Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Topicul de prezentare al membrilor

ALF-DMAX

Postări Recomandate

Salutare, Sandu ma numesc si sunt proaspat posesor al unui Pajero mk2 din 93, reconditionat cap coada, la care am depus foarte multa munca si pe care il voi folosi preponderent la vanatoare si partidele de pescuit, motorizarea este de 2.5 cmc 

Editat de sanduviorel_ex
  • Like 1
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salutare tuturor. Dell_ser (Emil) Nissan Pathfinder de mai bine de 12 ani. Probabil ca usor, usor ma scoate de pe sosea si ma prinde nebunia

Mai de curand am cumparat inca un Parhfinder cica de piese si pe care l-am pus pe picioare cu poarte putin efort. Sa zicem ca sunt mai mecanicos si o sa imi ofer cunostintele celor care au nevoie.

• Like 1
Link spre comentariu

Salutare tuturor,

sunt posesorul "fericit "de LR Freelander 2 2007 2.2L SD , un automatic 4x4, cu bune si rele . Sunt inca in curs sa il descopar , sa il fac mai bun pe unde se poate . Am sa va impartasesc cunostintele ce le am acumulat pana acum .

Drumuri bune !

• Like 1
Link spre comentariu

Buna ziua, ma numesc Alex, sunt spaniol si acum locuiesc in Romania (Maramures). Am un pathfinder de cateva luni si sper sa ajut. 

Am lucrat timp de 7 ani intr-un atelier de foi de arc in Spania. As dori sa stiu daca credeti ca merita sa deschideti un atelier doar pentru vehicule cu foi de arc aici in Maramures. Mulțumesc foarte mult. 

(Scuze dacă ceva ce scriu nu este înțeles, dar folosesc traducătorul) 😅

• Like 1
Link spre comentariu

Bună ziua, mă numesc Eduard, locuiesc lângă Campina (Provita) și de cca. 1 săptămână sunt posesorul unui  Mitsubishi Pajero Pinin 2.0 GDI.

Am luat aceasta mașină strict pentru muncile de la tară( ii atasez o remorcă) si mers pe dealuri, păduri, mici excursii ....

Sa auzim numai de bine! 👍

• Like 1
Link spre comentariu

Buna tuturor!

Mă  numesc Andrei, îmi place natura , munții  padurile fauna, sunt Vinator , dețin o cabana la munte ,îmi plac  ieșirile în natura cu mașină, atv-ul, pe jos!

Momentan am un Mitsubishi L200 , echipat off road mediu ( anvelope CST si mud  terrain , snorkel , scuturi etc)

As dori sa ma inscriu pe forumul 4x4 pentru a primi și oferi dacă pot ,informații , sfaturi ce tin de mașinile 4x4 off road

Multumesc 

Editat de andrei ark
  • Like 1
Link spre comentariu

Buna,

imi place sa ies in natura si doresc sa  achizitionez masina pentru off-road. M-am inscris pe acest forum cu scopul de a obtine niste informatii care sa ma ajute sa fac o alegere informata. 

• Like 1
Link spre comentariu

Salutare,

Am cumparat un Disco 2 si dupa un “inceput de relatie insprancenat” am inceput sa ma obisnuiesc, cred, cu nesfarsitul sir de probleme ale acestei masini ( am inceput sa desfac unele piese, eu care sunt anti-talent la asa ceva)… This is LR…

Toate cele bune!

• Like 1
Link spre comentariu

Salutare, sunt Ionut, posesor de Discovery 2 facelift de cateva luni, cutie automata , cu cateva mici modificări de bun simt. Ma interesează partea de mecanica de pe forum si caut pe cineva care are nanocom si vrea sa ajute. Mulțumesc 

Link spre comentariu

Salutare tuturor, 34 ani, Bucuresti, posesor Land Rover Freelander 1 facelift in curs de reconditionare totala, am descoperit acest forum cautand cu "disperare" daca pot inghesui niste 215 75 R15 BF Goodrich AT fara sa atinga in teren accidentat, din pacate nu am gasit informatia asta, dar deja am comandat dimensiunile acelea asa ca.... cu Dumnezeu inainte, sper sa nu fiu nevoit sa pun barosul pe aripi 😆

Link spre comentariu

Bună, sunt un membru nou, posed un pinin și am probleme tehnice pe care nimeni nu mi le a putut rezolva. După ce se încălzește motorul îmi scade turația la 300-400 de rotații pe minut. Pompa din rezervor a fost măsurată la fel și pompa de înaltă. 

Editat de Popa Costel
Link spre comentariu

• Astral a schimbat titlul în Topicul de prezentare al membrilor
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare