Roskat Postat Februarie 27, 2011 Partajează Postat Februarie 27, 2011 Re: BULLBAR - ESTE LEGAL? Intrebare: Eu am un bulbar custom made care e putin cam nesimtit. (vezi poza) Daca intru in cineva din vina lui/ei, pot avea probleme? Thank you http://img801.imageshack.us/img801/6735/img2024p.jpg Go big or go home. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rob Postat Februarie 27, 2011 Partajează Postat Februarie 27, 2011 Re: BULLBAR - ESTE LEGAL? eu nu am gasit o lege cu referire la aceste accesorii after market. rog pe cine vorbeste despre anumite legi sa faca si dovada existentei lor. de ex. legea cu protectia pietonilor pe unde draq o fi ca io nu dau de ea....plm:ang3 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rob Postat Februarie 27, 2011 Partajează Postat Februarie 27, 2011 Re: BULLBAR - ESTE LEGAL? Intrebare: Eu am un bulbar custom made care e putin cam nesimtit. (vezi poza) Daca intru in cineva din vina lui/ei, pot avea probleme? Thank you http://img801.imageshack.us/img801/6735/img2024p.jpg in acte sunt trecute niste dimensiuni, masoara si tu masina si daca te incadrezi eu zic ca e perfect legal Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Februarie 27, 2011 Partajează Postat Februarie 27, 2011 Re: BULLBAR - ESTE LEGAL? eu nu am gasit o lege cu referire la aceste accesorii after market. rog pe cine vorbeste despre anumite legi sa faca si dovada existentei lor. de ex. legea cu protectia pietonilor pe unde draq o fi ca io nu dau de ea....plm:ang3 Daca te uitai si in postul #2 , al lui Gepetto, gaseai........ REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grandvitara Postat Februarie 27, 2011 Partajează Postat Februarie 27, 2011 Re: BULLBAR - ESTE LEGAL? Bai frate degeaba spui omului ceva bun el atita stie Batman,Batman.............:ha::ha: Ce ii atit de greu de inteles ca nu e voie si gata?Faptul ca inca mai mergem(majoritatea)cu diverse bullbaruri din teava trebuie sa ne bucure nu sa ne invrajbeasca ca e aia ca nu e aia......... Avem noroc ca garcea nu isi face treaba ca inca se mai poate cu spaga, etc dar atentie ca norocul asta nu ne tine si in afara tarii.Asa ca ce atita discutie pe o chestie clara deja si ingropata? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
danutlupu Postat Februarie 28, 2011 Partajează Postat Februarie 28, 2011 Re: BULLBAR - ESTE LEGAL? Eu am un bullbar pe masina din poliuretan si ma gandeam sa-l omologhez si pe el pe langa hardtop. Dupa ce am cumparat masina si m-am dus la identificare, cei de la RAR m-au pus sa le dau jos pe amandoua, asa ca m-am decis sa le omologhez ca sa nu mai am probleme nici in trafic. Nu de alta, eu nu stau bine cu nervii si-mi sare rapid capsa, nu vreau sa mai am motive sa ma mai cert cu dobitocii ca m-am saturat de circ si oprit cu sirena si e posibil sa il intind pe sosea ca pe un caine daca imi taie calea. Am facut rost de documentatia pt hardtop si sunt iar programat azi, dar bullbarul deja l-am dat jos. Mai are rost sa ma chinui sau nu se poate omologa? danutlupu@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grandvitara Postat Februarie 28, 2011 Partajează Postat Februarie 28, 2011 (editat) Re: BULLBAR - ESTE LEGAL? Eu am un bullbar pe masina din poliuretan si ma gandeam sa-l omologhez si pe el pe langa hardtop. Dupa ce am cumparat masina si m-am dus la identificare, cei de la RAR m-au pus sa le dau jos pe amandoua, asa ca m-am decis sa le omologhez ca sa nu mai am probleme nici in trafic. Nu de alta, eu nu stau bine cu nervii si-mi sare rapid capsa, nu vreau sa mai am motive sa ma mai cert cu dobitocii ca m-am saturat de circ si oprit cu sirena si e posibil sa il intind pe sosea ca pe un caine daca imi taie calea. Am facut rost de documentatia pt hardtop si sunt iar programat azi, dar bullbarul deja l-am dat jos. Mai are rost sa ma chinui sau nu se poate omologa? Fratilor voi chiar nu cititi nimic din posturi???Daca e din orice alt material decit metalul(adicatelea dur care imprastie creierii pietonilor pe asfalt :hm) si ai acte de provenienta(factura etc) se poate trece pe carte. Editat Februarie 28, 2011 de grandvitara Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
danutlupu Postat Februarie 28, 2011 Partajează Postat Februarie 28, 2011 Re: BULLBAR - ESTE LEGAL? Uite tocmai de asta am si intrebat dupa ce am citit cele 11 pagini de pana acum, ca nimeni nu a precizat lucrul asta adica faptul ca cele din poliuretan pot fi omologate. Merci de raspuns, oricum e prea tarziu, nu mi-au trimis actele firma de unde s-a luat bull-ul (carryboy) :uamenisi am facut omologarea doar pe hardtop; evident acum e pe masina. danutlupu@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Februarie 28, 2011 Partajează Postat Februarie 28, 2011 (editat) Re: BULLBAR - ESTE LEGAL? Si de ce ar fi timpul pierdut acuma ? Din ce stiu, cei de la Carryboy au omologarile pt tipul ala de bullbar.....insista.....merita, pt ca dupa aia o sa stai linistit si ferit de toate capetele de creta........ Pe prima pagina de la ei, scrie ca "produsele lor au toate certificarile de la autoritatile romane "........ Editat Februarie 28, 2011 de Astral REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grandvitara Postat Februarie 28, 2011 Partajează Postat Februarie 28, 2011 Re: BULLBAR - ESTE LEGAL? Si de ce ar fi timpul pierdut acuma ? Din ce stiu, cei de la Carryboy au omologarile pt tipul ala de bullbar.....insista.....merita, pt ca dupa aia o sa stai linistit si ferit de toate capetele de creta........ Momentan Astral mai poti fenta capetele de creta dar nu cred ca o sa mai tina mult si cu asta........ce o fi o fi......... dar tare e frumos cazanul meu cu bullbarul de metal si multi necivilizati a pus la punct!:ha::ha::ha::ha::ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
danutlupu Postat Februarie 28, 2011 Partajează Postat Februarie 28, 2011 Re: BULLBAR - ESTE LEGAL? Pai la RAR acum se cam plictisesc baietii si joaca sceneta din stampila pe timbru. Te programeaza, vad bena fara acte nu e bun mai veniti o data, gasesc eu acte sa omologhez bena (640 ron), isi amintesc de bull-bar; iar nu e bine mai trageti un loz. Vreau sa omologhez si bull barul (alte sute de roni), de data asta nu trimit astia de la Carryboy actele. Nu stiu daca aveau camera ascunsa si se filma o noua reclama la vinul ala in sediul RAR, dar eu vreau sa ma dau huta pe dealuri cu masina nu sa stau in puscarie ca omor pe unu de acolo insistand; au mazgalit cartea asa ca nu mai vreau sa aud de programari si omologari la retarzii astia. Pai daca pe voi cu bull-baruri de fier nu va opresc capetele astea de guma, eu cu asta de spuma de ce ar trebui sa-mi fac grija? danutlupu@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grandvitara Postat Februarie 28, 2011 Partajează Postat Februarie 28, 2011 Re: BULLBAR - ESTE LEGAL? Singura grija pe care sa o ai e sa nu il spargi ca e super frumos!:ha::ha: In rest doar la itp o sa te mai frece(sa il dai jos) ca de in poza nu se vede daca e metal sau spuma, in rest................... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Februarie 28, 2011 Partajează Postat Februarie 28, 2011 Re: BULLBAR - ESTE LEGAL? [quote=danutlupu;680004............ Pai daca pe voi cu bull-baruri de fier nu va opresc capetele astea de guma, eu cu asta de spuma de ce ar trebui sa-mi fac grija? Pai tu ne-ai cerut parerea si noi ne-am straduit sa venim in intampinarea ingrijorarilor tale care cum s-a priceput mai bine..........:h5 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
danutlupu Postat Februarie 28, 2011 Partajează Postat Februarie 28, 2011 Re: BULLBAR - ESTE LEGAL? La impins pe unu usor in parcare care te blocheaza merge, chiar e fain ca nu lasa urme la fel ca pe alea metalice; daca ma blocheaza in spate e mai nasol ca imi lasa urma pe carlig:ha: Azi a fost babacu cu tanculetul si dupa omologarea hard-topului si identificare, pt ca mai avea o luna pana sa expire si ITP-ul, l-a facut tot la berbecii aia de la RAR. Au batut din buze ca nu au gasit nica, masina chiar e tanc, la un moment dat a incercat unu sa zica ceva de noxe da i-a zis sa dea 2-3 pumni in aparat poate e defect. danutlupu@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat Februarie 28, 2011 Partajează Postat Februarie 28, 2011 Re: BULLBAR - ESTE LEGAL? Pai noi nu suntem in UE?????Chiar chestia asta au invocat-o:ha::ha: "Articolul 2 Prezenta decizie se aplică din 26 noiembrie 2006." Este valabila pentru autovehiculele produse dupa data intrarii in vigoare a legii. Cei ce au masini produse inainte de noiembrie 2006 cu bulbar metalic pus de fabrica nu fac obiectul legii. 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vlad Postat Martie 1, 2011 Partajează Postat Martie 1, 2011 Re: BULLBAR - ESTE LEGAL? Pe vremuri, cand am dat examenul de conducere, puteai transporta obiecte care depaseau gabaritul masinii in fata/spate cu conditia sa le semnalizezi cu o esarfa rosie. O mai fi valabila chestia asta? Eu merg cu o bucata de chinga rosie atasata de carligul troliului (cea care a venit cu troliul). Daca ar fi sa-mi masoare lungimea masinii, la G am in acte cu jumatate de metru mai mult decat in realitate (in acte peste 5m, in realitate vreo 4.50m). Puch 280GE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grandvitara Postat Martie 1, 2011 Partajează Postat Martie 1, 2011 (editat) Re: BULLBAR - ESTE LEGAL? Pe vremuri, cand am dat examenul de conducere, puteai transporta obiecte care depaseau gabaritul masinii in fata/spate cu conditia sa le semnalizezi cu o esarfa rosie. O mai fi valabila chestia asta? Eu merg cu o bucata de chinga rosie atasata de carligul troliului (cea care a venit cu troliul). Daca ar fi sa-mi masoare lungimea masinii, la G am in acte cu jumatate de metru mai mult decat in realitate (in acte peste 5m, in realitate vreo 4.50m). :ha::ha::ha: Scuze de ris dar chestia cu cirpa nu a fost valabila niciodata fiind o solutie adoptata de baietii descurcareti in spiritul traficului nu si al legii.In prezent nu ai voie sa cari nimic care depaseste lungimea sau latimea masinii,pedeapsa fiind permisul lasat la oamenii cu epoleti. Ps: e posibil sa ai probleme mai ales daca in carte e trecuta la capitolul rubrici speciale lungimea maxima admisa a masinii(eu am asa o precizare pe carte).Dar cum garcea nu are ruleta doar cind vezi rar-ul sa te duci pe cimp. Editat Martie 1, 2011 de grandvitara Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grandvitara Postat Martie 1, 2011 Partajează Postat Martie 1, 2011 Re: BULLBAR - ESTE LEGAL? "Articolul 2 Prezenta decizie se aplică din 26 noiembrie 2006." Este valabila pentru autovehiculele produse dupa data intrarii in vigoare a legii. Cei ce au masini produse inainte de noiembrie 2006 cu bulbar metalic pus de fabrica nu fac obiectul legii. De acord cu tine dar cite masini au venit standard cu bullbar din fabrica,implicit trecut in acte?Cred ca maxim 10 %.Discutia era din punctul meu de vedere despre tevile puse ulterior pe masini. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
shreck Postat Iulie 7, 2011 Partajează Postat Iulie 7, 2011 Re: BULLBAR - ESTE LEGAL? Uite tocmai de asta am si intrebat dupa ce am citit cele 11 pagini de pana acum, ca nimeni nu a precizat lucrul asta adica faptul ca cele din poliuretan pot fi omologate. Merci de raspuns, oricum e prea tarziu, nu mi-au trimis actele firma de unde s-a luat bull-ul (carryboy) :uamenisi am facut omologarea doar pe hardtop; evident acum e pe masina. cum se prezinta poliuretanul in comparatie cu metalul ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
danutlupu Postat Iulie 7, 2011 Partajează Postat Iulie 7, 2011 Re: BULLBAR - ESTE LEGAL? Inca nu mi-a dat nimeni ocazia sa-i testez rezistenta si sper sa aibe viata lunga. Dupa cum ii vad eu prinderile de caroserie la un impact mai serios sare bucati de pe masina, cel putin in partea superioara suportii sunt tare fragili. danutlupu@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
csb Postat Iulie 30, 2011 Partajează Postat Iulie 30, 2011 Re: BULLBAR - ESTE LEGAL? NU este prea rezistent , am incercat eu si se crapa din suruburile de prindere . Este de design dar si amortizeaza putin socul . Salutare. CSB Mitsubishi Pajero 4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grandvitara Postat Iulie 30, 2011 Partajează Postat Iulie 30, 2011 Re: BULLBAR - ESTE LEGAL? NU este prea rezistent , am incercat eu si se crapa din suruburile de prindere . Este de design dar si amortizeaza putin socul . Salutare. Crede-ma ca la un soc mai puternic nici macar alea de teava nu rezista ca se rupe mai intii din prinderi.Plus ca la astea din teava fiind grelute se mai rup si singure din cauza greutatii si a socurilor de prin gropile tarii Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pretorian Postat August 25, 2011 Partajează Postat August 25, 2011 Re: BULLBAR - ESTE LEGAL? Salutare, pe scurt, vreau sa plec pana in grecia si deci pe drum trec si prin bulgaria, as avea vreo problema cu bara care are si bulbar? Stie cineva sau a fost cineva plecat in tarile astea 2 si a avut probleme din cauza bulbarului? multumesc Toyota Hilux Vigo 2.5 Can Am 800 LTD Nu incerca sa alergi mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tavi D. Postat August 31, 2011 Partajează Postat August 31, 2011 Re: BULLBAR - ESTE LEGAL? Bulgarii nu au treaba cu bull-bar-ul. Eu am inmatriculat-o pe a mea cu el montat. [sIGPIC][/sIGPIC] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pretorian Postat Septembrie 4, 2011 Partajează Postat Septembrie 4, 2011 Re: BULLBAR - ESTE LEGAL? ok, multumesc, am fost, in Grecia e plin de masini cu bulbar deci n-au nici o problema. Toyota Hilux Vigo 2.5 Can Am 800 LTD Nu incerca sa alergi mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate