rothmans8 Postat Octombrie 10, 2011 Partajează Postat Octombrie 10, 2011 (editat) Salut , am un mitsubishi pajero 3.0 v6 an 1993, am achizitionat 4 jante 7j 16 et -30, as dori sa pun anvelope bf MT un sfat pentru dimensiune -sa nu atinga prea tare in teren Multumesc dupa cateva telefoane, navigare prin acest forum, am decis sa fie 235/85/16 asa sa le ramana numele !!!!!!!!! Editat Octombrie 11, 2011 de stefan79 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aditds Postat Decembrie 23, 2011 Partajează Postat Decembrie 23, 2011 Re: sfat achizitie anvelope MT Ce părere aveţi de oferta de pe acest site, din Brasov? Pe lângă cunoscuta Insa Turbo văd aici pneuri MARIX şi FEDIMA. La preţul afişat sigur cred că sunt reşapate. Dar probabil că şi reşapatele au caracteristicile lor, chiar dacă profilul este identic. A pus cineva mărcile astea pe maşină, aveţi vreo idee ce calitate au? Suzuki Samurai SJ413, 1987, Made in Japan Audi 80 1,9 TDI CB President JFK Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate