Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Topicul de prezentare al membrilor

ALF-DMAX

Postări Recomandate

Re: Topic de prezentare a membrilor

[ATTACH=CONFIG]209887[/ATTACH]Buna la toti membrii club4x4, ma numesc Vali, sunt boboc in ale off road-ului dar sper sa invat cat mai multe lucruri, am o Toyota Land Cruiser LJ73, sunt unul din membrii clubului Club Off Road Piatra Neamt - CORP, dau o mana de ajutor la organizarea primei etape de campionat de off road la Piatra Neamt. Va asteptam in numar cat mai mare, am sa incerc sa pun unul din afisele de prezentare ale concursului.

1984775178_Mesh_ORTTQF8.jpg.8653c108be82a8b09fa944a5626956ec.jpg

Editat de Vali ava
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salutari tuturor,ma numesc Laszlo si sunt din Cluj Napoca posesorul unui Jeep Cherokee XJ 4.0 sport cu 2 usi si cutie manuala! Masina este inmatriculat in Ungaria scapind asa de taxele aberante din Ro,momentan este in curs de restaurare totala si modificari esentiale off-road ului :)

IMG_1466.thumb.JPG.8c79f2597886173d1c914f2ea53d4847.JPG

Littlesoky
Link spre comentariu

Salut,

Sunt George, de ceva timp tot citesc forumul fiind pasionat de masini iar acum vreau sa incep un proiect pentru transformarea unui RR Vogue in ceva mai potent pt off-road si in mod sigur o sa am nevoie de ajutorul vostru :grin:

Link spre comentariu

Buna seara, ma numesc Daniel. M-am mutat la tara(Branesti/IF) in ianuarie, am vandut Loganul si imi caut masina 4x4(nu zic inca de teren).

Sunt vreo 20 de ani de cand visez la off-road iar masina dorita este un Wrangler.

M-am lipit de un Ford Maverick diesel din 1995. L-am dus la un amic mecanic sa il verifice si sa mai repare cate ceva pe la el...

maverick.jpg.55a5e6b77a8aff8e89a377648e65c08d.jpg

Dacia Duster 1.5 dCI

L 200 2.5 TD

Samurai 1.3 SJ

Link spre comentariu

Salut!!!!

Ma numesc Zaharia Adrian, sunt din Jud. Dambovita.

Ma pasioneaza off-roadul, detin un Mercedes 230 GE din 1991, model 463 si un Pajero cu care fac munci agricole.

Link spre comentariu

Bun gasit pasionatilor de masini 4x4!

Ma numesc Ionut, locuiesc in Bucuresti.

Imi plac iesirile in natura si de aceia gasesc continutul acestui forum :cl foarte util.

Momentan fara auto 4x4 dar, probabil, se va rezolva la un moment dat. :wink:

Link spre comentariu

Bună seara, mă numesc Mircea Bezergheanu, sunt fotograf de natură, motiv care m-a împins spre achizitionarea unui Nissan Patrol GR 2,8, lung. Umblu mai mult prin Dobrogea, experientă - egal cu zero, dar sper să nu mă fac de râs prea des. Mașina are 200.000 km, dar se prezintă excelent, chiar am avut noroc cu achiziția ei. Am deja 1800 Km și nimic deranjant, doar cauciucurile AT uzate, pe care le voi schimba cu MT-uri BG KM 2

Editat de Astral
Link spre comentariu

va salut!ma numesc petrica,sunt din bucuresti,momentan locuiesc in bruxelles si in curand o sa achizitionez un aro 244!:wink:

Editat de ptr
Link spre comentariu

Bună ziua. Sunt Michael de la poloneză. Mă duc cu prietenii la tara frumoasa dumneavoastră. Avem Opel Frontera Land Rover Discovery. Vom dormi în corturi. Ne este frica de ursi. Cautam pentru trasee interesante. Sperăm că veți găsi on-line.

Ne pare rău pentru greșelile. Meu Google Translator.

Link spre comentariu

Salutare colegilor de offroad.ma numesc Daniel din Galati, si detin un Suzuki Grand Vitara V6 2.5 2001 144CP standard.masina am cumparat-o din Germania(2300E) si vreau sa o pregatesc offroad pentru vara aceasta.am iesit cu ea pe dealuri si deocamdata sunt foarte multumit de ea.nu credeam ca poti face asa ceva cu o GV. ar fi binevenite cateva sfaturi despre: lift, jenti intoarse, scuturi etc.o sa revin cu poze pe traseul prepararii.10149939_641006675947350_1982333853_n.jpg.a9ce10251ff926febf1eb79f4daa2a1b.jpg10178325_641006679280683_1401298494_n.jpg.8394cd4df6ac303e3f81a4b1272bfd89.jpg

Editat de agentiet
Link spre comentariu

Salutare tuturor!

Florentin Spatarelu este numele meu, locuiesc in Ploiesti, am 44 ani.

Sunt de 2 ani posesorul unei Vitara 1995, 16v, 97CP, de care sunt foarte incantat. In aceasta perioada nu i-am facut decat intretinere. Masina am cumparat-o cu SL de 5, jante aliaj, jante tabla, anvelope 215/75/15 Sahara Insa Turbo reconditionate. Iesiri mai serioase nu prea am reusit din lipsa timpului.

Incet incet vreau sa o pregatesc de off; in acest sens am montat blocant spate, am intors/sablat/ vopsit jante tabla. Aici am o problema cu faptul ca imi ating anvelopele fata in overfendere si in bara fata...

Pana am sa ajung la SL de 10, BL de 5... roti pe 31, etc., m-am hotarat sa vand rotile actuale pe jantele de tabla si sa cumpar anvelope pentru jantele de aliaj[ATTACH=CONFIG]210618[/ATTACH].

189903020_106_5194(Medium).thumb.JPG.40ed6e3dea69fe3fd292d0c9de9b8ad5.JPG

Link spre comentariu

Salutare,

Sunt Mihai, n-am masina 4x4, doar 4x2. Sunt aici ca sa ma interesez in eventualitatea in care ma hotarasc sa fac pasul.

Din cate am vazut, multe informatii utile pe aici.

Ne auzim.

Numai bine.

Link spre comentariu

Buna ziua

Sunt Dragos. Familist, 1 copil. Mare amator de drumetie si nu doar pe jos. De ceva timp imi tot fac curaj sa trec de la o Nubira 1 Wagon la "altceva", la fel de incapatoare. Acea "altceva" care poate trece de pe sosea peste rigola, in siguranta spre padure, campie, etc. ..... asa cum nu pot s-o fac cu Nubirica.

Se pare ca n-am rasfoit degeaba acest site timp de aproape 2 ani. Modele, sfaturi, linkuri, exemple ... si nu in ultimul rand dorinta de schimbare (naturala, ca sa zic asa) m-au lamurit si m-au directionat catre noua "jucarie". Pasii imediat urmatori : finantarea, achizitia, inmatricularea (si modificarile, dupa buget).

Si cum dupa munca urmeaza fara indoiala distractia ..... Vin tare din spate !

Salutari, drum curat si cer senin.

Diferenta dintre copii si barbati este DOAR pretul jucariilor.
Link spre comentariu

Salutare,

Sergiu Rusu ma numesc,sant din Vatra Dornei ,am 36 ani iar de curand m-am apucat de drumetii off road, in prezent cu un Nissan Patrol GR Y61 ,pe care bine inteles am inceput sa-l pregatesc.

Sa auzim de bine

Link spre comentariu

• Astral a schimbat titlul în Topicul de prezentare al membrilor
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare