Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Topicul de prezentare al membrilor

ALF-DMAX

Postări Recomandate

Re: Topic de prezentare a membrilor

Salut pe toata lumea si imi pare bine ca pot fi alaturi de voi.

Ma numesc Adrian

Am un LR - Freelander din 2006 si sper posesorii mai vechi sa ma poata ajuta cu sfaturi de intretinere si reparare.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salutare,

Dc am gresit inceputul imi cer scuze.

Imi place mult offroad.ul sau ce vad eu acum.

Sunt batranel am 42 de ani, nu am bani momentan dar am pasiune.

Masinuta mea de distractie, nu o pot numi de offroad e un Matiz cu jante intoarse pe 15. Usurata de orice e in plus.

F multumit de el. Distractie maxima.

Nu stiu sa pun poze. 😔

Editat de Valysor
Foto
Link spre comentariu

Re: Toyota Land Cruiser BJ 1970-1982

Buna ziua,

Ma numesc Adrian si ma intereseaza sa cumpar si sa reconditionez o Toyota Land Cruiser 1970-1982. Va rog contactati-ma daca aveti o Toyota BJ de vinzare si daca aveti cunostinta de un atelier specializat in reconditionarea acestui tip de SUV.

Multumesc

Link spre comentariu

Salut sunt Marian locuiesc in brasov detin un suzuki vitara 1,6 8v achzitionat de curand cu o groaza de probleme deja la care sa inceput pregatirea pentru off-road. Cu respect

Link spre comentariu

Salut,

Ma numesc Alex si m-am alaturat forumului pentru ca doresc sa invat mai multe despre offroad (eventual sa ma hotarasc si la o masina, momentan sunt intre jimny si samurai).

Cheers!

Link spre comentariu

Salutare tuturor membrilor si vizitatorilor acestui forum!

Ma numesc Radu, locuiesc in Otopeni si sunt proprietarul a doua autoturisme 4x4. Mitsubishi Pajero v60 3.2 did cutie automata LWB care are 165.000 km din anul 2003 si Toyota Land Cruiser 120 4.0 vvti cutie automata 230.000 km din 2006. Ambele masini le-am achizitionat la 0 kilometri si intentionez sa le fofosesc pana in momentul in care nu se mai pot utiliza. Au fost si sunt in continuare folosite atat pe asfalt cat si pe drumuri specifice activitatii de vanatoare si pescuit.

Va doresc o zi placuta!

Link spre comentariu

Salut, sunt Ovidiu si de scurt timp sunt posesorul unui Range Rover P38 DSE din 2000. Am ceva experienta in domeniu, am mai avut masini 4x4(Rav4, Frontera B, Touareg, Freelander 2). Sper sa nu fiu dezamagit de alegerea facuta, daca sunt posesori de P38 pe aici astept pareri!

Link spre comentariu

Salut ! Numele meu este Alex. Am inceput sa citesc despre masinile de offroad si dupa multe cautari am ajuns la concluzia ca mi-ar fi potrivit un Jimny. Am gasit foarte multe lucruri folositoare aici si sper ca si eu voi putea ajuta la randul meu pe viitor cu sfaturi/pareri :grin:. Sper ca in urmatoarele 2-3 luni sa reusesc sa achizitionez masina.

Link spre comentariu

Salut, sunt Ovidiu si de scurt timp sunt posesorul unui Range Rover P38 DSE din 2000. Am ceva experienta in domeniu, am mai avut masini 4x4(Rav4, Frontera B, Touareg, Freelander 2). Sper sa nu fiu dezamagit de alegerea facuta, daca sunt posesori de P38 pe aici astept pareri!

Salut si bine ai venit!

Deschide un topic la sectiunea respectiva si vei primi raspuns!

Link spre comentariu

Suzuki Grand Vitara JT 1.9 DDIS fabricatie 2005>

Salut, sunt Dan si sunt pasionat de masinile 4X4. M-am inscris pe acest forum pentru a putea impartasii pareri cu voi si pentru a primi sfaturi utile.

Multumesc

Link spre comentariu

Buna dimineata,

Numele meu este Lucian, sunt de la malul marii si anul trecut mi-am dat seama ca eram atras de masinile de off road pe care le vedeam pe sosele. Am inceput sa imi doresc si eu o masina cu care sa o pot "lua pe aratura", asa ca dupa vreo saptamana de cautari am plecat in Olanda si m-am intors pe roti de acolo cu o GV 2001, 2L benzina, 3 usi. Ulterior de la un prieten am aflat ca langa Cumpana, pe malul canalului Dunare-Marea Neagra este un loc pentru off road si acolo i-am facut inaugurarea, masina fiind stock (si inca este - deh, dorinta este, altceva lipseste :grin:). Peste putin timp s-a intamplat sa se rupa, pe sosea, lantul de distributie:wtf1:. De Craciun am primit cadou o experienta 100 Tracks unde am putut sa vad ce inseamna o masina extrema de off road :ypu

Dupa cateva luni in care masina a "stat pe bara", mi-am recuperat-o si sunt iar foarte fericit! :grin:

Acum vreau sa o iau de ca capat sa vad ce imi permit sa imbunatatesc la ea si sa am parte de cat mai multe drumuri neasfaltate!

Va salut!

Lucian

Editat de Nmoxx
Link spre comentariu

Salutare! Ca sa mai rupem din monotonia orasului, am decis impreuna cu cativa prieteni sa ne luam niste jucarii ieftine, pentru inceput, de offroad. Am ramas in gand cu Lada Niva, de cand am mers cu una acum cativa ani, si sper sa gasesc aici suportul necesar pentru a incepe in ale offroadului.

Link spre comentariu

Nissan Navara 2007

Ma numesc Alex si sunt fericitul posesor al unei masini Navara.

Este din 2007 si vin dupa multi ani de ARO. Sper sa fiu la fel de multumit cum am fost de Aro.

Sper ca acest forum sa ma ajute sa intru in aceasta familiie a masinilor Navara.

Va multumesc !!

Link spre comentariu

Buna seara,

Ma numesc Laurentiu, sant posesorul unui Ford Escape Hybrid, al unui Luaz 969, pasionat de automobile dar in special de automobile 4x4 si ma simt onorat sa fac parte din comunitatea voastra.

Link spre comentariu

Salut, mă numesc Cosmin și conduc de aproape un an un Grand Cherokee, din acela cu ghidonul strâmb :wink: . Îl folosesc zilnic pentru treabă, dar mai fac cate un soft-offroad. 😊

Link spre comentariu

• Astral a schimbat titlul în Topicul de prezentare al membrilor
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare