Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Topicul de prezentare al membrilor

ALF-DMAX

Postări Recomandate

Re: Topic de prezentare a membrilor

Salutare tuturor !

Numele meu este Adrian si pot spune ca sunt pasionat in mare parte de tot ce are motor.

Ca masini 4x4 am avut placera sa ma “odihnesc” intr-un Nissan Patrol SL 4,2L D din 1993 cei drept mai rare pe la noi ...chiar daca sincer mi-as dori sa pot cumpara unul pentru Romania...ceea ce m-a incantat la el este motorul, transmisia si chiar si consumul relativ mic pt capacitatea lui..

Urmaresc pe forumul acesta diferite subiecte de mai mult timp dar acum m-am decis sa scriu si sa particip la diferite discutii.

Toate cele buna tuturor

Editat de Astral
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salutare tuturor numele meu este Dudu sunt din Focsani sunt nou in bransa off road la acasta categ si sunt posesorul unui Mitsubishi L200 din 2004 de vreo 2 ani si ceva . M am inscris pe acest site pt a cere sfaturi, de a impartasi experientele mele intampinate la acest model. Daca tot am intrat puteti sa mi indicati si mie unn"pompagiu"bun pt o pompa Zexel electromecanica ?? Va multumesc anticipat pt atentia acordata si pt raspuns

Editat de Astral
VREUN / VREO ....FARA CRATIMA ! http://forum.club4x4.ro/showthread.php?50746-Dictionar&p=822865&viewfull=1#post822865
Link spre comentariu

Buna ziua. ma numesc Cristian Emac, sunt nou pe forum dar mare iubitor de Suzuki Grand Vitara.

Sunt pe punctul de a-mi achizitioan un GV din 2005, diesel, HDI, 2000cmc, cod motor RHW.

am mare nevoie de sfaturi in ceea ce priveste procesul de achizitie, ce trebuie sa verific la masina, la ce trebuie sa fiu atent.

astept cu mare interes sfaturile voastre si va voi tine la curent.

Multumesc! Doamne-ajuta!

Link spre comentariu

Va salut!

Eu sunt Bug si in urma cu 2 saptamani m-am trezit dimineata, "infectat" cu dorinta de a-mi achizitiona un 4x4.

Posesor de autoturism diesel, fara nici o experienta in mecanica, off-road sau ceva ce ar avea legatura cu noul virus, dar totusi realist in ceea ce priveste potenta mea financiara si cheltuielile aferente, am inceput sa caut o varianta miniona pentru bugetul si posibilitatile mele....si am ajuns la concluzia ca un Jimny ar putea fi alegerea potrivita. Si uite asa, am ajuns in locul potrivit, pe acest forum.

Bine v-am gasit !

Link spre comentariu

Bună dimineața! Gata, am intrat în rândul lumii cu tracțiune integrală! Sunt proaspăt posesor de Suzuki Grand Vitara, o bătrânică zveltă din 2001, cu un suflet de 2000 cmc, 80kw, 109cp, diesel, HDI, cod motor RHZ, adică 8valve, cuplu 250Nm.

Revin pe parcurs cu detalii și povești frumoase.

Vă salut.

Link spre comentariu

Buna.

Sunt nou pe aici si de la inceputul anului am si eu prima mea masina cu 4x4, dupa ce m-am saturat de frecat si bai sparte pe drumuri rele. Dupa vise cu Samurai si Vitara am ajuns sa aleg ceva mai ok de iesit cu familia si de drum lung, adica o Grand Vitara din 2004, 2.0 TD, RHW, LWB. Nu vreau sa-i aduc transformari drastice, o folosesc si ca masina de zi de zi, iar in timpul liber pentru pescuit si plimbari pe coclauri.

Link spre comentariu

Buna.

Sunt nou pe aici si de la inceputul anului am si eu prima mea masina cu 4x4, dupa ce m-am saturat de frecat si bai sparte pe drumuri rele. Dupa vise cu Samurai si Vitara am ajuns sa aleg ceva mai ok de iesit cu familia si de drum lung, adica o Grand Vitara din 2004, 2.0 TD, RHW, LWB. Nu vreau sa-i aduc transformari drastice, o folosesc si ca masina de zi de zi, iar in timpul liber pentru pescuit si plimbari pe coclauri.

s-o stăpânești sănătos, Adrian! și să te poarte pe cele mai frumoase drumuri. mulți km împreună! și eu sunt la fel ca tine, proaspăt posesor de Grand Vitara din 2001, diesel, 2000cmc, HDI, 80KW, 109CP cod motor RHZ, la fel varianta în 4 uși, de familist! :)

Link spre comentariu

Mersi Cristian. Sa stapanesti sanatos si tu pe a ta, si fara probleme.

O singura precizare. Numele meu nu este Adrian.

Cat despre masina... am deja cu ea peste 12.000 km si deocamdata fara probleme... sper la fel pe mai departe. Cat despre investitii in ea deocamdata vreau doar sa-i pun AT-uri... apoi in timp mai vedem.

Link spre comentariu

Mersi Cristian. Sa stapanesti sanatos si tu pe a ta, si fara probleme.

O singura precizare. Numele meu nu este Adrian.

Cat despre masina... am deja cu ea peste 12.000 km si deocamdata fara probleme... sper la fel pe mai departe. Cat despre investitii in ea deocamdata vreau doar sa-i pun AT-uri... apoi in timp mai vedem.

te rog frumos să-mi ierți greșeala, vorbisem mai devreme cu un coleg Adrian și de aici" botezul"! :)

dau o bere, promit! :)

nici eu nu vreau să-i fac cine știe ce modificări suplimentare. recent, i-am cumpărat un set set de mrl-uri manuale marca AVM, urmează să le montez.

te salut, baftă multă multă

Link spre comentariu

Salutare tuturor!

Ma numesc Alina si sunt posesoarea unui 4x4, Range Rover Freelander din 2000.

Nu ma prea pricep la masini, insa sunt sigura ca voi avea toata sustinerea vostra si ma veti ajuta cu sfaturi utile.

Niciodata nu este prea tarziu sa inveti lucruri noi.

Toate cele bune!

Link spre comentariu

Interesul meu in 4x4 este recent. Mai precis de cand am mers cu niste prieteni pe niste drumuri pe care masina mea (de oras) nu putea intra. Ei aveau un Mitsubishi Pajero. Mi s-a parut foarte interesant cat de usor a abordat masina lor drumul respectiv si mi-a desteptat interesul pentru subiectul 4x4.

Deocamdata ma acomodez cu subiectul si incerc sa inteleg cum functioneaza aceste masini si care sunt lucrurile relevante. In viitor, ma gandesc sa cumpar o masina 4x4 mai mare pe care sa o adaptez si pentru campat (in ea sau pe ea).

Link spre comentariu

Salutare! Ma numesc Aurel . Scopul pe acest forum este de a afla mai multe informatii despre 4x4, la fel ca si restul. Nimic nou. As dori achizitionez un land rover disco 3 pentru inceput. Multumesc si scuze de gafe.

Link spre comentariu

Salut!

Ma numesc Gabriel Dorobantu si de 6 luni incoace m-a lovit virusul de offroad.

Nu am masina de teren deocamdata, acesta fiind unul dintre motivele pentru care m-am inregistrat pe Club4x4.ro, fiind in cautare de una.

Va salut pe toti si sper sa ajungem sa ne cunoastem.

Link spre comentariu

• Astral a schimbat titlul în Topicul de prezentare al membrilor
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare