gimax Postat Februarie 16, 2010 Partajează Postat Februarie 16, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutari tuturor,ma numesc Gigi sunt pasionat de offroad de ceva vreme,am o masina de teren Ford BroncoII din 1988 careia i-am adus cateva modificari cu ajutorul unui prieten(Deian) adica am schimbat puntile existente cu DANA 44,donator fiind un Scout IFS:ca Orice lucru bun in viata e ilegal,imoral sau ingrasa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
varulmaftei Postat Februarie 16, 2010 Partajează Postat Februarie 16, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor salutare, sunt lucian, un iubitor al astfaltului neted si curat (asta din cauza motocicletei) dar de la o vreme ma incearca gandul sa trec prin noroaie sa vad cum e. m-am dat cu atv-ul prin ceva paduri si mi-a placut asa ca am zis sa incep si cu masina :) Numai bine! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator soldo72 Postat Februarie 16, 2010 Partajează Postat Februarie 16, 2010 sunt nou pe piata si va salut.... buna... sunt nou aici ...si ca si fiecare inceput este greu.... aici masina si motorul meu....ptr detalii vb pe forum... http://www.xborgforum.de/forum/album_pic.php?pic_id=24608 http://www.xborgforum.de/forum/album_pic.php?pic_id=20011 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ADI Postat Februarie 16, 2010 Partajează Postat Februarie 16, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Bine v-am gasit. Sunt Adi din Galati, posesor de vitara. vitara softop '97(de vanzare): :dr2 ->:cort ->:fh woo cielo '96(de vanzare) craysler voyager 2.4 benzinar Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
romulusm Postat Februarie 19, 2010 Partajează Postat Februarie 19, 2010 (editat) Re: Topic de prezentare a membrilor salut. Sunt Romulus Motei 22 ani, Moinesti - Bacau (locul de resedinta) - momentan student la Drept (Bucuresti), "dau cu sapa" intr-un departament it (Operator IT + help desk+plus un pic de admin) viitor posesor de M 461 (sper). Multa sanatate va doresc :2dr Editat Februarie 19, 2010 de romulusm Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator meghitz Postat Februarie 19, 2010 Partajează Postat Februarie 19, 2010 (editat) Re: Topic de prezentare a membrilor Dan ma numesc. 4x4 nu am dar nu cred ca asta e un impediment pt mine si nu cred ca asta e singurul lucru comun pt membrii acestui forum iar asta m-a facut sa ma inscriu si aici. Eu in loc de cardan folosesc lanturi :dr2 ..deci cine ramane impotmolit sa imi spuna si il ajut.:grin: Oricum, sunt convins ca putem discuta in multe domenii.:we Bafta tuturor. Editat Februarie 19, 2010 de meghitz Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mikidutzagmg Postat Februarie 19, 2010 Partajează Postat Februarie 19, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Va salut si eu de la Targu Jiu....mi-am indeplinit visul de a o achizitiona pe "SUZI" dupa ani buni de asteptare deoarece proprietara nu vroia sa o vanda:ypu. Cu speranta de a fi binevenit in club va doresc numai de bine si sa avem parte de tot ce e mai bun. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ender Postat Februarie 20, 2010 Partajează Postat Februarie 20, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare, Sunt Cristi, din Bucuresti, 25 de ani, pasionat de noroi si vanatoare, momentan fara masina .:x Sa auzim numai de bine! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator LEO PITICU Postat Februarie 21, 2010 Partajează Postat Februarie 21, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare.Ma numesc Comarniceanu Alexandru,24 ani abia impliniti de doua zile,infectat grav cu virusul off-road,posesor de JEEP GRAND CHEROCHE si NISSAN TERANO I care momentan este la preparat.Bine v-am gasit.:cl:banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihaic Postat Februarie 21, 2010 Partajează Postat Februarie 21, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut,...sunt Mihai din Bucuresti,37 de ani,posesor actual de y61,fost posesor de frontera,y60,utilizator de multe alte tipuri,pasionat de fenomenul auto. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cata73 Postat Februarie 22, 2010 Partajează Postat Februarie 22, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut,numele meu este Catalin,am 37 ani de putin timp sint posesor de Samurai,mai detin si un Opel Frontera,pasionat de vinatoare si iesiri motorizare in noroaie. http://i234.photobucket.com/albums/ee11/rares_catalin/3-3.jpg http://i234.photobucket.com/albums/ee11/rares_catalin/6-1.jpg Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bota Ionut Postat Februarie 22, 2010 Partajează Postat Februarie 22, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, sunt Ionut, am 28 de ani si sunt din Cluj-Napoca. Sunt proaspat posesor de Samurai 1.3 benzina an 1993 pe care sper sa-l pot pune la punct cat mai curand. Astept sa ne vedem pe teren. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabyn23 Postat Februarie 22, 2010 Partajează Postat Februarie 22, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut. Nu-mi trece nimic destept prin cap (se preta fiind primul post si inca unul de prezentare), dar pot sa va spun ca nu am (inca) un vehicul de off-road pe 4 roti. Am in schimb pe 2 roti (honda xr 600 r). Deocamdata va urmaresc cu placere. Mult noroi si pante abrupte! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator toteu Postat Februarie 22, 2010 Partajează Postat Februarie 22, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Bune sa va fie inimile ! Eu sunt mandrul posesor al unui 8x8, compus dintr-un Berlingo 2x4 pe fata si a unui Zaporojetz 968M (Zaz) 2x4 pe spate = 8x8, dupa logica-mi betonata. De mult deja ma tot uit la 4x4 de pe piata si stau si cujet... si mai stau si mai cujet... si tare-mi pare ca in curand voi posta la ceva de genul: Primul meu 4x4... Partea frumusica este ca 2 ani de zile am fost instructor Offroad pe Touareg... Dar nici motorina n-am in vene si nici 2 maini diferite... Avand in vedere ca ambele sunt stangi, nu era chiar chiar ce-si dorea sufletul meu sensibil... Dar asta fost-a de mult-de mult si acum chiar mi-as dori un motor de "tractoras" sub fund. Mai vedem ce aduce viata si piata... Oricum, va doresc Noroi, Piese de schimb si bere TotEu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
outlaw Postat Februarie 24, 2010 Partajează Postat Februarie 24, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor SALUT Numele meu este Ciprian ,sunt din Bucuresti ,detin un Suzuki king quad 700,iubitor de aventura, munte si off road...RESPECT ptr toti membrii acestui forum si pt moderatori care fac o treaba f buna ... http://www.bestride.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tixitu Postat Februarie 24, 2010 Partajează Postat Februarie 24, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor :c1 aici catalin, arad, 28. ...in cautare de ceva gata preparat si capabil sa ma duca in salbaticie. Inca studiez piata, fiind nou in domeniu, dar inclin catre un samurai, patrol sau cherokee. :bean Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bogdan Soreata Postat Februarie 25, 2010 Partajează Postat Februarie 25, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut,numele meu este Bogdan Soreata am 34 ani sunt din Bucuresti dar locuiesc in Ardeal si sunt mandru de jucaria mea... y60 scurt :grin:am incercat sa pun si eu poze cu agregatul dar nu merge :hl oare ii prea mare:y:ha::ha: Va salut Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator vladimir_lc120 Postat Februarie 26, 2010 Partajează Postat Februarie 26, 2010 Salut ''Omul este cel mai putin el însusi, atunci cand vorbeste în propria persoana. Da-i o masca, şi el va va spune adevarul'' Da..in cateva cuvinte ....Iubesc natura si masinile adecvate iesirilor....Nu sunt posesorul uneia dar pe viitor intentionez , momnetan ma deplasez cu o toyo LC120 Va salut pe toti si ma bucur sa va cunosc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator vladimir_lc120 Postat Februarie 26, 2010 Partajează Postat Februarie 26, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor ''Omul este cel mai putin el însusi, atunci cand vorbeste în propria persoana. Da-i o masca, şi el va va spune adevarul'' Da..in cateva cuvinte ....Iubesc natura si masinile adecvate iesirilor....Nu sunt posesorul uneia dar pe viitor intentionez , momnetan ma deplasez cu o toyo LC120 Va salut pe toti si ma bucur sa va cunosc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Elas Postat Februarie 26, 2010 Partajează Postat Februarie 26, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare, ma numesc Dan Sale, sunt din Iasi si va salut pe toata lumea. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Vreascu Postat Februarie 27, 2010 Partajează Postat Februarie 27, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare, ma numesc Marius si sunt din Iasi...Sper cat de repede langa Suzukiul pe doua roti sa lipesc si unu pe 4 ...4X4 adica :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
raresgood Postat Februarie 27, 2010 Partajează Postat Februarie 27, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare, numele meu este Rares, stau mai mult prin Bucuresti dar mai trec si p-acasa pe la Targoviste, sunt posesor de Mitsibishi Pajero LWB din 1996. Cateva poze aveti aici: http://s1023.photobucket.com/albums/af357/wender82/distractie/ Numai bine! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator celmarerau Postat Februarie 27, 2010 Partajează Postat Februarie 27, 2010 (editat) Re: Topic de prezentare a membrilor Sanatate tuturor! Marius Costache ma numesc, voi fi in curand mandru posesor de Kona Hei Hei si sper ca in maxim 2 ani si de o Furie Verde, precum cea Neagra si Albastra a lui Lipoveanu. Ca de la el am microbu'. Editat Februarie 27, 2010 de celmarerau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Februarie 27, 2010 Partajează Postat Februarie 27, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Sanatate tuturor! Marius Costache ma numesc, voi fi in curand mandru posesor de Kona Hei Hei si sper ca in maxim 2 ani si de o Furie Verde, precum cea Neagra si Albastra a lui Lipoveanu. Ca de la el microbu'. Bine ai venit, nepoate !:h5 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alex4x4 Postat Februarie 28, 2010 Partajează Postat Februarie 28, 2010 (editat) Re: Topic de prezentare a membrilor :h5Salutare ! Numele meu este Paturan Alexandru , am 13 ani si locuiesc in Bucuresti . De ieri sunt mandru posesor ( impreuna cu tata ) de Mitsubishi Pajero swb din'94 cutie automata motor 2.8 . Am pus amandoi bani la masina , dar masina a luat-o mai mult ca un cadou de ziua mea , pt ca el desi vanator nu intentiona sa isi ia nimic off-road . Eu am prins microbul de la atv-uri cu care am fost de nenumarate ori pe off-road:grin: si am zis sa trec la nivelul urmator . Sper sa ne cunoastem mai bine la prima iesire . Cu respect , Alex . 0740759256 Editat Februarie 28, 2010 de Alex4x4 Mitsubishi Pajero SWB 1993 2.8 Do not go where the path may lead , go instead where there is no path and leave a trail Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate