Robert Pajero3.5 Postat Octombrie 31, 2022 Partajează Postat Octombrie 31, 2022 Buna ziua, Sunt posesor de Pajero 2 /1994 - 3.5 V6 24 DOHC de 7 ani,si nu ma mai satur de condusul acestei adevarate legende off road. 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Incze Krisztian Postat Noiembrie 1, 2022 Partajează Postat Noiembrie 1, 2022 Salutare. Kriszti e numele meu si am cumparat recent un Nissan Patrol Y60 din '89. 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
L Aur Postat Noiembrie 2, 2022 Partajează Postat Noiembrie 2, 2022 Salutare de la mare.Ma numesc Aurelian si am inebunit la batranete,duminica imi vine o Lada Niva pe care o astept de 6 ani.Toate bune va doresc 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Romulan Postat Noiembrie 3, 2022 Partajează Postat Noiembrie 3, 2022 Va salut, Sunt Romulus si am un Jeep Wrangler JK Sahara 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Horatiu L Postat Noiembrie 3, 2022 Partajează Postat Noiembrie 3, 2022 Salut Horatiu, recent am achizitionat un Suzuki Jimny pregatit offroad. As vrea sa ma alatur comutati de offroad. 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bobby1277 Postat Noiembrie 4, 2022 Partajează Postat Noiembrie 4, 2022 Salut. Mă numesc Bobby și am un Santa Fe 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LaurPava Postat Noiembrie 4, 2022 Partajează Postat Noiembrie 4, 2022 Salutare tuturor, ma numesc Laurentiu, sunt din Brasov si de curand posesorul unei Kia Retona. Ma bucur sa ma alatur voua. 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lucy1994 Postat Noiembrie 7, 2022 Partajează Postat Noiembrie 7, 2022 (editat) Salutare tuturor. Mă numesc Lucian și sunt proaspăt posesor al unui monterey 3.0(motor isuzu) și al unui Pinin 5 usi 2.0gdi Editat Noiembrie 7, 2022 de lucy1994 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sanduviorel_ex Postat Noiembrie 8, 2022 Partajează Postat Noiembrie 8, 2022 (editat) Salutare, Sandu ma numesc si sunt proaspat posesor al unui Pajero mk2 din 93, reconditionat cap coada, la care am depus foarte multa munca si pe care il voi folosi preponderent la vanatoare si partidele de pescuit, motorizarea este de 2.5 cmc Editat Noiembrie 8, 2022 de sanduviorel_ex 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Nathann05 Postat Noiembrie 13, 2022 Partajează Postat Noiembrie 13, 2022 Salutare! Ma numesc Nathan și am o Vitara 1.6 16 V din 1997. 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dell_ser Postat Noiembrie 14, 2022 Partajează Postat Noiembrie 14, 2022 Salutare tuturor. Dell_ser (Emil) Nissan Pathfinder de mai bine de 12 ani. Probabil ca usor, usor ma scoate de pe sosea si ma prinde nebunia Mai de curand am cumparat inca un Parhfinder cica de piese si pe care l-am pus pe picioare cu poarte putin efort. Sa zicem ca sunt mai mecanicos si o sa imi ofer cunostintele celor care au nevoie. 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
luciangigica Postat Noiembrie 15, 2022 Partajează Postat Noiembrie 15, 2022 Salutare tuturor, sunt posesorul "fericit "de LR Freelander 2 2007 2.2L SD , un automatic 4x4, cu bune si rele . Sunt inca in curs sa il descopar , sa il fac mai bun pe unde se poate . Am sa va impartasesc cunostintele ce le am acumulat pana acum . Drumuri bune ! 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vanbixo Postat Noiembrie 17, 2022 Partajează Postat Noiembrie 17, 2022 Buna ziua, ma numesc Alex, sunt spaniol si acum locuiesc in Romania (Maramures). Am un pathfinder de cateva luni si sper sa ajut. Am lucrat timp de 7 ani intr-un atelier de foi de arc in Spania. As dori sa stiu daca credeti ca merita sa deschideti un atelier doar pentru vehicule cu foi de arc aici in Maramures. Mulțumesc foarte mult. (Scuze dacă ceva ce scriu nu este înțeles, dar folosesc traducătorul) 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
EduardN Postat Noiembrie 18, 2022 Partajează Postat Noiembrie 18, 2022 Bună ziua, mă numesc Eduard, locuiesc lângă Campina (Provita) și de cca. 1 săptămână sunt posesorul unui Mitsubishi Pajero Pinin 2.0 GDI. Am luat aceasta mașină strict pentru muncile de la tară( ii atasez o remorcă) si mers pe dealuri, păduri, mici excursii .... Sa auzim numai de bine! 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andrei ark Postat Noiembrie 18, 2022 Partajează Postat Noiembrie 18, 2022 (editat) Buna tuturor! Mă numesc Andrei, îmi place natura , munții padurile fauna, sunt Vinator , dețin o cabana la munte ,îmi plac ieșirile în natura cu mașină, atv-ul, pe jos! Momentan am un Mitsubishi L200 , echipat off road mediu ( anvelope CST si mud terrain , snorkel , scuturi etc) As dori sa ma inscriu pe forumul 4x4 pentru a primi și oferi dacă pot ,informații , sfaturi ce tin de mașinile 4x4 off road Multumesc Editat Noiembrie 18, 2022 de andrei ark 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Aly Postat Noiembrie 20, 2022 Partajează Postat Noiembrie 20, 2022 Buna, imi place sa ies in natura si doresc sa achizitionez masina pentru off-road. M-am inscris pe acest forum cu scopul de a obtine niste informatii care sa ma ajute sa fac o alegere informata. 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pascu liviu Postat Noiembrie 22, 2022 Partajează Postat Noiembrie 22, 2022 Salut Am reusit sa iau o Toyota lj70 din 1986 si caut informatii si sper sa si ofer . 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihai_80 Postat Noiembrie 24, 2022 Partajează Postat Noiembrie 24, 2022 Salutare, Am cumparat un Disco 2 si dupa un “inceput de relatie insprancenat” am inceput sa ma obisnuiesc, cred, cu nesfarsitul sir de probleme ale acestei masini ( am inceput sa desfac unele piese, eu care sunt anti-talent la asa ceva)… This is LR… Toate cele bune! 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ati Postat Noiembrie 25, 2022 Partajează Postat Noiembrie 25, 2022 Va salut, si bine v-am regasit ! Sunt Niva de pe vechiul forum, si momentan Toyota LC este noua mea masina. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
johnnyfx Postat Noiembrie 27, 2022 Partajează Postat Noiembrie 27, 2022 Salutare, sunt Ionut, posesor de Discovery 2 facelift de cateva luni, cutie automata , cu cateva mici modificări de bun simt. Ma interesează partea de mecanica de pe forum si caut pe cineva care are nanocom si vrea sa ajute. Mulțumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
titicar Postat Noiembrie 28, 2022 Partajează Postat Noiembrie 28, 2022 (editat) Salutare Grup! Rugaminte ... cat se regleaza jocul de la culbutori Adms. si Evac. si in ce ordine la Suzuki vitara 1,6 / 8 valve din 98 ? Multmesc Editat Noiembrie 28, 2022 de titicar Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cioby31 Postat Decembrie 1, 2022 Partajează Postat Decembrie 1, 2022 Salut... Sunt Cioby recent proprietar de Land Rover Freelander 1 TD 4, pescar si vanator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Comisar Postat Decembrie 6, 2022 Partajează Postat Decembrie 6, 2022 Bună ziua, bine v-am găsit! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Hater Postat Decembrie 10, 2022 Partajează Postat Decembrie 10, 2022 Salutare tuturor, 34 ani, Bucuresti, posesor Land Rover Freelander 1 facelift in curs de reconditionare totala, am descoperit acest forum cautand cu "disperare" daca pot inghesui niste 215 75 R15 BF Goodrich AT fara sa atinga in teren accidentat, din pacate nu am gasit informatia asta, dar deja am comandat dimensiunile acelea asa ca.... cu Dumnezeu inainte, sper sa nu fiu nevoit sa pun barosul pe aripi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Popa Costel Postat Decembrie 10, 2022 Partajează Postat Decembrie 10, 2022 (editat) Bună, sunt un membru nou, posed un pinin și am probleme tehnice pe care nimeni nu mi le a putut rezolva. După ce se încălzește motorul îmi scade turația la 300-400 de rotații pe minut. Pompa din rezervor a fost măsurată la fel și pompa de înaltă. Editat Decembrie 10, 2022 de Popa Costel Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate