Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

VREAU UN ANUME NISSAN

Postări Recomandate

• Răspunsuri 206
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: VREAU UN ANUME NISSAN

are o gramada de filmulete si specificatiile masinii

da, e mare. sa te uiti la cele de la rockcrawling.

The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500

4x4MANIA is where we are !!!

“ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Asa....am facut primul pas: achizitionarea de roti pt offroad cu jenti aferente. Adica 33-uri cu jenti de tabla. Pun poze imediat. Pasul doi pe care trebuie sa-l fac: achizitionarea de AT-uri pt care am jenti de aluminiu pt drum!

@Lucian (lipoveanu) spune-mi mai exact ce ai vazut ca ii TREBUIE masinii mele in contextul dat. Presupun ca te-ai uitat un pic la cum se manifesta in teren. Pt ca eu la modificari ma ghidez in functie de cum o SIMT in teren si pe drum! Tu ce ai vazut? (In afara de rotile cam mici pe care le-am schimbat cu unule mai inalte si mai inguste decat cele pe care le aveam la Calugareni)

Link spre comentariu

Hmmm ...

Deja daca nutresti spre rockcrawling eu zic sa schimbi masina ... Acolo iti trebuie o masina cu o mecanica sumara ... cat mai simpla!

Ptr mers in teren semiaccidentat (dificultate medie) si asfalt Y61 e ideal! Daca ti-ai pus roti mari ...mai pune si un OME ... si eu zic ca masina e gata de treaba! Orice modificare adusa sistemului de tractiune (suduri, ramforsari, rapoarte si alte nebunii) cresc riscul "ruptului"! Revizuieste si treaba cu blocantul spate ... ca am vazut ca iti intra cand vrea el (vezi de ce asa!) ... In rest masinuta ta e bazata ptr mers pe traseu de dificultate medie!

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

@ yonutz...am OME pe masina! Cum credeai tu ca fac offroad fara asa ceva? :ha: :ha:

In alta ordine de idei, pt ca m-am lamurit ce si cum voi imparti "orgasmele adrenalinei" dupa cum urmeaza:

1. pt iesire cu baietii si unele puncte de offroad mediu si extrem ma voi da cu patrolul meu Y 61 echipat cu OME, troliu fata si spate, bullbar fata-spate, rollcage si roti 255/85/16 simex.

2.pt concursurile de extrem - pt ca asta imi place cu adevarat si rockcrowling - voi lua un acaret de acest gen:

ASTEPT PARERI

P.S. motorul e 2.8, suspensia "iron", trolii si planetare havy

Link spre comentariu

esti diliu, respectele mele :rsp :rsp :rsp

The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500

4x4MANIA is where we are !!!

“ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius.

Link spre comentariu

Si o aduci la mine la bloc sa nu mai faca galagie vecinii ca Zina nu-i niciodata curata si parcata regulamentar sa ne zgiim la ea intre competitii si in timpul liber..... :ha: :ha: :ha: :ha:

Senzatie....nu-i cam motorul ala de 2.8 pt asa animal?

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Dream It, Do It, Live It....

Link spre comentariu

O fi tapana masina ... nu zic nu ... dar e urata cu draci ... Vezi ca una d'asta "cu coarne" si care cred ca are si motor bazat pe ea zace pe undeva dupa Oraselul Copiilor (Berceni)! Sigur stie Luigi (nissan4x4) de ea si auzisem (vb lumea asta rea!) ca ar fi de vanzare! Cam urate colantele alea de pe ea (Mountain Drew parca) dar important este sa fie ceea ce cauti si sa cadeti la cascaval! La aspectul exterior te ajut eu ... (cu bata de baseball cu flex in cap sau cu ranga de tuns iarba... la alegere) :ha: Dupa ce io dam in prima auditie (sa nu intre asa virgina in padure, ca e pacat, mare pacat! :ha: ) va arata aproape iegzact si intogmai ca bazdagania care ai prezentat-o aici ...(propetaru', n-am nimic cu ungurii dar masina aia chiar e ugly & evil !!!) :ha:

Link spre comentariu

despre jucaria asta vorbim? A fost piesa la vremea ei ! Am luat eu masina la service, pt schimburi de ulei ( in 3 ani nu a facut 1km) si diverse maruntzisuri electrice. Este inca de vanzare. Pretul ei este de 12500E , stabilit de onor proprietar.

ing. Luigi PIRSU

www.nissan4x4.ro

service si tunning NISSAN

Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE

Link spre comentariu

Nea Luigi acel acaret este superb. Dar sa dau 12000 de euro pe o scula pe care sao izbesc de toate malurile si sa o rastorn...este cam mult pt mine. Daca tot ma duc la un concurs de extrem, pt ca la intalniri prietenesti vin cu patrolul visiniu, nu vreau sa ma gandesc ca nu trebuie sa sifonez masina sau sa nu o rup. La veniturile mele, pot sustine cheltuielile pt a participa la un concurs pe an. Iar in acel concurs nu vreau sa ma gandesc ca am dat 12.000 pe scula si nu trebuie sa o zgarii.

Link spre comentariu

eheeeeeeeeeee, coane, mai ai...........

1. sub jentile alea arunca niste flanse distantiere, acu rotile stau sub masina mult si cand o sa freci malu' o sa plangi dupa vopsea si tabla

2. cuplajele de roata stok auTomate sunt kkA, baga AVM ca orice om seios

3. din cauza kitului OME masina merge stramb.......... trebuie bara Pachard reglabila fatza si bara Pachard reglabila si ranforsata spate

4. tendoanele spate sunt grisine, trebuie tendoane ranforsate si un pic mai lungi pt compensare

asta, asa .......... din vagi aduceri aminte. Mai vrei sa-ti spun ce mai ai de modificat??????

PS: De blokante nu mai zic nimik, nici ca ai , nici ca ai avea nevoie ..... :ha:

ing. Luigi PIRSU

www.nissan4x4.ro

service si tunning NISSAN

Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE

Link spre comentariu

Bullbare ...nu te supara pe mine ... eu as fi mers pe gume mai late ... masina este destul de grea ... interesanta ideea si cu flansele...

Pe de alta parte ai mers la extrem cu o cutie d'aia de conserve sa vezi in ce te bagi? Nu strica Nissanul cu rollcage interior ... o sa te simti efectiv ca intr-o cusca ...ea fiind prin difinitie o masina confortabila la condus si manevrabila usor ... Pe de alta parte (din punctul meu de vedere, subiectiv - la naiba!) mi se par mult mai interesante combinatiile adventure & raid & offroad de dificultate medie (pe terenuri virgine, necunoscute) decat mersul la extrem!

Parerea mea (de neprofesionist) este ca Y61 usor modificata este o masina nepotrivita ptr extrem ... in schimb hibrizii aia ultramodificati, de genul aleia ugly&evil se muleaza perfect ptr astfel de mers! E pacat sa te dai la extrem cu Y61 si sa constati ca dupa fiecare etapa ai o groaza de bani si timp de bagat in punctele sensibile ale masinii indiferent de bugetul pe care il ai!

In general am vazut ca in teren conteaza cam 50% experienta si sangele in instalatie al soferului si restul, 50% capacitatile masinii!

Link spre comentariu

Bullbare ...nu te supara pe mine ... eu as fi mers pe gume mai late ... masina este destul de grea ... interesanta ideea si cu flansele...

Pe de alta parte ai mers la extrem cu o cutie d'aia de conserve sa vezi in ce te bagi? Nu strica Nissanul cu rollcage interior ... o sa te simti efectiv ca intr-o cusca ...ea fiind prin difinitie o masina confortabila la condus si manevrabila usor ... Pe de alta parte (din punctul meu de vedere, subiectiv - la naiba!) mi se par mult mai interesante combinatiile adventure & raid & offroad de dificultate medie (pe terenuri virgine, necunoscute) decat mersul la extrem!

Parerea mea (de neprofesionist) este ca Y61 usor modificata este o masina nepotrivita ptr extrem ... in schimb hibrizii aia ultramodificati, de genul aleia ugly&evil se muleaza perfect ptr astfel de mers! E pacat sa te dai la extrem cu Y61 si sa constati ca dupa fiecare etapa ai o groaza de bani si timp de bagat in punctele sensibile ale masinii indiferent de bugetul pe care il ai!

In general am vazut ca in teren conteaza cam 50% experienta si sangele in instalatie al soferului si restul, 50% capacitatile masinii!

Nu ma supar niciodata pt sfaturi si mai ales pe tine. Apoi...eu am zis asa: y61 merge la prietenesti, y60, adica ala uratul merge la extrem. cum sa bag eu Y61 la extrem???? Doamne fereste! Nici vorba. Pai de ce ma duc sa negociez cu ala pt masina aia "urata"? Ca sa ma dau tot cu "a mea"?

Link spre comentariu

Bine asa ... atunci succes la negocieri ...daca nu esti multumit de pret, da o sarma ... sa-i mai zic si eu vreo doua ... :ha: :ha: Cum reaqu sa ceri atatia bani pe tabul ala? Mult, foarte mult ...Ca militia nu mai e la moda ... Si pe vremea asta de criza si racoroasa ... sa mai iti asumi riscul sa mai si racesti in masina ... pardon ...tabul ala! :ha:

Link spre comentariu

salut! vreau sa spun k am citit topicu asta de la inceput ....nu am mai citit atata din liceu :)) felicitari pt masina e de belea si pacat ca nu am intrat si eu mai devreme ca aveam un set de bfg baja de 35x12.5x15 achizitionate pt y61 meu dar pe care am decis sa nu le mai pun...poate te interesau. nu vreau sa par prost dar nu ai putea rezolva problema suspensiei cu una pneumatica? am vazut pe youtube ceva 'trol austalian pe perne de aer si arata belea...acuma nu stiu cum se comporta pe teren accidentat...

'07 RRS HSE, rolling on 22's.....off-roading at it's best :grin: :uameni
Link spre comentariu

... perne de aer si arata belea...acuma nu stiu cum se comporta pe teren accidentat...

Se cam sparg. Mai intra cate o creanga in ele. :grin:

Pernele de aer nu sunt pentru offroad.

Link spre comentariu

Eu va spun tuturor ca nu sunt mecanic. NU ma pricep la fiare si mai mult de atat: NU VREAU sa ma pricep la fiare. Fiecare are darul lui de la Dumnezeu, pasiunea si dorintele. Am facut liceul de mecanica, mi-am adus si am refacut in 1991 un BMW 525, am fost tractorist si pana la 28 de ani am stat cu mana in uleiuri, lagare, motoare etc. Nu mai vreau. Si nici nu ma amestec. Astept sugestii, le sortez, ma consult, vad in teren cum se comporta si apoi aplic daca am bani. Daca nu, ma dau si eu cu voi atat cat pot. Am vrut sa iau masina aia ca sa ma dau la rupere in corcurs pt ca imi place competitia. Dar...deh! Asa ca...o termin pe a mea, mai vad ce apare si in functie de bani, achizitionez. Imi place sa merg pe langa drumuri. Imi place natura si "munca grea" in noroi. Adrenalina, dar nu in buzunar. Deci...astept sugestii.

Revin cu o rectificare. Cauciucuruile nu sunt de 255 cum am zis, scris, ca-s bou! sunt 235/85/16!

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare