Marius C alias Turagmes Posted December 31, 2008 Share Posted December 31, 2008 Re: Inca o iesire in zona Brasov - Predeal si imprejurimi Florine sa nu ramai pe undeva....sa vezi atunci ce ,,mici precizari" iti va face Sorin......... :grin: in alta ordine de idei....pe 1 sunt la munca....2 si 3 liber....hotarati voi pe unde si cum.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
drujba Posted December 31, 2008 Author Share Posted December 31, 2008 Re: Inca o iesire in zona Brasov - Predeal si imprejurimi Eu vin, si am si vreo doua super trasee. Voi mai urmari topicul, dar las si nr de tel: 0722 337 767 / Andrei alea, alea, piesele..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flow Posted December 31, 2008 Share Posted December 31, 2008 Re: Inca o iesire in zona Brasov - Predeal si imprejurimi Bravo colegu marius bine ca ti cu ursu :P Nu stiu cat mai stau baietii de la bucuresti asa ca zic asa 02 01 2009 orele 10 in parcare la roman De acolo stabilim traseul Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marius C alias Turagmes Posted December 31, 2008 Share Posted December 31, 2008 Re: Inca o iesire in zona Brasov - Predeal si imprejurimi ora 10 e cam tarzie...ptr ca pana ne adunam...pana hotaram pe unde o apucam....se face 11 pana ajungem la locul faptei mai trece o ora....asa ca eu zic ora 9...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest vecinica Posted December 31, 2008 Share Posted December 31, 2008 Re: Inca o iesire in zona Brasov - Predeal si imprejurimi :ypu eu vin sigur....s-ar putea si cu o idee de traseu pana la vulcanul de la racos am auzit ca e frumos. abia astept Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marius C alias Turagmes Posted December 31, 2008 Share Posted December 31, 2008 Re: Inca o iesire in zona Brasov - Predeal si imprejurimi daca reusesti sa ajungi cred ca se scutura zapada de pe Tampa :grin: Link to comment Share on other sites More sharing options...
drujba Posted December 31, 2008 Author Share Posted December 31, 2008 Re: Inca o iesire in zona Brasov - Predeal si imprejurimi :banana :banana :banana alea, alea, piesele..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flow Posted December 31, 2008 Share Posted December 31, 2008 Re: Inca o iesire in zona Brasov - Predeal si imprejurimi ora 10 e cam tarzie...ptr ca pana ne adunam...pana hotaram pe unde o apucam....se face 11 pana ajungem la locul faptei mai trece o ora....asa ca eu zic ora 9...... Eu zic sa ramana la ora 10 da sa promitem ca vom fi punctuali Cam devreme si pe data de 2 si la ora 9 :ha: Zic si eu cum era replica aia din film " 8 8 si ceva .......DA FIX " :P :ha: Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marius C alias Turagmes Posted December 31, 2008 Share Posted December 31, 2008 Re: Inca o iesire in zona Brasov - Predeal si imprejurimi treaba voastra....dar eu stiu cat se pot lungi chestiile astea.....plus ca ziua-i scurta.....daca e sa mergem la Racos....o ora si ceva facem numai pe drum ....pana in Racos Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALF-DMAX Posted December 31, 2008 Share Posted December 31, 2008 Re: Inca o iesire in zona Brasov - Predeal si imprejurimi pai are troliu.....acasa sau s-a schimbat ceva? :ha: :ha: :ha: Daaaa.. era in sufragerie si acuma este in dulap lui balcon :ha: :ha: :ha: Oricum, http://www.pickuperos.com/Smileys/newsmf/rolleyes.gif am o sufa.....http://www.pickuperos.com/Smileys/newsmf/rolleyes.gif cauciucuri am ....... si stiu ca tu ai lopata ff buna :ha: :ha: :ha: :ha: Open mind for a diferent view.... and nothing else matters Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest vecinica Posted January 1, 2009 Share Posted January 1, 2009 Re: Inca o iesire in zona Brasov - Predeal si imprejurimi pai da facem cam o ora pana la racos dar e nushc e drum prin padure...nu vreau sa stric surpriza.. vin maine cu gps-u a.k.a. tata...el stie drumurile astea :grin: Link to comment Share on other sites More sharing options...
drujba Posted January 1, 2009 Author Share Posted January 1, 2009 Re: Inca o iesire in zona Brasov - Predeal si imprejurimi Deci ramane pentru maine la ora 10, in parcare la tractorul? Asta este cum ai intra in oras pe Calea Bucuresti, la rondul cu Mc'Donalds la stanga, mergi pana unde face drumul dreapta, iar parcarea ar fi cea de pe partea stanga? alea, alea, piesele..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RZV Posted January 1, 2009 Share Posted January 1, 2009 Re: Inca o iesire in zona Brasov - Predeal si imprejurimi Vin si eu ,Marius la 10 in parcare la roman,cu iubita si fara masina......Alf ,ma duci pasager x2 buc? :grin: Dati tel,bip,sms,va rog ca nu am net,a murit laptopul...... Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALF-DMAX Posted January 1, 2009 Share Posted January 1, 2009 Re: Inca o iesire in zona Brasov - Predeal si imprejurimi Vin si eu ,Marius la 10 in parcare la roman,cu iubita si fara masina......Alf ,ma duci pasager x2 buc? :grin: Daaaa. :h5 Mai pleaca cineva din Bucuresti? HEM si eu plecam la ora 7 de la parcare Metro lui Baneasa. :grin: Open mind for a diferent view.... and nothing else matters Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flow Posted January 1, 2009 Share Posted January 1, 2009 (edited) Re: Inca o iesire in zona Brasov - Predeal si imprejurimi Ora de plecare 10 Trasul - Racos probabil sau stabilim altul la fata locului Parcarea Roman - de la statia mol unde ai spus tu faci giratoriul stanga pe langa mecdonald s si e imediat la 1 min pe partea dreapta E o parcare mare nu ai cum sa o ratezi Sper sa fim destul de numerosi Te asteptam si daca nu te descurci cu locatia 0722 ******* si ti explic cu cea mai mare placere Edited December 9, 2021 by Astral Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miron Sorin Posted January 1, 2009 Share Posted January 1, 2009 Re: Inca o iesire in zona Brasov - Predeal si imprejurimi nu fi rautacios... eu am stat 4 zile si am facut 2 iesiri.... miine mai mult ca sigur se tine iesirea....hem si el presidente pleaca din bucuresti special pentru tura asta fabrica Roman este imediat ce intri in Brasov de pe dn1 pe partea stinga aici sustin ideea ta de a face adunarea la Mol (benzinarie) poti cere un numar de telefon a cuiva care vine sau uita-te in cartea de telefon... multa bafta si sa va distrati bine La multi ani fericiti si mai multe impliniri in 2009 zambeste...maine poate va fi mai rau Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOGANU24cm Posted January 1, 2009 Share Posted January 1, 2009 Re: Inca o iesire in zona Brasov - Predeal si imprejurimi Va invidiez........distractie placuta............. :cl Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEM Posted January 1, 2009 Share Posted January 1, 2009 Re: Inca o iesire in zona Brasov - Predeal si imprejurimi sunt de 10 zile in comarnic. venit la schi in zona, dar cu cazan adus special pentru mult-anuntatele iesiri. toata lumea anunta iesiri insa se impiedica de oala cu sarmale sau butoiu cu vinachis. sens in care singura iesire a fost ieri, am iesit 1/2 de ora in memoria lui bogdan. as veni maine, insa iarasi nu-mi dau seama care este ora de plecare, si cel mai important-traseul. nu stiu unde este fabrica roman, doar banuiesc, ma farda mai mult statia MOL. incepe sa-mi fie dor de zilele in care ne strangeam 6-7 masini constant... Hai Dane nu te mai plange si baga un nr de telefon. Al meu este 0740112707. La sapte dimineata ma intalnescu cu Alfonso in parcarea de la Metro Baneasa si o luam spre Brasov, te putem lua din drum. Da un telefon sau statia deschisa pe 16 si ne vedem Fliper -KDJ 90 cu peste 200 de caluti:old Link to comment Share on other sites More sharing options...
rotty Posted January 1, 2009 Share Posted January 1, 2009 Re: Inca o iesire in zona Brasov - Predeal si imprejurimi Hai ca sunt nou da mas baga si eu daca se poate. Cat de preparata trebuie sa fie masina? Asa sa nu va pierdeti timpul cu mine. You can wake up a man who is asleep, but you cannot wake up a man who pretends to be asleep. Mitsubishi Pajero 3.5 V6 - de open. Club T44 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEM Posted January 1, 2009 Share Posted January 1, 2009 Re: Inca o iesire in zona Brasov - Predeal si imprejurimi Hai ca sunt nou da mas baga si eu daca se poate. Cat de preparata trebuie sa fie masina? Asa sa nu va pierdeti timpul cu mine. Niste MT -uri si multa dorinta. Nici ale noastre nu sunt terminate inca. Te asteptam maine la 7.00 la Metro bANEASA Fliper -KDJ 90 cu peste 200 de caluti:old Link to comment Share on other sites More sharing options...
RZV Posted January 1, 2009 Share Posted January 1, 2009 Re: Inca o iesire in zona Brasov - Predeal si imprejurimi Ar trebui macar gume MT...... dar nu stiu ce sa spun.....nu stiu daca toti au gume.....oricum ,cred ca poti veni fara probleme.....eu vin si sunt si fara masina :ha: :ha: asa ca pot sa imping...daca-i nevoie :h5 Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEM Posted January 1, 2009 Share Posted January 1, 2009 Re: Inca o iesire in zona Brasov - Predeal si imprejurimi Ar trebui macar gume MT...... dar nu stiu ce sa spun.....nu stiu daca toti au gume.....oricum ,cred ca poti veni fara probleme.....eu vin si sunt si fara masina :ha: :ha: asa ca pot sa imping...daca-i nevoie :h5 Vezi sa nu vii fara mascota ca te agatam de carlig :grin: Fliper -KDJ 90 cu peste 200 de caluti:old Link to comment Share on other sites More sharing options...
RZV Posted January 1, 2009 Share Posted January 1, 2009 Re: Inca o iesire in zona Brasov - Predeal si imprejurimi @Hem si El Presidente :ha: sa ma sunati va rog sa nu ramin acasa.... :ha: din cauza sarmalelor :ha: :ha: :ha: mascota nu vineca face frigul laBv,de o saptamina,asta-i ciine tropical :ha: ,de,mofturos de Bucuresti.....sta cu bunica.....plus ca El Presidente ma cara in masina si eleste sigur cu Bot,cinele prezindetial....si mi-e frica sa nu-i rupa fisu la mascota :ha: :ha: :ha: ...fara ca-i mai bine..... Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rotty Posted January 1, 2009 Share Posted January 1, 2009 Re: Inca o iesire in zona Brasov - Predeal si imprejurimi daca sunt cu alea din fabrica (HT) ma injurati. Da vin si cu echipa (copil si nevasta) iar dorinta e din plin. You can wake up a man who is asleep, but you cannot wake up a man who pretends to be asleep. Mitsubishi Pajero 3.5 V6 - de open. Club T44 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RZV Posted January 1, 2009 Share Posted January 1, 2009 Re: Inca o iesire in zona Brasov - Predeal si imprejurimi Au....acum am vazut Toyota 120..... Johnhelot a cam injurat printe dinti la ultima iesire cu Toy 120....daca este fara zgirieturi si chestii si ai si mila cu tine.....(vezi topic cu iesirea de la 25 noiembre)vino si o parchezi pe undeva si te dai cu cineva cu alta masina....plus ca HT ....slab rau...john are BFG AT si tot a ramas prin noroi.....nu stiu ce traseu este miine dar luati haine groase -groase si fiti pregatiti sa abandonati masina in parcare si sa mergeti cu altcineva.... Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts