Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Topicul de prezentare al membrilor

ALF-DMAX

Postări Recomandate

Re: Topic de prezentare a membrilor

Salut.

Sper ca am nimerit bine. Ma numesc Calin Toma, am 36 de ani, am absolvit Facultatea de Drept din Craiova, am o mica afacere in domeniul reciclarii maselor plastice, sunt pasionat de off-road, dar nu prea mai am timp. Promit ca, in viitor, imi voi face timp. Momentan am un Chevrolet Captiva, ca masina cotidiana, dar intentionez sa imi achizitionez si un Suzuki Samurai cat de curand.

Am avut, la inceput 2 Aro 10 (unu' era Spartana - ce vremuri!), apio am trecut la Mitsubishi L200, apoi am avut o Vitara de care am fost foarte multumit.

Sper, ca, cat de curand sa gasesc masina pe care mi-o doresc si sa ne intalnim.

Editat de Calyn
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut!

Ma numesc Laurentiu, sunt din Bucuresti si de aproape un an posed un Subaru Forester SG 2.0x

Sunt atat de multumit de el incat sper sa ma tina multa vreme. M-a dus cu demnitate prin multe locuri fotogenice. Mersul cu el e o placere atat pe sosea cat si in afara ei (cat se poate).

V-am atasat si pozele pe care le promiteam acum un an :) Fiind in concediu si plictisindu-ma prin curte, m-am gandit sa trag repede cateva poze sa va arat :)

Multa bafta tuturor si un an nou BESTIAL!

_DSC2648.thumb.jpg.5ba4ebaedd7b283c00dc2e3fae53325b.jpg_DSC2638.thumb.jpg.b9f004aac5df12275d54b7135e3afac8.jpg_DSC2637.thumb.jpg.d8d5efe1aa674f8c653eb545dd0b9d8e.jpg_DSC2633.thumb.jpg.bea79a969ada21b7a4dcbb9b6ce303f6.jpg

Editat de luciand
Link spre comentariu

Angi - Targoviste, de ceva vreme aveam cont aici, doar ca nu si un veritabil 4x4. Doar ma informam. Acum am un Jeep Grand Cherokee (ZJ) 4.0. Bine, nici asta nu e un veritabil 4x4, ca trage doar decat spatele, dar e un inceput. Nu stiam ca trage doar decat spatele din fabrica la acest model, m-am dus sa o iau si pretul a fost prea bun. Acum sunt in dubii, sa il tin sau sa ma orientez spre un 4wd.

Bun gasit!

Link spre comentariu

Va salut,

Numele meu este Bogdan si sunt posesor de Cayenne 2006 cu motor 3,2 benzina (Touareg deghizat) care a vazut ceva noroaie si forestiere light ...

Interesat de tot ce tine de 4x4.

Multumesc!

Link spre comentariu

Buna Tuturor!

Sunt din jud. Harghita si in sfarsit devin si eu proprietar al unei Lada Niva.

Sper ca am facut o alegere buna:)

O sa revin cu poze. Si cred ca o sa am nevoie de cateva sfaturi da la Nivari.

Bine v-am gasit:cl

Link spre comentariu

Salut!

Numele meu este Adrian Tudor, sunt din Targoviste si incerc sa identific care sunt avantajele si dezavantajele de a achizitiona o masina off-road. Caut indrumari si sfaturi pentru a face acest pas. Sunt sigur ca voi gasi toate informatiile de care am nevoie pe acest forum.

Respect!

Link spre comentariu

Salut tuturor si Un AN NOU si MAI BUN va doresc , ma numesc ADI Bocioc si sunt nou venit pe forum dar pasionat de 4x4 si cross , utilaj inca nu am dar sunt in cautare .

Multa sanatate tuturor.

Link spre comentariu

Salutare, va anunt cu bucurie ca am scapat de ML5000-le care si pe gaz totusi consuma cum zice un prieten TOOOOT, si mi-am achizitionat inainte de sarbatori un Subaru Forester 2.0i tot si pe gaz care are practic aceleasi valente si pe teren si pe asfalt, inca fie vb intre noi p asfalt parca sta mai bine avand suspensia mai rigida, iar la costuri din cate vad pana acuma mult mai mici chiar(boala grea cand incep sa se duca la ML toate, chiar daca mai nou gasesti la dezmembrari).

Eventual rog un admin sa ma indrume cum as putea sa imi schimbe numele in sau sa imi spuna cum pot sa mi-l schimb singur. Daca mi-l poate schimba singur as dori sa fie SubaruXCJ, multzam.

Link spre comentariu

Salutare si bine v-am gasit!

Momentan nu sunt posesor de auto 4x4 dar in cel mai scurt timp o sa imi achizitionez cel mai probabil un Suzuki Vitara LVB 1.6. Citesc acest forum de multe luni si abia azi m-am inregistrat.

Felicitari celor ce contribuie la constructia acestuia!

Multa sanatate si tot ce va doriti fiecare in Noul An 2015!

La multi ani!

Cauta! Nici albina nu gasaeste miere in fiecare floare!
Link spre comentariu

salut!

sunt romanasu si am un Nissan Patrol , 2800 cmc, diesel.

Am cateva intrebari pe care as dori sa le adresez membrilor club 4x4 Ro. Este un forum foarte interesant.

Sunt un pasionat de 4x4 dar fara prea multa experienta...

Link spre comentariu

Salut,

Ma numesc Viorel Manea din București si sunt posesorul unui Suzuki Vitara Jlx 1,6 benzina din 1993.

Voi reveni cu poze după ce ii montez bullbar-ul si pragurile dar pana acolo au apărut si problemele. De când a dat aceasta zăpada am o problema cu cuplajul in modul 4&4 normal : îmi sare din cuplaj si trage rău dreapta. Aveți idee ce ar putea fi ?

Multumesc si sa aveți drumuri bune in acest nou an.

Link spre comentariu

Va salut!

Sunt Ovidiu, sunt din Arad si sunt pasionat de off-road.

Masina mea e un Mitsubishi Pajero, 2.5 td, LWB.

Sunt membru de cativa ani, dar, spre rusinea mea, nu m-am invrednicit decat acum sa dau un " buna ziua!"

Ma bucur ca exista acest forum si i-l urmaresc de mult cu interes.

Toate cele bune!

Link spre comentariu

• Astral a schimbat titlul în Topicul de prezentare al membrilor
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare