Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Topicul de prezentare al membrilor

ALF-DMAX

Postări Recomandate

Re: Topic de prezentare a membrilor

Buna seara. Ma numesc Alex, din Bucuresti, posed un Land Lover Freelander din 2001, motorizare Diesel TD4 cca 189K kilometraj la bord, si ma bucur sa ma aflu printre pasionati de 4x4. Sper sa pot contribui la topic de LR FR TD4 prin experienta de pana acum cu masina si de asemenea sa pot invata lucruri noi. Toate cele bune. Alex

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Buna ziua tuturor

Ma numesc Gabriel Pop,sunt brasovean de aproape 43 ani.Conduc de un an un Nissan x-trail din 2002.Nu pot spune ca sunt un impatimit off road,dar am vazut multe locuri foarte frumoase, de sus. Voi reveni cu poze. O zi buna

Link spre comentariu

Salut si bine v-am gasit!

Sunt din Bucuresti, incepator in a bate coclaurii pe alta tractiune decat x2. Masinuta din semnatura este achizitionata de cateva zile si sper sa se dovedeasca a fii un partener credincios pe termen lung.. este vb de Un Pajero Mk II, AT, SWB, 2.5 diesel.

photo.jpeg.acb46c9a23f27fa7e4ab4e4982feed09.jpeg

Link spre comentariu

Buna ziua, ma numesc Alexandru, iar porecla de capra neagra am primit-o in urma unei combinate negoiu+ off-road. Nu sunt detinatorul unei "jucarii" 4x4 , dar pot spune ca am prins "bacteria" ... urmeaza sa! :)

Link spre comentariu

Salut.Ma numesc Gabriel si sunt din Sibiu.Am un Jeep Cherokee 2,5 TD an de fabricatie 1995.L-am achizitionat de vreo doi ani din Germania .Sunt multumit de el,dar mai am unele probleme la el pe care sper sa le descopar si sa le aflu de la cei priceputi :tk .Pe curand.

Link spre comentariu

Salut! Ma numesc Vlad, sunt din Bucuresti si de curand am primit un proiect privind o masina off-road Ford Bronco 2 din '85 are nevoie de multe reparatii si am venit aici pt informatii privind achizitionarea unor piese !:)

Link spre comentariu

Hello friends. I have registered for help on my offroad trip. I have a leaking clutch pump and therefore I have lost offroad capability. I am between shigishoara and brasov. If someone has any contact where I can find a clutch pump for jeep YJ 4 liter 93 please let me know. Sorry that I start with asking for help but I'm desperate and I only have a smartphone, so it's hard to write more.

Link spre comentariu

Hello friends. I have registered for help on my offroad trip. I have a leaking clutch pump and therefore I have lost offroad capability. I am between shigishoara and brasov. If someone has any contact where I can find a clutch pump for jeep YJ 4 liter 93 please let me know. Sorry that I start with asking for help but I'm desperate and I only have a smartphone, so it's hard to write more.

Hello.

Sorry for your trouble.

It will be a lot easier if you will write here your tel. number.

Maybe someone from that area will see it and can call you.

Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti.

Link spre comentariu

Va salut!

Ma numesc Adi si doar ce am aterizat si eu pe acest forum din dorinta de a deveni un posesor de 4x4 veritabil!

Sper sa ma puteti "ghidona" in directia unei masini bune si nu tocmai scumpe!

Toate bune va urez!

In cautarea primului 4x4! :grin:
Link spre comentariu

Salutare,

Ma numesc Felix Solomie sunt din Cluj Napoca, in prezent alerg un Daihatsu Feroza on si off road, atunci cand nu e in service pentru vreo modificare sau mai nou reparatie !

:)

Masina apare in posturile lui Peter Erno; momentan nu stiu sa incarc poze cu "jucaria".

Revin cu detalii suplimentare.

O zi buna tuturor.

Link spre comentariu

Ma numesc Marian Truica, momentan lucrez director sucursala la Autoklass dealer MB , in Timisoara. Am un Daihatsu Feroza , 1,6 benzina, de care sunt foarte multumit. Il folosesc doar in weekend-urile cand merg la vanzatoare.

:lr
Link spre comentariu

buna ziua

ma numesc David ,

sunt posesorul unui Land Rover Freelander 2.0 diesel.1998,inmatriculat prima oara in 1999 ,ianuarie,182 000 km

masina am cumparat o din italia...i am schimbat cutia de viteze(cutie manuala 5+1) deoarece facea un zgomot cand dadeam in mansalier,

reparatie scaun sofer (avea pielea husa din piele rupta,am pus doua petice),

bucsele pe spate le am inlocuit pe toate ,

urmeaza sa i inlocuiesc setul de distributie si senzorul de aer (cand ajunge comanda)

amortizoarele pe spate trebuiesc inlocuite deoarece unul dintre ele e defect(mecanicul spune ca e stramb)

anvelopele trebuie sa le inlocuiesc au o uzura destul de mare

i am inlocuit pompa servodirectiei(asta la sfatul mecanicilor ) (cu una SH)si cureaua(noua) deoarece cand intra apa se bloca volanul...dar spre surprinderea mea problema se mentine...poate nu am inlocuit piesa care trebuie...

Link spre comentariu

Prezentare Nissan Patrol SE

Buna,ma numesc Andrei,am 28 de ani,si muncesc de cativa ani in Emiratele Arabe,Abu Dhabi mai exact.

Deoarece aici muncesc intens cu 4X4,de ceva vreme incoace am prins "microbul".

Prin urmare luna trecuta mi-am luat un Patrol SE lung 2.8 TD cu volan dreapta,absurd de ieftin(omul avea nevoie urgenta de cash).Masina nu am avut prea mult timp sa o testez decat 2 zile pe off road,dar se prezinta absolut impecabil,si se vede clar ca nu a fost obosita pe off road prea mult.

Momentan nu am decat pozele astea,dar o sa revin cu poze noi dupa ce il pun la punct putin. :grin:

C29416432_1.thumb.jpg.f6f2a110d3c1a6c6ea9e946047879c0f.jpgC29416432_2.thumb.jpg.ff5dc332ab40735e8dee0670c4c33a38.jpgC29416432_3.thumb.jpg.0458aa993157777a27730a9a66df776a.jpgC29416432_4.thumb.jpg.a8d7969451583ec3dda55a9e27267804.jpgC29416432_5.thumb.jpg.69927b1f6105c77268d6d5cbbc7054f8.jpgC29416432_6.thumb.jpg.0c9760d0304a922bfb1414ff7063a106.jpgC29416432_7.thumb.jpg.b89ecc5beaf69c326ee60e38d744d707.jpg

Partea buna e ca absolut TOT este functionabil 100% pe el,fapt ce ma uimeste avand in vedere anul fabricatiei.

Acum cand oi ajunge in Romania urmeaza niste cauciucuri mixte si un kit de inaltare,si asta cat derapid posibil.Daca stie vreun coleg sa imi faca o recomandare,v-as fi recunoscator.

Va multumesc mult,sa auzim de bine! :grin:

Link spre comentariu

Salutare tuturor,

Sunt Kalin din Brasov si de cand imi petrec timpul pe acest forum am descoperit multe subiecte interesante.

Vreau sa-mi incep experientele in off-road cu Suzuki Jimny si de aceea vreau sa vand autoturismul pe care-l am sau sa-l schimb ptr a deveni posesor de Jimny.

Link spre comentariu

• Astral a schimbat titlul în Topicul de prezentare al membrilor
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare