ionut borda Postat Septembrie 13, 2022 Partajează Postat Septembrie 13, 2022 Salut Nisan patrol y 60 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
danutgabriel Postat Septembrie 22, 2022 Partajează Postat Septembrie 22, 2022 Salutare! Ma numesc Danut si de curand mi-am achizitionat un Pajero Pinin 2.0GDI si vreau sa ma documentez pentru modificari de offroad. 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mihai V Postat Septembrie 22, 2022 Partajează Postat Septembrie 22, 2022 Salut! Mă numesc Mihai. La început de 2020 am căpătat, alaturi de coronavirus, un altul mult mai serios: cel al aventurii motorizate pe drumuri neasfaltate. Totul a plecat de la un prieten bun, căruia i s-a născut primul copil și care a luat hotărărea de a-și vinde proiectul de suflet pentru a se muta la casă. Acest proiect înseamnă un Land Rover Discovery 2 readus la viață, reconditionat și adaptat special pentru offroad. Din dotări voi spicui câteva: motor TD5 158CP (stage 1), cutie manuală (ce fain!!!), suspensii inalțate 5cm, snorkel, bare metal și troliu, cort de 3 persoane, un portbagaj plin de mici chestiuni care-ti fac viata mai usoară într-un camping. Printre altele. Am constatat însă că prin grupul meu de prieteni am fost singurul virusat. Mai mult, am realizat că, deși faine, ieșirile ”cu una singură” (o singură mașină) pot fi problematice mai ales cand ești prin munți fară semnal, cu un furtun iesit din radiator care scuipă de nebun în toate direcțiile (bine că am ceva noțiuni de mecanică), dar mai ales când nu ai experiență pe off-road (noroaie, padure, etc). Așa că, m-am hotărît să cunosc și alte persoane care au fost lovite de virusul menționat și din experiența cărora să pot învăța. 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yomisrebel Postat Septembrie 23, 2022 Partajează Postat Septembrie 23, 2022 Salut, sunt Calin din Resita 47 ani, Suzuki Samurai 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mihaib0nciu Postat Septembrie 25, 2022 Partajează Postat Septembrie 25, 2022 Salutare tuturor!!! Sunt Mihai si vreau sa incep si eu aceasta aventura cu 4x4. Intentionez sa iau o Toyota Land Cruiser j73, dar recunosc ca trebuie sa ma mai documentez. 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bako Laszlo Postat Septembrie 26, 2022 Partajează Postat Septembrie 26, 2022 Salutare! Ma numesc Laci. Dupa multe rectificari de buget, de curand sunt posesor de GV 1 din 2004, motor de 2.0 l benzina, 4/5 usi. 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DDU Postat Septembrie 27, 2022 Partajează Postat Septembrie 27, 2022 Salut tuturor, Aricu' sau DDU imi spun prietenii Pe oriunde am ocazia ma distrez cu un Jimny (1999) si in mod curent ma calatoresc, fara restrictii, cu LC J120 (2008) D-4D automata. Multumesc pentru gazduire. Cele bune, 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimul dunarean Postat Septembrie 29, 2022 Partajează Postat Septembrie 29, 2022 Salut ! Ma numesc Sorin , cochetez cu muntele de cand ma stiu , in 2005 am obtinut argintul la concursul Cerbul Carpatin - orientare montana contra timp , de aprox 15 ani chinui un opel modificat pe frumosii nostri munti , de ceva timp am zis sa trec la alt nivel acum avand timp berechet. Am achizitionat un Ford Ranger 2011 4x4 care este in curs de modificare (va urmaresc de aprox 10 ani ) de cand am aflat de la prietenul meu membru al clubului vostru , am vazut multe actiuni frumoase la voi ceea ce ma determinat sa doresc sa ma alatur voua. 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Edy135 Postat Septembrie 30, 2022 Partajează Postat Septembrie 30, 2022 Salut sunt Edy si sunt un entuziast al masinilor de teren si overlandingului. 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Casian v6 Postat Octombrie 1, 2022 Partajează Postat Octombrie 1, 2022 Salutare. Pasionat de plimbari in natura. Cat si de fiarele cu care ne servim. 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Naf007 Postat Octombrie 2, 2022 Partajează Postat Octombrie 2, 2022 (editat) Salut! Ma numesc Florin și sunt noul posesor al unui Land Rover freelander 2 facelift! Primul suv pe care îl dețin! Motor 2.2, cutie automata, HSE, 190CP! Editat Octombrie 2, 2022 de Naf007 Editare incompleta 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Remus RDR Postat Octombrie 3, 2022 Partajează Postat Octombrie 3, 2022 Remus din Satu Mare, de curand posesor de Samurai 413, pasionat de offroad si masini in general, am pregatit un atelier unde sa imi pot modifica dupa bunul plac masinuta, daca va pot fi de folos cu drag ! Pana una alta ma intreb cat o fi Rar ul ? 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fortzu Postat Octombrie 3, 2022 Partajează Postat Octombrie 3, 2022 Salut! Mă numesc Adrian Fortu ,am 53 ani,pescar,amator de ieșiri în natură.Masina este un Ford ranger 3.2 wildtrak.As dori să mă alătur unui grup care face ieșiri offroad pentru a mă putea iniția in acest domeniu. 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Brinarucristian Postat Octombrie 4, 2022 Partajează Postat Octombrie 4, 2022 Posesor Samurai 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Valentin Nicolae Postat Octombrie 10, 2022 Partajează Postat Octombrie 10, 2022 Mă numesc Valentin Nicolae și am un Nissan patrol y60. 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Gogoi89 Postat Octombrie 12, 2022 Partajează Postat Octombrie 12, 2022 Salut, sunt Gogoi si tocmai sunt posesor de Toyota Land Cruiser 90, Swb, motor 3.0 Kzte 125 cai, anul 1999 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CosminFRL Postat Octombrie 12, 2022 Partajează Postat Octombrie 12, 2022 Salutare, Ma numesc Cosmin si sunt detinatorul unui Daihatsu Rocky 2.0 benzina din 88'. 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cve Postat Octombrie 14, 2022 Partajează Postat Octombrie 14, 2022 Salut, Suzuki Samurai 2000 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Farina BLJ Postat Octombrie 20, 2022 Partajează Postat Octombrie 20, 2022 Salut, Sunt din Cluj și am luat recent un Mitsubishi Pajero Pinin si am probleme mari cu rugina la oale amortizor si contraaripi fata. Sper sa gasesc aici suport. 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Claudiu Nae Postat Octombrie 24, 2022 Partajează Postat Octombrie 24, 2022 Salutare, sunt din bucuresti in cautarea unui jimny automat :) 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AlinPetrut Postat Octombrie 26, 2022 Partajează Postat Octombrie 26, 2022 Salutare tuturor membrilor , sunt din Nasaud - jud BN si detin un Galloper scurt 2.5 , care mananca mai multi bani decat sotia..... 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cosmin100 Postat Octombrie 27, 2022 Partajează Postat Octombrie 27, 2022 Ol Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sharkblood Postat Octombrie 28, 2022 Partajează Postat Octombrie 28, 2022 Pasionat de BMW, sunt din Baragan, aproape de Ploiesti. Am un tractoras Mitsubishi D2350FD de cativa ani. Recent am luat un Gaz 66 si un Ural 375. 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
flaviu7sama Postat Octombrie 30, 2022 Partajează Postat Octombrie 30, 2022 pasionat de motociclete recent posesor de 4x4 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionutz_p Postat Octombrie 31, 2022 Partajează Postat Octombrie 31, 2022 Buna ziua. Recent posesor de Range Rover P38, 4.6 V8 benzina, o masina absolut spectaculoasa din toate punctele de vedere. 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate