Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

VREAU UN ANUME NISSAN

Postări Recomandate

• Răspunsuri 206
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: VREAU UN ANUME NISSAN

Am o intrebare? Nu cumva ai un joc mare la bucsile de la bara panchard?Acest lucru iti poate creea si probleme legate de directie.

asa zic si eu bucsele de la bara panhard

daca face pe la 40 50km\ora dupa care dispare sigur e de la bara panhard

poate sa fie busele bune dar poate e uzata bara

cum verifici ?? misti volanul si te uiti sa vezi daca joaca.Trebuie sa te uiti foarte atent

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am o intrebare? Nu cumva ai un joc mare la bucsile de la bara panchard?Acest lucru iti poate creea si probleme legate de directie.

asa zic si eu bucsele de la bara panhard

daca face pe la 40 50km\ora dupa care dispare sigur e de la bara panhard

poate sa fie busele bune dar poate e uzata bara

cum verifici ?? misti volanul si te uiti sa vezi daca joaca.Trebuie sa te uiti foarte atent

Nu, am verificat asta. Nu am joc acolo. Incepe sa tremure rau dupa 70km/h si se linisteste dupa 80. De ce oare imi tremura mai mult cu AT-uri decat cu profil Simex?!?!

Link spre comentariu

Cu fondu' problemei nu cred ca te pot ajuta , in ce priveste simexurile :grin: , astea sunt gume recomandate de abstinenti ; dupa 200 de km cu ele duci sticla la ureche !!! cum Dumnezeu sa mai simti tu vibe-urile din directie cand oricum ai intrat in rezonanta cu crampoanele

Patrol GR 94, in continua evolutie
Link spre comentariu

Cu fondu' problemei nu cred ca te pot ajuta , in ce priveste simexurile :grin: , astea sunt gume recomandate de abstinenti ; dupa 200 de km cu ele duci sticla la ureche !!! cum Dumnezeu sa mai simti tu vibe-urile din directie cand oricum ai intrat in rezonanta cu crampoanele

Eu schimb simexurile cu At-urile numai inainte de intrarea in teren. Cei cativa kilometri de la locul unde schimb gumele sunt relevanti pt dinamica masinii. In afara de zgomot, simexurile sunt bijuterie pe langa cum imi pleaca volanul din mana cu At-urile!

Link spre comentariu

In pozele 07022009324, 07022009325 se vede cum ball joint-ul de la panhard este torsionat. Torsionarea apare imediat dupa inaltare, datorita deplasarii puntii si este normala atita timp cit nu modifici si bara. Cu siguranta este aproape distrus. Cind se f..e de tot, o sa auzi si un cloncanit in momentul in care treci peste denivelari. (valabil si pe spate) Poti sa-l inlocuiesti si cu bucse de la OME. Inainte sa faci asta verifica si rulmentii de pe fata care iti pot crea aceiasi vibratie. Dar te rog sa ne spui rezultatul verificarilor, pentru ca eu ti-am mai dat o data acest raspuns la problema ta si mi se pare ca-mi racesc gura de pomana. No ofence man! :grin:

Link spre comentariu

Flansele cu pricina sunt super OK ptr masini usoare gen Samurai, Vitara ... ptr Patrol cred ca e mai problematic.

Exact acelasi model Graystone (?) am avut si eu, se pot folosi cu 5 sau 6 prezoane (prelungiri de prezoane), ideal ptr tine si alte masini grele este sa ai piulite + prezoane pe flanse. Nu stiu/cred ca problema este de acolo, dar oricum flansele nu sunt ceea ce ar trebui.

FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa
Link spre comentariu

tziganie de flanse ............ Ia mai da-ne o poza de detaliu ...........

Tiganii d'alea am pus si eu acum pe patrol.,dar nu mai dau roata jos sa vezi....

Dar de ce sunt tiganii ? :roll: Dezvolta te rog .

"Toata lumea este revoltata de ceea ce se intampla in toata lumea."
Link spre comentariu

Nike compara-le cu H&R de exemplu si vezi diferenta. Aluminiul ala mai este si gol dedesubt. Ce se intampla oare daca se sparge inelul respectiv de aluminiu? Am vrut sa iau si eu intr-un timp, dar am renuntat cand am vazut cum arata. Tot nu a spus daca fara flanse mai face.

Link spre comentariu

bullbare e clar :grin: , daca si rulmenti sunt OK, mai ai o singura solutie: IA-TI Y60! :ha: :ha: :ha:

Link spre comentariu

Ma dezamagesti... :grin: Ce te face sa crezi ca Nissanu` nu ar fi dedicat off-road-ului la fel de tare ca veveritele si toyotele :ha: Nu pune botu` la toate povestile :ha: Sunt doar povesti :ha:

Daca-i asa, o veverita iti doresc si vorbim pe urma :P :ha:

Link spre comentariu

OME de directie este destul de moale , si ca sa te conving vino la mine sa-ti arat .... amortizor de patrol de 17 ani (DELCO-PRODUCT) vechime si un OME nou ... prinse ambele in menghina si tragi de ele ... sa vezi diferenta

mai mult ca sigur ai jante strambe,descentrate sau gume neechilibrate .... dar cu toate astea cu un amortizor bun treci peste.... eu zic sa tragi de amortizorul de directie si vezi daca stie ceva ...

cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!!
Link spre comentariu

Nu are nici o legatura amortizorul de directie cu vibratia asta, rolul lui e doar pentru a prelua socurile in teren si a nu le transmite in volan. Iti mai ramin de incercat ball-joint-ul de la panhard (care din cite vad eu in poze e cam obosit) si bucsele de caster care trebuiesc montate corect conform cu schema de la ARB. Capeti de bara banuiesc ca nu mai e cazul sa intreb daca is buni :grin:

Link spre comentariu

Nu are nici o legatura amortizorul de directie cu vibratia asta, rolul lui e doar pentru a prelua socurile in teren si a nu le transmite in volan. Iti mai ramin de incercat ball-joint-ul de la panhard (care din cite vad eu in poze e cam obosit) si bucsele de caster care trebuiesc montate corect conform cu schema de la ARB. Capeti de bara banuiesc ca nu mai e cazul sa intreb daca is buni :grin:

Capetele de bara sunt aproape noi. La bucsele de castr m-ai incuiat. nu stiu ce sunt alea. :pl

Link spre comentariu

sunal pe florin, intreabal ce rol are ,e de meserie ,aduce ce vrei tu tel 0722943170 am cumparat tot kitul ol man emu

tel 0763325967

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu

Nu strica sa verifici capetele de bara. Crapa si ele daca te dai grav, chiar daca is noi. Ai 4, doua pe bara de directie, doua pe bara de conexiune. Bucsele de caster le ai mai jos. Ele vin cu o schema de montaj, care trebuie respectata. O sa ma uit luni sa vad daca mai am hirtoaga in firma. Acuma vad in poza 322 ca bucsa inferioara de la panhard nu e OME, e posibil sa fie si aia bulita. Si neaparat sa verifici ball joint-ul din capatul celalalt al barii.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare