armin2627 Postat Aprilie 1, 2014 Partajează Postat Aprilie 1, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut la toti! Ma numesc : Csenteri Armin, sunt din Alba-Iulia am 21 ani si mi-am achizitionat un suzuki x90;)) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
y-61 Postat Aprilie 1, 2014 Partajează Postat Aprilie 1, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut numele meu este Cosmin si tocmai mi-am achizitionat un Nissan Patrol y61 3.0 diesel din 2001.Va multumesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali ava Postat Aprilie 1, 2014 Partajează Postat Aprilie 1, 2014 (editat) Re: Topic de prezentare a membrilor [ATTACH=CONFIG]209887[/ATTACH]Buna la toti membrii club4x4, ma numesc Vali, sunt boboc in ale off road-ului dar sper sa invat cat mai multe lucruri, am o Toyota Land Cruiser LJ73, sunt unul din membrii clubului Club Off Road Piatra Neamt - CORP, dau o mana de ajutor la organizarea primei etape de campionat de off road la Piatra Neamt. Va asteptam in numar cat mai mare, am sa incerc sa pun unul din afisele de prezentare ale concursului. Editat Aprilie 1, 2014 de Vali ava Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristian78 Postat Aprilie 1, 2014 Partajează Postat Aprilie 1, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Ma numesc Cristian Pavel, ilfov posesor de jeep cherokee xj 2,5I Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
i gergely Postat Aprilie 2, 2014 Partajează Postat Aprilie 2, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut! Sunt Isti, am 25 de ani si locuiesc in cluj. Posesor Opel Frontera 2.0 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
szabo laszlo Postat Aprilie 2, 2014 Partajează Postat Aprilie 2, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutari tuturor,ma numesc Laszlo si sunt din Cluj Napoca posesorul unui Jeep Cherokee XJ 4.0 sport cu 2 usi si cutie manuala! Masina este inmatriculat in Ungaria scapind asa de taxele aberante din Ro,momentan este in curs de restaurare totala si modificari esentiale off-road ului :) Littlesoky Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Master Postat Aprilie 2, 2014 Partajează Postat Aprilie 2, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Sunt George, de ceva timp tot citesc forumul fiind pasionat de masini iar acum vreau sa incep un proiect pentru transformarea unui RR Vogue in ceva mai potent pt off-road si in mod sigur o sa am nevoie de ajutorul vostru :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mihaitrei Postat Aprilie 2, 2014 Partajează Postat Aprilie 2, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare. Sunt din Arad si imi doresc un 4x4. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
orsino Postat Aprilie 2, 2014 Partajează Postat Aprilie 2, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna seara, ma numesc Daniel. M-am mutat la tara(Branesti/IF) in ianuarie, am vandut Loganul si imi caut masina 4x4(nu zic inca de teren). Sunt vreo 20 de ani de cand visez la off-road iar masina dorita este un Wrangler. M-am lipit de un Ford Maverick diesel din 1995. L-am dus la un amic mecanic sa il verifice si sa mai repare cate ceva pe la el... Dacia Duster 1.5 dCI L 200 2.5 TD Samurai 1.3 SJ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adyz Postat Aprilie 3, 2014 Partajează Postat Aprilie 3, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut!!!! Ma numesc Zaharia Adrian, sunt din Jud. Dambovita. Ma pasioneaza off-roadul, detin un Mercedes 230 GE din 1991, model 463 si un Pajero cu care fac munci agricole. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
romania inedit Postat Aprilie 3, 2014 Partajează Postat Aprilie 3, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Ma numesc Costi si am un Land Rover Freelander pe benzina, motor 1,8i. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionu000 Postat Aprilie 3, 2014 Partajează Postat Aprilie 3, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut... Nume: Ionut Judet: Bihor Masina: Nissan Terran II 2,4 benzina :1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cernescu Tabita Postat Aprilie 4, 2014 Partajează Postat Aprilie 4, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor hellooo,numele eu este Cernescu Tabita sunt pasionata de Off road. Conduc masina construita de fratii mei:1 (fratii Cernescu). Visul meu este sa-mi cumpar un suzuki Jimny. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cernescucosti Postat Aprilie 5, 2014 Partajează Postat Aprilie 5, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor hellooo,numele eu este Cernescu Tabita sunt pasionata de Off road. Conduc masina construita de fratii mei:1 (fratii Cernescu). Visul meu este sa-mi cumpar un suzuki Jimny. Bucuros sa te vad pe aici, sora-mea! :W Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GdeB Postat Aprilie 5, 2014 Partajează Postat Aprilie 5, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, mă numesc Gica, locuiesc în Constanța și am un Suzuki Samurai Santana din1998. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
misterul Postat Aprilie 5, 2014 Partajează Postat Aprilie 5, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Bun gasit pasionatilor de masini 4x4! Ma numesc Ionut, locuiesc in Bucuresti. Imi plac iesirile in natura si de aceia gasesc continutul acestui forum :cl foarte util. Momentan fara auto 4x4 dar, probabil, se va rezolva la un moment dat. :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ValiGrozea Postat Aprilie 5, 2014 Partajează Postat Aprilie 5, 2014 Buna ziua Buna ziua. Numele meu este Valentin Grozea si saptamana trecuta am devenit proprietarul unui Suzuki Vitara din 93 ,are motor 1,6 8 valve. Sunt din Bucuresti si in cea ce privste masina sunt foarte dezorienat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bezergheanu Postat Aprilie 6, 2014 Partajează Postat Aprilie 6, 2014 (editat) Re: Topic de prezentare a membrilor Bună seara, mă numesc Mircea Bezergheanu, sunt fotograf de natură, motiv care m-a împins spre achizitionarea unui Nissan Patrol GR 2,8, lung. Umblu mai mult prin Dobrogea, experientă - egal cu zero, dar sper să nu mă fac de râs prea des. Mașina are 200.000 km, dar se prezintă excelent, chiar am avut noroc cu achiziția ei. Am deja 1800 Km și nimic deranjant, doar cauciucurile AT uzate, pe care le voi schimba cu MT-uri BG KM 2 Editat Aprilie 6, 2014 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ptr Postat Aprilie 6, 2014 Partajează Postat Aprilie 6, 2014 (editat) Re: Topic de prezentare a membrilor va salut!ma numesc petrica,sunt din bucuresti,momentan locuiesc in bruxelles si in curand o sa achizitionez un aro 244!:wink: Editat Aprilie 6, 2014 de ptr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
abulafia Postat Aprilie 7, 2014 Partajează Postat Aprilie 7, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Bună ziua. Sunt Michael de la poloneză. Mă duc cu prietenii la tara frumoasa dumneavoastră. Avem Opel Frontera Land Rover Discovery. Vom dormi în corturi. Ne este frica de ursi. Cautam pentru trasee interesante. Sperăm că veți găsi on-line. Ne pare rău pentru greșelile. Meu Google Translator. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
agentiet Postat Aprilie 7, 2014 Partajează Postat Aprilie 7, 2014 (editat) Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare colegilor de offroad.ma numesc Daniel din Galati, si detin un Suzuki Grand Vitara V6 2.5 2001 144CP standard.masina am cumparat-o din Germania(2300E) si vreau sa o pregatesc offroad pentru vara aceasta.am iesit cu ea pe dealuri si deocamdata sunt foarte multumit de ea.nu credeam ca poti face asa ceva cu o GV. ar fi binevenite cateva sfaturi despre: lift, jenti intoarse, scuturi etc.o sa revin cu poze pe traseul prepararii. Editat Aprilie 7, 2014 de agentiet Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florentin Postat Aprilie 8, 2014 Partajează Postat Aprilie 8, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare tuturor! Florentin Spatarelu este numele meu, locuiesc in Ploiesti, am 44 ani. Sunt de 2 ani posesorul unei Vitara 1995, 16v, 97CP, de care sunt foarte incantat. In aceasta perioada nu i-am facut decat intretinere. Masina am cumparat-o cu SL de 5, jante aliaj, jante tabla, anvelope 215/75/15 Sahara Insa Turbo reconditionate. Iesiri mai serioase nu prea am reusit din lipsa timpului. Incet incet vreau sa o pregatesc de off; in acest sens am montat blocant spate, am intors/sablat/ vopsit jante tabla. Aici am o problema cu faptul ca imi ating anvelopele fata in overfendere si in bara fata... Pana am sa ajung la SL de 10, BL de 5... roti pe 31, etc., m-am hotarat sa vand rotile actuale pe jantele de tabla si sa cumpar anvelope pentru jantele de aliaj[ATTACH=CONFIG]210618[/ATTACH]. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihai80 Postat Aprilie 8, 2014 Partajează Postat Aprilie 8, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare, Sunt Mihai, n-am masina 4x4, doar 4x2. Sunt aici ca sa ma interesez in eventualitatea in care ma hotarasc sa fac pasul. Din cate am vazut, multe informatii utile pe aici. Ne auzim. Numai bine. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dragosp Postat Aprilie 8, 2014 Partajează Postat Aprilie 8, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna ziua Sunt Dragos. Familist, 1 copil. Mare amator de drumetie si nu doar pe jos. De ceva timp imi tot fac curaj sa trec de la o Nubira 1 Wagon la "altceva", la fel de incapatoare. Acea "altceva" care poate trece de pe sosea peste rigola, in siguranta spre padure, campie, etc. ..... asa cum nu pot s-o fac cu Nubirica. Se pare ca n-am rasfoit degeaba acest site timp de aproape 2 ani. Modele, sfaturi, linkuri, exemple ... si nu in ultimul rand dorinta de schimbare (naturala, ca sa zic asa) m-au lamurit si m-au directionat catre noua "jucarie". Pasii imediat urmatori : finantarea, achizitia, inmatricularea (si modificarile, dupa buget). Si cum dupa munca urmeaza fara indoiala distractia ..... Vin tare din spate ! Salutari, drum curat si cer senin. Diferenta dintre copii si barbati este DOAR pretul jucariilor. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
katharsis00 Postat Aprilie 10, 2014 Partajează Postat Aprilie 10, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare, Sergiu Rusu ma numesc,sant din Vatra Dornei ,am 36 ani iar de curand m-am apucat de drumetii off road, in prezent cu un Nissan Patrol GR Y61 ,pe care bine inteles am inceput sa-l pregatesc. Sa auzim de bine Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate