joxmax Postat Ianuarie 21, 2015 Partajează Postat Ianuarie 21, 2015 User mai vechi fara prezentare..scuzele de rigoare!!! Salutare tuturor,sunt Cezar din Bucuresti si detin doua " jucarii" de teren;Toyota Hilux 2.4TD si Jeep Grand Cherokee 5.2 v8! La multi ani pe 2015!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
UnoPedante Postat Ianuarie 21, 2015 Partajează Postat Ianuarie 21, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut , Ionut si Veveritzoi( suzuki samurai 1.3) va multumesc pentru gazduire si imi doresc ca impresiile si colaborarea cu membrii clubului sa lege prietenii frumoase. Don't drive faster than your angel speed.... he may arrive to late to save you... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
The supplier Postat Ianuarie 22, 2015 Partajează Postat Ianuarie 22, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna ziua Buna tuturor, Prietenii imi spun Mack, am locuit ceva vreme in afara tarii, dar de curand m-am intors cu 6 virgine in off-road. Doresc sa infintez o scoala la Cluj-Napoca pentru pasionatii care nu au bugete sau timp suficient pentru acest hobby. Am sa va deranjez cu sfaturi si sugestii pentru a scoate tot ce se poate mai bun din virgine. In curand am sa pun poze cu o Toyota Land Cruiser... acum este la inmatriculare, Multumesc pentru primire! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adyz1986 Postat Ianuarie 22, 2015 Partajează Postat Ianuarie 22, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut. Ma numesc Zaharia Adrian, si ocazional mai conduc un Mercedes G , model 463, din 1991 230GE. ma bucur sa va cunosc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Linx Postat Ianuarie 22, 2015 Partajează Postat Ianuarie 22, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor Anul trecut am avut o oferta imbatabila sa cumpar un Range Rover 5l SC Autobiography 2010, asa ca am facut o aroganta, in ciudata tuturor alarmelor care imi sunau in partea rationala a creierului. Ma enerveaza teribil impozitul, iar consumul incerc sa nu il vad, pentru ca nu merg foarte mult si e masina pentru familie, deci prefer siguranta si bucuria data de herghelia de sub capota. Ideea e ca tocmai a iesit din garantie si a trebuit sa ii fac revizia, care a fost FIX 2500 RON: ulei si filtre, ceea ce e cam mult. Anul trecut placutele de frana fata au fost 2200 RON! Asadar, intrebarea ce se ridica este daca am alternative pentru realizarea reviziilor, la un pret mai prietenos cu bugetul. Locatie: Bucuresti Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
NYTRO Postat Ianuarie 23, 2015 Partajează Postat Ianuarie 23, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare tuturor membrilor acestui forum. M-am hotarat sa-mi achizitionez si eu un vehicul 4x4 care credeti ca ar fi mai bun??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Catalin40A Postat Ianuarie 23, 2015 Partajează Postat Ianuarie 23, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor Anul trecut am avut o oferta imbatabila sa cumpar un Range Rover 5l SC Autobiography 2010, asa ca am facut o aroganta, in ciudata tuturor alarmelor care imi sunau in partea rationala a creierului. Ma enerveaza teribil impozitul, iar consumul incerc sa nu il vad, pentru ca nu merg foarte mult si e masina pentru familie, deci prefer siguranta si bucuria data de herghelia de sub capota. Ideea e ca tocmai a iesit din garantie si a trebuit sa ii fac revizia, care a fost FIX 2500 RON: ulei si filtre, ceea ce e cam mult. Anul trecut placutele de frana fata au fost 2200 RON! Asadar, intrebarea ce se ridica este daca am alternative pentru realizarea reviziilor, la un pret mai prietenos cu bugetul. Locatie: Bucuresti Tare smechera masina ! Felicitari pentru achizitie ! Si bine ai venit in club !!! Cat despre alternative la serviceurile "autorizate ' ...sunt destule, citeste aici pe forum. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mita31 Postat Ianuarie 23, 2015 Partajează Postat Ianuarie 23, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare dragi colegi. Ma bucur sa fiu aici alaturi de voi cu masina mea Range Rover Vogue. In curand o sa pun si fotografii. O zi minunata si un an nou mai bun va urez tuturor. In curand o sa ajun in parlament sa propun schimbarea legislatie pentru a putea inmatricula mai usor masinile, taxa sa fie mai mica. Daca vreti sa ma sustineti o sa imi fiti de mare ajutor. Va multumesc Dragul nostru Emilian, bine ai venit în :cl!!! Până ajungi în Parlament (cu P), poate n-ar fi rău să mai treci pe la școală (în special la niște ore de limba română, gramatică) Propunerile tale, ca nou ajuns acolo, nu vor fi luate foarte în serios și până la urmă va trebui să te dai de partea lupilor bătrâni. De susținut te susțiem moral, eventual, că de politica din România, toată lumea-i sătulă!:ha:. Toate cele bune!:h5 All-Wheel Drive - it`s all we'll drive! ▀ lllllll ▀ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristimed Postat Ianuarie 24, 2015 Partajează Postat Ianuarie 24, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut. Sunt proaspăt posesor de daihatsu Feroza. Îmi place mult mașinuța. Necesita ceva investiții. Vreau sa-i fac o reconditionare temeinica in perioada următoare. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sami 1300 Postat Ianuarie 24, 2015 Partajează Postat Ianuarie 24, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut,ma numesc Mircea Dumitru si sunt posesorul unui Suzuki Samurai Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
terrano_3000 Postat Ianuarie 24, 2015 Partajează Postat Ianuarie 24, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare la toti.Ma numesc Stefan si am un Terrano 2 de 3 litri din 2005. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
corneliu.s Postat Ianuarie 24, 2015 Partajează Postat Ianuarie 24, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut , sunt Corneliu si ma bucur ca v-am gasit si sper sa invat multe de pe aici . Am avut pana acum doua masini de teren un Range Rover model 1991 2.5 diesel si un Jeep Cherokee 2.5 diesel . Nu ma pricep la offroad doar ca imi plac iesirile in padure si momentan imi caut alta masina de teren . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
th3c0d3r Postat Ianuarie 25, 2015 Partajează Postat Ianuarie 25, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, sunt Alex, sunt pasionat de MTB si cochetez cu ideea de achizitiona o masina 4x4 relativ ieftina pentru explorare/constructie/intretinere poteci MTB. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RAV41995 Postat Ianuarie 25, 2015 Partajează Postat Ianuarie 25, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor salutare. am luat si eu un RAV4 din 1995, varianta scurta in 3 usi, 2000 benzina, 129 de cai. sunt foarte multumit de ea, ca masina de dus la pescuit si de un drum forestier, vanatoare etc. Vreau sa ii pun scut metalic si nu gasesc decat pentru modelele din 2000 in sus. daca poate cineva sa imi dea o idee de unde sa il iau, atat scutul motor cat si scutul pentru diferential, as fi recunoscator. multumesc anticipat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liquids Postat Ianuarie 26, 2015 Partajează Postat Ianuarie 26, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare! Sunt Costel, din Bacau si dupa mult timp petrecut printre randurile formului am decis sa imi fac intrarea printre pasionatii de 4x4! Masina e o Suzuki Vitara, motor 1,6, 8v din 1998 cu aproximativ 65000 km. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mircea_storm Postat Ianuarie 26, 2015 Partajează Postat Ianuarie 26, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Sunt Mircea. Ma intereseaza sa achizitionez un auto 4x4. Deocamdata still searching.. caut review-uri despre auto, mod de intretinere, costuri piese, modalitate echipare offroad. Mai bine ma informez inainte, decat dupa. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
anonimax Postat Ianuarie 27, 2015 Partajează Postat Ianuarie 27, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor Sunt nicu si sunt in cautare de informatii pentru o mazda pick up. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dezautoaim Postat Ianuarie 27, 2015 Partajează Postat Ianuarie 27, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna ziua Buna tuturor, Prietenii imi spun Mack, am locuit ceva vreme in afara tarii, dar de curand m-am intors cu 6 virgine in off-road. Doresc sa infintez o scoala la Cluj-Napoca pentru pasionatii care nu au bugete sau timp suficient pentru acest hobby. Am sa va deranjez cu sfaturi si sugestii pentru a scoate tot ce se poate mai bun din virgine. In curand am sa pun poze cu o Toyota Land Cruiser... acum este la inmatriculare, Multumesc pentru primire! Foarte tare ideea, te rog sa ne anunti cand e gata,sau eventual cu niste poze. Merci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ady_n Postat Ianuarie 28, 2015 Partajează Postat Ianuarie 28, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare! Ma numesc Adrian, sunt din Arges, n-am condus un 4x4 pana in prezent. Sunt in cautarea unei "Vitare", am nevoie sa o folosesc pe dealurile de la tara. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
qBert Postat Ianuarie 29, 2015 Partajează Postat Ianuarie 29, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare! Ma numesc Adrian, sunt din Arges, n-am condus un 4x4 pana in prezent. Sunt in cautarea unei "Vitare", am nevoie sa o folosesc pe dealurile de la tara. Salutare si bun venit! Da-mi un semn pentru a discuta despre o Vitara, pe care o folosesc la fel, ocazional, pe dealurile de la tara. Vineri trec prin Pitesti, dau o fuga pe la Valcea :) Stima Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sorin.iasi Postat Ianuarie 29, 2015 Partajează Postat Ianuarie 29, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut si bine v-am gasit, Sunt Sorin din Iasi si imi place sa merg pe drumuri forestiere si poteci cu motocicleta pe care o am, Aprilia Pegaso Trail. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tommy crocodilu Postat Ianuarie 29, 2015 Partajează Postat Ianuarie 29, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor cu stima pentru toti membri forumului , de botezat am fost botezat bogdan dar prieteni imi spun tommy sau crocodilu. Urmaresc de ceva timp forumul si am constatat ca e foarte bine structurat si gasesti foarte multe detalii despre diferite marci de 4x4.Felicitari tuturor membrilor pentru pareri...solutii la probleme ...etc... vitara - an 1995 - motor1.6L - 16V cutie automata - de padure toyoya rav 4 - an 2005 - motor d4d - cutie manuala - de strada SE FURA IN DRACI....DAR NIMIC NU LIPSESTE...TOTUL SE FACE REPEDE...DAR NIMIC NU-I GATA Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ALECU360 Postat Ianuarie 29, 2015 Partajează Postat Ianuarie 29, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutari . Ma numesc Alecu Am avut o Toyota Land Cruiser. Sunt interesat de un JEEP YJ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin.pen Postat Ianuarie 29, 2015 Partajează Postat Ianuarie 29, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare prieteni! Ma numesc Alin si imi place offroad-ul Am inceput cu enduro, atv si acum incerc sa pregatesc un Daihatsu Feroza Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sorin iuhas Postat Ianuarie 30, 2015 Partajează Postat Ianuarie 30, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut. Sunt Sorin, si de curand am cum Feroza. Am prins acest virus de la partidele de vanatoare si mor de nerabdare sa ma dau cu masina prin noroaie. Ma bucur ca v-am gasit si va doresc multa sanatate. Doamne ajuta la toti!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate