prislopan Posted December 26, 2008 Share Posted December 26, 2008 Re: Recensamant membrii BRASOV si imprejurmi (Covasna,Ploiesti) Intalnirea de maine, 27.12 are acum topic la sectiunea intalniri: viewtopic.php?f=38&t=5516. Urmatoarele mesaje pe aceastea tema si impresiile le asteptam acolo :h5 Nissan Patrol Y60 2.8, 1989 Suzuki Samurai 1.3i, 1994 Link to comment Share on other sites More sharing options...
prislopan Posted January 9, 2009 Share Posted January 9, 2009 Re: Recensamant membrii BRASOV si imprejurmi (Covasna,Ploiesti) Maine 10.01.2009 propun sa iesim si noi pe undeva. Topicul cu intalnirea de maine este aici: viewtopic.php?f=38&t=5736. Hai sa facem ceva frumos! Nissan Patrol Y60 2.8, 1989 Suzuki Samurai 1.3i, 1994 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flow Posted March 1, 2009 Author Share Posted March 1, 2009 Re: Recensamant membrii BRASOV si imprejurmi (Covasna,Ploiesti) N am mai iesit cam de multisor Cine e amator de o tura ? Nu de alta dar am inteles ca majoritatea au operat schimbari majore si n ar fi rau sa vedem in ce sens marius a schimbat masina eu la fel sorin cred ca a inmatriculat masina Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link to comment Share on other sites More sharing options...
prislopan Posted March 1, 2009 Share Posted March 1, 2009 Re: Recensamant membrii BRASOV si imprejurmi (Covasna,Ploiesti) Am inmatriculat pe dreaq! Am avut botez sambata si nu am vrut sa blochez 8.000 RON inainte de eveniment. La sfarsitul sapatamanii revin cu numerele! Nissan Patrol Y60 2.8, 1989 Suzuki Samurai 1.3i, 1994 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flow Posted March 1, 2009 Author Share Posted March 1, 2009 Re: Recensamant membrii BRASOV si imprejurmi (Covasna,Ploiesti) Pai numai bine Daca pana la sf saptamanii ai numerele sambata sau duminica putem trage o iesire :h5 ca mi e tare dor :dr1 , evident cat mai multi Ps : vazusem ceva baieti si de prin sfantu ghe pe aici curiosi , poate i cooptam si pe ei la iesire , parca ceva cherokyyyyyyy si vitare aveau daca nu ma insel Asteptam sa vedem cine se simte Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link to comment Share on other sites More sharing options...
prislopan Posted March 1, 2009 Share Posted March 1, 2009 Re: Recensamant membrii BRASOV si imprejurmi (Covasna,Ploiesti) Sa inteleg ca ti-a venit masina? E asa cum sperai cu blocantele? Nissan Patrol Y60 2.8, 1989 Suzuki Samurai 1.3i, 1994 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flow Posted March 1, 2009 Author Share Posted March 1, 2009 Re: Recensamant membrii BRASOV si imprejurmi (Covasna,Ploiesti) A venit Nu era chiar asa cum speram cu blocantele Era ok dar nu mi a placut Mi am luat altceva tot prin zona aia O sa vezi marti cand ne intalnim cu zoli ce mi am luat :h5 Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link to comment Share on other sites More sharing options...
prislopan Posted March 1, 2009 Share Posted March 1, 2009 Re: Recensamant membrii BRASOV si imprejurmi (Covasna,Ploiesti) Aha, deci esti secretos? Bineee... Tu stii unde e Ionescu asta? Nissan Patrol Y60 2.8, 1989 Suzuki Samurai 1.3i, 1994 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flow Posted March 1, 2009 Author Share Posted March 1, 2009 Re: Recensamant membrii BRASOV si imprejurmi (Covasna,Ploiesti) Acum am vorbit cu zoli Este exact langa autogara codreanu , de pe avram iancu Restaurantul se numeste " LA NELU " imposibil sa nu l gasesti, pe propietar il chiama ionescu , de acolo si confuzia Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link to comment Share on other sites More sharing options...
prislopan Posted March 1, 2009 Share Posted March 1, 2009 Re: Recensamant membrii BRASOV si imprejurmi (Covasna,Ploiesti) Ok, ne vedem acolo, marti la 19:30. Nissan Patrol Y60 2.8, 1989 Suzuki Samurai 1.3i, 1994 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marius C alias Turagmes Posted March 3, 2009 Share Posted March 3, 2009 Re: Recensamant membrii BRASOV si imprejurmi (Covasna,Ploiesti) vine si baiatu cu veverita turbata :ha: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flow Posted March 4, 2009 Author Share Posted March 4, 2009 Re: Recensamant membrii BRASOV si imprejurmi (Covasna,Ploiesti) In urma discutiei de aseara cu sorin, marius, zoli si gabi a ramas stabilit ca iesim sambata In concluzie SAMBATA 7 MARTIE 2009 ORELE 9 30 IN PARCARE LA ROMAN (Str Carpatilor) unde ne am mai vazut si cu alte ocazii sunt asteptati toti cei cu dorinta de noroiala Traseul il vom alege la fata locului de comun acord si in functie de pregatirea masinilor Mai jos astept confirmari din partea voastra Sa iasa nebunieeeeeeeeeeeeeeeeee :banana :banana :banana :bannana Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marius C alias Turagmes Posted March 4, 2009 Share Posted March 4, 2009 Re: Recensamant membrii BRASOV si imprejurmi (Covasna,Ploiesti) e perfect ca vad ca s-a cam dus zapada si o aparut noroiul...asa ca.....gume sufe si trolii sa fie....ca le dam de lucru.....cum spunea si Florin...oricine doreste este binevenit :grin: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unimog Posted March 4, 2009 Share Posted March 4, 2009 Re: Recensamant membrii BRASOV si imprejurmi (Covasna,Ploiesti) Mergem !!! 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link to comment Share on other sites More sharing options...
prislopan Posted March 5, 2009 Share Posted March 5, 2009 Re: Recensamant membrii BRASOV si imprejurmi (Covasna,Ploiesti) Am numere, deci ne vedem sambata! :banana Nissan Patrol Y60 2.8, 1989 Suzuki Samurai 1.3i, 1994 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flow Posted March 5, 2009 Author Share Posted March 5, 2009 Re: Recensamant membrii BRASOV si imprejurmi (Covasna,Ploiesti) Iese showwwwwwww, am vorbit si cu cativa baieti din sfantu (nu prea seriosi ce i drept), si s ar putea sa vina o masina doua si de acolo Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link to comment Share on other sites More sharing options...
prislopan Posted March 5, 2009 Share Posted March 5, 2009 Re: Recensamant membrii BRASOV si imprejurmi (Covasna,Ploiesti) Numai sa vina si cu una de rezerva, pentru ca stii ca data trecuta au plecat cu 3 masini si au ajuns doar cu una. :ha: Nissan Patrol Y60 2.8, 1989 Suzuki Samurai 1.3i, 1994 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flow Posted March 5, 2009 Author Share Posted March 5, 2009 Re: Recensamant membrii BRASOV si imprejurmi (Covasna,Ploiesti) Se pare ca deja au dat bir cu fugitii cu sau fara masini :ha: :P , tot brasovenii raman baza :ha: , vedem la fata locului nu mai facem planu ca tiganu Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gabi Posted March 9, 2009 Share Posted March 9, 2009 Re: Recensamant membrii BRASOV si imprejurmi (Covasna,Ploiesti) Buna dragi colegi as se intimpla daca nu intru mai des pe CLUB de data aceasta am ramas pe dinafara dar sper ca la urmatoarea iesire in natura sa nu lipsesc :sr , din pozele care le-am vazut m-ia placut iesirea a iesit SUPER ABIA ASTEPT SA IAU BOTEZUL LA NOROI :bravo !!! Offroad Team ARO ,,ARO 244 AUTOUTILITARA" ,( AR0 320, ARO 244) Link to comment Share on other sites More sharing options...
TOYO L Posted March 16, 2009 Share Posted March 16, 2009 Re: Recensamant membrii BRASOV si imprejurmi (Covasna,Ploiesti) sunt la bran la fiecare sfarsit de saptamana asa ca o sa tin aproape si poate am parte de ceva actiune. mult noroi sub roti. LJ 7O Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flow Posted March 16, 2009 Author Share Posted March 16, 2009 Re: Recensamant membrii BRASOV si imprejurmi (Covasna,Ploiesti) Garantat :h5 Actiunea e la ordinea zilei cand iesim , numai sa ne strangem :grin: Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gabi Posted March 21, 2009 Share Posted March 21, 2009 Re: Recensamant membrii BRASOV si imprejurmi (Covasna,Ploiesti) Am mutat discutia unde trebuia asa deci ne vedem miine la Roman in parcare la ora 08:30 cu atelajul in ( LANTURII ) Offroad Team ARO ,,ARO 244 AUTOUTILITARA" ,( AR0 320, ARO 244) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marius C alias Turagmes Posted March 21, 2009 Share Posted March 21, 2009 Re: Recensamant membrii BRASOV si imprejurmi (Covasna,Ploiesti) acum am vb si cu Sorin....vine maine pe post de copilot in Samurai :grin: ne vedem la 8.30 in parcare la Roman :h5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zolameister Posted March 21, 2009 Share Posted March 21, 2009 Re: Recensamant membrii BRASOV si imprejurmi (Covasna,Ploiesti) A aterizat fratele din Belgia,am rezolvat bateria pe nissan,am veni si noi...daca sunteti pe forum (Marius) dati-mi 2-3 informatii despre traseu :hi NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marius C alias Turagmes Posted March 21, 2009 Share Posted March 21, 2009 Re: Recensamant membrii BRASOV si imprejurmi (Covasna,Ploiesti) traseul cred ca se va face la fata locului...locatia .....cab Trei Brazi....si de acolo...spre Praul Rece....sau om vedea noi pe unde :grin: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts