GOGANU24cm Posted March 24, 2009 Share Posted March 24, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei ......avand in vedere k s-a reparat DIFF LOCK (multumesc andy).....sunt coechipier cu andy... :h5 Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cristyyy2003 Posted May 15, 2009 Share Posted May 15, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei Am participat si noi, ca spetatori ce-i drept si ne-am permis sa includem in micul facut cu ocazia excursiei in Rasinari si cateva poze/secvente cu concursul vostru. Chiar daca postez tarziu doresc sa felicit organizatori acestui eveniment ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Max Posted May 15, 2009 Share Posted May 15, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei Am participat si noi, ca spetatori ce-i drept si ne-am permis sa includem in micul facut cu ocazia excursiei in Rasinari si cateva poze/secvente cu concursul vostru. Chiar daca postez tarziu doresc sa felicit organizatori acestui eveniment ;) Corect ar fi ca sa te prezinti si tu asa cum e obiceiul pe la noi. :rules Link to comment Share on other sites More sharing options...
cristyyy2003 Posted May 15, 2009 Share Posted May 15, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei Oops...imi cer scuze. M-a luat valul ;) Numele meu este Cristi. Nu conduc un hard 4x4 ci un soft 4x4. Imi doresc sa ajung si la un 4x4 adevarat...dar mai dureaza. Sunt fondatorul si adminul forumului SuzukiClub Romania si la initiativa unui coleg am venit sa admiram si noi masinutele voastre. Din pacate nu am cunoscut traseul parcurs de voi in concurs si nu am vazut decat startu' si vreo cateva masini "ratacite". Numai bine, Cristi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts