Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Topicul de prezentare al membrilor

ALF-DMAX

Postări Recomandate

Re: Topic de prezentare a membrilor

Salut,

Sunt Catalin din Bucuresti, am un Subaru Forester 2.0X din 2005, 125cp, benzina

Sincer sa fiu, din anumite motive nu folosesc masina la adevarata ei valoare, din pacate nici pe aproape si m-am gandit sa scriu poate cineva cu adevarat pasionat si care cunoaste masina, ar fi interesat.

Multumesc

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Bine v-am gasit :)

Ma numesc Sebastian, am 28 ani si locuiesc in Bucuresti.Sunt pasionat de ce tine de 4x4, detin un Isuzu Trooper 3000 cmc 160 cp, sa ne auzim cu bine :grin:

Diesel.. diesel power :jp1
Link spre comentariu

Sunt Bogdan si va salut din Irlanda.

Nu sunt offroad-ist, inca, dar ma intereseaza subiectul.

Numai bine.

Nici eu nu sunt dar imi place tot ce tine de offroad si tot citesc ce scriu alti colegi mai ''batrani'' :)

Salut! Sunt Marian, sunt bucurestean si sunt pasionat de 4x4. Sper ca anul acesta sa cumpar un Aro 324 sau 320.

Editat de atar
Link spre comentariu

Bun gasit domnilor si ...doamnelor (de ce nu?!?!?).

Sunt Bunicu, pasionat de fenomenul 4x4, nu am o masina 4x4 ci numai un turism de oras dar ma alatur voua si o fac din placere. Mentionez ca in timpul liber imi place sa surubaresc.

Sunt incantat sa ma aflu intre voi.

Link spre comentariu

Bună tuturor. Sunt Alin (Alz83), din Cluj - Câmpia Turzii, am 39 de ani, căsătorit.

De curând sunt deţinătorul (că încă nu este înmatriculată) unui Freelander Td4, 2005.

M-am alăturat clubului din dorinţa de a afla mai multe informaţii privind maşina/maşinile şi de ce nu, de a cunoaşte şi alţi pasionaţi de hardughii.

Numa bine.

Link spre comentariu

Hi :-)

I`m Stefan from Switzerland, living in Zurich. I found your forum backlink inside of my Website, an blog where i did a diary about travelling through africa.

http://2.bp.blogspot.com/-iWkAUvx_-_o/UYzDMGtjXuI/AAAAAAAAAPE/ynxrK_83FYU/s400/TransAfrica-Flyer.jpg

Maybe i can answer some questions by myself in that topic.

Google-Translate does not a good job while translating, but i will try to understand :grin:

Surfy

Link spre comentariu

Buna ziua,

Sunt proaspat in ale off roadului, dar incerc sa ma specializez. Nu am inca masina dar sper anul acesta sa rezolv problema.

Ma bucur ca m-ati primit in colectivitatea voastra.

Cu stima Mario

Link spre comentariu

Salut.

Sunt Dan (Danez) , intentionez sa imi achizitionez cat de curand o masina (inca pendulez intre mitsubishi pajero sau nissan patrol) . Pasiunea pentru astfel de masini mi`a "insuflat-o" un bun prieten.

Link spre comentariu

Salutare ! Sunt din Cluj, ma ocup cu cai si drept urmare tre sa umblu pe coclauri dupa ei. Nu am inca o masina de teren , dar vreau sa iau una. Ce parere aveti de Tata Safari ? o fi buna , o fi rea...?! ca parerile de pe alte forumuri nu sunt prea incurajatoare.

Link spre comentariu

Salutare ! Sunt din Cluj, ma ocup cu cai si drept urmare tre sa umblu pe coclauri dupa ei. Nu am inca o masina de teren , dar vreau sa iau una. Ce parere aveti de Tata Safari ? o fi buna , o fi rea...?! ca parerile de pe alte forumuri nu sunt prea incurajatoare.

Bine ai venit !

Cam au dreptate.....dar deschide aici un topic, probabil in sectiunea "Altele" si vedem si parerile celor de pe forumul nostru.

:h5

Link spre comentariu

salutari la toata lumea !

desi sunt membru citittor de ceva vreme , niciodata nu reusesc sa-mi gasesc timp cat as dori sa postez ... sunt posesor de HUMMER H2 cu o gramada de modificari spre "expedition truck" nu "street bling bling" , iar de curand am luat un WRANGLER YJ .

PREZENTARE PERSONALA in canteva cuvinte :

VALENTIN ... VALE ...KID ... depinde de om si de unde ma cunoste :). m-am ocupat din 1997 cu modificari de caroserii auto , spoilere fibra de sticla , modificari exterioare si interioare. ulterior de-a lungul timpului am ajuns sa lucrez si mecanica foarta multa incepand de la proiectele personale cu modificari de frane , suspensii , motoare , cutii de viteza , etc . primul contact cu o masina 4x4 a fost in 2006 cu un jeep grand cherokee de unde cred eu s-a cam lipit microbul asta . apoi am ahizitionat hummerul si cu siguranta asta mi-a consolidat pasiunea . nu sunt un offroader extrem , nu participi la competitii de acest gen ( cel putin nu inca ) dar imi plac foarte mult calatoriile gen "adventure" insotite de prieteni , un gratar , o palinca buna si un foc de tabara in varful dealului la lasatul serii :)

cam asta ar fi pe scurt ...

voi posta proiectul cu WRANGLERUL in masura timpului disponibil

HUMMER H2 6.0 500HP CUSTOM, WRANGLER YJ 2.5 120HP REBUILD, NISSAN SKYLINE 650HP

PULSAR XP AIRCRAFT... PROJECT IN PROGRESS

TELSTAR MK2 SAIL TRIMARAN ... PROJECT IN PROGRESS

Link spre comentariu

Salut, ma numesc claudiu si sunt din craiova. Urmeaza sa imi achizitionez o masina si va cer si voua un sfat. Audi a6 allroad sau jeep grand cherokee, ambele din 2003. precizez ca nu am drumuri grele de facut.

Multumesc.

Link spre comentariu

Salut, ma numesc claudiu si sunt din craiova. Urmeaza sa imi achizitionez o masina si va cer si voua un sfat. Audi a6 allroad sau jeep grand cherokee, ambele din 2003. precizez ca nu am drumuri grele de facut.

Multumesc.

Salut și bine ai venit în :cl!

Citește http://forum.club4x4.ro/showthread.php?82567-sfat-achizi%26%23539%3Bie-4x4-pentru-plimbari-cu-cortul-si-fotografie, și poate te ajută, poate îți faci o părere.

Toate cele bune!

Editat de mita31
All-Wheel Drive - it`s all we'll drive! lllllll
Link spre comentariu

Salut! Ma numesc Ionut si sunt pasionat de off road desi nu detin un asemenea vehicul.In schimb cred ca as putea acumula de la voi foarte multe cunostinte legate de acest domeniu.Si poate pe viitor daca imi voi crea posibilitatea achizitionarii unui off road niste sfaturi bune.

Cu stima Ionut!

Link spre comentariu

• Astral a schimbat titlul în Topicul de prezentare al membrilor
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare