara long body, 16V di 96. Sper sa gasesc pe acest forum sfaturi si pareri prentu problemele pe care le care le voi intampina pe viitor. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
beka Postat Septembrie 12, 2013 Partajează Postat Septembrie 12, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut. Sunt ionut din alba si sunt la primul autoturism 4x4 , Land Rover Defender 110, TD5, 2500 diesel, 8+1 locuri, 2003. O sa revin cu fotografii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BWKN Postat Septembrie 13, 2013 Partajează Postat Septembrie 13, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor salut , ma numesc Sorin si sunt din Arges. Inca nu am nimic off-road dar sper ca in maximum o luna imi voi cumpara un Ranger :grin: Mai sunt colegi din arges ce au Ranger? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adi222 Postat Septembrie 13, 2013 Partajează Postat Septembrie 13, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare, Ma numesc Adrian, sunt din Sannicolau Mare, Judetul Timis si detin un Toyota Hilux 3.0D4D din 2008. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sony Postat Septembrie 14, 2013 Partajează Postat Septembrie 14, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Ma numesc Catalin si sunt din Galati. Detin un Nissan Terrano II KA24E 2.4i din anul 2001 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate