Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Topicul de prezentare al membrilor

ALF-DMAX

Postări Recomandate

Re: Topic de prezentare a membrilor

Salutari tuturor, bine v-am gasit! Desi sunt off-roader de cand ma stiu cu carnet (din 86), nu am mai intrat pe forumuri. Am condus mai tot ce se poate pe cele mai nasoale coclauri, prin noroaie, ape, stanci, ravene... M-am stabilizat alegand Suzuki Samurai, Nissan Patrol Y60 pentru off-road adevarat, Opel Frontera lung TDS pentru drumuri mai usoare :))). Sper sa mai gasesc pasionati ca mine aici ca pe alte forumuri am gasit doar vorbe goale fara reala experienta in teren.... :))) Deci, aveti un "dus cu jeepu' " pe cap! :)))

Respect and adrenaline!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Va salut numele meu este Bogdan din bucuresti si sunt la prima experienta de o masina 4x4 si sunt dea dreptu indragostit :grin: proaspat detinator de Nissan Pathfinder din1991 model american 3.0 manual sau cunoscut sub numele de terrano 1 astept cu nerabdare zapada:grin:

Link spre comentariu

Salutari!

Ma numesc Gheorghe Balla, am cumparat recent un Nissan Patrol K 260 in cinci usi cu motorul de 3.3 diesel. Masina este inmatriculata, desi am masina "de oras" folosesc patrolul atat pe sosea cat si pe teren. Sunt un sofer cu experienta, dar relativ nou in lumea off-road-ului. Sper ca pe acest forum voi gasi si alti pasionati de masini 4x4 din generatia "veche".

patrol.jpg.836839fad94a727e34d6576bba14c8fb.jpg

Link spre comentariu

Salut! ma numesc Mihai sant din sibiu,si detin o lada niva este prim mea masina..sUnt pasionat de off road..dar desigur nu am experienta foarte mare..sper sa aflu cat mai multe lucruri noi...

Editat de Astral
sUnt......http://in-cult.ro/2010/06/01/conjugarea-verbului-a-fi/
Link spre comentariu

Salut, numele meu este Ionut, proaspat posesor de Discovery 3, masina a fost al unui impatimit al offroadului care multi de aici il cunoasteti( Andy Fasola) tot el ma indrumat sa mi fac cont pe forumul acesta pentru a cunoaste mai bine cu ce se mananca offroadul, deocamdata Discoveryul il tin pentru plimbari dar as incerca si niste mici modificari.

Link spre comentariu

Salutare dragi colegi de suferinta (off road)...ma numesc George sunt din Craiova si sunt posesorul unui Opel Frontera 2.0 benzina si al unu Range Rover 2.4 diesel. Ma bucur ca m-am alaturat clubului si sper sa invat cat mai multe de la mai marii off road`ului gazduiti aici pe forum. Numai bine!!!

Link spre comentariu

Salutare dragi colegi de suferinta (off road)...sunt posesorul unui Opel Frontera 2.0 benzina si al unu Range Rover 2.4 diesel.

Nu e de mirare ca pentru tine offroad-ul este o suferinta:ha::ha::ha:

Te vindecam noi imediat:grin:

Bine ai venit!:h5

Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti.

Link spre comentariu

Salut, numele meu este Ionut, proaspat posesor de Discovery 3, masina a fost al unui impatimit al offroadului care multi de aici il cunoasteti( Andy Fasola) tot el ma indrumat sa mi fac cont pe forumul acesta pentru a cunoaste mai bine cu ce se mananca offroadul, deocamdata Discoveryul il tin pentru plimbari dar as incerca si niste mici modificari.

Tizule, pohta vine mancand ... o sa ajungem cu totii la 200 de kile ... de ce nu stiu si nici nu inteleg de ce nu vrea nimeni sa slabeasca ... :ang3

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Salutare dragilor si bine v-am gasit. Ma dau cu un Nissan Navara si sper sa ne vedem pe munte :))) nu prea mult prin paduri ca e cam lunga si lata Doamna, eh...grasa si frumoasa se spune pe la noi ... dar altfel destul de cuminte.. Sanatate si vreme buna la toti

Link spre comentariu

Salut eu ma numesc Adrian, sunt din fagaras, detin o toyota Land Cruiser mode KZJ90 de catva ani.

Vreau sa spun ca acum 2 saptamani am ajuns pe creasta muntilor Fagaras cu un samurai, pe varful trasnita.

Stiu drumul. :)

Ar trebui dupa pararea mea sa va fac cunoscuta si zona Sambata, Lisa, Breaza.

Link spre comentariu

Salut, sunt Radu, din Brasov, am un VW Polo si in perioada urmatoare (1an ) vreau sa trec la un 4x4. Motivul este ca nu vreau sa il mai chinui pe Polo pe drumuri forestiere in drum spre pasiunea mea ... muntele.

Imi place sa surubaresc singur la masina, sunt inginer dar nu mecanic .... etc

Bine v-am gasit !

Link spre comentariu

Salutari , ma numesc Ady si din pacate nu sunt posesor.Inca sunt la capitolul research/adunare de capital :).

Pe cei care ii voi stresa cu niscaiva intrebari stangace ii rog sa ma inteleaga ... toti am plecat de undeva :))... va multumesc.

Link spre comentariu

Salut,

Sunt Adrian. Masinuta care m-a facut sa ma inscriu aici e o Lada Niva 2007, 1.7 injectie.

M-am gandit sa va impartasesc cateva din problemele pe care le-am intalnit eu la NIVA.

20130601_131144.thumb.jpg.f6dbdb9e7c63db30176b74878c70e4b2.jpg

You can go fast but I can go ANYWHERE!
Link spre comentariu

Buna! Ma numesc Marius Aurelian, sunt din Botosani, pasionat de off road.

Detin un Nissan Patrol Y60 2.8 TDI din 94, partial preparat pt off road (chit inaltare din sasiu si din arcuri). Nissanul va fi preparat pt. expeditii montane.

Deasemenea mai detin o Suzuki Vitara 1.6 8valve. Preparata pt off road extrem. Proiectul la ea e inca in desfasurare.

Bine v-am gasit si sper sa gasesc informatii utile pt. proiectele mele.

Link spre comentariu

• Astral a schimbat titlul în Topicul de prezentare al membrilor
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare