tazz_bestie Postat Februarie 6, 2009 Partajează Postat Februarie 6, 2009 Re: Mananca si gura la copii o paine? este deajuns sa iesi odata cu o echipa cu care am iesit eu in incepator si iti dai seama dupa doua ore ca esti prieten foarte bun cu persoane care deabia le ai cunoscut,te ajuta cu orice este posibil si tin sa va multumesc tuturor pentru ajutorul dat. Normal vreau NOROI :banana :banana :bannana :bannana :h5 schimba lumea cu zambetul tau...dar nu lasa lumea sa itzi schimbe zambetul!!!!!!!!!!!!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tazz_bestie Postat Februarie 6, 2009 Partajează Postat Februarie 6, 2009 Re: Mananca si gura la copii o paine? este pus la lista dar mai bine 0729900929 sau 0765686082 multumesc schimba lumea cu zambetul tau...dar nu lasa lumea sa itzi schimbe zambetul!!!!!!!!!!!!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
shadow Postat Februarie 6, 2009 Partajează Postat Februarie 6, 2009 Re: Mananca si gura la copii o paine? Sanse foarte mari sa vin si eu duminica sa mai pun putin burta de la Isuzu pe pamant :) 1984 Stangul si Dreptul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Februarie 6, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 6, 2009 Re: Mananca si gura la copii o paine? Bullbar - exista platforma in stand-by ...dar nu e cazul ...nissanul o sa mearga! Poate o sa avem vreme sa belim si putin ochii la suportii aia! Tazz - "This is the begining of beautiful friendship!!! Ha, ha, ha" Si acu iti arat caninu' de aur ca ala din filmu lu Kusturica! Lecus - Niku "merge" cu combustibil lichid cu cifra octamica mare 40gr+ ! Va fi un copilot fain! Deci the "The Fleshkar's" are ready ... :ha: Dom' Semaca, nu ne insotiti la una mica? ...Ca echipa sa mearga bine avem nevoie de un manager pe masura ...Drept ptr care am sters bine scaunul de piele, l-am dat cu silicon ...luceste ... si va asteptam! :h5 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adiv6 Postat Februarie 6, 2009 Partajează Postat Februarie 6, 2009 Re: Mananca si gura la copii o paine? :h5 ma prind si eu, nu am gume de off, dar am vointa bocanci de munte si sufe , daca ma primiti vin cu placere Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Februarie 6, 2009 Partajează Postat Februarie 6, 2009 Re: Mananca si gura la copii o paine? Ce sa zic...intai ca in mod cert nu am aptitudini si nici veleitati manageriale...secundo... desi mi-e dor de M-elangewagenu' meu ma vad nevoit sa conduc duminica pe Tata ...telcoline....deci I'm in ! :ypu Stimabilul clatita va fi copilotul meu. Iar voi fi pilot de incercare...sper sa nu o avariez semnificativ de data asta...Ne vedem la start! Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
xnx Postat Februarie 6, 2009 Partajează Postat Februarie 6, 2009 Re: Mananca si gura la copii o paine? mai inainte am zis ca vin 99%--acum ca s-a bagat si semaca vin 101% :grin: :grin: -Fără un 4x4 ,,viața e pustiu” Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Februarie 6, 2009 Partajează Postat Februarie 6, 2009 Re: Mananca si gura la copii o paine? Don' doctor, s-a sucitara directoratu' de la TATA Motors ? ... iti raspund iarasi la telefon ? ... ca ultima oara erai pe blacklist :ha: :ha: :ha: @restu' lumii : Distractie placuta domnilor, va doresc noroi moale si lipicios !!! ... si, de asemenea, va urez sa veniti cu totii acasa, intregi si veseli ! PS1 : As fi venit si eu la o noroiala, insa sunt antamat cu Mugur la Pitonu' ... avem ceva de pus pe gratar si ceva de turnat in pahare ... shh, sa nu ma auda realhunter ! :ha: :ha: :ha: PS2 : Vedeti sa nu vada postu' asta danutz srl, ca el nu suporta offroadu' pe dealuri cu "aplecare" mai mica de 20 grade :ha: ... si nici realhunter sa nu va vada, ca si ala e suparat rau pe bucuresteni :ha: :ha: :ha: ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MPS Postat Februarie 6, 2009 Partajează Postat Februarie 6, 2009 Re: Mananca si gura la copii o paine? @Ricardo... iti sta bine, chiar te prinde :ha: :ha: ce nu inteleg eu e cand a avut timp sa creasca... gata m-am prins, recunoaste ca sunt extensii :ha: :ha: :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Februarie 6, 2009 Partajează Postat Februarie 6, 2009 Re: Mananca si gura la copii o paine? baieti, subscriu si eu pt Duminica. Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Februarie 6, 2009 Partajează Postat Februarie 6, 2009 Re: Mananca si gura la copii o paine? Don' doctor, s-a sucitara directoratu' de la TATA Motors ? ... iti raspund iarasi la telefon ? ... ca ultima oara erai pe blacklist :ha: :ha: A racit ala micu' si a trebuit sa sune... :ha: :ha: :ha: cu inima-ndoita si tremur in glas a zis ca-mi trimite masina maine :ha: :ha: :ha: I-am spus ca e ceva lejer, pe langa Bucuresti, ca nu mai intram prin rauri si alte d'alea de offroad....plimbare dom' director, o plimbare... :bannana nu prea sunt pregatit...cauciucuri nexam...troliu pas...m-ajuta ei kamikazii :grin: Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nikepatrol Postat Februarie 6, 2009 Partajează Postat Februarie 6, 2009 Re: Mananca si gura la copii o paine? Cam cat la suta mergem pe asfalt ? Nu pot merge mai mult de 90 cu motorul.Dac ploua vin cu masina. "Toata lumea este revoltata de ceea ce se intampla in toata lumea." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Februarie 6, 2009 Partajează Postat Februarie 6, 2009 Re: Mananca si gura la copii o paine? M-am intalnit azi cu un prieten care tocmai ce si-a luat Tuareg si auzindu-ma si-ar dori sa vina si el 'sa se uite' - adica sa nu se bage pe unde e mai greu. Ce sa ii zic? (are doar anvelope de iarna si blocant central) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Februarie 6, 2009 Partajează Postat Februarie 6, 2009 Re: Mananca si gura la copii o paine? spune-i sa vina, asta daca il iubesti f. mult si vre-i sa-l faci sa-si schimbe masina ( sau sa moara de oftica la cati bani a dat pe ea degeaba ), de oameni de ajutor la troliat sau scos masinile din noroi cu mainile poate om avea nevoie :grin: Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Februarie 6, 2009 Partajează Postat Februarie 6, 2009 Re: Mananca si gura la copii o paine? @watcher: salut venirea ta! dar cu omu' ala ce ai? desi...daca stau sa ma gandesc eu sunt in aceeasi situatie...da' n-am blocant central :ha: :ha: :ha: mai stii??? eu zic sa vina, sa vedem si noi ce poate un tuareg...poate ma lasa pe mine sa-l conduc un pic... Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Februarie 6, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 6, 2009 Re: Mananca si gura la copii o paine? @semaca- nu e problema, se practica tehnica "la radere" adica mersu' leganatu! @watcher- cunosc o padure de ciulini mutanti unde polishul se da gratis ...Iarna trecuta...colegu' Eugen a scos din curte un tuareg d'asta nervos ca l-a trezit stapan-su prea de dimineata! @nike - cautam sa mergem cat mai putin pe asfalt si as vrea sa continuam traseul de data trecuta (spre Fundulea-Nana. Am auzit ca pe acolo noroiul se da la liber! Bre stop joc ... E doua echipe deja! Se cauta acum arbitrii ... Ora 08.30 si locul de intalnire convine la toata lumea? Ca sa va puneti toate sperantele in mine: NU CUNOSC TRASEUL, DA DELOC! Mergem ca si data trecuta la Discovery & Explore! :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Februarie 6, 2009 Partajează Postat Februarie 6, 2009 Re: Mananca si gura la copii o paine? M-am intalnit azi cu un prieten care tocmai ce si-a luat Tuareg si auzindu-ma si-ar dori sa vina si el 'sa se uite' - adica sa nu se bage pe unde e mai greu. Ce sa ii zic? (are doar anvelope de iarna si blocant central) Mama ce ma mai oftic :grin: ... asta chiar ca o sa fie spectacol, sa nu cumva sa veniti fara poze :ha: ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Februarie 6, 2009 Partajează Postat Februarie 6, 2009 Re: Mananca si gura la copii o paine? nash' koala...schimba-ti bre avataru'...ca se mira nevasta ca rad singur la calculator... de fiecare data cand iti citesc posturile :ha: :ha: :ha: PS:daca intr-adevar vine watcher...o sa avem poze belea! Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nikepatrol Postat Februarie 6, 2009 Partajează Postat Februarie 6, 2009 Re: Mananca si gura la copii o paine? Eu am facut un traseul acum un an jumate asa:Buc-Nana si la iesirea din autostrada A 1 spre Nana (sun vreo 2 km de aslalt) apoi macadam pana in Nana .Dupa tiganie (in Nana e grav) am facut stg pe un drum de pamant si am mers multi km pe drum de pamant,santuri de irigatii ,am tinut SE ,ceva paduri si am dat in drumul Calarasi -Oltenita.Nu era noroi si am dat in Navara pe unele portiuni (de pamant) nu zic cat ,da rau / h.E un traseu bun de raly raid,insa sunt si capacane (sleauri,santuri,muuulte gropi,iepuri ,caprioare etc). Pana la urma se merge la ghici.Cine are un gps sa inregistreze traseul e ok. Zic si eu.... De traseul asta a zis Svek mai de mult pe un alt forum si in consecinta m-am bagat. Ne vedem la start :hi "Toata lumea este revoltata de ceea ce se intampla in toata lumea." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nikepatrol Postat Februarie 6, 2009 Partajează Postat Februarie 6, 2009 Re: Mananca si gura la copii o paine? M-am intalnit azi cu un prieten care tocmai ce si-a luat Tuareg si auzindu-ma si-ar dori sa vina si el 'sa se uite' - adica sa nu se bage pe unde e mai greu. Ce sa ii zic? (are doar anvelope de iarna si blocant central) Mama ce ma mai oftic :grin: ... asta chiar ca o sa fie spectacol, sa nu cumva sa veniti fara poze :ha: ... Don" Riki nu corupeti Piton & Mugur la o tura ? Ce drac "Toata lumea este revoltata de ceea ce se intampla in toata lumea." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Februarie 6, 2009 Partajează Postat Februarie 6, 2009 Re: Mananca si gura la copii o paine? Eu zic sa profitam...abuzam de prezenta nike-ului printre noi, si sa mergem asa! suna fff bine! Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Februarie 6, 2009 Partajează Postat Februarie 6, 2009 Re: Mananca si gura la copii o paine? Watcher vine sigur. Numai in cazuri de forta majora nu o sa ajung (deces, calamitati naturale, razboi) :h5 Eu am incercat sa talk my friend out of it, dar el tot zicea ca 'sa se uite nu sa se bage' :-0 Ii dau linkul sa citeasca singur ;-) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Februarie 7, 2009 Partajează Postat Februarie 7, 2009 Re: Mananca si gura la copii o paine? asta drum l-am facut data trecuta (cel de care zice nike) e belea!!! nu pot decat sa va urez distractie maxima! eu nu pot onora ca-s la sigisoara :grin: KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Februarie 7, 2009 Partajează Postat Februarie 7, 2009 Re: Mananca si gura la copii o paine? M-am intalnit azi cu un prieten care tocmai ce si-a luat Tuareg si auzindu-ma si-ar dori sa vina si el 'sa se uite' - adica sa nu se bage pe unde e mai greu. Ce sa ii zic? (are doar anvelope de iarna si blocant central) Mama ce ma mai oftic :grin: ... asta chiar ca o sa fie spectacol, sa nu cumva sa veniti fara poze :ha: ... Don" Riki nu corupeti Piton & Mugur la o tura ? Ce drac Signore Nike, nu se poa' si pace, mii de scuze ! ... am cheltuit azi la Metro un salariu minim pe economie :x ... copila mea si-a facut deja bagajele, si s-a culcat numai cu gandul la catelu' si gainile din curtea omului ... nevasta-mea viseaza sa stea ca soparla la soare, iar eu sa-i aduc friptura si paharul la nas ... Pitonul mi-a promis ca ma ajuta [ adica el face treaba si eu invart carnea pe jar :ha: ] cu constructia unui spatiu de depozitare in portbagajul Patrolului ... sa scap 'reaku de lazile alea de legume, legate cu "soricei" si din care ies, haotic si aleator, sufe si alte acarete ... Mugur n-avea nici el ce face pe-acasa, asa ca l-am corupt imediat la o sedinta de weekend :x ... @semaca : ... o sa schimb avataru', ca e prea de tot :ha: ... l-am pus doar pentru a intari "prestanta" micilor mele replici de la topicul ala buclucash ... ce 'reaku, o imagine face cat o mie de cuvinte :ha: ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiOnWeb Postat Februarie 7, 2009 Partajează Postat Februarie 7, 2009 Re: Mananca si gura la copii o paine? cat de bineveniti sunt toti??adica, am si io` loc? Cu un terrano bezinar fara preparatii (cum la facut mama lui) dar cu mult chef de aventura si distractie ! Respect! https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate