Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Topicul de prezentare al membrilor

ALF-DMAX

Postări Recomandate

Re: Topic de prezentare a membrilor

Salut,

Numele meu este Adi.

De ceva vreme am un Jeep Grand Cherokee v8 5.2.

De curand m-am hotarat sa incep niste modificari la el, astfel incat sa nu am probleme prin padure, astfel am ajuns pe acest forum.

Va salut pe toti, si bine v-am gasit!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut, ma numesc Alex, sunt din Bucuresti si de vreo 2 ani sunt posesrul unu LR Range Rover 2.5DSE (P38) din 1996. M-am alaturat forumului pentru a cunoaste si alti proprietari de P38 si a ma interesa de diverse probleme si rezolvari pt acest model.

Link spre comentariu

Salut! Sunt Vlad si sunt din Navodari, jud. Constanta. Nu sunt posesor de 4x4, dar intentionez sa cumpar un Freelander in curand si sa va stresez pe parcurs cu prezenta mea! :wink:

Editat de Yooo
Link spre comentariu

Salut, sunt Nino, am luat de curand o Frontera sport 2.2 DTI de la un fost coleg de forum (Ovidiu.I), an 2000, inaltata cu 4,5 cm (kit Ironman), sper sa am timp sa pot face un topic dedicat.

Multumesc pentru primirea in club!

Link spre comentariu

Salut!

Ma numesc Sebi, in Romania cu domiciliul in Bucuresti iar acum locuiesc in Bergen, Norvegia. Nu detin un offroader adevarat insa ma atrage ideea de a avea unul si poate o sa dezvolt o noua pasiune!

Bine ai venit Sebi!

Te voi pune in legatura cu un prieten norvegian chiar din Bergen care e si el pasionat de offroad.

Link spre comentariu

Salutare! Sunt Bogdan din Bucuresti. Momentam nu am nici un 4x4 (nici macar alta masina in general), dar sunt in cautarea uneia. Tot studiez forumul de cateva luni dar am zis ca e momentul sa imi fac si cont. O sa ma gasiti pe la rubrica "sfaturi achizitie" unde sper sa primesc sfaturi valoroase :)

Multumesc!

Link spre comentariu

Salutare tuturor,

Sunt George si sunt din Bucuresti. Am avut cu ceva timp in urma un Mitsubishi l200 iar momentan nu posed niciun off-roader.

Am dat peste acest forum dupa ce mi s-au aprins din nou becurile dupa un off-roader, de data asta pentru un Land Rover Discovery 2.

Intentionez sa achizitionez acest model iar apoi sper sa va "impartasesc" si voua experientele.

Sa auzim de bine si drive safe !:1100643094:

Link spre comentariu

Va salut,am vandut RRS 4,4l,299cai si as vrea sa cumpar modelu Vogue e exact masian care o am la avatar am urcat un album foto mai detaliat masian are 137,000 km ,trebuia sa ma duc azi so vad si s-o cumpar e la 500 km distanta din spusele lui cica ar fi impecabila dar imi poate spune cineva cam unde ar trebui sa ma uit ,in afara de motor,compresor,perne ,in afara de chestile generale? computerul de bord problem ceva ?,astazi va rog daca cineva ma poate ajuta cu un sfat ca in seara asta plec s-o cumpar,deci cam unde ar trebui sa fiu foarte atent cand ii fac o verificare vizuala?

Multumesc,

P.S. Locuiesc in Rusia OARE TREBUIE NEAAPARAT SA CAUT PRIN MOSCOVA UN SERVICE rANGE ROVER S-O PUNA PE CALCULATOR ? SAU E OK O SIMPLA VERIFICARE VIZUALA ?

MULTUMESC.

Link spre comentariu

Buna ziua sunt posesor al unui Suzuki Smurai 91 de un an de zile.Masina a fost cumparata din Ungaria si reconditionata integral.Cauciuri Hankook Dynapro 215 75 15,jante aliaj Off-Road J7 Prelata noua geamuri fumurii. Praguri teava, Halogene, Suspensie OME +5 si cercei +5. Scaunele au fost schimbate (Toyota Aygo).

Link spre comentariu

Buna ziua!

Sunt membru nou pe forumul dvs. si as dori sa cunosc cat mai multi pasionati aic.

Pe scurt despre mine: inginer constructii civile pasionat de offroad desigur :)

Masini M461 si un Patrol Y60 2.8

Va salut cu respect!

Editat de Glontzu
Link spre comentariu

Salut,ma numesc Marcel si sunt nou in ale offroad-ului...Prima si actuala masina:Range rover classic 3.9 v8...Am inceput acum un an si pana acum am tras concuzia ca e costisitor dar nu e nimic mai frumos decat ''noroiala''...Cu stima

Viata-i mai interesanta cand toti merg intr-o directie,iar tu in contasens... :j :ypu:dr2
Link spre comentariu

Salut.

Sunt Razvan si sunt fericitul posesol al autoturismului Mitsubishi Pajero Sport 2.5D

Nu stiu daca vreodata o sa fac off road cu masinuta asta pt ca atit de mult tin la ea ..... ca parca imi este mila sa o munces pe coclauri.

Ma bucur ca exisra acest forum pt ca am atatea intrebari de pus..........nu de alta ,dar nu vreau sa-i fac rau bijuteriei mele.

Link spre comentariu

Salut,ma numesc Marcel si sunt nou in ale offroad-ului...Prima si actuala masina:Range rover classic 3.9 v8...Am inceput acum un an si pana acum am tras concuzia ca e costisitor dar nu e nimic mai frumos decat ''noroiala''...Cu stima

Poate iti faci timp si ne prezinti RRC-ul. Sunt destul de putine.

S-auzim de bine

:cl 4x4 fun for all :h5

RR Classic 1986 - 200Tdi

www.lroc.ro

Link spre comentariu

• Astral a schimbat titlul în Topicul de prezentare al membrilor
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare