Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Topicul de prezentare al membrilor

ALF-DMAX

Postări Recomandate

• 2 săptămâni mai târziu...

Salut! Mă numesc Mihai. La început de 2020 am căpătat, alaturi de coronavirus, un altul mult mai serios: cel al aventurii motorizate pe drumuri neasfaltate.

Totul a plecat de la un prieten bun, căruia i s-a născut primul copil și care a luat hotărărea de a-și vinde proiectul de suflet pentru a se muta la casă. Acest proiect înseamnă un Land Rover Discovery 2 readus la viață, reconditionat și adaptat special pentru offroad.

Din dotări voi spicui câteva: motor TD5 158CP (stage 1), cutie manuală (ce fain!!!), suspensii inalțate 5cm, snorkel, bare metal și troliu, cort de 3 persoane, un portbagaj plin de mici chestiuni care-ti fac viata mai usoară într-un camping. Printre altele.

Am constatat însă că prin grupul meu de prieteni am fost singurul virusat. Mai mult, am realizat că, deși faine, ieșirile ”cu una singură” (o singură mașină) pot fi problematice mai ales cand ești prin munți fară semnal, cu un furtun iesit din radiator care scuipă de nebun în toate direcțiile (bine că am ceva noțiuni de mecanică), dar mai ales când nu ai experiență pe off-road (noroaie, padure, etc).

Așa că, m-am hotărît să cunosc și alte persoane care au fost lovite de virusul menționat și din experiența cărora să pot învăța.

• Like 1
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut tuturor,

Aricu' sau DDU imi spun prietenii 🙂

Pe oriunde am ocazia ma distrez cu un Jimny (1999) si in mod curent ma calatoresc, fara restrictii, cu LC J120 (2008) D-4D automata.

Multumesc pentru gazduire.

Cele bune,

• Like 1
Link spre comentariu

Salut ! Ma numesc Sorin , cochetez cu muntele de cand ma stiu , in 2005 am obtinut argintul la concursul Cerbul Carpatin - orientare montana contra timp , de aprox 15 ani chinui un opel modificat pe frumosii nostri munti , de ceva timp am zis sa trec la alt nivel acum avand timp berechet. Am achizitionat un Ford Ranger 2011 4x4  care este in curs de modificare    (va urmaresc de aprox 10 ani ) de cand am aflat de la prietenul meu membru al clubului vostru , am vazut multe actiuni frumoase la voi ceea ce ma determinat sa doresc sa ma alatur voua.

• Like 1
Link spre comentariu

Salut! Ma numesc Florin și sunt noul posesor al  unui Land Rover freelander 2 facelift! Primul suv pe care îl dețin! 

Motor 2.2, cutie automata, HSE, 190CP!

Editat de Naf007
Editare incompleta
  • Like 1
Link spre comentariu

Remus din Satu Mare, de curand posesor de Samurai 413, pasionat de offroad si masini in general, am pregatit un atelier unde sa imi pot modifica dupa bunul plac masinuta, daca va pot fi de folos cu drag ! Pana una alta ma intreb cat o fi Rar ul ?

• Like 1
Link spre comentariu

Salut! Mă numesc Adrian Fortu ,am 53 ani,pescar,amator de ieșiri în natură.Masina este un Ford ranger 3.2 wildtrak.As dori să mă alătur unui grup care face ieșiri offroad pentru a mă putea iniția in acest domeniu.

• Like 1
Link spre comentariu

• Astral a schimbat titlul în Topicul de prezentare al membrilor
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare