ssrli Postat Martie 14, 2009 Partajează Postat Martie 14, 2009 Re: sfat achizitie CAUCIUCURI MT Sunt foarte curios sa vad si eu KL71 live. In toamna am cautat innebunit sa imi cumpar de undeva la un pret rezonabil, dar am renuntat si m-am dat cu mall-terrainuri prin zapada :( '02 WG CRD - EGR delete '94 MX5 NA8 - Low, fast and stupid. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bobo Postat Martie 14, 2009 Autor Partajează Postat Martie 14, 2009 Re: sfat achizitie CAUCIUCURI MT baietii de la interlink s-au miscat mai rapid decat credeam. in 13.03 la ora 23:50 anvelopele au ajuns in Sibiu. deci exista sperante mari ca luni sa fiu in posesia lor. @ssrli: esti invitatul meu oricand saptamana viitoare sa vii sa le vezi dupa ce le montez. da-mi add pe yahoo si discutam detaliile. :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ssrli Postat Martie 14, 2009 Partajează Postat Martie 14, 2009 Re: sfat achizitie CAUCIUCURI MT Lasa-mi te rog id-ul pe pm :) Oricum, buna alegere, din cate review-uri si forumuri am cercetat, KL71 erau printre cele mai ok compromosiri intre agresiv si decent pe asfalt. '02 WG CRD - EGR delete '94 MX5 NA8 - Low, fast and stupid. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bobo Postat Martie 16, 2009 Autor Partajează Postat Martie 16, 2009 Re: sfat achizitie CAUCIUCURI MT deocamdata pe scurt: au ajuns. sunt super incantat de cum se prezinta (realitatea bate poza :grin: ). din pacate am apucat doar sa le iau de la curier si sa le depozitez. voi reveni cu poze pe miercuri cand sper sa apuc sa le si montez si cu un "review" pe week-end. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flow Postat Martie 16, 2009 Partajează Postat Martie 16, 2009 Re: sfat achizitie CAUCIUCURI MT Realitatea bate poza e adevarat, dar si realitatea din teren bate de multe ori asteptarile cumparatorului (si nu in bine) mai ales dupa toate topurile si clasamentele de pe net Dupa proba in teren sa ne spui cine pe cine bate si incearca sa faci si o comparatie pe alelasi teren cu alta masina echipata cu alte gume la care ai renuntat Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bobo Postat Martie 16, 2009 Autor Partajează Postat Martie 16, 2009 Re: sfat achizitie CAUCIUCURI MT in realitate comparatii de genul asta sunt mai greu de realizat la modul obiectiv. da, am renuntat la anvelope cu profil tip simex, si sunt convins ca in orice situatie profilul respectiv este mai bun decat ce am cumparat eu. dar cum intotdeauna totul se rezuma la un compromis, nu are nici un rost sa am tot timpul un pitic in creier care sa-mi urle non-stop ca simexurile erau mai bune. ma voi multumi cu ce am achizitionat si cu ce performante vor avea :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
flay Postat Martie 16, 2009 Partajează Postat Martie 16, 2009 Re: sfat achizitie CAUCIUCURI MT ...plus ca daca luai Simex-uri trebuia sa mai ai un set pentru mers pe drum;asa, astea sint compromisul perfect(cel putin dupa ce zice lumea). Incearca sa pui undeva review-ul respectiv din UK daca-l poti micsora ca eu nu am reusit. Ale mele pleaca miine de la Camskill si de-abia astept sa le montez. Land Rover Discovery td5 1999 Jaguar XJ8 2002 Ford Mustang Ecoboost 2017, Land Rover Discovery Sport (benzina) 2017 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bobo Postat Martie 16, 2009 Autor Partajează Postat Martie 16, 2009 Re: sfat achizitie CAUCIUCURI MT ok, incerc sa vedem daca rezista fisierul uploadat. din cate am inteles trebuie downloadat macar odata la 30 de zile ca sa ramana pe server. testul este urmatorul: What Is The UK's Best Mud-Terrain?. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
flay Postat Martie 16, 2009 Partajează Postat Martie 16, 2009 Re: sfat achizitie CAUCIUCURI MT Simteam eu ca te pricepi la d-astea... Cred ca e util pentru multi dintre noi;eu l-am cautat de am innebunit si nici acum nu mai stiu de unde l-am descarcat! Land Rover Discovery td5 1999 Jaguar XJ8 2002 Ford Mustang Ecoboost 2017, Land Rover Discovery Sport (benzina) 2017 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
chevy Postat Martie 18, 2009 Partajează Postat Martie 18, 2009 Re: sfat achizitie CAUCIUCURI MT deci cum sunt cauciucurile,bune sau nu ? Are you sure,you want me to lead !!!??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
flay Postat Martie 21, 2009 Partajează Postat Martie 21, 2009 Re: sfat achizitie CAUCIUCURI MT Ale mele au sosit acum o ora, deja le-am pus pe jante;incerc sa pun 2 poze. Au plecat marti, au ajuns sambata...si asta pentru 20 lire bucata, tocmai din V Angliei;bravo lor! IMG00355-1 (Medium).JPG[/attachment:3ecvy47p] Land Rover Discovery td5 1999 Jaguar XJ8 2002 Ford Mustang Ecoboost 2017, Land Rover Discovery Sport (benzina) 2017 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bestia Postat Martie 23, 2009 Partajează Postat Martie 23, 2009 Re: sfat achizitie CAUCIUCURI MT si in noroi sunt bune? Presa Canario Kennel Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
flay Postat Martie 23, 2009 Partajează Postat Martie 23, 2009 Re: sfat achizitie CAUCIUCURI MT Inca nu le-am probat, ca am doar 2 bucati, si am desfacut masina intre timp si n-am umblat nicaieri;ce pot sa spun e ca mi-a smuls gazonul din curte pe unde am umblat cit am probat daca atinge sau nu in aripi si directie. Land Rover Discovery td5 1999 Jaguar XJ8 2002 Ford Mustang Ecoboost 2017, Land Rover Discovery Sport (benzina) 2017 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Martie 25, 2009 Partajează Postat Martie 25, 2009 Re: sfat achizitie CAUCIUCURI MT salut ma intereseaza si pe mine 4 buc crezi ca ma poti ajuta? multumesc anticipat Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
flay Postat Martie 25, 2009 Partajează Postat Martie 25, 2009 Re: sfat achizitie CAUCIUCURI MT Daca ai un card bancar si ai mai cumparat de pe online-shopuri poti sa te descurci fara nici o problema.Doar intri pe site-ul camskill.co.uk si-ti alegi ce doresti de acolo;in maxim o saptamina, ai gumele aduse acasa.Eu nu am nici o relatie speciala cu ei, sint doar un simplu client si a fost prima mea achizitie de la ei.Ce pot spune e ca sint multumit de colaborarea cu ei. Daca te apuci sa le scrii mailuri nu prea au timp sa-ti raspunda ca sint foarte ocupati.Dupa plata i-ti trimit ei mail de confirmare si detaliile pentru urmarirea coletului pe internet. Succes! Land Rover Discovery td5 1999 Jaguar XJ8 2002 Ford Mustang Ecoboost 2017, Land Rover Discovery Sport (benzina) 2017 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Martie 26, 2009 Partajează Postat Martie 26, 2009 Re: sfat achizitie CAUCIUCURI MT ceva pareri despre HANKOOK MT RT03 ? a mai avut cineva? nu gasesc alte MTuri 285/70/R17.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mrJv Postat Martie 28, 2009 Partajează Postat Martie 28, 2009 Re: sfat achizitie CAUCIUCURI MT mi-au venit si mie gumele camskill :D intr-adevar, foarte bine s-au comportat baietii au raspuns la mailuri imediat, au trimis, nici o chestie :) foarte ok recomand :D a. iar gumele sunt foarte misto, nu fac zgomot pe strada, sunt moi... foarte calumea maxxis buckshot mudder 235/75R15 Suzuki Vitara sa sara noroiuuu' Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Martie 30, 2009 Partajează Postat Martie 30, 2009 Re: sfat achizitie CAUCIUCURI MT maxxis buckshot mudder 235/75R15 sunt "made in china", dar se comporta bine in teren i-am adus unui prieten acum 1 an si e f multumit de ele Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
chevy Postat Martie 31, 2009 Partajează Postat Martie 31, 2009 Re: sfat achizitie CAUCIUCURI MT baietii de la interlink s-au miscat mai rapid decat credeam. in 13.03 la ora 23:50 anvelopele au ajuns in Sibiu. deci exista sperante mari ca luni sa fiu in posesia lor. @ssrli: esti invitatul meu oricand saptamana viitoare sa vii sa le vezi dupa ce le montez. da-mi add pe yahoo si discutam detaliile. :h5 mai intreb odata,sunt bune gumele pentru ce doreai tu ? mutumesc. Are you sure,you want me to lead !!!??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bobo Postat Martie 31, 2009 Autor Partajează Postat Martie 31, 2009 Re: sfat achizitie CAUCIUCURI MT @chevy: scuza-ma pentru intarzierea cu care am raspuns. gumele intr-adevar au sosit de ceva timp, insa am amanat montarea lor cam cu o saptamana pentru ca am vrut neaparat sa gasesc sa inchiriez un garaj inainte sa le montez. garaj am gasit la sfarsitul saptamanii trecute, moment in care am si montat anvelopele. duminica am dat o iesire scurta aproape de cluj sa vad cum se comporta, insa din pacate am prins cam 90% uscat. in rest pe 10% cat a fost noroi s-au comportat foarte bine. noroi am la o urcare pe laterala unde s-au comportat foarte bine si nu au pierdut deloc aderenta si nici nu am alunecat pe lateral. deocamdata mai multe nu pot sa spun despre ele. astept cu nerabdare sa prind ceva noroaie mai sanatoase sa-mi pot forma o parere mai clara despre ele. cat despre comportamentul pe sosea zgomotul este redus pana la 80 km/h. intre 80-100 km/h incep sa sune destul de puternic, insa am putut circula linistit la viteza asta fara a avea senzatia de instabilitate sau vibratii in volan. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
chevy Postat Martie 31, 2009 Partajează Postat Martie 31, 2009 Re: sfat achizitie CAUCIUCURI MT multumesc,astept noi specificatii cand dai de noroi,poate si ceva poze. Are you sure,you want me to lead !!!??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bobo Postat Martie 31, 2009 Autor Partajează Postat Martie 31, 2009 Re: sfat achizitie CAUCIUCURI MT azi eram in trecere pe la garaj, si avand aparatul foto in dotare am facut cateva poze cu anvelopele. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
chevy Postat Octombrie 14, 2009 Partajează Postat Octombrie 14, 2009 Re: sfat achizitie CAUCIUCURI MT azi eram in trecere pe la garaj, si avand aparatul foto in dotare am facut cateva poze cu anvelopele. si cum se comporta gumele ? Are you sure,you want me to lead !!!??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bobo Postat Octombrie 14, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 14, 2009 Re: sfat achizitie CAUCIUCURI MT pana acum foarte bine. uzura este minima, zgomotul pe drum rezonabil. la noroi s-au comportat foarte bine, astept acuma zapada sa vedem cum is si mai revin cu pareri (asa, mai la primavara :) ). Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau4x4 Postat Octombrie 14, 2009 Partajează Postat Octombrie 14, 2009 Re: sfat achizitie CAUCIUCURI MT Nu te hazarda prea tare in zapada si ai grija la alunecarile laterale .... daca poti evita-le . Isuzu Trooper 97, 3200cc , 180cp. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate