Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Recensamant membrii BRASOV si imprejurmi (Covasna,Ploiesti)

Flow
 Share

Recommended Posts

Poate nu mereu vom putea cu totii sa ne intalnim din diverse colturi ale tarii

Dar n ar fi rau sa formam mici comunitati locale stranse care sa facem iesiri la o perioada prestabilita si de ce nu regulata de timp

Membrii Brasov, Sf Gheorghe , Covasna , Ploiesti sau cine cred ca sunt mai aproape sunt rugati sa urmareasca topicul si sa tinem aici legatura

Una peste alta Duminica 21 12 2008 sper sa o punem de o intalnire care sa se lase cu ceva interesant

Mai jos astept parerile si confirmarile colegilor

• Replies 81
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Re: Recensamant membrii BRASOV si imprejurmi (Covasna,Ploiesti)

Eu sunt plecat dar ramane cert pe o data viitoare Si tot cu stradalele incaltzata ca nu au astia gume :P Asa ca mai soft asa si pentru astia cu masini de zi cu zi :p ....

I'm a rolling thunder ,pouring rain,i'm commin on like a hurricane

Sunt, sunt...zona Intorsurii Buzaului e chiar o zona foarte foarte frumoasa Numa ca eu sunt cu Fiatul Doblo ca am de carat ceva....Da nu au intrat zilele in sac

I'm a rolling thunder ,pouring rain,i'm commin on like a hurricane

Cum am mai spus si in alt topic, astazi sunt din nou tatic, si in consecinta ma inscriu la intalnirea de duminica cu zemuri de dezmortit...asa ca nu va sfiiti sa ma contactati...va las ca am de cinstit niste pretenari...

Nissan Patrol Y60 2.8, 1989

Suzuki Samurai 1.3i, 1994

Sa ti traiasca , Baiat sau fata ?

Io zic asa , Ne vedem duminica la o ora si locatie prestabilita care am putea o desemna ca locatie de intalnire de acum in colo si de acolo ne consultam, ne hotaram si ne urnim catre locul cu pricina, io as vota pt postavaru :grin: ca n am fost niciodata

Asa , sa zicem Duminica 21.12.2008 Parcare Roman orele 11 , ne vedem acolo de unde plecam pe traseu

Momentan si asa suntem putini, am sa anunt pe toti care s au aratat interesati telefonic sau sms

Guest vecinica

hehe...in sfarsit ne strangem si noi, brasovenii.

s-ar putea sa venim si noi, prin noi sa intelegeti eu si tatal meu :)

:bannana

Uite o initiativa buna. Sa stiti ca ma gindisem si eu sa fac o harta sau un index cu cei care sunt inscrisi pe site atit pentru a avea informatii cind se merge in zona respectiva cit si atunci cind , doamne fereste, raminem in pana.

Ieri m-am intilnit cu Marius si m-am ofticat ca nu am mai putut sta ca sa merg si eu cu voi, dar revelionul il fac in Brasov asa ca poate ne desmortim dupa atita bautura pe vreo poteca in zilele 30.12.2008 - 03.01.2009.

www.mitsubishi.org.ro

T 44

Sa ti traiasca , Baiat sau fata ?

Io zic asa , Ne vedem duminica la o ora si locatie prestabilita care am putea o desemna ca locatie de intalnire de acum in colo si de acolo ne consultam, ne hotaram si ne urnim catre locul cu pricina, io as vota pt postavaru :grin: ca n am fost niciodata

Asa , sa zicem Duminica 21.12.2008 Parcare Roman orele 11 , ne vedem acolo de unde plecam pe traseu

Momentan si asa suntem putini, am sa anunt pe toti care s au aratat interesati telefonic sau sms

Sa-ti traiasca baietii si sa te bucuri de ei , mare curaj sa mai faci unul . Felicitari.

Isuzu Trooper 97, 3200cc , 180cp.

Mariusica cand intri te asteptam cu detalii despre cat de lung va fi traseul si ceva data la care te ai gandit :wi eventual poate o punem si de un gratar ceva :cort , sa iasa showwwwwwwwwwww :smb :dr2

Pai m-as baga si eu, avand in vedere ca sunt "detasat" la Brasov pentru cateva luni.

Daca hotarati ceva, count me in. Poate imi dati si mie un PM cand stiti exact pe unde va fi iesirea.

alea, alea, piesele.....

ora 10 in Petrom ....in Bartolomeu...e bine?

:grin:

Data 27 12 2008 , orele 10 , Benzinaria Petrom Bartolomeu

Program propus

ma bate gandul sa merg acum cand inca se mai poate...pe drumul forestier care pleaca din Glajerie si ajunge in Sohodol in zona Bradul Inalt....jumatate din drum ne vom bate cu zapada....dar cealalta va fi cu zapada plus noroi.....plus ca nu cred ca acum va fi batut ca-n vara....RZV si cei care au fost cu mine in toamna stiu cum e :grin: :grin: :grin:

avand in vedere ca maine toata lumea trebuie sa treaca pe la parinti...socrii :grin: .....si ca in 26 sunt la munca....m-am gandit ca data de 27 ar fi buna sa iesim prin Glajerie spre Sohodol....cu o pauza de socializare(gratare.....dezinfectant ptr gat)...intr-o poienita in care incap toate masinile :grin: :grin: :grin:

Ok asa ramane

Eu unul vin, sorin am vazut ca se anunta prezent si el

@drujba am sa caut nr tau in cartea de telefon sa te anunt si pe tine in caz ca nu vezi aici

Am sa sun si gasca din sfantu sa vedem care cum vine

Am sa i mai anunt si pe ceilalti colegi ca e destul de scurt timpul pana maine si poate nu apuca sa vada

Flow, mai stie si altcineva drumul in afara de Marius? Ca io deja am aranjat acasa sa vin, dar fara ghid nu m-as baga ca nu cunosc zona.

Pai asta insemna ca ne vedem maine la 10. Cum a ramas cu gratarul? In stadiu de proiect sau aducem ceva?

Hai ca data trecuta m-ati lasat sa ma intorc cu toata bautura acasa... :x

Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use