George galea Postat Decembrie 12, 2022 Partajează Postat Decembrie 12, 2022 Salut m-a numesc George am un Daihatsu terios J1 1998 pregătit vânătoare și offroad sunt din Bacau. Rezolvat marile probleme cu rugina mai trebie cred ca trebuie sa ii segmentele motorul cam papa ulei și sa văd dacă reușesc ceva tuninguri Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irina86 Postat Decembrie 19, 2022 Partajează Postat Decembrie 19, 2022 Salut. Sunt Irina , din Câmpina și am un Land Rover Freelander. de un timp au apărut și niște probleme la masina și sper sa găsesc răspunsuri la întrebările mele. mulțumesc pt înțelegere. va salut,o zi frumoasa în ciuda ceții de afara! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Beianu Cornel Postat Decembrie 22, 2022 Partajează Postat Decembrie 22, 2022 Salut . Sunt Cornel si detin un Land Rover Freelander 1 1.8 2005 si imi place. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Costi Dumitrascu LC Prado Postat Decembrie 22, 2022 Partajează Postat Decembrie 22, 2022 Salutere la toata lumea. Costi dumitrascu ma numesc eu, sunt posesot al unei Toyota land cruiser Prado j12 din 2005. Cu ajutorul vostru si cu discutii constructive sper sa reusesc sa ma familiarizez si eu cu partea de off road in care sunt novice si la care astept sfaturile voastre cu mare interes. Va salut cu respect! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
4x4bogdan Postat Decembrie 23, 2022 Partajează Postat Decembrie 23, 2022 Salut, sunt Bogdan din Bacau si sunt posesorul unei Kia Sorento 2002 motor 2.5 Dar sunt pe cale de a schimba categoria, cu ajutorul vostru. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mandi Postat Decembrie 25, 2022 Partajează Postat Decembrie 25, 2022 Salut,sunt Codrin și am o placere deosebita sa fac offroad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CRYoT Postat Decembrie 26, 2022 Partajează Postat Decembrie 26, 2022 Salutare Numele meu este Cristian sunt din jud Alba di am un Suzuki Jimny 2022 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PetruVoinescu Postat Decembrie 27, 2022 Partajează Postat Decembrie 27, 2022 (editat) Bună! Sunt un nou membru al acestui forum și mă bucur să vă cunosc. Editat Decembrie 27, 2022 de PetruVoinescu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdamBertyga Postat Decembrie 28, 2022 Partajează Postat Decembrie 28, 2022 Îmi place foarte mult mașina și motorul ei Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Imre Postat Decembrie 31, 2022 Partajează Postat Decembrie 31, 2022 (editat) Buna mă numesc Imre. Dețin mai multe modele de mașini off-road, printre care un Land Rover Defender, Jeep Cherokee, Nissan Patrol si un Ssangyong Korando. Deasemena am construit remorci off-road din bena de Isuzu pick-up. Editat Decembrie 31, 2022 de Imre greseli gramaticale Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alivian Postat Ianuarie 2, 2023 Partajează Postat Ianuarie 2, 2023 Sal,ma numesc Alivian sunt posesorul unui mitsubishi outlander II din 2007 si sunt nou intre voi.Este prima masina 4x4 a mea. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Stefan102 Postat Ianuarie 8, 2023 Partajează Postat Ianuarie 8, 2023 Salut. Sunt Ștefan, proaspăt posesor de patrol. Cu siguranță voi învață lucruri interesante de la voi. Mulțumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Motataianu George Postat Ianuarie 11, 2023 Partajează Postat Ianuarie 11, 2023 Bună seara, am un Freelander 2 din 2009, 2,2 150 cp cutie manuala, 4x4 terain response Probleme martor bujii Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dragosvaduva Postat Ianuarie 11, 2023 Partajează Postat Ianuarie 11, 2023 Salutare tuturor ! Ma numesc Dragos am achiziționat de curând un daihatsu feroza și a-și vrea sa știu mai multe detalii despre masina , multumesc pentru aprobarea. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Diorn Postat Ianuarie 12, 2023 Partajează Postat Ianuarie 12, 2023 Salut! Dorin aici. Tocmai am intrat in posesia unui Daihatsu Rocky . E primul autoturism pe care il detin. Ma intereseaza sa invat mai multe despre ce inseamna 4x4 si si pe viitor sa ma bucur de natura prin overlanding Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CrVr Postat Ianuarie 16, 2023 Partajează Postat Ianuarie 16, 2023 salut, Ma numesc Vrancila Cristian, am 54 de ani, locuiesc in Timisoara si am un Duster 1.5dCi din 2015 (cumparat in 2020). Masina are dotari offroad facute de Dacia (masina a fost parte dintr-o comanda pentru Romtelecom): carlig, cabestan, scut suplimentar fata din aluminiu, scut reductor, suspensie Ironman. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FL2LR20112 Postat Ianuarie 18, 2023 Partajează Postat Ianuarie 18, 2023 Salutare, am facut alt user cu "2" la sfarsit, n-am mai reusit sa intru cu userul vechi... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GorganNicusor Postat Ianuarie 19, 2023 Partajează Postat Ianuarie 19, 2023 Buna ziua la toata lumea. Ma numesc Nicu si sunt proaspat posesor de Ssangyong Kyron din 2006 cu motor de 2litri si cutie manuala. Am o mare problema si anume ca nu vrea sa cupleze si fata cand cuplez 4x4. Ma poate ajuta cineva cu vreo informatie? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DannyDaniel Postat Ianuarie 19, 2023 Partajează Postat Ianuarie 19, 2023 Salut Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Debiazi Liviu Postat Ianuarie 20, 2023 Partajează Postat Ianuarie 20, 2023 Salut, sunt Liviu și dețin un freelander 1 diesel 2l din 2004. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florinpv2002 Postat Ianuarie 22, 2023 Partajează Postat Ianuarie 22, 2023 salut,sunt un pasionat de iesiri montane.Am un suzuki jimny 1,3 benzina Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Crisiasi Postat Ianuarie 22, 2023 Partajează Postat Ianuarie 22, 2023 Cristian din Iași posesor de Land Cruiser și istoric bogat cu privire la mașini 4x4. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pele100 Postat Ianuarie 24, 2023 Partajează Postat Ianuarie 24, 2023 Bună ziua cu respec.va mulțumesc pentru primirea în acest club selec Hyundai și apreciez. Sunt din Bistrița ,am și eu un Hyundai santa fe ll 2.2 crdi gls 4wd (110 kw/150 cp.ce sa va seară frumoasă și drumuri bune la toți. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Nicolaecatruna Postat Ianuarie 24, 2023 Partajează Postat Ianuarie 24, 2023 Salutare sunt Nicu și sunt nou posesor de Land Rover freelander td4 2005 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BVEDW71 Postat Ianuarie 24, 2023 Partajează Postat Ianuarie 24, 2023 Salut și bine v-am găsit ! Numele meu este Eduard și sunt un novice al offroad-ului recent mutat în Brașov. Momentan am un x3 2006 pe care îl bag peste tot , e mașina daily și nu mă doare de ea . în viitorul apropiat mă gândesc la un Ford Ranger sau o Toyota Hilux. Am descoperit pasiunea pentru offroad și drumuri forestiere când m-am mutat și am mers cu un prieten sa îmi arate zonele . Este genial ce faceți oameni buni și aș vrea sa particip pe cât se poate. Va multumesc ca m-ati acceptat , am sa urmăresc îndeaproape Forumul. Sanatate și numai bine ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate