Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

sfat achizitie anvelope MT

bobo

Postări Recomandate

Re: sfat achizitie CAUCIUCURI MT

http://www.camskill.co.uk/products.php? ... b464s234p0

Ai aici pentru 235/85/16 dar poti merge in meniu si schimba.

Nu am luat de la ei nimic pina acum, dar pe alte site-uri baietii zic ca sint OK.

Faza cu TVA-ul nu m-a interesat ca iau doar pe numele meu, nu pe firma;dar poti trimite un mail la ei ca par a fi baieti saritori.Transportul e 20 lire bucata si e un pret bun.

PS: daca te refereai la link-ul cu testul comparativ, nu-l pot da ca am salvat de nu stiu unde;daca vrei da-mi pe PM o adresa de mail sa-ti trimit documentul dar are 6MB.

Land Rover Discovery td5 1999

Jaguar XJ8 2002

Ford Mustang Ecoboost 2017, Land Rover Discovery Sport (benzina) 2017

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 125
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

ok. o le dau un mail maine dimineata sa vad exact care e faza cu TVA-ul. o sa te tin si pe tine la curent, pentru ca daca din pretul respectiv se mai poate deduce TVA-ul ar fi o reducere de 15% deoarece din cate stiu tva-ul intracomunitar nu se plateste.

iti trimit pm si cu adresa de e-mail.

Link spre comentariu

pana la urma de la paddockspares am comandat anvelopele.

costurile -

anvelopele: 5 x 82 = 410 lire

transport: 5 x 15 = 75 lire

total: 485 lire (~535 euro) -> 97 lire (107 euro) / bucata - un pret multumitor pentru mine.

o sa vad exact cand vine in lei in momentul in care o sa scot un extras de cont. poate fi o mica variatie in functie de ziua in care imi inregistreaza tranzactia.

Link spre comentariu

Vizitator B-69-BEM

ok. o le dau un mail maine dimineata sa vad exact care e faza cu TVA-ul, pentru ca daca din pretul respectiv se mai poate deduce TVA-ul ar fi o reducere de 15% deoarece din cate stiu tva-ul intracomunitar nu se plateste.

cum e cu tva-ul ?

Link spre comentariu

camskill nu s-au sinchisit nici dupa 2 zile sa-mi raspunda la e-mail asa ca nu am comandat de la ei.

pe paddockspares preturile sunt exprimate direct fara tva. cand am completat formularul de comanda am selectat (EC with VAT no.), am introdus la un moment dat in formular numarul unic de inregistrare (RO XXYYZZ) si am platit pretul afisat fara tva. nu stiu ce se intampla in cazul in care vrei sa cumperi pe persoana fizica.

Link spre comentariu

cu putina intarziere (ca deh e criza :roll: ) revin si cu o concluzie la topic: anvelopele care vor echipa tancul incepand cu mijlocul lunii martie sunt: :gr1

http://www.paddockspares.com/pp/WHEELS_AND_TYRES/Kumho_Tyres/235/images/kumho.gif

http://www.paddockspares.com/pp/WHEELS_AND_TYRES/Kumho_Tyres/235/images/kumhokl71.jpg

Kumho KL71 MT - 235/85R16.

multumesc tuturor pentru participarea in acest topic :h5

bine-inteles, odata ce vor sosi voi reveni cu poze.

le-a testat cineva in noroi, sunt mai bune ca BF Goorich-urile??

am citit review-uri destul de bune despre ele

Presa Canario Kennel
Link spre comentariu

testul comparativ facut un UK care l-am primit de la @flay e destul de interesant.

din pacate nu se poate atasa pe forum din cauza dimensiunii, asa ca oricine are nevoie de el il rog sa-mi dea un mail sau pm.

Link spre comentariu

in fond si la urma urmei in orice test exista o anumita doza de subiectivism pentru ca nu sunt teste facute de roboti ci de oameni :).

eu am ales Kumho KL71 MT din cauza review-urilor favorabile din US & UK, dupa ce am vazut testul trimis de @flay si o mare parte a deciziei a avut-o si raportul calitate-pret (la bucata BFG erau cu £25 mai scumpe).

Link spre comentariu

Tot astazi am comandat si eu 2 bucati Kumho KL71(245/75/16) de la Camskill si cred ca intr-o saptamina le am aici si voi vedea si daca intra pe fata la Discovery fara modificari la spoiler. Daca nu merge, :sr , le scot la vinzare si comand 225/75.Daca merge mai comand 2 bucati si am scapat.

Jaguar XJ8 2002

Link spre comentariu

aici aveti Super Swampe-uri, atat BOOGER, LTB-uri, TSL si TSL-SX: http://www.jeep4x4.ro/produse_SS.htm

e toata gama de dimensiuni disponibila, se aduc in cca 1 saptamana.

Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift

Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift

Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift

http://www.ClubJeepRomania.ro

Link spre comentariu

camskill cred ca in curand isi deschid filiala in RO :bravo

si eu am comandat 5 Maxxis Buckshot :grin:

In cit timp au ajuns?

Jaguar XJ8 2002

Link spre comentariu

@flay: o sa-ti ajunga cam in 7-8 zile lucratoare.

mie mi le-au trimis prin DPD (europe by road):

- in 11.03 (dimineata) - Birmingham (UK);

- in 11.03 (seara) - Aschaffenburg (DE);

- in 12.03 - Hörsching (A);

- in 13.03 - Budapest (HU).

undeva in week-end or sa ajunga la Bucuresti, si de acolo in cel mai bun caz luni, in cel mai optimist caz marti vor pleca catre cluj, de unde sper sa le ridic pe miercuri.

totul e genial cu coletele astea pana cand ajung in Budapesta si de acolo trebuie sa inceapa sa se tarasca catre tara noastra minunata. si dupa asta ajung pe mana curierilor nostri locali...

Link spre comentariu

Daca apucam sa vad subiectul tau mai devreme i-ti recomandam ca cel mai bun cauciuc pe M/T Wrangler:

1)au pe lateral o intaritura numita "DuraWall" care face ca cauciucu sa nu poata fii taiata

2)suprafata de rulare are un "Slick" care face ca cu acest profil sa poti alerga si cu 140 fara zgomot si sigur(bineinteles pe asfalt uscat)

3)niciodata nu am ramas in noroi,zapada sau gheata-au o autocuratire perfecta

1414767827_P1060953-ptrweb.JPG.5b65c3d10a90951ec0f5981c519818e7.JPG

NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE

SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE

HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS

Link spre comentariu

Daca apucam sa vad subiectul tau mai devreme i-ti recomandam ca cel mai bun cauciuc pe M/T Wrangler:................

In testul din UK e pe locul 3 din 6 iar la testul de noroi pe 5 din 6, fiind recomandat "off-roaderilor pentru care noroiul este o mica parte a ceea ce intilnesc in week-end" sper ca am citat corect.

Intr-adevar arata cool, si eu am fost tentat, dar la ce pret vs. performante au nu erau cea mai buna alegere.

Daca vrei pot sa-ti trimit review-ul ca sa nu par subiectiv.

Jaguar XJ8 2002

Link spre comentariu

Eu cred ca important este sa stim la ce "categorie" o folosim.Pentru mine sunt cele mai bune din cele mentionate la acest subiect.Nu critic celelalte,am avut din ele,dar ca experienta personala ptr o masina care vrea si asfalt si padure e ideala(are cea mai buna autocuratire)Eule folosesc pe terrano2 .Bineinteles pentru o categorie mai grea experimentez Simex-uri.Da asta este altceva.

:h5

SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE

Link spre comentariu

@zolameister: multumesc pentru recomandare. sunt convins ca nu voi fi dezamagit de alegerea facuta.

@flay: exista un aspect care si testul din uk ce mi l-ai dat il puncteaza foarte bine:

"Tyre choice is dependent on specific usage requirements, so some of the tests will be of more use to different buyers. Selection ought to be based not necessarily on an outright winner, but on the tyre that's best for the job at hand."

traducerea si adaptarea din punctul meu de vedere: poti sa sfatuiesti pe oricine legat de caracteristicile sau performantele unei anvelope, insa daca omul este convins ca anvelopa X este ideala pentru ce are el nevoie, nu ai cum sa schimbi asta :h5.

Link spre comentariu

Right answere my friend!

eu doar am spus ca la mine astea functioneaza cel mai satisfacator.Important e ca alegerea facuta sa fie ok ptr tine.

best regards

zoli

:hi

SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare