Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Topicul de prezentare al membrilor

ALF-DMAX

Postări Recomandate

Re: Topic de prezentare a membrilor

Salutare numele meu este Viorel,am avut un mitubishi pajero l am vandut si sunt in cautare de alta masina 4x4

Multumesc

Saluti Viorel, ia ti Jeep !:jp1:jp1:jp1:x:jp1

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Topic de prezentare

Va salut pe toti!

Sunt Tiberiu din Baia Mare si nu detin înca o masina off road. Tind spre una cu cutie automata, ca sa o poata conduce si sotia, ea isi doreste foarte mult. As dori sa fac comparatii si sa cer recomandari, nu am o marca preferata dar tin neaparat sa iau un model care este usor de întretinut.

Am vazut Mizsubishi Pajero 3,2 DID, cutie automata. Recomandati?

:1100643094:

Editat de tibiti
Link spre comentariu

Salutare,

eu sunt vladi, locuiesc in Cluj si am de putina vreme un minunat Discovery 3 :D

Aveti ceva sfaturi pentru service-uri serioase si oameni rabdatori si capabili si cu experienta Land Rover in cluj ?

Sunt inginer si sunt foarte pretentios la fineturi si precizie, mecanica nu imi este straina, si ma intristeaza cand gasesc 'experti' care nu stiu nici macar sa faca o geometrie la roti la masina asta, dar se dau rotunzi ca stiu de toate si folosesc cu mandrie expresia 'Las ca merge si-asa' :D

• Like 1

Discovery 3 SE 2.7 TDV6 Camper, 2007

Suspensie pneumatica, cutie automata 6 trepte

Link spre comentariu

Salut!

Ma numesc Attila ,sunt din judetul Cluj ,un pescar inrait ,dar tocmai mi-am descoperit si o alta pasiune ,off road ul. Am citit postarile de pe forum si as fi incantat daca as putea schimba idei si pareri cu voi .

Am un Jeep grand cherokee dar nu l-as modifica pt off road extrem ,de aceea m-am gandit sa-mi achizitionez un LR DISCO ...dar sunt foarte nehotarat in privinta seriei ..sa cumpar discovery 1 sau 2 .

Am un grup de cunostinte care au doar LR DISCO 1 si ei imi spun sa nu cumpar de nici un fel disco2 pentru ca ar fi mult mai sensibile pt off road ,desi eu am gasit un disco2 care are cateva modificari (kitt de inaltare,britpart +5 ,safari snorkel si o bara de protectie fata ARB ) arata foarte ingrijita ,dar sunt foarte nedumerit.

Poate ma ajutati si voi cu pareri :wink:

o seara faina!

Link spre comentariu

Salut ma numesc Adrian Vasilescu , sunt un pasionat de masini , ca si ocupatie sunt programator si sunt din Bucuresti.

De curand am lansat un portal de anunturi pentru parcurile de dezmembrari. Aici poti gasii anunturi cu piese originale provenite din dezmembrari de la majoritatea parcurilor mari din tara (toate acreditate RAR ), daca te intereseaza sa cumperi piese, sau sa vinzi, iti urez bun venit pe platforma.

Astept parerile voastre despre design, si utilizabilitate, ce va place si ce nu.

https://dezmembrarisipieseauto.ro

OFF TOPIC : Admin daca incalc cu ceva regulile acestui forum poti sa stergi acest topic, in principiu ma intereseaza sa optin un feedback din partea comunitatii si deasemeni pot ajut cu informatii.

Link spre comentariu

Salut, sunt nou pe aici, dar din moment ce tocmai mi-am luat un cal de povara L200, ma gandeam ca asta e locul meu.

Moemntan vreau sa il pun putin la punct tehnic, totusi e din 2001, apoi trec la modificari.

O zi buna

Link spre comentariu

Va salut si bine v-am gasit!

Bogdan din Bucuresti, 30 de ani, proaspat posesor de Ford Kuga 2018, AWD, dornic sa folosesc AWD pe trasee usoare de off road de prin imprejurimi.

Din pacate n-am reusit sa incarc poze.

Link spre comentariu

Bine v-am gasit!!!

Ma numesc Andrei si sunt pasionat de offroad de ceva vreme. Fost posesor de Y60 si actual posesor de Y61, dupa o perioada in care am citit acest forum fara a scrie sau participa activ la vreo discutie, am zis ca e momentul...

Va salut pe toti!

Link spre comentariu

Salut! Ma numesc Ioana si sunt proaspata posesoare a unui Range Rover Evoque (an 2012, 2.2 diesel, 4x4 , 110kw, automat, pachet Dynamic).

Link spre comentariu

Salut! Ma numesc Andrei Zarnescu si sunt un off-roader incepator in cautarea primului ATV. Sper sa obtin niste sfaturi bune pe acest forum care ma vor ajuta sa fac cea mai potrivita alegere.

Link spre comentariu

• Astral a schimbat titlul în Topicul de prezentare al membrilor
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare