zippo Posted January 17, 2009 Share Posted January 17, 2009 Phoenix - Cantecul lebedei Memorial bogdan 4x4 27 - 29 martie 2009 Locatie: Valea Sadului - Sibiu Cazare si masa: Cabana NORA - Raul Sadului Se asigura: - 2 nopti de cazare - 2 cine - 2 mic dejun - hrana traseu Program: Vineri 27.03.2009 orele 14,00 - 21.00 - Inscrierea participantilor orele 22.00 - 24.00 - Prolog - Proba off road de noapte Sambata 28.03.2009 orele 10.00 - 10.30 - Sedinta tehnica orele 10.30 - 18.00 - Proba off road de zi *Plecarea participantilor la linia de start se face in functie de rezultatele obtinute la prolog. Duminica 29.03.2009 orele 10.00 - 13.00 (cine mai poate!) - plimbare de voie ora 14.00 - Premierea participantilor si a castigatorilor. Concursul va fi organizat pe road book, traseul va fi unul mediu spre extrem in functie de conditiile meteo, cu o singura clasa. Dotari obligatorii: - cauciucuri minim: AT/MT - utilajele sa fie in stare buna Recomandari: - lopata de zapada - sufa tractare, sufa copac - scripeti off road - troliu - hight lift - lanterne - lanturi - combustibil plinul si rezerva - imbracaminte si incaltaminte de sezon, pentru zona montana Specificatii speciale: In zona NU exista semnal GSM. Concursul se va desfasura pe echipe de cate doua masini, dintre care cel putin una va fi dotata cu statie de emisie receptie si troliu. Se asigura asistenta medicala si salvamont Pret: 400 lei/persoana Termen de inscriere: data la care se ocupa locurile de cazare sau data de 15.03.2009 Pentru vizualizari si informatii referitoare la locul de cazare, va rugam sa accesati adresa http://turism.birotec.ro/continut.php?pg=3 Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link to comment Share on other sites More sharing options...
gepetto Posted January 17, 2009 Share Posted January 17, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei I'm in Echipaj pilot copilot 2 locuri Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unimog Posted January 17, 2009 Share Posted January 17, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei Unimog+navigator prezent 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link to comment Share on other sites More sharing options...
semaca Posted January 17, 2009 Share Posted January 17, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei Cand e vorba de Bogdan...lucrurile devin acut de dureroase...Poate este omeneste, nu neaparat barbateste, sa avem tendinta de a nu vorbi acum, decat poate cu noi insine, despre bogdan...ati observat...la trecut...Poate ca este prea devreme, ranile sunt deschise... Totusi, mai acum sau mai tarziu, dimineata...la cafea, la pranz ...cand ni se face foame, seara ...la un sprit cu vreun prieten vom vorbi de bogdan4x4...si, o vom face fiecare in felul nostru, ne vom aduce aminte...de cum era, de ceea ce facea , de ce mai spunea... Intalnirile noastre sunt bune ocazii de a povesti, de aducere aminte...De aceea, frate zippo, ma bucur sa vad ca dedici acesta intalnire in memoriam bogdan4x4. Ma inscriu, pentru ca vreau sa povestesc , cu voi, prietenii lui, cunoscuti sau necunoscuti... Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kermit Posted January 18, 2009 Share Posted January 18, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei prezent ... acum am un motiv sa grabesc reparatiile la ZUK TOYOTA Hilux 2.4, D4D 4x4 SUZUKI Samurai 1.6, 8v 4x4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pokemon Posted January 18, 2009 Share Posted January 18, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei Vin si eu... Pilot + Copilot :h5 Just.... Poke :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
vitalies Posted January 18, 2009 Share Posted January 18, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei Nu pot lipsi - eu cu Natali Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marius C alias Turagmes Posted January 18, 2009 Share Posted January 18, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei 80% sanse sa vin si eu Link to comment Share on other sites More sharing options...
RZV Posted January 18, 2009 Share Posted January 18, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei Si la mine 80% sa vin....trebuie sa grabesc treaba cu troliul,sau macar sa-si ia nevasta concediu sa fie prezenta.....confirm in timp util,asta ar fi primul concurs-intilnire la care particip,vreau sa vad care-i treaba :banana :banana :banana Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FELDGRAU BRONC Posted January 18, 2009 Share Posted January 18, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei Vin si eu + copilot Patrol GR 94, in continua evolutie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unimog Posted January 18, 2009 Share Posted January 18, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei zippo-Cate locuri ai pentru acest concurs din cate vad inainte de 1 feb. se vor ocupa toate 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boieru Posted January 19, 2009 Share Posted January 19, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei Poate o sa fie gata si mashina lui Bogdan4x4 pana atunci, si o sa fie si ea prezenta la eveniment. Asa ar fii frumos, nu? Never drive faster than your guardian angel can fly... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest nanuk Posted January 19, 2009 Share Posted January 19, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei ursu prezent +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
florum Posted January 19, 2009 Share Posted January 19, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei salut zippo, cine se ocupa de organizare? tu, :cl , sau... multumesc Link to comment Share on other sites More sharing options...
zippo Posted January 19, 2009 Author Share Posted January 19, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei @Unimog: avem 110 locuri de cazare. Exista posibilitatea de cazare si la alte pensiuni din zona,insa nu vom mai putea garanta servirea mesei, sala de restaurant avand locurile limitate. @Boieru: Claudia a vorbit cu Dana, careia i-am adus la cunostinta dorinta noastra de a organiza acest eveniment. Dana spera ca masina lui Bogdan sa fie gata pana la eveniment si sa vina cu ea. Sper din tot sufletul sa se intample asa. @Semaca: ai perfecta dreptate. Si noi ne-am gandit ca este prea curand sa ne intalnim, in memoria lui bogdan 4x4. Am discutat si in esenta concluziile au fost: 1 Mai incepe campionatul, aprilie sunt Sarbatorile Pascale.... Noi credem ca data stabilita este in regula. @floriandan: organizatorii sunt clau, Gnok, kbinder, Chopper, foxman, zippo, darius (nu apare pe forum, este un foarte bun prieten de-al meu) Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link to comment Share on other sites More sharing options...
zippo Posted January 19, 2009 Author Share Posted January 19, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei Lista este deschisa si vom asigura actualizarea zilnica: - gepetto 2 - Unimog 2 - Semaca 1 - Kermit 2 - Pokemon 2 - Vitalies 2 - bronco 2 - ursu 2 - melente 2 - ORLY4x4 3 - AdrianZUZ 2 - Ionut73 2 - tudop 2 - vstef_is 2 - Vali alias Barbu 1 - cheliosu 2 - drujba 2 - niku iorga 2 - navara 2 - crinu 3 - nike@patrol 2? am inteles bine? - trooper 2 - cfantana 2 - ALF-DMAX 2 - SXN 2 - Dumitrescu 2 - Baditescu 2 - Munteanu 4 - Niros 2 - robert 4 - ionutzt 2 -afantana 2 -cornel 2 - Rotty 2 - lazar 2 - felics 2 - dan barabas 2 - mares 2 - tutuianu 2 - mihai aro 1 - flash 4x4 2 (cu scuzele de rigoare) - sese 2 - daniel66 2 - emil 2 - dream_car 2 - mugur 2 - csok 2 - skipper 2 - plummer 2 - spatar ovidiu 1? Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest koala Posted January 19, 2009 Share Posted January 19, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei Cu toata parerea de rau, eu trebuie sa zic "pas" ... distractie placuta tuturor ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ionut73 Posted January 19, 2009 Share Posted January 19, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei Buna treaba Zippo! 90% I'm in. O sa vad cu ce si cum ca nu am masina de "mediu spre extrem" si nici de moto nu cred ca o sa fie. Poate vin cu un ATV al unui prieten. Link to comment Share on other sites More sharing options...
drujba Posted January 19, 2009 Share Posted January 19, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei Buna treaba Zippo! 90% I'm in. O sa vad cu ce si cum ca nu am masina de "mediu spre extrem" si nici de moto nu cred ca o sa fie. Poate vin cu un ATV al unui prieten. Pai poate vii cu mine :grin: alea, alea, piesele..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ionut73 Posted January 19, 2009 Share Posted January 19, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei Pai poate vii cu mine :grin: merci de oferta vecine daca nu fac rost de atv vin la matale cititor de roadbook si tragator de troliu :h5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zippo Posted January 19, 2009 Author Share Posted January 19, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei Buna treaba Zippo! 90% I'm in. O sa vad cu ce si cum ca nu am masina de "mediu spre extrem" si nici de moto nu cred ca o sa fie. Poate vin cu un ATV al unui prieten. Primim si ATV-uri! Astept confirmarea. Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link to comment Share on other sites More sharing options...
kbinder69 Posted January 19, 2009 Share Posted January 19, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei Imi permit sa-l completez pe Zippo care la enumerarea organizatorilor, adica a noastra, a uitat sa-l mentioneze pe Dan A-10. LR Discovery 1 300TDi - actual Opel Frontera Sport 2.0i - fost Link to comment Share on other sites More sharing options...
melente Posted January 19, 2009 Share Posted January 19, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei Lista este deschisa si vom asigura actualizarea zilnica: - gepetto 2 - Unimog 2 - Semaca 1 - Kermit 1 - Pokemon 2 - Vitalies 2 - bronco 2 - ursu 2 -melete 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kermit Posted January 19, 2009 Share Posted January 19, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei Lista este deschisa si vom asigura actualizarea zilnica: - gepetto 2 - Unimog 2 - Semaca 1 - Kermit 1 - Pokemon 2 - Vitalies 2 - bronco 2 - ursu 2 kermit 2 scuze nu am fost explicit TOYOTA Hilux 2.4, D4D 4x4 SUZUKI Samurai 1.6, 8v 4x4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest daniela4x4 Posted January 19, 2009 Share Posted January 19, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei Multumesc mult pentu initiativa!.... Tuturor si in special tie , Zippo! Sper din tot sufletul sa fie gata masina si in acest caz as avea nevoie de un pilot......poate rezolv si acest lucru pana atunci! Oricum puteti conta si pe mine! Vin si cu trenul , daca nu am alte alternative! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts