bobo Postat Octombrie 14, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 14, 2009 Re: sfat achizitie CAUCIUCURI MT ai grija la alunecarile laterale .... daca poti evita-le . inclinarile laterale incerc sa le evit pe cat posibil deoarece punctul destul de inalt in care stau ca sofer ma deruteaza destul de tare, si tot timpul am senzatia tampita ca ma rastorn, cu toate ca in realitate nu e nici o problema. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator seszzr Postat Februarie 23, 2010 Partajează Postat Februarie 23, 2010 Re: sfat achizitie CAUCIUCURI MT salut. Vreau si eu un sfat. Am un discovery2. Acum am matador izzarda pe el 235/70/16, am fost destul de multumit dar am reusit sa tai pe lateral unul din ele. Asa ca acum stau in 3 matador si un michelin care a fost rezerva. Nu-s ce sa fac? As schimba un pic dimensiunea. Mi-as mai face un set de 4 cu ceva un pic mai lat 245/255 pentru noroi si zapada. In CI am 255/65 R16 109H Sa iau oricum un al 4-lea matador sa fie profilul la fel si michelin rezerva? Sa las asa si sa iau un set de 5 cauciucuri mai late? Voi cum ati face? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Eugen Remus Cucu Postat Martie 7, 2010 Partajează Postat Martie 7, 2010 Re: sfat achizitie CAUCIUCURI MT pana acum foarte bine. uzura este minima, zgomotul pe drum rezonabil. la noroi s-au comportat foarte bine, astept acuma zapada sa vedem cum is si mai revin cu pareri (asa, mai la primavara :) ). Am citit cu interes topicul cap coada pentru ca si eu vreau sa cumpar 4 bucati.Cum s-au comportat ,esti multumit de ele ?? "Planning is bringing the future into the present so that you can do something about it now." -- Alan Lakein Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bobo Postat Martie 8, 2010 Autor Partajează Postat Martie 8, 2010 Re: sfat achizitie CAUCIUCURI MT in continuare raman multumit de alegerea facuta. am trecut si iarna cu bine, si am fost multumit pe zapada de ele. exceptand o impotmolire intr-un noroi lutos, chiar cand s-a mai dezghetat pe afara, ma declar multumit de anvelope. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzucanu Postat Martie 10, 2010 Partajează Postat Martie 10, 2010 Re: sfat achizitie CAUCIUCURI MT in continuare raman multumit de alegerea facuta. am trecut si iarna cu bine, si am fost multumit pe zapada de ele. exceptand o impotmolire intr-un noroi lutos, chiar cand s-a mai dezghetat pe afara, ma declar multumit de anvelope. nu te-au scos din noroiul lutos? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bobo Postat Martie 11, 2010 Autor Partajează Postat Martie 11, 2010 Re: sfat achizitie CAUCIUCURI MT nope, in schimb era un excavator prin zona :av Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
NeRv1 Postat Martie 15, 2010 Partajează Postat Martie 15, 2010 Re: sfat achizitie CAUCIUCURI MT Salut, cum s-au comportat pe zapada+gheata? franare brusca? pe drumuri mai lungi cand mergeai aveai senzatia de stabilitate? Mersi:h5 Mitsubishi Pajero 2.5 SWB M 461 - 1977- in constructie... Mercedes wW126 300 SEL ...alte acareturi 4x2... ex: Mitsubishi Pajero 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bobo Postat Martie 17, 2010 Autor Partajează Postat Martie 17, 2010 Re: sfat achizitie CAUCIUCURI MT zapada+gheata: n-am prins, sau nu tin minte sa fi prins; franare brusca: comportament rezonabil, doar ca e ceva mai lunga distanta de franare in comparatie cu anvelopele stock. oricum m-am obisnuit sa las ceva mai mult loc de franare tot timpul; drumuri lungi: senzatia de stabilitate exista pana pe la 100-110 km/h, dupa aia ai senzatia ca esti la timona nu la volan. scuze de intarzierea raspunsului :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cucuci Postat Aprilie 20, 2010 Partajează Postat Aprilie 20, 2010 Re: sfat achizitie CAUCIUCURI MT ceau baieti. am nevoie si eu de un sfat ... trebuie sa-mi iau anvelope si am de ales dintre urmatoarele modele: Dimensiunile vor fi 215/75 sau 80/R15 1. BF Goodrich KM2 MT - 400 ron/buc 2. Goodyear Wrangler MT/R - ? 3. Kumho KL71 MT - ? 4. Silverstone TL M117 Sport - ? Conditii de exploatare: 50-60% on - 40-0% off Offroad cel mult mediu Initial vroiam sa iau BFG-urile dar intre timp am gasit si alte modele dar totodata am aflat si minusurile BFGurilor. Pentru conditiile mele de exploatare voi imi sugerati totusi ATuri? Sunt deschis la orice sugestii. Mersi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
chitidinu Postat Aprilie 20, 2010 Partajează Postat Aprilie 20, 2010 Re: sfat achizitie CAUCIUCURI MT Lansez S.O.S. coaja mea are jenti de aliaj si gume pe 255 /70/17 am gasit ceva265/70/17 de la Maxxis Bighorn MT. la pret de 102,90 E pe bucata,parerea mea nu-o cunosc ,cer parerea Dvs.atinge ceva ,cumva daca este mai lat sau calitatea lor ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgenk4 Postat Iunie 5, 2010 Partajează Postat Iunie 5, 2010 Re: sfat achizitie CAUCIUCURI MT desi ai achizitionat in final cauciucurile totusi te intreb: de ce nu ai luat in calcul si silverstone mt 117 sport care sunt relativ apropiate ca pret de cele care le-ai pus pe masina? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bobo Postat Iunie 5, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 5, 2010 Re: sfat achizitie CAUCIUCURI MT acuma cred ca e prima data cand vad modelul asta :) posibil sa nu le fi avut in vedere astea pentru ca nu le gaseam la furnizorii englezi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgenk4 Postat Iunie 6, 2010 Partajează Postat Iunie 6, 2010 Re: sfat achizitie CAUCIUCURI MT te-am intrebat pentru ca am aceeasi dilema ca si tine acum! oscilez intre BFG KM 2, Kumho(cele luate de tine) si acest model de silverstone despre care inca nu stiu nimic si nu am auzit opinii de la colegi. in conditiile in care in tentionez sa exploatez masina in conditii similare celor descrise de tine. ma intereseaza in principal zgomotul la rulare pe sosea, capacitatea de franare pe asfalt ud, comportamentul pe zapada batatorita si modul in care descarca noroiul in teren (ma refer la modelele susmentionate care ofera compromisul ideal pentru on road si un off road mediu)! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bobo Postat Iunie 6, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 6, 2010 Re: sfat achizitie CAUCIUCURI MT dintre variantele expuse de tine, avand in vedere ca am Kumho-urile pe masina de prin martie 2009, daca azi ar trebui sa-mi schimb anvelopele as alege tot Kumho KL71 fara sa ezit. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
roland Postat Ianuarie 11, 2011 Partajează Postat Ianuarie 11, 2011 Re: sfat achizitie CAUCIUCURI MT vreu si eu, ai mai luat din uk? de pe ce site? Infantry - y60 rd28t scurt Cavalry - y61 td42 long ... e pe vine Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Ianuarie 11, 2011 Partajează Postat Ianuarie 11, 2011 Re: sfat achizitie CAUCIUCURI MT vreu si eu, ai mai luat din uk? de pe ce site? Preturi bune si multe modele au pe http://www.camskill.co.uk Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator kissunicum Postat Ianuarie 18, 2011 Partajează Postat Ianuarie 18, 2011 Re: sfat achizitie CAUCIUCURI MT deci, daca nu luam in cosiderare pretul... atunci care ar fii ordinea? 1 goodyear wrangler mt/r 2 bf goodrich m/t km2 3 kumho e corect? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dragoshel Postat Aprilie 3, 2011 Partajează Postat Aprilie 3, 2011 Re: sfat achizitie anvelope MT daca citeam postul asta acum 3 sapt era mai bine Jeep JK Rubicon 2 door Red Rock, 2" lift, 33" BFG AT tires, ARB front bumper, 9500 lbs winch, IPF xenon lights Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dansoare Postat Septembrie 19, 2011 Partajează Postat Septembrie 19, 2011 Re: sfat achizitie anvelope MT salut! ce sa iau pt un patrol scurt pe dimensiunea 285/75/16-echivalent 33/11,5/16? MT-uri,bineinteles. mentionez ca masina e foarte grea,are multe fiare pe ea. pentru strada am un subaru forester,deci patrolul merge doar in week-end la munte sau in concedii facute la munte. optiuni: 1. BFG KM2 2.FEDERAL COURAGIA 3.profil SIMEX-INSA TURBO. cit de grele sint,cit de bine se echilibreaza fiecare,cum se comporta pe zapada-iarna probabil voi folosi mai des nissan-ul? multumesc! astept pareri. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Septembrie 19, 2011 Partajează Postat Septembrie 19, 2011 Re: sfat achizitie anvelope MT salut! ce sa iau pt un patrol scurt pe dimensiunea 285/75/16-echivalent 33/11,5/16? MT-uri,bineinteles. mentionez ca masina e foarte grea,are multe fiare pe ea. pentru strada am un subaru forester,deci patrolul merge doar in week-end la munte sau in concedii facute la munte. optiuni: 1. BFG KM2 2.FEDERAL COURAGIA 3.profil SIMEX-INSA TURBO. cit de grele sint,cit de bine se echilibreaza fiecare,cum se comporta pe zapada-iarna probabil voi folosi mai des nissan-ul? multumesc! astept pareri. BFG KM2 si Federal Couragia sunt Mt-uri. Mai bune ca Simex-urile pe asfalt dar mai proaste in noroi. Insa Turbo sunt resapate deci din start mai grele. Se tocesc mai greu pe asfalt decat Silverstone si sunt mai bune iarna decat Mt-urile daca au pe ce sa prinda. Pe asfalt vara nu sunt foarte indicate si iarna nu te sfatuiesc sa te dai cu ele. Pentru iarna cele mai bune sunt gumele speciale pentru iarna. De obicei Mt-urile se cumpara daca folosesti masina si pe asfalt si in noroi iar Simex-ul mai mult in noroi. Intre Federal si Bfg s-ar putea sa fie putin mai bune in noroi Federal-ul dar sa nu te astepti la minuni. Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristi S Postat Septembrie 20, 2011 Partajează Postat Septembrie 20, 2011 Re: sfat achizitie anvelope MT Salut. Eu am Cooper STT. Excelente pe sosea, parerea mea. In noroi bune, se descarca destul de usor. Nu s-a schimbat nimic in rau de cand le am. Au devenit mai silentioase dupa aproximativ 6000 de km. Precizez faptul ca s-a redus consumul cu 0.5 Litrii/100 km. Stabilitate mai buna in viraje. Mentionez ca marimea este 245/70R17. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dansoare Postat Septembrie 20, 2011 Partajează Postat Septembrie 20, 2011 Re: sfat achizitie anvelope MT salut! sint indecis si colac peste pupaza cica nici nu au pe stoc 33-uri ce vreau eu,KM2 cel putin. aceste cooper stt se gasesc pe la noi? pe teste din europa federal si km2 sint cotate la fel pe noroi si roca,un plus pentru federal pe zapada si un plus km2 pe asfalt. par a fi la egalitate. km2-ul insa a fost folosit de foarte multi si de obicei laudat in timp ce federal e mai putin cunoscut si deci si folosit. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KTibor Postat Septembrie 20, 2011 Partajează Postat Septembrie 20, 2011 Re: sfat achizitie anvelope MT aceste cooper stt se gasesc pe la noi? Se gasesc la Taubenreuther Romania . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristi S Postat Septembrie 21, 2011 Partajează Postat Septembrie 21, 2011 Re: sfat achizitie anvelope MT Se gasesc si in Bucuresti. Cand ajung acasa ma uit pe factura si voi preciza locul de unde au fost achizitionate. Zona este Pantelimon, dar iti voi da date de contact si adresa exacte. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dansoare Postat Septembrie 22, 2011 Partajează Postat Septembrie 22, 2011 Re: sfat achizitie anvelope MT m-am hotarit in final pt BFG km2,am vorbit deja cu razvan de la gtc auto pt 4 bucati. multumesc tuturor pt sfaturi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate