Tractozaur Postat August 11, 2009 Autor Partajează Postat August 11, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur Eu am un principiu :grin: "Din mare faci mic, invers..., mai greu!" :ha: O tai si pe urma nu mai am cum sa o fac la loc..., plus ca nu vad cu ce m-ar ajuta atat de mult in teren, reduc intradevar din greutate, daca chiar o fac gen pick-up si o mai si scurtez, dar daca o tai si ii pun hard-top, spre exemplu, n-am facut mare lucru..., plus ca odata taiat am mai putin loc in portbagaj :ha: pentru cate acareturi car eu de obicei si bullbar poate sa-ti confirme ca eram in varf de munte si daca nu aveam eu in portbagajul meu ala mare :grin: niste mici chestiutze, dormeam in seara aia acolo..., sau cel putin masinile :ha: :h5 Deh..., avantaje si dezavantaje, ca de obicei! :grin: :h5 Gluma, OK? :p :ha: Hai ca moare un pic de ciuda si numai pentru faptul ca-mi fac roll-cage :P :ha: , ca vad ca nu a zis nimic pana acuma..., sau poate nu a vazut? :grin: :happy :ypu :h5 S-a continuat cu cateva modificari :grin: din "afturi" in sudura permanenta :h5 , datorita faptului ca deja era tarziu si nu am mai avut chef (a se citi o mini hidronefroza :wink: ) de creatie :ha: Repet, NU S-A TERMINAT :grin: , mai am de adaugat cateva bucatele de teava :ypu Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat August 11, 2009 Partajează Postat August 11, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur @tractozaure........ai incercat sa deschizi usile? :ha: ........tine o tot asha si eu sunt curios ce o sa iasa..... :h5 p.s..aaaaaaaa era sa uit.....vopseste roll cage ul roz :ha: Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat August 14, 2009 Autor Partajează Postat August 14, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur GOGANASHU, scuze de raspunsul intarziat... :sr , dar am fost prins cu "mineritul" :wink: stii tu la ce ma refer..., sunt "carierist" de meserie! :happy Usile se deschid :ypu , am verificat si nu am uitat paracioasa mica, pink, pink, pink :happy Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexbikerul Postat August 20, 2009 Partajează Postat August 20, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur aaaa da gogule.....roz....dar eu cred ca tevile alea nu prea o sa tine la o tavaleala mai zdravana...... mitsubishi l200 patrol y60 2,8 patrol y60 4,2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pdflorin Postat August 25, 2009 Partajează Postat August 25, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur :W :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat August 25, 2009 Autor Partajează Postat August 25, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur Florinele slp , tu sigur ai citit topicul asta :P sau ai bagat asa un :W ca sa te afli in treaba si sa devi De-al Casei intr-un timp record :ha: :ha: :ha: :P :P Multumesc oricum de primire! :ha: :ha: :grin: :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat August 25, 2009 Partajează Postat August 25, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur mai Cristi , daca tot esti nou pe forum baga si tu niste poze cu acaretu :ha: :ha: :ha: Hai serios acuma , baga niste poze cu lucrarea avansata....sau nu a avansat? Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat August 25, 2009 Partajează Postat August 25, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur hai domnule nu ai mai lucrat nimic la masina ca astept cu nerabdare sa vad cum sar vulturii :h5 ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat August 26, 2009 Autor Partajează Postat August 26, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur Dragii mei prieteni :h5 Va multumesc pentru interesul aratat si imi pare rau ca nu am mai pus hrana :wink: pentru "vulturi" :grin: cum zicea pinti :h5 dar am un motiv intemeiat :ypu ..., sunt la mare! :banana Asa ca pentru moment, mare, soare, nisip, relaxare, stagiu de antrenament cu o mica parte din elevii mei, competitie, off-road prin statiuni din restaurant in restaurant :ha: , intalniri cu prieteni adevarati , stima pentru cei care au fost intotdeauna alaturi de mine si au ales si la mare sa petrecem cate o zi impreuna, fratii mei de off-road, r3dscorpion, Horace, si... :grin: Tudor G (care de fapt a fost in tot acest timp alaturi de mine) :grin: :h5 , etc, etc, asa ca pentru putin timp, am lasat Tractozauru` "sub perfuzii" :ha: si il resuscitez cand ajung din nou in Bucureshit, ca sa-l citez pe 13 todesengel! :happy Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat August 26, 2009 Partajează Postat August 26, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur Domnu Cristi , mata scoti o generatie de criminali din copii aia :F P.S. concediu placut si bucurati-va cat mai puteti de soare si caldura , pentru ca imediat vin ploile , toamna si parca noua nu ne place , astia cu masini cat autobuzele :bannana Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat August 26, 2009 Autor Partajează Postat August 26, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur Sper ca ceea ce ai spus sa fi fost in gluma, altfel vor fi fel de fel de interpretari... slp NU, eu NU SCOT criminali, eu SCOT OAMENI!!! Artele Martiale educa spiritul intru non-violenta si cladeste corpul, "Invatam sa luptam, pentru a nu avea nevoie de lupta!" spune un vechi proverb asiatic! Nu stiu daca exista vreun sport in care spiritul fair-play sa fie mai pregnant..., gandeste-te doar, spre exemplu, la luptatorii din K-1, care se lupta cu indarjire maxima si la final bat palma, se imbratiseaza, se felicita unul pe celelalt pentru prestatia avuta si aflam pe urma ca de fapt, ei sunt foarte buni prieteni in viata de zi cu zi! Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat August 26, 2009 Partajează Postat August 26, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur Imi pare rau Cristi ca s-a interpretat altfel mesajul meu , normal ca a fost o gluma :h5 Am facut si eu sport si stiu ce inseamna :) Felicitari pentru ceea ce faci , te-am vazut si la cluj la iulius cand ai fost :h5 Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat August 26, 2009 Autor Partajează Postat August 26, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur Adi, eu am inteles ca este o gluma :grin: , am vazut ce fel de om :grin: :h5 esti si stiam ca nu a fost in serios... Dar am vrut sa ma asigur ca si ceilalti or sa-si dea seama ca ai facut o gluma, auzind-o din gura ta :grin: pentru a nu da curs la interpretari eronate si lipsite de sens! :h5 Sper ca ti-a placut reprezentatia de la Iullius Mall... :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat August 26, 2009 Partajează Postat August 26, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur Mi-a placut insa nu am inteles ceva....la un moment dat copii atacau pe rand adica dadea cu sabia e sus in jos si celalalt se tragea si vreo 2 minute tot asa faceau , cand unul cand celalalt ,,,,,e aia nu am inteles de ce fac asa slp Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat August 26, 2009 Partajează Postat August 26, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur @tractozaure..........plaja e cam goala, iar voi aveti toti ciomege :ha: :ha: HEY TEACHER LEAVE THE KIDS ALONE :ha: p.s..... :bravo, bre m-ash inscrie si eu la scoala sa ma inveti cu spada dar mi e ca daca ma supara dupa aia vreunu in teren nu o sa mai fiu FAIRPLAY :ha: Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat August 26, 2009 Autor Partajează Postat August 26, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur Pt. SilenceDJ Erau tehnici specifice de Kihon Dosa :grin: , in care unul exemplifica pe celalalt diverse tehnici de baza, fara ca cel care primeste sa riposteze..., da` hai ca o sa-ti explic mai multe pe PM sau la telefon eventual, ca deja parazitam topicul inutil... :grin: :h5 Pt. GOGANU GOGANASHU, la mare, nu foarte multi oameni se trezesc cu noaptea-n cap sa faca antrenament la 8 dimineata :ha: , daramite plaja :happy plus ca iti dai seama ca am ales ca locatie o plaja larga, neaglomerata, undeva intre Venus si Saturn, vizavi de Mlastina Hergheliei din Mangalia, nu m-am dus sa fac antrenament cu ei la Mamaia in fata la Rex! :P :ha: :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat August 31, 2009 Partajează Postat August 31, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur NU, eu NU SCOT criminali, eu SCOT OAMENI!!! :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Septembrie 1, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 1, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur NU, eu NU SCOT criminali, eu SCOT OAMENI!!! :ha: :ig :P :ha: Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
calinvas Postat Septembrie 2, 2009 Partajează Postat Septembrie 2, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur Salut, Senzationale pozele de la mare , felicitari. Mi-as dori si eu sa apara ai mei copi in asemenea poze :) Niste cursuri mai in Nordul Bucurestiului nu ai in vedere ? Mai usor ajung la Ploiesti decat la Palatul Copiilor . Salutari, Calinvas P.S. Luni pe 7 cand ma intorc te sun poate gasim o solutie sa aduc si eu copii cumva :h5 http://bestwinch.ro/14-exemplu-de-montaj Trolii Kingone Trolii BestWinch Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Septembrie 3, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 3, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur Pt. calinvas Ma bucur ca ti-au placut :) Te-am asteptat sa ma cauti atunci..., nu am din pacate nici o sala in nordul Bucurestiului din motiv ca mie imi este foarte usor sa ajung la Palatul Copiiilor, plus ca acest edificiu este faimos pentru calitatea profesorilor ce-si desfasoara activitatea aici si pregatirea profi pe care o ofera copiilor si este si cat de cat central..., dar pot sa ma interesez sa vad daca vreun prieten de-al meu are sala in vreo scoala din nord. Hai sa ne auzim dupa 15 septembrie, cand incepe scoala, sa vorbim mai pe indelete :grin: :h5 Si acum sa va mai povestesc un pic despre Tractozaur :grin: Am dat rollcage-ul jos si l-am luat la bibilit :grin: impreuna cu noul mester, Marcel, care a preluat lucrarea per total (adica se va ocupa nu numai de construire, ci si de vopsire, etc, etc) din acest punct si o va duce pana la capat, din motiv ca cel care a inceput-o, Cristi, trebuie sa termine Gazromu`, si nu se putea imparti in doua :wi :ha: Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Septembrie 3, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 3, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur Am revenit cu o poza proaspata :grin: si cu craci-n jos..., :ha: si cu una cu taieturile "a la GOGANU" :grin: :h5 ... p.s..aaaaaaaa era sa uit.....vopseste roll cage ul roz :ha: Aaaaaaaaaaaah, era sa uit :grin: ,si o poza cu dedicatie pentru fratele GOGANASHU... :ha: ,e buna nuanta asta de roz? :happy Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
J.T Postat Septembrie 3, 2009 Partajează Postat Septembrie 3, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur Roz :ha: devine si mai vizibil in trafic. :ooo ,,=====,o00o //__l_l_,\____\,__ l_J.T\_l__l---[]lllllll[] (o)))____(o)))-o-))) Niciodata nu te certa cu un idiot. Te aduce la nivelul lui si te bate cu experienta!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Septembrie 4, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 4, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur Vorba celor de la Aerosmith :grin: :"Pink is my favourite colour..." :ha: :ha: Azi de dimineata s-a facut si X-ul unde o sa stea roata de rezerva si s-a continuat lucru la masca fata :grin: :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Septembrie 4, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 4, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur Dupa-amiaza s-a lucrat in continuare la masca fata (trebuie sa-i redam cat de cat o forma de Nissan Patrol :ha: ) si s-a polizat ce era de polizat :grin: si s-a inceput pregatirea pentru vopsire, respectiv chituirea roll-cage-ului :ypu Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Septembrie 6, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 6, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur Si incet, incet, am ajuns si la triunghiurile metalice de ranforsare... :ypu si am pus si suportul de prindere a rotii de rezerva :wink: Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate