HEM Posted January 1, 2009 Share Posted January 1, 2009 Re: Inca o iesire in zona Brasov - Predeal si imprejurimi daca sunt cu alea din fabrica (HT) ma injurati. Da vin si cu echipa (copil si nevasta) iar dorinta e din plin. Vino ca om vedea noi ce si cum Fliper -KDJ 90 cu peste 200 de caluti:old Link to comment Share on other sites More sharing options...
rotty Posted January 1, 2009 Share Posted January 1, 2009 Re: Inca o iesire in zona Brasov - Predeal si imprejurimi hai ca venim atunci. Ne vedem dimineata in parcare la METRO. tel meu e 0729884737. You can wake up a man who is asleep, but you cannot wake up a man who pretends to be asleep. Mitsubishi Pajero 3.5 V6 - de open. Club T44 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flow Posted January 1, 2009 Share Posted January 1, 2009 Re: Inca o iesire in zona Brasov - Predeal si imprejurimi io s cu gume de asfalt de vara deci puteti sa ma injurati si pe mine :P , dar am constatat ca merg si alea daca ai vointa :j Inca n am abandonat o pe nicaieri :grin: mai am desumflat gumele, am mai tras o , am mai impins o :grin: distractie sa iasa :h5 :Gr , cand suntem mai slabi pregatiti iese spiritul de echipa in evidenta slp :ha: Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rotty Posted January 1, 2009 Share Posted January 1, 2009 Re: Inca o iesire in zona Brasov - Predeal si imprejurimi hai ca-mi place asta e spiritul si am si o sufa de la ARB (folosita o singura data - m-a scos un tractor din gropa) si o lopatica de campanie. You can wake up a man who is asleep, but you cannot wake up a man who pretends to be asleep. Mitsubishi Pajero 3.5 V6 - de open. Club T44 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest vecinica Posted January 1, 2009 Share Posted January 1, 2009 Re: Inca o iesire in zona Brasov - Predeal si imprejurimi mey flo mey, doar stii ca in off road nu exista se impinge exista doar se trage ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flow Posted January 1, 2009 Share Posted January 1, 2009 Re: Inca o iesire in zona Brasov - Predeal si imprejurimi Eu sunt mic si nestiutor asa ca imi permit sa mai si imping :e , daca nu masini macar vecine ceva :grin: Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link to comment Share on other sites More sharing options...
drujba Posted January 2, 2009 Author Share Posted January 2, 2009 Re: Inca o iesire in zona Brasov - Predeal si imprejurimi daca sunt cu alea din fabrica (HT) ma injurati. Da vin si cu echipa (copil si nevasta) iar dorinta e din plin. Vino ca om vedea noi ce si cum S-au anuntat doi prieteni de-ai mei cu Touaregi, asa ca no problem. :P Trasee discutam maine dimineata, eu am vreo doua propuneri. Se pare ca o sa iasa tare!!! :banana :banana :banana alea, alea, piesele..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest nanuk Posted January 2, 2009 Share Posted January 2, 2009 Re: Inca o iesire in zona Brasov - Predeal si imprejurimi baieti atentie la touaregi ca daca se suspenda pe burta nu prea mai vor.apar mesaje de eroare pe bord si nu se mai poate umbla nici la suspensie.trebuie lasati vreo 10 min sa se raceasca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nellorunner Posted January 2, 2009 Share Posted January 2, 2009 Re: Inca o iesire in zona Brasov - Predeal si imprejurimi baieti atentie la touaregi ca daca se suspenda pe burta nu prea mai vor.apar mesaje de eroare pe bord si nu se mai poate umbla nici la suspensie.trebuie lasati vreo 10 min sa se raceasca. Pai la touareg si daca treci printr-o baltoaca....nu mai lucreaza nu stiu ce senzor care scoate turbina din functie. Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flow Posted January 2, 2009 Share Posted January 2, 2009 Re: Inca o iesire in zona Brasov - Predeal si imprejurimi S a rezolvat problema , n a mai venit nici un touareg :ha: Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RZV Posted January 2, 2009 Share Posted January 2, 2009 Re: Inca o iesire in zona Brasov - Predeal si imprejurimi In schimb ne-am invirtit ca un c*i intr-o galeata pe linga Olt vreo 50 km,Hem a pierdit un prag ,cred ca era in plus,fara sa intre in offroad :grin:,a cazut de plictiseala si de atita asfalt.... :ha: ....pina la un moment cind am luat-o prin padure de ne-au confundat paznicii de vinatoare cu braconierii...... Intr-un final am iesit in satul Dopca,undeva in zona Padurii Bogata si acolo am avut o revelatie... :P am mai fost pe acolo....cunosteam zona,asa ca am mers pe un traseu din amintiri inecate in aburi de tot felul :ha: :ha: din zona,cu drumuri de taf inghetate,stane disparute,poduri de gheata care s-au rupt, si ceva incercari nereusite de traversare..... Protagonistii au promis ca se intorc sa incerce viata in natura pentru citeva zile cind o da coltul ierbii :grin: ...... Din pacate intirzierea de la inceputul iesirii cu plimbarea ocolita de 50km si-a pus amprenta , noaptea se apropia si a trebuit sa renuntam la o traversare de ~10 km ce parea sa dea in extrem si sa ne intoarcem pe propriile urme.... Spre rusinea mea nu am facut decit 3 poze si asta la inceput de traseu cind ieseam din BV,nerelevante.....ceva filmulete la vali si HEM,si poze la cine a apucat.....eu am fost un descreierat azi,am alergat ca un ciine scapat din lant si m-am bucurat ca un bou.....fara sa fac o poza cu zapada si zona pentru posteritate :ha: :ha: :P Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petre Niteanu aka bullbar Posted January 2, 2009 Share Posted January 2, 2009 Re: Inca o iesire in zona Brasov - Predeal si imprejurimi @RZV hai maine sa ne murdarim volanul de noroi. Te racorim noi de stresul de ieri Link to comment Share on other sites More sharing options...
RZV Posted January 2, 2009 Share Posted January 2, 2009 Re: Inca o iesire in zona Brasov - Predeal si imprejurimi Mine dupa 15;00 plec spre Buc din Bv......ratez ocazia si de data asta....facem alta luna asta,mergem la Calugareni cred....mai vedem...... Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petre Niteanu aka bullbar Posted January 2, 2009 Share Posted January 2, 2009 Re: Inca o iesire in zona Brasov - Predeal si imprejurimi Mine dupa 15;00 plec spre Buc din Bv......ratez ocazia si de data asta....facem alta luna asta,mergem la Calugareni cred....mai vedem...... Pot sa spun ca " te urasc" si imi esti dator 2 invitatii de iesire? Cand eu sunt la deva, tu esti pe langa Bucuresti. Cand eu sunt pe langa Bucuresti, tu la mama dracu-n munti....HA! :F Link to comment Share on other sites More sharing options...
RZV Posted January 2, 2009 Share Posted January 2, 2009 Re: Inca o iesire in zona Brasov - Predeal si imprejurimi Asa-i viata.....unii-s norocosi si altii si mai si :ha: :ha: Sunt oricum fara tractor,am preferat varianta rapida si foarte calduroasa cu clima si diferite chestii care se incalzesc rapid :grin: care are tractiune 4x2.....ce vrei,sarbatori la socri,comoditate maxima,gume de iarna dedicate,si trei drumuri dus-intors la Buc printre picaturi in mare viteza....... Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petre Niteanu aka bullbar Posted January 3, 2009 Share Posted January 3, 2009 Re: Inca o iesire in zona Brasov - Predeal si imprejurimi Asa-i viata.....unii-s norocosi si altii si mai si :ha: :ha: Sunt oricum fara tractor,am preferat varianta rapida si foarte calduroasa cu clima si diferite chestii care se incalzesc rapid :grin: care are tractiune 4x2.....ce vrei,sarbatori la socri,comoditate maxima,gume de iarna dedicate,si trei drumuri dus-intors la Buc printre picaturi in mare viteza....... A...Iarta-ma Boierule....deci tu ai o masina de teren si una de familie? Nu cumva ai una si de piata, una de dus la peste si un sa-mi dai mie? :banana Numele tau este Prigoana, nu????? Razvan Prigoana! :ha: :ha: Acum intelegi ca aia ca mine, care au o masina si de nunta si de inmormantare tipa dupa decoruri "frumoase"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RZV Posted January 3, 2009 Share Posted January 3, 2009 Re: Inca o iesire in zona Brasov - Predeal si imprejurimi Nuuuu....eu nu sunt decit un milionar excentric :ha: :ha: :ha: Ma plimb prin Buc cu un Logan...ca Base :grin: ,am Patrol,mai mare ca virsta decit iubita/logodnica si detin tot felul de tiriplici de mers cu 4 roti ,care pot asigura o viteza croaziera mai mare de 150km/h.....marcile nu conteaza :grin: Piata o fac cu ciinele :grin: ,ca-i mai comod :P si ma simt protejat...... Sa-ti enumar proprietati? :ha: :ha: :ha: :ha: Hai ca facem topicul varza........si asa nu am poze,au dat mesaj baietii ca au aj acum la Buc,la 01:00,probabil ca baga ei ceva poze dimineata Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rotty Posted January 3, 2009 Share Posted January 3, 2009 Re: Inca o iesire in zona Brasov - Predeal si imprejurimi Hai ca incerc sa pun eu ceva poze. Aveti noroc ca avem calculatorul deschis You can wake up a man who is asleep, but you cannot wake up a man who pretends to be asleep. Mitsubishi Pajero 3.5 V6 - de open. Club T44 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RZV Posted January 3, 2009 Share Posted January 3, 2009 Re: Inca o iesire in zona Brasov - Predeal si imprejurimi Buna dimineata soarele nostru :ha: :ha: .....arata tu cum am petrecut azi ca eu nu pot.... Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rotty Posted January 3, 2009 Share Posted January 3, 2009 Re: Inca o iesire in zona Brasov - Predeal si imprejurimi Cateva pentru moment. O sa incerc maine si ceva cu fileme si mai multe poze You can wake up a man who is asleep, but you cannot wake up a man who pretends to be asleep. Mitsubishi Pajero 3.5 V6 - de open. Club T44 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rotty Posted January 3, 2009 Share Posted January 3, 2009 Re: Inca o iesire in zona Brasov - Predeal si imprejurimi si inca o tura. You can wake up a man who is asleep, but you cannot wake up a man who pretends to be asleep. Mitsubishi Pajero 3.5 V6 - de open. Club T44 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petre Niteanu aka bullbar Posted January 3, 2009 Share Posted January 3, 2009 Re: Inca o iesire in zona Brasov - Predeal si imprejurimi @Alfonso.....zi-mi in spaniola "nu am fost tractat de data asta" :ha: :ha: :ha: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flow Posted January 3, 2009 Share Posted January 3, 2009 Re: Inca o iesire in zona Brasov - Predeal si imprejurimi Dupa iesirea asta cred ca baietii de la Kamikaze Team se gandesc serios sa infiinteze filiala la brasov :ha: Ma autonominalizez micul Kamikaze al zilei :1 :ha: :P http://img383.imageshack.us/img383/7237/imagine000li8.th.jpghttp://img117.imageshack.us/img117/9849/imagine001xf6.th.jpghttp://img355.imageshack.us/img355/8787/imagine002no7.th.jpg http://img380.imageshack.us/img380/1378/imagine003gj0.th.jpghttp://img355.imageshack.us/img355/5504/imagine004sb3.th.jpghttp://img184.imageshack.us/img184/1227/imagine005hi5.th.jpg Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petre Niteanu aka bullbar Posted January 3, 2009 Share Posted January 3, 2009 Re: Inca o iesire in zona Brasov - Predeal si imprejurimi Domnul cu Jeep-ul este binevenit in kamikaze team...mai ales ca dupa ce gume poarta in decor e limpede ca o cauta cu lumanarea! :ha: :ha: :W Link to comment Share on other sites More sharing options...
rotty Posted January 3, 2009 Share Posted January 3, 2009 Re: Inca o iesire in zona Brasov - Predeal si imprejurimi Neata am mai promis si alte poze. Cat despre filme ma gandeam sa le pun pe youtue ca aici nu vad cum. You can wake up a man who is asleep, but you cannot wake up a man who pretends to be asleep. Mitsubishi Pajero 3.5 V6 - de open. Club T44 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts