vbh Postat Martie 13, 2009 Partajează Postat Martie 13, 2009 Re: VREAU UN ANUME NISSAN Petre, uita-te un pic la postul tau anterior, atacul la persoana chiar tu l-ai inceput. (numar de posturi, copilot etc). Imi cer scuze pentru faptul ca te-am jignit cu bilbiiala, nu am stiut ca se datoreaza unor operatii. Nu este genul meu sa ma cert si sa fac scandal pe forumuri, cei care ma cunosc stiu bine chestia asta, dar daca vrei putem continua cu veninul pina cind un moderator va inchide topicul. Crede-ma am ce si cu ce sa-ti raspund la toata argumentatia ta de mai sus. In alta ordine de idei, suspensia de pe masina mea este cam tot de 3 ani. Masina a facut offroad intensiv in primii doi ani si a vazut talpa la greu pe drumuri proaste si aratura, intr-un cuvint, suspensia nu a fost menajata de loc. Am schimbat doar vreo 4 capeti de bara si bucsele de la tirantii inferiori pe spate. Nu vad nici o schimbare fata de momentul zero. Atunci cind am trecut de la suspensie stock Nissan la OME, prima oara am sesizat ca masina nu mai scutura pe hirtoape si e mult mai confortabila. S-ar putea ca arcurile tale de pe fata sa fie obosite sau medium duty, iar greutatea barii si a troliului sa fie prea mare pentru ele. Problema pe care o ai sigur nu o vei rezolva cu mingile de tenis. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Georgenis Postat Martie 13, 2009 Partajează Postat Martie 13, 2009 Re: VREAU UN ANUME NISSAN Mie nu mi se pare asa rea ideea cu mingile de tenis, este o solutie de intarire a arcului (daca acesta este prea moale). Pentru ce spune bullbar ca vrea e ok. La incrucisari se pierde din flexibilitate deoarece nu se mai comprima arcul la maxim. Amortizoarelor nu vad ce le-ar putea dauna. Poate niste amortizoare OME LTR te-ar ajuta mai mult. Eu am avut pe LC95 un amortizor OME rupt deci nu sunt infailibile, dar pot spune ca sunt foarte bune in afara de acest incident. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Martie 13, 2009 Partajează Postat Martie 13, 2009 Re: VREAU UN ANUME NISSAN Prima data de mingii de tenis in arcuri parca era intr-un topic, n mai stiu unde, parca ceva privitor la masinile ce plecau ca "asistenta" la dakar. Asta daca nu ma insel. Poate se obtin ceva informatii si de acolo. PS. Cred ca Bruno e printre ptini care poate confirma ca eu mai si beau... Ca lumea ma stie ca "fara alcool" ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Martie 13, 2009 Partajează Postat Martie 13, 2009 Re: VREAU UN ANUME NISSAN Eu vad a doua oara acest sistem. Prima data l-am vazut in "Craiova-Dakar Project". Acolo zicea ca a fost singura lor sansa pentru ca arcurile si amortizoarele nu faceau fata incarcaturii, si au ajuns la ideea asta consiliati de Luigi. Luigi a confirmat ca solutia e una robusta. Tineti cont totusi ca mingile alea sunt FOARTE elastice, nu sunt chiar ca butucul. Acuma sigur ca da, e interesant sa vedem ce iese :-) hmm, nu e chiar asa ........... Adica, chestia cu mingiile de tenis in arcuri o faceam pt tzaranii care carau varza la piatza cu Mercedes Cobra acum 15 ani. Baietzii care au plecat in Afrika ,dupa ca si-au modificat dansii jucariile pt off road, incarcati full cu bagaje au constatat ca pe drum masina este piftie (deh masina de offroad extrem urma sa ia in piept 10.000km de sosea) , le-am sugerat telefonic sa adopte "OLD SCHOOL" varianta cu mingiile de tenis, ca o solutie ieftina si rapida la problema lor, si, nu a fost o chestie rea. Treaba a fost copiata de diversi,cu ce rezultate ar putea dansii sa ne spuna, dar, eu, unul .............NEVER EVER nu as face asa ceva pe masina mea de offroad. DE CE? 1. Pt ca OME are sarma de arc cu tratament diferentziat, adica daca te uiti sub masina o sa vezi ca primele 3 spire sunt mai comprimate constituind zona de confort, urmatoarele spire sunt STRONG pt off road. Tehnologia de fabricatie iti permite ca intr-un sg arc sa ai doua arcuri in serie , un arc principal si unul secundar. Introducerea mingiilor anuleaza acest efect 2. Pt ca imi limiteaza cursa puntii. 3. Pt ca ansamblul de suspensie ARC-AMORTIZOR foarte precis tarat de OME ajunge sa fie ........altceva. Fiecare amortizor e dedicat preci unui anume tip de arc. Dar arcul cu mingiutze ....... ce tip o fi? Ce carcteristici o avea? Cred ca OME nu are raspuns la chestia asta....... :g :g Luigi :h5 Ooooffff si nu Road de data asta! :grin: Bine ca macar voi va certati pe probleme avute cu acelasi tip de masina, aveti un punct comun... :wink: , eu am avut discutii contradictorii cu alti posesori de alt fel de tractoare, adica la modul compara fotbalul cu handbalul ca tot sporturi cu mingea sunt... :P Acuma Petre, intr-un mod haios si in felu-mi caracteristic eu ti-am exprimat parerea mea despre modificarea facuta :ha: si sper din tot sufletul sa nu fie ceva permanent :P Daca vrei tu sa verifici, n-ai decat, nu te opreste nimeni :wink: dar sunt 100% convins de ce a spus Luigi, Yonutz mai sus, arcurile OME sunt facute sa functioneze cu amortizoarele OME, SI ATAT!!! Altfel dupa zeci, sute, poate mii de teste, nu crezi ca-si dadeau si ei seama ca trebuie sa adauge la kitul de suspensie si un set profi de mingi de tenis? :ha: :ha: Faptul ca erai sa te rastorni la Calugareni..., nu are nici o relevanta! Eu am mers mai repede decat tine la Calugareni, daca iti mai aduci aminte ca eram in fata si va indemnam sa-i dati gaz (am avut pe bord 80 km/h asta inseamna cu 35-urile mele ca batea undeva pe la 100 km/h!!!) si era sa ma rastorn si eu (vezi min 1:28), dar asta datorita faptului ca era campul inghetat bocna, super alunecos, mai multe straturi de zapada si a derapat masina (am mers cu 100 km/h pe campul ala cand era neinghetat si Marele Alb iti poate confirma ca pana atunci, nu am avut niciodata tendinta de derapaj sau sa ma rastorn!), lucru care s-a intamplat si la tine! Unde mai pui ca a mea este si inaltata pan` la cer si cu 35-uri... Pacat ca ai mingile puse, ca o sa mergem duminica si ai fi vazut diferenta acum cand pamantul este dezghetat acolo! [youtube:w9ywgqyp] [/youtube:w9ywgqyp] Pe acelasi camp... [youtube:w9ywgqyp] [/youtube:w9ywgqyp] Acum despre vbh..., nu-l cunosc personal, dar din post-urile lui mie mi se pare un baiat OK, care nu cred ca a vrut sa te jigneasca intentionat, pana la un anumit moment dat cand ati inceput amandoi sa va aprindeti si sa faceti un schimb mai dur de replici... :F Totusi cred ca in teren voi doi v-ati intelege foarte bine (la fel cum dupa spusele tale bullbare m-as intelege eu cu oresti :P :ha: ), mai ales ca impartasiti pe langa off-road si pasiunea pentru acelasi tip de masina! (ceea ce e lucru mare, in cazul asta la mine cu oresti nu se aplica :P :ha: ) :h5 Cred ca a fost si un pic de potrivire ca nuca-n perete, in sensul ca unul zicea "hais" si celalalt "cea" :ha: Vbh-ule, lasa-l pe bullbar in pace, este un tip incapatanat (iti spun din proprie experienta, il cunosc si-l stimez pentru incapatanarea lui :rsp , adica se chinuie o juma` de ora sa ma scoata din stuf si dupa ce ma scoate, se arunca el direct in acelasi stuf, in ciuda faptului ca i-am zis ca nu are nici o sansa sa treaca pe acolo, drept dovada m-am chinuit eu pe urma o juma` de ora sa-l scot pe el :h5 , pur si simplu, asta e Petre, nu-l scoate nimeni din ale lui... :grin: ) dar cand isi da seama ca greseste, incearca sa rectifice imediat, asta fiind o alta mare calitate a lui :grin: :h5 Sa-l lasam sa testeze si singur o sa-si dea seama... :grin: :ha: Cat despre jigniri, subscriu la ce a zis Yonutz..., sa ne gandim ca a fost Vineri 13 si ca Aghiuta :ih :twisted: le-a jucat feste celor doi Patrolisti (auzi, si Y61 amandoi si se cearta :P ) si Petreeee, este laudabil faptul ca vbh-u` a avut cel putin puterea si taria de caracter sa-si ceara scuze daca te-a jignit, lucru de care eu nu am avut parte in cazul lui oresti care sti bine ca m-a jignit gratuit, eu mi-am cerut scuze daca l-am jignit in vreun fel, dar oresti NU A PUTUT sa faca acelasi lucru! :P :grin: :h5 Hai ca ne vedem duminica si mai vorbim direct la locul faptei..., apropo, ai vazut poza? :ha: :ha: :ha: V-am pupat camuflat, Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Martie 13, 2009 Partajează Postat Martie 13, 2009 Re: VREAU UN ANUME NISSAN Capitane (tractozaurul) hai sa nu amestecam laptele cu vinul ca o sa facem limbrici! Referitor la problema ta cu Oresti care a plecat de la galceava cu sorinake (care este superbaiat, dar e tare in clanta ca si subsemnatul) nu isi are rostul sa o faci publica aici! Lasa timpul sa treaca, lucrurile se vor rezolva de la sine, o sa vezi! Bruno, :bravo si :rsp ptr turnura care ai dat-o discutiei! Asa vad ca sunt toti aia care sunt patrolisti: incapatanati si motivati! Asta e un lucru bun! Confirm ceea ce a zis Tractozaurul referitor la incapatanarea si determinarea pe care o are Bullbar in teren! Am facut foamea ca aia din Somalia pe dig pe cand faceau planton, pe rand, la stuf desi era evident ca nici unul nu vor trece ...si la final ne-am bucurat cu totii ca niste copii cand Bullbar a fost singurul care a trecut, troliat cei drept si ajutat de Tractozaur! Am uitat de foame si de tot si am trait alaturi de el acele momente unice la maxima intensitate desi noi chibitii, practic nu am participat fizic la acea trecere! :grin: Desi nici eu nu vad cum ar rezolva problema acele mingii de tenis ramane sa vedem dupa aceasta iesire de duminica rezultatele! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Martie 13, 2009 Partajează Postat Martie 13, 2009 Re: VREAU UN ANUME NISSAN DA, DA, DAAA :ha: , Bullbar, Bullbar, Bullbar :ha: :h5 (prieteni stiu de ce)..., cat despre discutia dintre mine si oresti, nu este nici o diferenta cu aceasta dintre vbh si bullbar, imi pare rau sa-ti spun asta, nu am amestecat nimic si nici nu am incercat sa o fac publica din nou in vreun fel, pur si simplu ce am vrut sa spun este faptul ca uneori, discutiile nu duc la nimic constructiv daca persoanele nu sunt in acel moment pe aceeasi lungime de unda..., poti sa-i spui tu 1000 de ani cuiva ca e galbena, daca el vrea sa fie verde! Prin urmare mai bine, LOVE and PEACE! :p :ha: :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Martie 13, 2009 Autor Partajează Postat Martie 13, 2009 Re: VREAU UN ANUME NISSAN @vbh totul e ok intre noi! No offence taken! Nu m-a deranjat ca m-ai facut balbait. Stiu exact ce sunt. Si cat sunt, ci doar ca am sarit asa...prea personal de la amortizoare la tiganie si balbaiala. Sa ne auzim si sa ne vedem cu bine! :h5 @ Tractozaure tu alergi pe campuri cu o alta dimensiuni a caii de rulare pe roti. Daca tu alergi cu huiduma aia de Y61 pe 235-uri cu 100 km/h si mai ai si suspensia moale...am sa te vad cum vei tine de volan! In fine...nu mai conteaza. @ PT MODERATORI: pt ca eu l-am deschis si este doar despre masina mea, va rog sa INCHIDETI ACEST TOPIC! Multumesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Iunie 4, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 4, 2009 Re: VREAU UN ANUME NISSAN http://i358.photobucket.com/albums/oo28/niteanu/29052009874.jpg asta e oare problema la Y61???? Uitati-va la apa!!! de ce sta asa sus? Nu am avut curaj sa dau mai mult in ea....dar...sa dau ca sa vedem ce iese? :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Iunie 4, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 4, 2009 Re: VREAU UN ANUME NISSAN Si am si doua filme: in primul am mai calcat un pic acceleratia pana aproape de 150 (aia era muzica de sosea, da? :grin: in offroad prefer metal sau parazitii :ha: )......si apa s-a dus dracului. Nu am fiert nimic, dar cred ca asta e MARE problema a motoarelor de Patrol Y61!!! [youtube:1r35hsb1] [/youtube:1r35hsb1] In cel de-al doilea, plec dintr-a 5-a de la 100 si urc pana la 140....tot asa de rapid urca si apa! [youtube:1r35hsb1] [/youtube:1r35hsb1] P.S. In teren o tin o zi intreaga in 4.000 de ture si nu s-a intamplat NICIODATA asa ceva! Ce parere aveti despre cum se manifesta masina? La voi tot asa face? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Iunie 4, 2009 Partajează Postat Iunie 4, 2009 Re: VREAU UN ANUME NISSAN La mine nu se misca acul de unde trebuie, nici pe drum nici in teren. O singura data l-am miscat, intr-un mare noroi unde am dat de mai multe ori cu inaite inapoi cu mii de ture ca sa imi sap drumul. Si in 5 minute dupa aia si-a revenit. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Iunie 4, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 4, 2009 Re: VREAU UN ANUME NISSAN @watcher ai atins 150km/h cu el? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Iunie 4, 2009 Partajează Postat Iunie 4, 2009 Re: VREAU UN ANUME NISSAN Pe kilometraj 130-140, asa de test. Adica am atins, am rulat 1 minut, am revenit la mersul meu obisnuit :-) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rudy Postat Iunie 4, 2009 Partajează Postat Iunie 4, 2009 Re: VREAU UN ANUME NISSAN La mine nu trece de jumate niciodata,atit in teren cit si pe strada cu platforma dupa masina,deal- vale ,cald -frig,acul nu se misca de la locul lui,am vazut ca ai aprins un bec galben in bord si iti clipeste unul rosu,ai suficient lichid in instalatia de racire?Verifica termostatul sau viscocuplajul,eu am 2.8 ce-i drept si mai mult de 140 nu i-am dat ,dar in general nu trec de 100km"h. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iunie 5, 2009 Partajează Postat Iunie 5, 2009 Re: VREAU UN ANUME NISSAN @bullbar Becul galben care ramane aprins - e ceva din injectie - o eroare fizica sau una data de calculator Becul rosu care clipeste - ai ceva probleme cu airbagurile. Martorul de la apa: nu e normal sa sara de jumate indiferent ce ii faci. Pozitia aia a acului este absolut anormala si trebuie sa vezi ce se intampla inainte sa faci orice experiment de acest gen ...spun asta ca motorul e foarte scump la nissan de construit dupa ce il prajesti mai ales cel de 3 litri in 4 pistoane! Nu stiu sigur doar iti dau o ipoteza: daca ai termostat in doua trepte este posibil ca a doua treapta a termostatului sa nu lucreze calumea. De aici temperatura ridicata! Alte doua ipoteza: radiator foarte murdar, infundat sau putin agent de racire Verifica ... consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Iunie 6, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 6, 2009 Re: VREAU UN ANUME NISSAN Sa inteleg ca niciunul dintre voi nu a ajuns la 150km/h, da? Becurile aprinse nu au legatura cu ce ziceti voi, dar va multumesc. Eram curios doar daca ati mers Bucuresti - Pitesti cu 140km/h si cu depasiri la 150km/h si apa a ramas pe loc. Nu e vorba de tras, de offroad, de nimic altceva, decat de viteza!!! @watcher cu tot respectul: eu te intreb daca ai mers cu 150km/h si tu-mi spui ca da, apoi zici ca ai mers cu 130-140??? slp Foooarte tare! Mai incerc o data: watcher ai mers cu 150km/h? Daca da, cat timp sau pe ce distanta???? Nu ma intereseaza daca ai mers cu 4, 5 100, sau 145! Ci cu 150km/h. Nu ma intereseaza in panta, in rampa, in ffroad cu toate blocantele si la 6000 turatie. Ci doar daca ai mers cu 150km/h! Ok? :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Iunie 6, 2009 Partajează Postat Iunie 6, 2009 Re: VREAU UN ANUME NISSAN fix acelasi lucru la patit bruno (vbh) acum vreo 2 ani cu Y61 a lui costuri aproximate de cei de la nissan ...80 bulioane manopera plus piese apoi sa programat si baietii au inceput sa demonteze sistemul de racire, si pe cand se chinuiau ei sa dea jos radiatorul, au gasit intre radiator si elice cam 5 kg de pamant in strat de cam 10 cm dupa indepartarea lui, motorul nu sa mai incalzit deloc forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Iunie 6, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 6, 2009 Re: VREAU UN ANUME NISSAN Nu e cazul la mine. E luna motorul! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Iunie 6, 2009 Partajează Postat Iunie 6, 2009 Re: VREAU UN ANUME NISSAN Tot cu tot respectul iti sugerez sa recitesti postul meu, sa vezi ca nu e nici un "da" in el :-) Imi cer scuze ca nu am atins viteza de fix 150 (nu 145) si ca totusi mi-am permis sa raspund. Promit ca nu mai fac. Iti urez succes in a gasi pe cineva care sa te poata ajuta sa elucidezi problema :hi . Din pacate nu am cu ce contribui deoarece eu nu imi propun sa ating aceasta viteza cu patrolul. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Iunie 6, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 6, 2009 Re: VREAU UN ANUME NISSAN Pe kilometraj 130-140, asa de test. Adica am atins, am rulat 1 minut, am revenit la mersul meu obisnuit :-) Adica ai atins???? Asta inseamna un raspuns la intrebarea mea: ai mers cu 150km/h? Hai ca e usor: intrebare-raspuns! :P Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Iunie 6, 2009 Partajează Postat Iunie 6, 2009 Re: VREAU UN ANUME NISSAN @bullbar Becul rosu care clipeste - ai ceva probleme cu airbagurile. Nu. E doar putin "iresponsabil" si nu si-a pus centura (becul tocmai ii "spune", ca daca e "ceva", s-a lins pe bot de Air-bag, ca nu vrea sa "lucre`" "numa`"in colaborare (cu centura). Daca, doamne fereste, se intimpla ceva, la viteza aia, nici macar dupa amprenta dentara nu mai poate fi identificat, numai dupa DNA, daca se va mai putea "razui" un pic de "cod genetic". Ma rog, e viata lui, poate ca ii place sa traiasca la limita, genul "no risk - no fun". PATROLATOR Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Iunie 6, 2009 Partajează Postat Iunie 6, 2009 Re: VREAU UN ANUME NISSAN la nissanul meu nu trece apa de jumate pe ceas indiferent de ce-i fac... :twisted: in schimb la mitsu am avut aceeasi problema - nu ajunge apa pe sonda care masoara temperatura- decit in turatii mari verifica daca este aerisit circuitul de racire sau daca iti face prea mare presiune la mitsu s-a lasat cu chiulasa schimbata si s-a rezolvat...acul la ceas sta nemiscat atentie! eram sa-i prajesc garnitura de chiulasa din cauza avansului bafta zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Iunie 6, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 6, 2009 Re: VREAU UN ANUME NISSAN Oameni buni, lasati centura...nu are nicio legatura cu airbagul! Ala a inceput sa palpaie dupa ce am dat jos un copacel la 30km/h intr-o rapa. Am lovit puternic cu bullbarul fata si asta a fost simptomul. Nu asta era discutia. Eu am stat de vorba cu 4 amici care au avut nissanuri d'astea model ca al meu. Unii cu motor de 2,8 si la 5 usi si unii de 3 litri tot la 5 usi. Toate prajite. Intrebarea a fost de ce? raspunsul a fost ca au mers mult cu viteza mare rau! Deci...daca pui un nissan patrol de 2,8 sau 3 litri timp de doua ore pe autostrada cu 150km/h....rezista? A incercat cineva asa ceva? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rudy Postat Iunie 6, 2009 Partajează Postat Iunie 6, 2009 Re: VREAU UN ANUME NISSAN Am un amic care are un patrol de 3.0 ca al tau dar lung si spunea ca merge in mod frecvent cu 170km"h pe autostrada,cei drept ca are roti normale pe 17,nu 33-uri,oricum mi se pare exagerat si 150 la greutatatea Patrolului... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Iunie 6, 2009 Partajează Postat Iunie 6, 2009 Re: VREAU UN ANUME NISSAN Problema la tine e ca s-a umblat la cip, sau s-a remapat, sau ... cum i-o mai zice ca sunt n variante. Prin interventia aia, practic ai "renuntat" de buna voie la rezerva lasata de fabricant. Mai devreme sau mai tirziu, la toate masinile la care s-a umblat la soft se va duce motorul. Asta e. Stringe banuti sa iti iei altul. Succese. I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Iunie 7, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 7, 2009 Re: VREAU UN ANUME NISSAN Srevni, dar de ce nu face asa in ture animalice in teren? De ce numai la viteza? Nu inteleg......Adica efortul motorul nu ar trebui sa fie cel putin la fel in 10 ore de offroad prin namoale, trase, sufe etc....? de ce sta nemiscat in offroad iar la viteza urca? Am stat cu tot botul in noroi si am turat si ambalat o ora ca sa ies. Apa nu s-a miscat. Prin gura aer de ventilatie....deci? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate