Devils Lawyer Postat Noiembrie 22, 2018 Partajează Postat Noiembrie 22, 2018 Re: Topic de prezentare a membrilor Va salut pasionati de 4x4. Sunt Cătălin, pasionat de vânătoare si natură. Agreez off-road-ul de curând, si sunt interesat sa aflu amanunte care nu sunt la indemâna neavizaților. Fost posesor de Galloper 2.5 si de Terrano 3.0, doresc sa nu mai iau "țeapă" cu următoarea achiziție. Cele bune, respect! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sageroro Postat Noiembrie 22, 2018 Partajează Postat Noiembrie 22, 2018 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut ! George ma cheama si sunt din Curtea de Arges. Proaspat posesor al unui vechi Land Rover freelander LN 1,8 din 1999, cucare am luat contact imediat ce l-am cumparat. Garnitura de chiuloasa . Senzor ABS aprins pe bord , kilometrajul si indicatorul de benzina nu functioneaza. Dam dupa ele. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Gbi Postat Noiembrie 23, 2018 Partajează Postat Noiembrie 23, 2018 Re: Topic de prezentare a membrilor SALUTARE SUNT GABI DIN CUGIR-ALBA AM UN TERIOS DIN 2001 scopul meu aici e de a invata despre 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
86ACB Postat Noiembrie 24, 2018 Partajează Postat Noiembrie 24, 2018 novice Salut ! Numele meu este Claudiu.Sunt nou pe acest forum. Sunt din Timisoara si de vreo 3 luni detin un Jeep Cherokee KJ cu un motor de 2.8 CRD de 163 CP.Masina este din 2007, inca nu stiu sa pun poze dar voi incerca pe viitor. Jeep Cherokee KJ 2.8 CRD 163 CP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Noiembrie 24, 2018 Partajează Postat Noiembrie 24, 2018 Re: novice Salut ! Numele meu este Claudiu.Sunt nou pe acest forum. Sunt din Timisoara si de vreo 3 luni detin un Jeep Cherokee KJ cu un motor de 2.8 CRD de 163 CP.Masina este din 2007, inca nu stiu sa pun poze dar voi incerca pe viitor. Bine ai venit! Pentru poze citeste mai jos : https://forum.club4x4.ro/showthread.php?56551-Metoda-noua-si-functionala-pentru-postarea-de-atasamente-si-imagini REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SRaschi Postat Noiembrie 25, 2018 Partajează Postat Noiembrie 25, 2018 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, ma cheamă Sorin și sunt din București. Încă nu am 4x4 dar asta este unul din motivele pentru care sunt aici. Sunt în căutare de sfaturi și experiențe. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
unQmare Postat Noiembrie 26, 2018 Partajează Postat Noiembrie 26, 2018 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Ma numesc Andrei, sunt din Bucuresti si sunt fericitul proprietar al unui Mitsubishi Pajero Pinin 2.0 GDI, 2001, cutie automata, Superselect. Sa ne auzim cu bine. Drumuri bune. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cata_83 Postat Noiembrie 27, 2018 Partajează Postat Noiembrie 27, 2018 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut din Maramureș, numele meu este Cătălin pasionat de off road, mașina un patrol y61 3.0D.I 160cp an 2005 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florin avp Postat Noiembrie 28, 2018 Partajează Postat Noiembrie 28, 2018 (editat) Buna seara,numele meu este Poarca Florin,locuiesc in loc. Tg-jiu si din luna iunie 2018 detin un terrano 2 zd 30,fabricatie 2002.M-am inregistrat pe acest forum din dorinta de a afla mai multe despre aceasta masina dar in ultimele luni am citit cu placere multe articole despre alte masini 4x4,nu numai terrano.Masina asta nu a fost pregatita in nici un fel pt off-road,singurul lucru montat de fostul proprietar a fost un set de mrl-uri.Pasiunea mea este pescuitul,am uitat sa spun,asta a fost si scopul achizitiei acestei masini,initial ma gandisem la gv xl7,pt spatiu,bineanteles si pt ajutorul oferit de reductor.Pana la urma a fost terrano,asa s-a aprins beculetul...:grin: Primul lucru la masina asta a fost service-ul,uleiuri,lichide,arcuri,telescoape...distributie...:wtf1:la 3 secunde caraia ceva pe acolo,chiar si pt urechea mea de nemeserias era suspect... placute frana,saboti spate...si un capac de ceva pompa ulei in partea de jos a motorului,nu mai stiu exact,pe asta l-am luat second am luat masina la 270 000 km ,din tara,prop. anterior a luat-o din Germania,Autohaus,o fi avand dublu km sau mai mult,cine poate stii... ce sa mai spun,acum vine partea interesanta:masina a fost ''dezbracata'' toata la interior,pana la tabla,s-a curatat mocheta,jumatatea din fata,cealajta jumatate a fost inlocuita cu model dedeman,s-au spalat absolut toate capitonajele interioare,fete usi,etc...au zburat la tomberon banchelele,randul 2 si 3,locul a fost remodelat de un prieten fabricant de mobila care a facut podea tip utilitara,cu doua compartimente in care bag o gramada de chestii:trusa scule,sufa,maceta,topor,diverse camping sau de rezerva Editat Noiembrie 28, 2018 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Noiembrie 28, 2018 Partajează Postat Noiembrie 28, 2018 Re: Topic de prezentare a membrilor am luat masina la 270 000 km ,din tara,prop. anterior a luat-o din Germania,Autohaus,o fi avand dublu km sau mai mult,cine poate stii... Te rugam frumos....aici doar te prezinti pe scurt ! Istoria masinii tale o vom citi cu interes daca vei deschide un topic in sectiunea dedicata marcii masinii tale ! :h5 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florin avp Postat Noiembrie 28, 2018 Partajează Postat Noiembrie 28, 2018 Re: Topic de prezentare a membrilor Te rugam frumos....aici doar te prezinti pe scurt ! Istoria masinii tale o vom citi cu interes daca vei deschide un topic in sectiunea dedicata marcii masinii tale ! :h5 Ops,scuze,m-a luat entuziasmul... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florin avp Postat Noiembrie 28, 2018 Partajează Postat Noiembrie 28, 2018 Re: Topic de prezentare a membrilor Ops,scuze,m-a luat entuziasmul... Astral,imi cer scuze,aceasta e prima postare si nu stiu exact unde si ce sa scriu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Noiembrie 28, 2018 Partajează Postat Noiembrie 28, 2018 Re: Topic de prezentare a membrilor Astral,imi cer scuze,aceasta e prima postare si nu stiu exact unde si ce sa scriu Du-te pe prima pagina a forumului : https://forum.club4x4.ro/forum.php Si vezi daca reusesti sa gasesti Terrano....:wink: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Georgel 77 Postat Noiembrie 29, 2018 Partajează Postat Noiembrie 29, 2018 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare prieteni ! Numele meu este Georgel, am 42 ani şi sunt din Focşani - Vrancea ! Am achiziționat în urma cu 3 luni un Suzuki grand vitara, an fabricație 2005, cu motor diesel - Peugeot pentru a colinda munți Vrancei şi nu numai ! Nu am avut un 4×4 până în prezent şi sper să nu fi dat greș cu o astfel de mașină! Baftă tuturor ! :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MUD LDF2003 Postat Decembrie 2, 2018 Partajează Postat Decembrie 2, 2018 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare, Ma numesc Costi, sunt din Bucuresti si sunt posesor al unui Land Rover Freelander din 2003 TD4. Sunt pasionat de off-road dar fara experienta! Succes in toate!! ⛰ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Adi Salajean Postat Decembrie 2, 2018 Partajează Postat Decembrie 2, 2018 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut. Ma numesc Adrian si sunt posesor de Vitara 1, 6, 16 V din 1995. Ma bucur sa ma alatur unor oameni pasionati si dedicati unui mod de viata. Cu respect... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sesam Postat Decembrie 2, 2018 Partajează Postat Decembrie 2, 2018 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Vin de pe un Kuga pe un Hyndai Santa Fe 2.2 din decembrie 2014 de 200 de cai. Incerc sa citesc tot ce prind despre masina. Sunt placut impresionat de confort si insonorizare. Incerc sa gasesc un upgrade pentru sistemul audio cu navigatie si peste doua zile voi avea prima vizita la unul din cele doua service-uri autorizate Hyundai din Constanta. Imi doresc sa interactionez cat mai mult cu cei care au acelasi tip de masina. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DRAGOS FTW Postat Decembrie 2, 2018 Partajează Postat Decembrie 2, 2018 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna seara, numele meu este Dragos si sunt posesorul unui Suzuki Samurai 1.3i din 1996. Va multumesc pentru oportunitatea de a face parte din grup de off road si o sa deranjez si eu pe aici cu diverse porobleme in speranta in care voi putea ajunge sa fac din masina mea una buna si sa invat sa o exploatez di sa o intretin corect. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Emanuel Tifrea Postat Decembrie 2, 2018 Partajează Postat Decembrie 2, 2018 Re: Topic de prezentare a membrilor Va salut!Ma numesc Manu si sunt nou in lumea off-road ului! Masina mea este o Toyota Hilux Surf SSR-X 3.0. din 95'. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Doru Banu Postat Decembrie 2, 2018 Partajează Postat Decembrie 2, 2018 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare, sunt Doru de la Campulung Muscel mandru posesor al unui Pajero v20 3000 SWB cu care incerc sa ma initiez in off road . Multumesc . :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
puiut Postat Decembrie 2, 2018 Partajează Postat Decembrie 2, 2018 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut sunt Bogdan din Bucuresti, insa acum locuiesc in Cojmanesti (Gorj). Proaspat propietar de Grand Vitara 2.0 td an 1999. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sesam Postat Decembrie 3, 2018 Partajează Postat Decembrie 3, 2018 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut! Ma numesc Codrin si sunt in cautarea unui SUV( Rav 4, Santa Fe)! Salut Codrin. Ramanem pe receptie pentru Santa Fe. Eu abia l-am achizitionat si am prins si prima zapada cu gheata la Constanta. Functia de blocare diferential isi face treaba chiar si cu Pirelli Scorpio Verde all seasons. Noi ce-i drept... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
T_Adrian Postat Decembrie 5, 2018 Partajează Postat Decembrie 5, 2018 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutari tuturor. Ma numesc Adrian (Hateg, jud. Hunedoara) si de curand am achizitionat un: Suzuki Jimny, soft top, 2004 1298cmc, 59KW, G13BB. Nu am o experienta anterioara cu astfel de autovehicule. Suzuki Jimny, soft top, 2004 1298cmc, 59KW, G13BB. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
twist Postat Decembrie 6, 2018 Partajează Postat Decembrie 6, 2018 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut. Sunt Vlad din Odobesti, Vrancea , 35ani , deocamdata posesor doar de Audi quattro. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bogdan ML200 Postat Decembrie 6, 2018 Partajează Postat Decembrie 6, 2018 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare tuturor, Sunt Bogdan, Nou pe forum, sunt din Beius jud BH , proaspat posesor al unui pajero mk3 2.5 tdi manual varianta in 3 usi, an 2002. Cutie super select. As vrea sa stiu cat mai multe informatii despre acest model de masina. Multumesc ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate