Petre Niteanu aka bullbar Postat Februarie 9, 2009 Partajează Postat Februarie 9, 2009 Re: Mananca si gura la copii o paine? Coborare spre mlastina care ne-a blocat vreo 2 ore! [youtube:25vc2otm] [/youtube:25vc2otm] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Februarie 9, 2009 Partajează Postat Februarie 9, 2009 Re: Mananca si gura la copii o paine? poza din pacate nu ilustreaza exact realitatea... masina arata intr-un mare fel... si plangea noroiul pe ea..plud ca din cauza noroiului de pe strazi din acea zona parca se integra cu ambientul ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Februarie 9, 2009 Partajează Postat Februarie 9, 2009 Re: Mananca si gura la copii o paine? e fain tare dealul ala terasat...care stie exact unde se afla, ca se pot organiza niste liniute strasnice acolo :av dar la deal.. :grin: :grin: zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Februarie 9, 2009 Partajează Postat Februarie 9, 2009 Re: Mananca si gura la copii o paine? @Aztec m-ai spionat! :F Hehehehe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Februarie 9, 2009 Partajează Postat Februarie 9, 2009 Re: Mananca si gura la copii o paine? :bravo :bravo Atmosfera se vede din foto! Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Februarie 9, 2009 Partajează Postat Februarie 9, 2009 Re: Mananca si gura la copii o paine? OFF TOPIC: Inainte de a pune filmele aici, vreau sa adaug ceva: Pentru toti cei care ma irita/ Am o vorba sa va spun: Gura mica/ Pentru toti cei care nu ma lasa sa sper! (BUG MAFIA) Sa tineti minte ce va spun eu acum: Caracterele mari se dovedesc DOAR in conditiile limita! Daca vreti sa vedeti cat sunteti de singuri puneti-va prietenii in conditii limita. Daca vreti sa vedeti cat sunteti de jmekeri, puneti-va in situatii limita. Veti vedea ce fel de OM sunteti si cat valorati. Nicio panta, ravena, namol nu poate fi "de netrecut", dar victoria impotriva naturii nu reprezinta nimic daca o faci in mod egoist. Pante de 50 de grade? Ravene cu busteni, noroaie de 3 metri? Le trec singur cu troliul. Dar singur nu am sa ma bucur niciodata! Asa ca...Pentru toti cei care ne-au lasat ieri inamoliti si partial blocati in canalul de irigatii, precum si pentru toti cei care au de gand sa comenteze rautacios pe acest topic: "Gura mica"! P.S. Nu uitati ca Mike Tyson nu a fost batut decat o singura data: de o femeie!!!! Da, din pacate in afara de vreo 2 sau 3 care au anuntat din timp ca pleaca, si ne-am despartit cu stire.... mai bine de juma de grup a disparut pe la ora 15 cand Tractozauru si Bullbar se chinuiau sa-l scata din ravena pe Yonut si pe baietii cu G-ul... aveai sau nu cum sa ajuti, nu conteaza, dar NU SE DISPARE ca roiu de muste in ceata... a fost de 2 lei, dupa ce au iesit cele 2 masini din ravena, la 300 metrii nu mai era tipenie de om/masina... pt cei care au disparut, nu uitati totusi ca Yonut a venit cu ideea si a organizat iesirea, pana si pe el l-ati lasat la greu, dupa mai bine de 6 ore de distractie ! ca sa nu vb si de restul pe care i-ati lasat acolo. am plecat 20 si ne-am intors 7 inapoi, restul au fugit.... RUSINE !!! asa ca vb lui Bullbar, "CIOCU' MIC" ! baieti nu uitati de: Da, da, da ... :grin: Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Februarie 9, 2009 Partajează Postat Februarie 9, 2009 Re: Mananca si gura la copii o paine? Gata. Ajunge un par la un car de oale, zicea bunica. Sa continuam topicul cu poze si amintiri de noroiala. Au inteles baietii reprosurile! (sper) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator carmen Postat Februarie 9, 2009 Partajează Postat Februarie 9, 2009 Re: Mananca si gura la copii o paine? Luigi, nu stiu ce se intampla, vad ca pentru ceilalti functioneaza. Incearca te rog si link-ul asta si apoi fa click pe link-ul cu raid. Spune-mi te rog daca merge. http://www.flickr.com/photos/uberlawyer/sets/ Domnilor, legat de numar mare de poze: nu sunt genul care prefera cantitatea in dauna calitatii. Am decis sa fac(em) atatea si sa le punem pe toate (au fost excluse doar cele miscate sau pur si simplu aiurea) ca sa surprindem cat mai multe ipostaze si ca sa nu se simta nimeni neglijat. Trag nadejde ca am prins in poze cat mai multi dintre participanti si masinile lor. @bullbar: cum sa ma supar, de-asta le-am si facut si le-am pus pe net. Eu va multumesc pentru ca mi-ati dat ocazia sa le fac. P.S. Uitati-va si la portrete (instantanee), nu doar la masini. Sunt unele super tari. Cea cu watcher cu sticla de apa in mana pe campul gol si doar cu un copac in spate e de mare efect. sunt superbe pozele. felicitari ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Februarie 9, 2009 Partajează Postat Februarie 9, 2009 Re: Mananca si gura la copii o paine? deci asa cum ti-am spus si in seara asta la telefon ( Bullbar )... damage: garnitura dintre cardan si cutia de viteze a iesit (?!), la fel si uleiul din cutie a curs, respectiv atarna difuzorul de la alarma undeva prin spatele masinii agatat de cateva fire care nu au reusit sa se "rupa" ... maine mecanic si electrician :grin: pozele. frumoase, dar filmele si mai si, apropos, poate GPS_cu sa puna pe youtube filmul cu cazatura lui @nike ? Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Februarie 9, 2009 Partajează Postat Februarie 9, 2009 Re: Mananca si gura la copii o paine? Mi-e mi s-a rupt! :grin: Ochiul de tractare de pe bara spate. NU mai stiu pe cine trageam, dar am auzit in spate: "Hoooo, hooo baaaa ca ti s-a rupt" :ha: :ha: :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Februarie 9, 2009 Partajează Postat Februarie 9, 2009 Re: Mananca si gura la copii o paine? ma uitam de curiozitate azi la instructiunile pt bara care tre sa-mi vina, otelul are juma de tol grosime unde sunt date gaurile pt ocheti si mai e si tratat... asa ca refa-i patentu' de bara lui Traco... chiar ma gandeam cum ar fi sa fi suspendat de carlig si atarnand intr-o rapa mai adanca sau pe vreo creasta printre pietre... daca, cazi... explodeaza masina, sau scapi doar cu vanatai si fara masina ?! cred ca asta deja e o problema serioasa care trebuie avuta in vedere, macar sa sti cat poti sa tragi cu bara si cand sa iti iei gandul sa folosesti gauricile alea de tractare... chestia cu garantia de 1 an sau cat o fi e buna si nu, mai degraba ar fi una de genul, rezista la 500 de tractari/smuciri... ( si iti faci calendar cu cine are de dat bere... :P ) Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Februarie 9, 2009 Partajează Postat Februarie 9, 2009 Re: Mananca si gura la copii o paine? si inca o propunere pt Club4x4 Bucuresti, avand in vedere postul de mai sus... nu ar strica sa existeun Fond "de avarie" pentru pagubele serioase avute in teren la iesirile in grup, eu cred ca se poate face si ar fi in interesul tuturor membrilor cotizanti. Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Februarie 9, 2009 Partajează Postat Februarie 9, 2009 Re: Mananca si gura la copii o paine? Mi-e mi s-a rupt! :grin: Ochiul de tractare de pe bara spate. NU mai stiu pe cine trageam, dar am auzit in spate: "Hoooo, hooo baaaa ca ti s-a rupt" :ha: :ha: :ha: In cartea tehnica a masinii este mentionat in mod special ca ochiul ala de pe bara spate nu este un "recovery point". Este pus doar pentru ancorarea masinii in cazul transportului naval, tren, furgon, platforma etc. I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Februarie 9, 2009 Partajează Postat Februarie 9, 2009 Re: Mananca si gura la copii o paine? Mi-e mi s-a rupt! :grin: Ochiul de tractare de pe bara spate. NU mai stiu pe cine trageam, dar am auzit in spate: "Hoooo, hooo baaaa ca ti s-a rupt" :ha: :ha: :ha: In cartea tehnica a masinii este mentionat in mod special ca ochiul ala de pe bara spate nu este un "recovery point". Este pus doar pentru ancorarea masinii in cazul transportului naval, tren, furgon, platforma etc. @Srevni te-ai uitat ce am eu pe masina? Cred ca nu! Oricum multumesc pt informatie! :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adiv6 Postat Februarie 9, 2009 Partajează Postat Februarie 9, 2009 Re: Mananca si gura la copii o paine? :h5 da da da. pe aceasta cale vreau sa multumesc celor care au fost duminica si au tras de mine sa ma scoata din balti si mocirla , eu venind cu slicurile la off , a fost o placere sa va cunosc. multumesc si copilotului Eugen ,care ma ajutat si initiat. organizarea a fost excelenta :bravo . astept cu nerabdare urmatoare plimbare unde o sa vin incaltat cu sosoni adecvati. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Februarie 9, 2009 Partajează Postat Februarie 9, 2009 Re: Mananca si gura la copii o paine? frumoasa iesire bullbare ce facei in balta frate erai la pescuit? nebunie curata urcarea aia ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tazz_bestie Postat Februarie 9, 2009 Partajează Postat Februarie 9, 2009 Re: Mananca si gura la copii o paine? Va salut pe toti si ma inclin respectos in fata tuturor care au participat .Sper ca cei care ne-au criticat rautacios sa nu o mai faca,si daca tot vor vrea sa faca este treaba lor nu a noastra.Inca o data domnilor ma inclin in fata voastra si scot si palaria pentru echipa de duminica si HAITA de duminica trecuta :x :1 :1 :1 schimba lumea cu zambetul tau...dar nu lasa lumea sa itzi schimbe zambetul!!!!!!!!!!!!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Februarie 9, 2009 Partajează Postat Februarie 9, 2009 Re: Mananca si gura la copii o paine? frumoasa iesire bullbare ce facei in balta frate erai la pescuit? nebunie curata urcarea aia Ce cautam? Ce cautam? Hmmm....nu-mi amintesc. :sp Dar am gasit! :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Februarie 9, 2009 Partajează Postat Februarie 9, 2009 Re: Mananca si gura la copii o paine? Eu am doar cateva poze...daca vii cu profesionisti in teren... nu are rost sa te mai agiti! Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Februarie 9, 2009 Partajează Postat Februarie 9, 2009 Re: Mananca si gura la copii o paine? continuare... Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Februarie 9, 2009 Partajează Postat Februarie 9, 2009 Re: Mananca si gura la copii o paine? Mi-e mi s-a rupt! :grin: Ochiul de tractare de pe bara spate. NU mai stiu pe cine trageam, dar am auzit in spate: "Hoooo, hooo baaaa ca ti s-a rupt" :ha: :ha: :ha: In cartea tehnica a masinii este mentionat in mod special ca ochiul ala de pe bara spate nu este un "recovery point". Este pus doar pentru ancorarea masinii in cazul transportului naval, tren, furgon, platforma etc. @Bullbar are pe masina. bara de protectie/suport troliu facuta de Traco dupa ARB, cu ochiuri pt recovery... de aceasta bara vorbim... Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
drm Postat Februarie 9, 2009 Partajează Postat Februarie 9, 2009 Re: Mananca si gura la copii o paine? Mi-e mi s-a rupt! :grin: Ochiul de tractare de pe bara spate. NU mai stiu pe cine trageam, dar am auzit in spate: "Hoooo, hooo baaaa ca ti s-a rupt" :ha: :ha: :ha: pe mine ma scoteai... :ha: tu ai avut noroc ca ala se sudeaza dar la mine a sarit ochetele, mi-a taiat cauciucul de pe rezerva si mi-a indoit toata partea din spate (usa de la portbagaj) ca sa nu mai mentionez toba, un far si numarul pe fata. plus ca atunci cand am vrut sa urc cu spatele malul ala, mi-a cazut alma in cap - ca statea in spate - si in parbriz si mi-a rupt o gramada prin masina... dar nimic nu se compara cu distractia si adrenalina si satisfactia zilei terminate super misto... imi venea sa strig ca spartanii in "300" au!! :ypu experientia docet. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Februarie 9, 2009 Partajează Postat Februarie 9, 2009 Re: Mananca si gura la copii o paine? @semaca, vezi poate ai o pila la Renault sa-ti de-a pt data viitoare un Logan pick-up 4x4, macar sa ne amuzam cum il faci praf "cu clasa" si sa nu uiti sa-l iei cu tine si pe @clatita :bravo Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Februarie 9, 2009 Partajează Postat Februarie 9, 2009 Re: Mananca si gura la copii o paine? Penitenta si pocainta lu' clatita...a doua zi dupa ce a facut din TATA un bordel de putain de merde!!! :ha: :ha: :ha: Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Februarie 9, 2009 Partajează Postat Februarie 9, 2009 Re: Mananca si gura la copii o paine? Mi-e mi s-a rupt! :grin: Ochiul de tractare de pe bara spate. NU mai stiu pe cine trageam, dar am auzit in spate: "Hoooo, hooo baaaa ca ti s-a rupt" :ha: :ha: :ha: pe mine ma scoteai... :ha: tu ai avut noroc ca ala se sudeaza dar la mine a sarit ochetele, mi-a taiat cauciucul de pe rezerva si mi-a indoit toata partea din spate (usa de la portbagaj) ca sa nu mai mentionez toba, un far si numarul pe fata. plus ca atunci cand am vrut sa urc cu spatele malul ala, mi-a cazut alma in cap - ca statea in spate - si in parbriz si mi-a rupt o gramada prin masina... dar nimic nu se compara cu distractia si adrenalina si satisfactia zilei terminate super misto... imi venea sa strig ca spartanii in "300" au!! :ypu Ai sa razi....dar eu cand sunt in teren cu voi mereu strig asa pana mi se umfla venele de la gat....jur ca nu ma recunosc fata de ceea ce sunt eu in viata de zi cu zi! sssst...sa nu ma ziceti la nimeni! :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate