Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

sfat achizitie anvelope MT

bobo

Postări Recomandate

Re: sfat achizitie CAUCIUCURI MT

@Yonutz & @vstef_is: sunt perfect de acord, asta este solutia ideala. solutia asta am adoptat-o si pentru masina de oras: un set de jenti + anvelope de vara si un set de jenti + anvelope de iarna. problema: nu ma incanta deloc ideea sa incarc in masina 4 cauciucuri cu jenti, sa ma duc pana la punctul X pe asfalt, sa le schimb, sa ma duc pana la punctul Y pe diferite suprafete, sa ma intorc la punctul X, sa le schimb iar, si sa ma intorc acasa. pentru ca intotdeauna va fi mai mult de parcurs pe asfalt decat pe alte suprafete. de asta incerc sa gasesc o solutie de compromis cat mai buna :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 125
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Nu o sa gasesti niciodata gume perfecte atat ptr asfalt cat si ptr teren accidentat ...ce rost ar mai avea diversitatea ofertei la un brand daca s-ar inventa solutia perfecta ptr ambele situatii? :twisted:

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Nu o sa gasesti niciodata gume perfecte atat ptr asfalt cat si ptr teren accidentat ...ce rost ar mai avea diversitatea ofertei la un brand daca s-ar inventa solutia perfecta ptr ambele situatii? :twisted:

tocmai de asta vreau un compromis. sunt constient ca nu isi vor face treaba perfect pe ambele tipuri de teren, incerc doar sa aleg un compromis cat mai bun :wink:

Link spre comentariu

La capitolul compromis aceeasi mare dilema am avut-o si eu. Ascultand si in stanga si-n dreapta, am ajuns la concluzia de compromis BFG MT. Ca oferta de pret la timpul respectiv a fost Oresti. Sec, iti aduc altceva. Si mi-a adus MT-urile de la goodyear. La capitolul compromis, sunt foarte multumit. Cand bagi simex, etc, deja ai trecut la alta categorie.

Rubicon 2.8
Link spre comentariu

Eu cred ca ai 2 variante mari si late:

1. 2 randuri de roti (una de asfalt si una de teren) -asfalt (streed sau AT) si teren (profil Simex sau tractor) -asta inseamna ca un rand il vei purta in bena.

2. Cauciucuri MT - 80% teren si 20% asfalt -cu calitatile si neajunsurile lor -dar nu porti decat o cauciucurile de pe masina

Eu am ales varianta MTR Goodyear Wrangler si pt gheata si noroi clisa mi-am luat 2 perechi de lanturi cu colti( care se pun in timp de....) dar pot iesi din locuri in care nici cu Simex-uri nu as iesi- cu conditia de a le pune inainte de a intra in cacao.

Daca vrei viteza si performante maxime ata pe sosea cat si in teren alegi varianta 1

Te deranjeaza prea mult sa mai cari un rand de cauciucuri si ai 70% performante in ambele variante alegi 2

Fliper -KDJ 90 cu peste 200 de caluti:old
Link spre comentariu

@HEM: foarte bine punctat :h5 . in concluzie deocamdata voi alege sa cumpar cauciucuri MT, si undeva mai catre sfarsitul anului viitor voi achizitiona lanturi cu colti pentru gheata sau alte situatii.

in "concurs" raman urmatoarele modele:

Kumho KL71 MT (115 euro/buc. - transport inclus) - Max

Kumho 834 MT (95 euro/buc. - transport inclus) - Max, Clauho

BFG Mud Terrain T/A KM (140 euro/buc. - transport inclus) - SFX

GoodYear Wrangler MT - pitonul, Yonutz, HEM

am obtinut si costul de transport al anvelopelor (anglia - romania). acesta este de ~20 euro/buc., cu durata aproximativa de livrare de 7-10 zile (ultima data coletul mi-a ajuns in 7, dar nu era asa de mare). daca cineva stie de unde pot lua in RO la pret mai bun decat cel scris mai sus in dreapta la fiecare model, il rog sa-mi spuna si mie :)

cine stie o sursa buna pentru GoodYear Wrangler MT?

Link spre comentariu

am primit si un pret de la GoodYear Romania pentru GoodYear Wrangler MT - ~185 euro/buc. (transport inclus). mie mi se pare destul de mare in comparatie cu celelalte modele.

Link spre comentariu

Am vazut zilele trecute , BP Pneus , sau cam asa ceva , cu 380 lei / buc , noi noute , dar daca mai negociai le scoteai sigur la un 320. A vrut cineva un cauciuc de tractor , au cerut oamenii 1100 si l-au dat pana la urma cu 1000 lei.

Iti spun aceste lucruri ca sa-ti dai seama de preturi la gumele de calitatea a doua ,

GoodYear zic eu ca sunt deja alt nivel de calitate.

Isuzu Trooper 97, 3200cc , 180cp.
Link spre comentariu

@MMC: normal ca nu toate marcile au acelasi pret. eu nu m-am referit la acest aspect, m-am referit la aspectul ca cei de la GoodYear nu mi s-au parut foarte seriosi la partea de vanzari. adica tipul care l-am contactat prima data de la bucuresti s-a ferit sa-mi spuna un pret, m-a trimis sa-l sun pe "partenerul" lor de la cluj care mi-a dat acest pret. dupa ce mi-ai spus tu ca pe respectivul site sunt 150 de euro bucata, concluzia e destul de simpla.

@Clauho: BP Pneus din cate stiu sunt resapate. nu prea cred ca ar fi un punct de comparatie.

la final alegerea va fi intre Kumho 834 MT vs GoodYear Wrangler MT.

Link spre comentariu

am primit o oferta de la o firma din cluj legata de un model de anvelope michelin.

http://www.disuperbikes.co.uk/images/Website%20Pics/MICHELIN_LOGO.jpg

http://img149.imageshack.us/img149/3523/4x4orzoomproduit2xq9.jpg - Michelin 4x4 O/R - ~160 euro/buc. (transport inclus).

a avut cineva acest model de anvelopa? se poate cateva pareri va-rog? :h5

Link spre comentariu

Uite un profil interesant nou care este scos de INSA TURBO - TRACTION TRACK... pretul lui probabil ca va fi pe piata romaneasca undeva la 320-350 RON /cauciuc! Prin prisma orientarii crampoanelor cred ca va fi ok atat ca guma de strada cat si ca guma de teren accidentat! Primul transport de astfel de gume am inteles ca vine undeva intr-o saptamana la un depozit de langa mine (zona Bucuresti)

Dimensiuni disponibile:

*235/70R16

*235/85R16

*265/75R16 - daca nu ma insel asta este corespondent ptr 32' ...

*7.50R16

ATENTIE INSA ...acestea sunt gume resapate!

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Salutareee, Bobo

Cauta informatii si despre astea.

discovererSTT2.11111111jpg.jpg[/attachment:3v87ujhm]

Eu am cooper discoverer m/s de doua ierni deja si sunt foarte multumit de calitate. Sunt ca noi si au vreo 30k in spate. E drept ca m-am dat cu ele din oct-apr si dupa aia le beci cu ele.

Eu am tot citit despre discoverer stt si se lauda cu o armura pt. laterale care nu se inteapa cu una cu doua. Cum trece zapada deastea o sa-mi cumpar.

I Have No Idea What You Are Talking About

Link spre comentariu

@Yonutz: interesant profilul. mi se pare ca ii ceva mai compacta partea din mijloc cu lateralele ca sa fie mai ok pe asfalt. totusi, nu cred ca voi alege resapate.

@srevni: ai PM.

Link spre comentariu

Salut! Vreau sa-mi cumpar un set de anvelope AT Bridgestone Dueler AT D693, a avut careva asa ceva ? si ce puteti sa-mi spuneti despre ele, comportament pe sosea si off. Mersi anticipat!

Pun si un atasament cu ele.

Scuze cred ca sunt putin off topic, nu stiu daca nu trebuia sa deschid un topic nou

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

cu putina intarziere (ca deh e criza :roll: ) revin si cu o concluzie la topic: anvelopele care vor echipa tancul incepand cu mijlocul lunii martie sunt: :gr1

http://www.paddockspares.com/pp/WHEELS_AND_TYRES/Kumho_Tyres/235/images/kumho.gif

http://www.paddockspares.com/pp/WHEELS_AND_TYRES/Kumho_Tyres/235/images/kumhokl71.jpg

Kumho KL71 MT - 235/85R16.

multumesc tuturor pentru participarea in acest topic :h5

bine-inteles, odata ce vor sosi voi reveni cu poze.

Link spre comentariu

Felicitari!!!! Am gasit mai tirziu topicul tau, dar cred ca e alegerea cea mai buna;e un review pe 4x4 magazine din UK unde e testat alaturi de altele(BFG,Good Year,Insa,etc).

In maxim o luna le iau si eu(de la camskill.co.uk) ca de mult le urmaresc.

Land Rover Discovery td5 1999

Jaguar XJ8 2002

Ford Mustang Ecoboost 2017, Land Rover Discovery Sport (benzina) 2017

Link spre comentariu

@flay: daca cumva mai ai salvat linkul respectiv te-rog pune-l si aici sa trag un ochi pe el.

am o nelamurire legat de site-ul asta care mi l-ai dat tu: pe paddockspares pretul ce-l afiseaza la bucata e 82 lire si ei zic ca e fara tva. pe camskill pretul e de 80 lire bucata si ei zic ca e cu tva inclus. cand am mai cumparat de pe paddockspares am platit pretul afisat fara tva (deci 82 cum e cazul curent) - am introdus in formularul de comanda codul unic de inregistrare la firma si am platit fara tva. pe camskill am incercat sa vad si la ei in formularul de comanda daca exista vreo posibilitate sa bifez sa-mi scada tva-ul insa nu reusesc sa gasesc. tu ai mai comandat de la camskill? ai vreo idee cum functioneaza faza asta?

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare