sebastianp Postat Decembrie 13, 2014 Partajează Postat Decembrie 13, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor salutare tuturor, sunt sebastian, 36 ani, locuiesc in bucuresti. sunt pasionat de orice are motor si am descoperit off road-ul de doar cateva luni. am achizitionat o vitara pe care am si preparat-o putin, insa deja simt nevoia unui upgrade :) poze cu ,,trocariciul'' cat de curand :) toate cele bune, Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
klauss Postat Decembrie 13, 2014 Partajează Postat Decembrie 13, 2014 (editat) Re: Topic de prezentare a membrilor Salut Ma numesc Mircea Radulescu. Tocmai mi-am achizitionat primul meu 4x4, o Toyota Landcruiser J120 D4D si sper sa mă bucur cat mai mult devea si potentialul acesteia atât onroad cat si off road . Sper sa învât cat mai multe lucruri interesante despre lumea 4x4 pe acest site.... Salutari Editat Decembrie 13, 2014 de klauss Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LRF Postat Decembrie 13, 2014 Partajează Postat Decembrie 13, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor salutare tuturor, Ma numesc Claudiu si sunt de curand posesor de LRF 1.8 din 2003. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristinelu Postat Decembrie 13, 2014 Partajează Postat Decembrie 13, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutari tuturor. Ma numesc Cristi si sunt din Huedin. Prima masina cu care am iesit in teren a fost un Pajero de 2.5d, blocant central si spate.... nu stiam prea multe atunci, dar masina aia nu era ce trebe, nu zic ca sunt toate de 2.5 la fel dar aia cred ca avea ceva desi arata bine si se comporta normal...sau poate 99cp sunt pt plimbari pe asfalt:grin: au trecut vremurile alea de mult iar scum recent am vandut un jeep GC 4.0 care mi-a placut ca si masina dar nu cred ca e nici aia ce imi trebuie mie asa ca nu am vrut sa imi bat joc de ea pt ca cineva o va folosi. Acum imi caut un patrol sau ceva toyo....momentan imi pregatesc o yamaha wr250f pt sezonu urmator... Multumesc:cl si salutari tuturor membrilor. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
djlucky Postat Decembrie 15, 2014 Partajează Postat Decembrie 15, 2014 Mermbru nou Buna ziua din Cluj Napoca, ma numesc Razvan sunt nou in lumea Offroad-ului si am intrat pe la voi in cautare de sfaturi si idei noi pentru Suzuki Vitara mea din 1994. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
popaiscua Postat Decembrie 15, 2014 Partajează Postat Decembrie 15, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare! Sunt Andrei Popa Iscu si sunt foarte mandru ca detin un ARO 243:grin:. Abia astept sa particip si eu la intalnirile clubului. Am tot respectul pentru moderatorii acestui forum fiindca am auzit doar lucruri bune despe culbul nostru 4x4.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei1315 Postat Decembrie 15, 2014 Partajează Postat Decembrie 15, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, posesor de lr discovery si msi noi suzuki samurai :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
luk4x4 Postat Decembrie 16, 2014 Partajează Postat Decembrie 16, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare in primul rand la intreaga comunitate . Numele meu este Luca si sunt pasionat de ,,jucariile''4x4 precum si de drumetiile care se fac cu ele. Pentru munte dispun de un TJ 4.0 pregatit mai agresiv de echipa Marius Lupu . Actualmente sunt pe ultima suta de metri ''final tunning'' la un Rubicon 2.8 CRD la care doctor a fost Alin - Jibou . Pentru strada un JK , pentru parada un Willys si un alt Willys care sper in anul ce urmeaza sa fie terminat (proiect offroad inceput de Oresti Marmara-Dumnezeu sa-l odihneasca). Vin in clubul Dumneavoastra la recomandarea lui Alin . La cat mai multe trasee in afara drumului . Cu drag Luca Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
otil Postat Decembrie 16, 2014 Partajează Postat Decembrie 16, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut,sunt Marian si sunt nou posesor de pajero 3,5 v6 gata pregatit Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tataia Sorin Postat Decembrie 17, 2014 Partajează Postat Decembrie 17, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Sunt Sorin, din Iasi si sunt proprietar al unui Suzuki XL7 cu 7+1 locuri, 4x4, cutie automata si e pe benzina. Pozele le voi posta in scurt timp. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bezergheanu Postat Decembrie 17, 2014 Partajează Postat Decembrie 17, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut membrii forumului, mă numesc Mircea Bezergheanu, și am ajuns în situația asta datorită altei pasiuni - Fotografia. Am achiziționat un Nissan Patrol lung, motor de 2,8l. Am făcut aprox 14.000 km din aprilie 2014, mai mult prin Dobrogea, dar și în munții Șureanu, sau prin Apuseni. Deocamdată am caș la gură, dar casc ochii și urechile la alții de la care am de învățat. Locuiesc în Galați. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Decembrie 17, 2014 Partajează Postat Decembrie 17, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut membrii forumului, mă numesc Mircea Bezergheanu, și am ajuns în situația asta datorită altei pasiuni - Fotografia. Am achiziționat un Nissan Patrol lung, motor de 2,8l. Am făcut aprox 14.000 km din aprilie 2014, mai mult prin Dobrogea, dar și în munții Șureanu, sau prin Apuseni. Deocamdată am caș la gură, dar casc ochii și urechile la alții de la care am de învățat. Locuiesc în Galați. Bine ai venit, domnule! Noi stim cate ceva despre domnia-voastra, invers presupun ca nu, da' nu-i bai, vreme este, noi sa fim sanatosi. Din Galati, cel mai la indemana imi este sa-ti recomand pe Iulian Georgescu, Jorj aici pe forum, in caz ca nu va cunoasteti deja. Fotografia si Patrolul sunt si ale lui pasiuni, si cred ca fix in ordinea asta :h5. Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionion Postat Decembrie 19, 2014 Partajează Postat Decembrie 19, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor salut , ma numesc vlad, sunt din piatra neamt, nu am inca offroader, asadar acesta e primu meu post si primul pas spre un posibil utilaj de drumuri grele . multumesc pt gazduire Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexander Postat Decembrie 19, 2014 Partajează Postat Decembrie 19, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut! Ma numesc Alexandru si sunt un impatimit al sporturilor cu motor. Din toate sporturile cu motor cel mai mult m-a fascinat off road-ul si enduro. Eu locuiesc intr-o zona de munte si poate si acest criteriu a alimentat mult aceasta pasiune pentru off road! Deocamdata nu detin un automobil de teren, dar intentionez sa achizitionez un Suzuki Samurai pentru a initia in acest sport. :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tokyodream Postat Decembrie 20, 2014 Partajează Postat Decembrie 20, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Va salut cu drag! Sunt Florin din IASI, pasionat de masini 4x4 japoneze, Honda CR-V fiind preferata mea. Dar nici un pick-up L200 sau navara nu m-ar deranja. Multumesc ! Iubesc masinile japoneze. Ele nu mint, nu inseala ! https://www.carvertical.com/ro/landing/v3?utm_source=aff&a=daimyo&b=0eb206ae Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sisica Postat Decembrie 20, 2014 Partajează Postat Decembrie 20, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Bine v-am gasit. Sunt aici sa culeg cat mai multe infirmatii legate de doble cab 4*4 care este cea mai cea. :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bgi244 Postat Decembrie 20, 2014 Partajează Postat Decembrie 20, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna, ma numesc gabi sunt nou si pe acest forum si in tot ceea ce inseamna auto de teren. Am la servici un nissan terrano II din 2002, 2.7 turbo intercooler. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bogdan.Florin Postat Decembrie 21, 2014 Partajează Postat Decembrie 21, 2014 (editat) Salutare! Salutare, numele meu este Bogdan. Nu sunt prea experimentat in domeniu dar de curand mi-am luat un Nissan PATROL Y60, alb, 2.8, lung din 1996. M-am apucat de restaurat, de la tinichigerie pana la accesorii. Am inceput sa cumpar accesorii (anvelope, proiectoare, bara fata, troliu). Mai am de luat un kit de inaltare si asta ar fi cam tot (mai economisesc si pt sarbatori). Va salut pe toti si va doresc sarbatori fericite! Editat Decembrie 21, 2014 de Bogdan.Florin Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andrei00y Postat Decembrie 21, 2014 Partajează Postat Decembrie 21, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Salve. Sunt fericitul nou posesor al unui LR Discovery 2. Atasat si micuta...daca m.am descurcat cu postul. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lmihai Postat Decembrie 23, 2014 Partajează Postat Decembrie 23, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Numele meu este Liviu Mihai ,ma bucur foarte mult ca am ajuns in randurile voastre si va salut pe toti .Pasiunea mea cea mai mare....sporturile cu motor. Masina mea ,un Suzuki Vitara 1.6 JLX,3 usi ,softtop,an fab1997 ,intentionez sa o modific doar pentru offroad mediu in ideea ca o s-o mai folosesc si pe asfalt.Mai detin un Vw passat modificat cu soft ,turbo,suspensii sport ,distantiere.......alta poveste. sunt sigur ca voi invata foarte multe lucruri de la voi si la randul meu voi incerca sa fiu cat mai de folos tuturor. Avand in vedere ca suntem in prag de sarbatori ,vreau sa va urez 'Toate cele bune ,sanatate si PUTERE'. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andrzej627 Postat Decembrie 23, 2014 Partajează Postat Decembrie 23, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Hello, I have a 4x4 Duster. I was in Romania with my friends twice in 2014. Here is a picture of mine on Rarau during our trip in September. I hope to travel there also in 2015 and meet people from this forum. I wish you Merry Christmas. André Videos of my trips to Romania and elsewhere Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusvararu Postat Decembrie 24, 2014 Partajează Postat Decembrie 24, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna seara , ma numesc Vararu Marius an aproape 21 de ani , sunt din Braila . Momentan student in CT la UMC - ElectroMecanica Navala , anul III. Imi place foarte mult mecanica si tot ce tine de motor / mecanica , in special sporturile cu motor . Eu am inceput de la 16 ani pe o motocicleta de enduro-touring si de atunci mi-a intrat in sange off-road-ul :grin: . Din diferite motive financiare acum detin o Honda CBR 600 ( ce n-as da sa fie Africa Twin sau macar Transalp ) si pe viitor ( cand vin din voiaj :twisted:) vreau sa am un 4X4 adevarat . Off-road cu masina am facut cu a lui tata in limitele ei , cat poate un Outlander 2.0 DID 2007 si mi-a placut la nebunie :grin: . In momentul de fata adun cat mai multe informatii posibile despre masinile de off-road . Imi place foarte mult Pajero ( modelul Sport si MK4 ) , dar parca nici Land Cruiser nu este de lepadat :wink: . Ah , era sa uit , am ceva cu masinile Nipone , mi se par cele mai tari :bannana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusploiesti Postat Decembrie 24, 2014 Partajează Postat Decembrie 24, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor salut..numele meu este marius,sunt din ploiesti si sunt posesor de jeep grand cherokee si pasionat de aceasta marca..va doresc tuturor sarbatori fericite si un an nou plin de impliniri. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Coada Postat Decembrie 25, 2014 Partajează Postat Decembrie 25, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Va salut pe toti Numele meu este Radu si sunt pasionat de mecanica, nu am inca un 4x4 dar cred ca va veni in curand, deocamdata tractiunea e doar in spate. Multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jeremy Postat Decembrie 25, 2014 Partajează Postat Decembrie 25, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut întreaga comunitate a pasionaților de 4x4 prezentă aici.Mă numesc Irimie Popa, sunt din Cluj Napoca și posed un Jimny 1.3 4x4! Vă doresc tuturor drum bun și sărbători fericite! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate