Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Topicul de prezentare al membrilor

ALF-DMAX

Postări Recomandate

Salut. Sunt Irina , din Câmpina și am un Land Rover Freelander. de un timp au apărut și niște probleme la masina și sper sa găsesc răspunsuri la întrebările mele. mulțumesc pt înțelegere. va salut,o zi frumoasa în ciuda ceții de afara!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salutere la toata lumea.

Costi dumitrascu ma numesc eu, sunt posesot al unei Toyota land cruiser Prado j12 din 2005.

Cu ajutorul vostru si cu discutii constructive sper sa reusesc sa ma familiarizez si eu cu partea de off road in care sunt novice si la care astept sfaturile voastre cu mare interes.

Va salut cu respect!

Link spre comentariu

Buna mă numesc Imre. Dețin mai multe modele de mașini off-road, printre care un Land Rover Defender, Jeep Cherokee, Nissan Patrol si un Ssangyong Korando. Deasemena am construit remorci off-road din bena de Isuzu pick-up.

Editat de Imre
greseli gramaticale
Link spre comentariu

Salut!  Dorin aici. Tocmai am intrat in posesia unui Daihatsu Rocky . E primul autoturism pe care il detin. Ma intereseaza sa invat mai multe despre ce inseamna 4x4 si si pe viitor sa ma bucur de natura prin overlanding

Link spre comentariu

salut,

Ma numesc Vrancila Cristian, am 54 de ani, locuiesc in Timisoara si am un Duster 1.5dCi din 2015 (cumparat in 2020). Masina are dotari offroad facute de Dacia (masina a fost parte dintr-o comanda pentru Romtelecom): carlig, cabestan, scut suplimentar fata din aluminiu, scut reductor, suspensie Ironman.

Link spre comentariu

Bună ziua cu respec.va mulțumesc pentru primirea în acest club selec Hyundai și apreciez. Sunt din Bistrița ,am și  eu un Hyundai santa fe ll 2.2 crdi gls 4wd (110 kw/150 cp.ce sa va seară frumoasă și drumuri bune la toți. 

Link spre comentariu

Salut și bine v-am găsit !

Numele meu este Eduard și sunt un novice al offroad-ului recent mutat în Brașov. Momentan am un x3 2006 pe care îl bag peste tot , e mașina daily și nu mă doare de ea . în viitorul apropiat mă gândesc la un Ford Ranger sau o Toyota Hilux.  Am descoperit pasiunea pentru offroad și  drumuri forestiere când m-am mutat  și am mers cu un prieten  sa îmi arate zonele . Este genial ce faceți oameni buni și aș vrea sa particip  pe cât se poate.

Va multumesc ca m-ati acceptat , am sa urmăresc îndeaproape  Forumul.

Sanatate și numai bine !

Link spre comentariu

• Astral a schimbat titlul în Topicul de prezentare al membrilor
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare