Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Iesire pe platou in Bucegi undeva intre 30 dec si 2ian !!!

worldscape
 Share

Recommended Posts

• Replies 57
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Re: Iesire pe platou in Bucegi undeva intre 30 dec si 2ian !!!

Perfect, i-a tel meu de pe forum sau din cartea de tel si suna-ma, e si petre ( bullbar ), si inca cativa...

probabil pe 31 o sa incepem sa iesim sa vedem pe unde gasim de facut trasee, asa ca te asteptam cu drag, deocamdata mai cautam canistre, nu de alta dar cu 2 wrangler-uri de 4L, si fara benzinarie la cabana.... trebuie :D

Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift

Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift

Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift

http://www.ClubJeepRomania.ro

tel meu il gasiti si in "Cartea de telefon" ... este 0722-306.000 sau 0751-306.000 raspund la numele de botez: Laur ...

nu ma sunati dupa 10 seara si inainte de 9 dimineata (sunt in trafic fara hands-free) :D[/quote

in seara asta am vazut topicul abea dar nu e prea tarziu...sper :grin: ma intereseaza si pe mine sa merg pt revelion acolo...am un suv 4x2 (espero 1.5) :grin: dotat cu lanturi, lopata ,sufa si ce o mai fi nevoie in caz de urgenta, raspunde-mi la tel te rog sa vb. Precizez ca am urcat cu COX`ul meu (CT 09 COX) pe unde nu se aventureaza f multi cu masini mici si a facut fata de fiecare data cu brio. De data asta nu mi`ar fi frica....va am pe voi in spate ...sau in fata :ha: :ha: da`mi un raspuns te rog (macar un tzrrr la 0728 05 06 61 si sun eu inapoi )ca abea astept de revelion sa ne :F cu niste vin de butuc :1

~ Silence is a gift ~

~ Learn to value its essence ~

Ok, te sun maine sa vedem care si cum ne adunam

Ca nu as vrea sa stau acasa de revelion

cred ca iti iei masina si vii, cabanierul ( tipu de la hotel ), ne-a zis ca daca e si e ne aranjeaza cumva, chit ca ne paturi sa ne simtim ca la 16 ani in tabara :D

plecare din Bucurecti pe 30 dimineata, va comunic si locul de intalnire

@worldscape: Nenea,... nu e nevoie neaaparata de masini super echipate cum ai scris la incepututl topicului!!!

Acum 4 - 5 ani am deschis drumul dintre bolboci si padina,... dupa 3 zile de ninsoare cu o masina super echipata: un Trabant 601. Asta cred ca se intampla pe data de 29 sau 30. In momentul in care au vazut unii ca trecem pe langa cabana,.. si mergem bine,.. s-au luat dupa noi. Pe urma am aflat ca ei aveau rezervari la padina si pestera, dar nefiind drumul curatat nu au avut curajul sa mearga. Este inutil sa zic ce masini de fitze erau acolo, da' ma rog!!! Asta off topic!!!

On topic: Petrecere frumoasa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :ypu :banana :ypu :banana :ypu

Eu cand o sa ma fac mare,... o sa fiu un OM MARE!

@Laur te rog sa iti echipezi masina! :grin: Te rog eu...ca sa nu trag de tine! A...si uite cam asa ai sa urci tu acolo.... Ultima poza e din rau...pe care il vei strabate ... pe curs, vreo 500 de metri. Asa ca lasa trabantul acasa si vino cu o scula de mers pe munte!

A...astea le-am facut azi. Sunt exact aceleasi conditii acolo unde vei merge TU CU MINE! Vom testa amandoi marimea sculelor, capacitatea de penetrare in zapada si .... disconfortul alcoolului in pante! :ha: :ha:

am inceput sa le bag deja in masina, sufele cica sunt gata maine, tot maine iau si canistrele, lopeti avem destule, roti asemenea, cel putin eu cu Alex avem masinile echipate ( mai putin troliile ), pt drum de genul ala stau linistit, merge si la mai greu...

o sa te sun sa stabilim ora la care sa fim la Moroieni sa te luam, in functie de asta plecam din Bucuresti...

o seara cat mai placua :D

am inceput sa le bag deja in masina, sufele cica sunt gata maine, tot maine iau si canistrele, lopeti avem destule, roti asemenea, cel putin eu cu Alex avem masinile echipate ( mai putin troliile ), pt drum de genul ala stau linistit, merge si la mai greu...

o sa te sun sa stabilim ora la care sa fim la Moroieni sa te luam, in functie de asta plecam din Bucuresti...

o seara cat mai placua :D

Omule, suna-ma mult mai curand sau deschide chestia aia care se numeste telefon mobil. Tu nu mi-ai zis nici daca am loc p'acolo...daramite sa-mi mai spui ce si cum. Daca tot organizezi chestia asta...trebuie sa ai grija sa ne zici si nou care e jmekeria, nu? :P

Ce cort pe vremea asta

Poate de paste, atunci ma bag si eu la cort

Poate o punem de o expeditie frumoasa cu cortul dar pe la vara incolo, acum nu cred ca e posibil

Vali...tu ai mancat sarat? Pe vremea asta la cort doar in armata am stat. Si acolo pt ca pazea unul cu pusca tabara! :ha: :ha:

Oricum...e de groaza Laur....eu nu stiu de ce are mobil, pt ca ori nu il tine deschis...ori nu raspunde!

Si cortu e bun... ai ramas fara masina :D

pt orice eventualitate te rog salveaza-ti si nr de Orange.... in permanenta am un tel deschis.

pai ziceam de cort daca tot iti doresti sa mergi acolo si nu e ceva concret cu cazarea....sa-l ai la tine macar :ha: :ha: il instalezi in masina :ha: :ha: am eu o cana de se incalzeste la bricheta...mai are cheliosu un aparat de incalzit mainile care se baga tot la bricheta :ha: :ha: :ha:

KAMIKAZE TEAM

http://www.kamikazeteam.ro

lasa vali omu in pace, ca cine stie cine il va vizita in cort, nu ai auzit ca bantuie ursii :D

... te prinde el cumva :))

o sa-ti trimite-m poze :P sa te oftici ca nu ai venit :P

Salut. iti recomand sa vii cu 4x4, cu Tico eventual doar la cabana daca ajungi, noi suntem vreo 3-4 nebuni si ne-am probus sa facem macar 1 traseu frumos...

Maine la 9 plecam din bucuresti, ai tel mele in cartea de telefon, asa ca de maine dupa amiaza astept un tel de le tine, noi maine o sa fim la cab la Zanoaga, ne gasesti dupa Jeep-uri si Wheelman-uri.

bafta

marfa rau topicul asta. am citit toapte posturile.

as fi vrut sa dau o tura, ca tot sunt in zona insa n-am inteles care este traseul, ora si locul de adunare.

daca se vine cu 4x4 sau cu tico.

:P

Cred ca mergeti cu 4x4 la beute, zapada este mare, nu va bagati spre creasta.

off topic: ce-ti face piciorul, poti sa te troliezi la nevoie sau te dai ranit

Kamikaze Offroad Team

http://www.standuri-metalice.ro

marfa rau topicul asta. am citit toapte posturile.

as fi vrut sa dau o tura, ca tot sunt in zona insa n-am inteles care este traseul, ora si locul de adunare.

daca se vine cu 4x4 sau cu tico.

:P

Cred ca mergeti cu 4x4 la beute, zapada este mare, nu va bagati spre creasta.

off topic: ce-ti face piciorul, poti sa te troliezi la nevoie sau te dai ranit

nu stiu daca merg, in continuare nu exista un traseu si nici o ora de plecare din zona.

off-topic: piciorul si-a revenit mai mult fortat, in ultima saptamana am bagat schi la greu si a luat forma claparului, nu mai doare si nici nu mai este asa umflat.

sigur, daca este de impins ma doare de pe acuma...

:ha:

ma mir ca nu te-ai prins, tu esti agerica, traseul este simplu: Moroieni-cabana; beute la greu+una scurta in jurul cabanei; cabana-Moroieni

off-topic:Sanatate un an bun si tot ce-ti doresti

Kamikaze Offroad Team

http://www.standuri-metalice.ro

Traseu? Pai in viata mea nu am stiut pe unde o iau cand sunt pe offroad! Ne ghidam dupa: "sa mori tu in hazna de nu o vom lua p'aici!" Daca e zapada...avem lopeti. Daca e prapastie...e...incercam sa nu cadem. Daca e albie de rau...ne straduim sa ajungem cu tobele intregi. Asa ca...avem traseu: orice pare a fi poteca! Daca ne impotmolim...cica e pe undeva un nene cu un unimog! A...si mai sunt si cateva sute de membri ai acestui forum care, dupa cateva injuraturi printre dinti la adresa noastra, vor veni sa ne recupereze din rahat! :h5

Te asteptam cu interes sa iti dai si tu cu parerea pe unde se pot baga 4 roti cu tractiune in functie de alcoolemia soferului! :banana

sa va distrati cit mai bine, va doresc un an nou fericit si la multi ani si cit mai multe poze iar daca vreti sa iesiti in trasee cel mai bine vorbiti cu Marius turagmes ..nu mai spun ca e un om deosebit care nu te lasa la greu niciodata

zambeste...maine poate va fi mai rau

Petre daca ramii sa ma suni ca sa vin sa stau pe bara de fata de la masina... :ha: :ha:

@ Sorine...te chem tata... Acum...cand scriu randurile astea...plang ca boul. Am plans de trei ori in viata...asta e a treia oara. Tragedia cu Bogdan a venit peste alta...sunt praf...dar ascult Cargo si ma bucur ca voi, toti cei de aici sunteti de nota 10. Asta ma face sa pot sa pun un maimutoi d'asta :banana in loc sa sparg tastatura.

Traseu? Pai in viata mea nu am stiut pe unde o iau cand sunt pe offroad! Ne ghidam dupa: "sa mori tu in hazna de nu o vom lua p'aici!" Daca e zapada...avem lopeti. Daca e prapastie...e...incercam sa nu cadem. Daca e albie de rau...ne straduim sa ajungem cu tobele intregi. Asa ca...avem traseu: orice pare a fi poteca! Daca ne impotmolim...cica e pe undeva un nene cu un unimog! A...si mai sunt si cateva sute de membri ai acestui forum care, dupa cateva injuraturi printre dinti la adresa noastra, vor veni sa ne recupereze din rahat! :h5

Te asteptam cu interes sa iti dai si tu cu parerea pe unde se pot baga 4 roti cu tractiune in functie de alcoolemia soferului! :banana

Petre tata, .... sa-ti explic, dupa ce ajungem la cabana aia ( sau hotel ), vedem cum e drumu si facem planu... asa ca sa fii treaz sa vezi unde pui destu' pe harta... si pe acolo o luam...

asta in caz ca nu vrei sa nimeresti ( nimerim ) din nou intr-o hazna cu cacareze de oaie cum ai facut singur acum 2 saptamani de te mirai ce pluteste la 10 cm de nasul tau :ha:

pa platou se pare ca nu avem sanse... asa ca gasim o vale faina si so' pa ea...

pt orice eventualitate mi-am pus acum 10 minute la incarcat camera video sa avem ( aveti ) de ce rade.... sau sa muriti de oftica ca nu veniti si voi :D :sr

in rest mult noroc si bafta si daca vrea cineva sa ne tina pumnii, ii uram bine venit si inca o gura de vin fiert :P

si sa-mi bag picioarele in poza aia a ta cu masina de pe status ca e prea faina, ...las ca imi fac si eu una sa-mi pun :D

P.S.: ...am uitat sa-ti spun ca o sa avem si 2 indivizi "dotati" cu wheelman-uri dupa noi, asta in caz ca nu avem semnal la telefon :D

Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use