Tractozaur Postat Aprilie 10, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 10, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur Si intr-un final, Tractozauru` arata cam asa :grin: :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Aprilie 10, 2009 Partajează Postat Aprilie 10, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur ...........da..... credeam ca mai bine nu se poate, dar m-am inselat...... :bravo Frate tractozaure sper ca intr-o buna zi si animalutzul meu sa arate aproape ca al tau...... p.s.....eu am taiat din GOGANOZAUR un pic mai mult :ha: :ha: :ha: Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo2bt Postat Aprilie 11, 2009 Partajează Postat Aprilie 11, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur Si intr-un final, Tractozauru` arata cam asa :grin: :h5 Bine de tot arata, Domnu Cristi. :1 ...l-ai mai usurat de niste kile... :grin: 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
winetou 007 Postat Aprilie 12, 2009 Partajează Postat Aprilie 12, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur :bean Tare faina masina :1 :x Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Aprilie 12, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 12, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur Pt. GOGANU Repede ai taiat tu "un pic mai mult..." slp :ha: Lasa ca ne mai intalnim noi :grin: :P :ha: Pt. yo2bt Si intentionez sa-i mai dau jos cateva kile cand o sa cumpar plasma pentru troliu. :grin: :h5 Pt. winetou 007 Sa traiasca fratele de Patroale winetou 007 :hi ! Cand mai mergi la o "vanatoare", cheama-l si pe fratele tau Off-Road Runner :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
madiorsv Postat Aprilie 12, 2009 Partajează Postat Aprilie 12, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur :hi Incet, dar sigur se transforma intr-o masina de EXTREM!! ONE LIFE. LIVE IT ! Pajero V 6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Aprilie 21, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 21, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur Apropo, ce ti-e si cu genele astea, deocamdata 3 poze cu cea mare, ca cea mica are doar un an jumate si nu stie..., INCA :ypu Pe 12 ianuarie va scriam ce este scris mai sus intr-un post viewtopic.php?f=4&t=5799&start=30 Revin cu niste poze haioase acum cu cea mica si una si cu cea mare, mangaind duios :grin: Tractozauru` de care mare drag au amandoua! :grin: :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HARY Postat Aprilie 21, 2009 Partajează Postat Aprilie 21, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur Apropo' date=' ce ti-e si cu genele astea, deocamdata 3 poze cu cea mare, ca cea mica are doar un an jumate si nu stie..., INCA :ypu[/quote'] Pe 12 ianuarie va scriam ce este scris mai sus intr-un post viewtopic.php?f=4&t=5799&start=30 Revin cu niste poze haioase acum cu cea mica si una si cu cea mare, mangaind duios :grin: Tractozauru` de care mare drag au amandoua! :grin: :h5[/quote:2aql1k99] sa stapanesti sanatos printesele si DOMNUL sa va dea sanatate :hi :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Aprilie 21, 2009 Partajează Postat Aprilie 21, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur Cristi , Rotile alea cresc in functie de fetele tale??.....vezi ca fetitele cresc din ce in ce mai mari....conformeaza-ti papuci tractozaurului :bravo P.S. sa iti traiasca si sa creasca mari , si fetitele si baietelul tau (tractozaurul) Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tavi D. Postat Aprilie 21, 2009 Partajează Postat Aprilie 21, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur Felicitari! Sa-ti traiasca! Multa sanatate si numai bucurii! :bravo [sIGPIC][/sIGPIC] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Mai 12, 2009 Autor Partajează Postat Mai 12, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur ...sa ne luam un Nissan Patrol GR Y61, dar cu promisiunea solemna ca nu-i facem nici o modificare, adica il lasam de strada si nu-l chinuim pe saracu` Neassan, da` v-am mai spus, de strada, de strada, da` un pic prin zapada macar sa nu-l bag :grin: Ah, si apropo, nu-i fac nici o modificare off-road, conform intelegerii, da` i-am luat un set de BF Goodrich All Terrain, se pune??? :ha: :ypu Dupa cum va spuneam intr-un post mai vechi, Neassanu` o fi el de strada, d`oras :grin: , nemodificat, da` m-am decis sa-l incalt totusi cu un set de MT-uri de la Interco (adica aia care fac Super Swamper si Boggere) si uite asa am trecut incet-incet :grin: si cu Neassanu`de la 31" la 33"-uri, sa nu mai fie asa de gelos pe Tractozaur care are 35"-uri :grin: :ypu Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Iulie 11, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 11, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur Dupa cum probabil ati aflat multi dintre voi, Tractozauru` a fost grav avariat... :sr Am sa va tin la curent cu evolutia lui de Phoenix :grin: , manca-l-ar tata de Patrolozaur! :ha: :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
columbianu Postat Iulie 12, 2009 Partajează Postat Iulie 12, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur :sr Insanatosire grabnica si sa-l vedem cat mai repede in actiune :tr :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wyy Postat Iulie 12, 2009 Partajează Postat Iulie 12, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur :sr ce a patit mai exact ? Have No Fear . . . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Boieru Postat Iulie 13, 2009 Partajează Postat Iulie 13, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur WTF!!!!!???? Cum naiba ai reushit sa o strambi in halul asta? Tu ai patzit ceva? Esti bine? Abia astept sa imi iau si eu mashina. Sapatamana viitoare ma duc sa vad un Patrol, si daca il iau, o sa calce pe urmele Tractozaurului... Spor la reparat... Never drive faster than your guardian angel can fly... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Iulie 16, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 16, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur Ieri am inceput sa lucrez la Tractozaur :grin: :h5 Am inceput sa demontez ce era in plus :ha: si acum arata cam asa :$ :ap Nu am sa va dezvalui ce modificari am sa-i fac :grin: , va voi tine in suspans :ha: , tot ce pot sa va spun este ca nu va mai arata ca inainte :grin: :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Iulie 16, 2009 Partajează Postat Iulie 16, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur Hm, si nenea ala din poza flexuieste asa ... fara aparatoare ... fara ochelari ... fara ... Ia slp fai instructaj de protectia muncii si apoi asmute-l la treaba. Nu e de joaca. A, spor la treaba. ps: nu pui niste poze explicite cu filtrul de aer? Nu vad cum e intrarea. Am vazut o solutie ingenioasa. Nu zic ca a ta nu e buna, pina nu le compar. I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Iulie 16, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 16, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur Marcel, tin sa-ti multumesc public, din toata inima, pentru ajutorul pe care mi-l acorzi in reconstruirea Tractozaurului :h5 Am sa pun cateva poze cu legatura dintre snorkel si filtrul de aer :h5 si..., am sa-i fac si instructajul lui Cristi (e omu` care-mi face si IMSu` :wink: ), ca in curand o sa aiba de taiat cu flexu` ala mare :ha: si nu vreau sa-l vad ca in reclama aia la pufuleti :ha: :ha: :happy Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
winetou 007 Postat Iulie 19, 2009 Partajează Postat Iulie 19, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur Spor la treaba :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HARY Postat Iulie 20, 2009 Partajează Postat Iulie 20, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur baga mare prietene dar ce ai patit la masina cu care am facut poze la tine acasa? :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Laurr Postat Iulie 20, 2009 Partajează Postat Iulie 20, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur Marcel, tin sa-ti multumesc public, din toata inima, pentru ajutorul pe care mi-l acorzi in reconstruirea Tractozaurului :h5 Am sa pun cateva poze cu legatura dintre snorkel si filtrul de aer :h5 si..., am sa-i fac si instructajul lui Cristi (e omu` care-mi face si IMSu` :wink: ), ca in curand o sa aiba de taiat cu flexu` ala mare :ha: si nu vreau sa-l vad ca in reclama aia la pufuleti :ha: :ha: :happy Cum s-a intamplat? Nu-ti lasa cititorii in aer:) Spune-ne si cele rele, pe langa cele bune. Succes si fa-l mai dihai! Vorba lui Petru Rares : "Vom fi iarasi ceea ce am fost si mai mult decat atat"! :F Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Iulie 21, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 21, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur Va multumesc pentru interesul deosebit :grin: Ce fu :grin: "fuse, fuse si se duse" :grin: am facut buba :ha: cu un alt Patrol (ca altfel nu avea cum sa arate asa :grin: , vorba aia "Numai un Patrol poate distruge un Patrol" :ha: ) si intradevar Laurr, vorba mare "Vom fi iarasi ceea ce am fost si mai mult decat atat"! :grin: :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iulie 21, 2009 Partajează Postat Iulie 21, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur Cristi, iti dau un sfat. Nu mai fa bullbarul ala cu coturi sudate. Ai vazut cum se rupe pe la imbinari. Foloseste teava indoita. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Iulie 21, 2009 Partajează Postat Iulie 21, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur Dupa ce se incheie lucrarile de reconstructie nu i-ar strica si o mica sfintire de catre preot, poate nu mai are saracu Tractozaur ghinion ca-n Delta... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Iulie 22, 2009 Partajează Postat Iulie 22, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur Dupa ce se incheie lucrarile de reconstructie nu i-ar strica si o mica sfintire de catre preot, poate nu mai are saracu Tractozaur ghinion ca-n Delta... Sa ai grija sa nu fie preot d-ala cu PITZI PITZI :twisted: KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate